Μετάβαση σε περιεχόμενο

10 φράσεις που χρειάζεται να λέμε κάθε μέρα στα παιδιά

newagemama

Recommended Posts

Σαν γονείς τρέχουμε όλη μέρα (και νύχτα) και ξεχνάμε καμιά φορά τα αυτονόητα. Για να συνδεθούμε άμεσα και τρυφερά με τα παιδιά μας χρειάζεται να τους λέμε συχνά κάποιες φράσεις - κλειδιά και να λειτουργούμε ανάλογα:

http://wp.me/pS7gV-1ml

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είχα κουραστική μέρα και έχω τώρα τον άντρα μου άρρωστο και εγώ με τρελό πονοκέφαλο. Το επόμενο ραντεβού μου είμαι τώρα στις 17 εμένα για να μου ανανεώσει την αναρρωτική κιόλας και μου έκλεισε και 30/12 β επιπέδου να κάνω.
    • Αχ κοριτσι μου αχ μονο μια πιστη κ μια ελπιδα εχει μεινει !!! Μη τη χασεις!!!! Μην επιτρεψεις σε κανεναν ουτε στον εαυτο σ να σου στερησει τη πιστη... οι προσευχες ισως κ ναι να ακουγονται ισως κ οχι γιατι μπορει να μην ειναξ η στιγμη να εισακουστουν... εχε υπομονη κ επλπιδα κ ο θεος ειναι μεγαλος θα σ δωσει αυτο π λαχταρας...θα ρθει ενα σπορακι π θα σε παει απτο σκοταδι στο φως...κ θα ειμαι το φως της ζωης σου. Ειναι κουραση ψυχικη αλλα πρεπει να αντεξεις...για σενα γ τον αντρα σου την αγαπη σας... θα μιλαμε μεσα στο 25 για ενα σπορακι να το θυμασαι. Κανε υπομονη θα σ δωσει ο θεος το κοσμο ΟΛΟ. ....να εισαι δυνατη....στελνω αγκαλια μεγαλη❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏
    • Δεν το έχω κάνει αλλά φαντάζομαι πω θα θέλει ζυγαριά ακριβείας για μωράκι ώστε να δείξει 🤷‍♀️
    • Κι εμενα ακριβώς τα ίδια μου έχει βάλει και πραγματικά πειναω πααααρα πολύ, τρώω το πρωινό, φεύγω για δουλειά και σε ένα τέταρτο νομίζω ότι θα λιποθυμήσω από την πεινα. Αλλά όπως τα λες κι εγώ αισθάνομαι σαν άρρωστη με όλα αυτά. Όλη μέρα σκέφτομαι το φαγητό...ποσους υδατανθρακες έχει το ένα, πόσους το άλλο...αλλο μαγείρεμα για μένα, αλλο για τον σύζυγο και το παιδι..Μου λείπουν τα φρούτα, μου επιτρέπει μέχρι 2 την ημέρα τα οποία τρώω για δεκατιανο.. αααααχ θεεεε μου κουράγιο! Θα αρχίσουμε να μετράμε μέρες νομίζω! Τουλάχιστον οι μετρήσεις σου είναι εντάξει?
    • Κορίτσια ισχύει ότι αν ζυγίσω το μωρό πριν και μετά το φαγητό θα υπολογίσω πόσο έχει φάει; Ή δεν είναι ακριβές αυτό; Το έχετε κάνει;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...