Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΡΑΓΑΔΕΣ!!!!!!!


Recommended Posts

κοριτσια τι κρεμουλα η λαδακι βαζατε για τις ραγαδες????εγω εχω αγορασει αμυγδαλελαιο της apivita μεχρι τωρα εχω μια πολυ μικρουλα που δεν φενετε...την ειδα με μεγενθυτικο καθρεπτακι :lol: απο εδω και περα αγχωνομαι λιγο γιατι οι ατιμες δεν φευγουν...εσεις τη βαζατε???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ καλή μου, είναι να το έχει το δέρμα... αν είναι να κάνεις θα κάνεις! Δε μπα να βάζεις όλες τις κρέμες του κόσμου; Και χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, εγώ στην 1η εγκυμοσύνη είχα βγάλει μερικές μετά τον 8ο μήνα και ήταν κυκλικά από τον αφαλό μου, ενώ τις περισσότερες τις απέκτησα με το που γέννησα από το απότομο ξεφούσκωμα της κοιλιάς.... Υπάρχουν κάποιες φαρμακευτικές κρέμες που να κάνουν λιγότερο διακριτές τις άτιμες τις ραγάδες αλλά δεν συμβαδίζουν με τον θηλασμό και το θέμα είναι πως πρέπει να εφαρμοστεί η κρέμα όταν είναι ακόμα κόκκινες οι ραγαδούλες....

Δεν πειράζει, είναι για να μας θυμίζουν τα νινάκια μας!

Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ στην εγκυμοσύνη έκανα 2 πολύ μικρές στο στήθος,με το που γέννησα και κατέβηκε το γάλα,τα στήθη μου γέμισαν ραγάδες.... :? Το τραγικό είναι όταν είναι κόκκινες,μετά που ασπρίζουν,δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου...Με το καλό το νινάκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να υποδεχτείς με το καλό το μωράκι σου!!! Εγώ έβαζα την prevenstria, λίγο ακριβή αλλά πολύ καλή! εγώ, χωρίς καμία υπερβολή, δεν έχω ούτε μισή ραγάδα! έκανα μόνο μια μαυρη γραμμούλα, που έφυγε μετά απο κανά 3μηνο. κ να φανταστείς ότι είμαι κ παχουλή (μου έμειναν μια χαρά τα κιλά της εγκυμοσύνης κ ευελπιστώ μετά το χρόνο να ξεκολλήσει ο μεταβολισμός μου...)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κ απο εμενα.εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη επαιρνα απο το φαρμακειο μια κρεμα ακριβη δεν θυμαμαι πωσ την ελεγα κ δεν εκανα ουτε μια ραγαδα στο στηθος ομως που η χαζη δεν εβαζα εκανα μερικες.τωρα πηρα αμυγδαλελαιο κ εγω και βαζω παντου.ειναι πολυ φθηνοτερο και απο οτι ακουσα κ απο πολλες ειναι πολυ καλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λια κι εγω αμυγδαλελαιο βαζω και μια κρεμα που μου κανανε δωρο.. Επειδη ειμαι γενικα αδυνατη και σφιχτη και η κοιλια μου παει προς τα μπρος και δεν εχει απλωθει, φοβαμαι οτι δεν θα τη γλιτωσω.. Νομιζω οτι ηδη εχω κανει δυο μικρες ραγαδες στο πλαι αλλα δεν φαινονται πολυ. Σιγουρα οτι ειναι θεμα δερματος. Μακαρι να μην γεμισουμε .. συνεχιζε να φροντιζεις το δερμα σου κι ο,τι γινει! φιλιααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια, εγώ ευτυχώς δεν έκανα ούτε μια ραγάδα.

Πιστεύω ότι παίζει ρόλο η ενυδάτωση του δέρματος με κρέμες, γιατί εγώ στην εφηβεία που ψήλωσα απότομα(και δεν έβαζα τίποτα) γέμισα ραγάδες στο πλάι των μηρών, ενώ στην εγκυμοσύνη που έβαζα, δεν έκανα ούτε μία.

Σε εμένα δεν ήταν μάλλον θέμα δέρματος, αλλά ενυδάτωσης!

Στο 1ο τρίμηνο έβαζα μια φυτική της MACROVITA, και μετά δοκίμασα την prevenstria και την Simulsium.

Γενικά τα έκανα "σαλάτα" :lol: οπότε δεν κατάλαβα ποιά ήταν η "καλή"!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα εμένα το δέρμα μου είναι πολύ ευαίσθητο είχα κάνει μερικές ραγάδες από απότομη αυξηση βάρους και ύψους στην εφηβεία πολλά χρόνια πριν γεννήσω και φοβόμουν οτι όταν θα μείνω έγκυος θα είχα μεγάλο πρόβλημα.

Λοιπόν έβαζα αμυγδαλέλαιο και είχα πάρει απο το φαρμακείο βούτυρο κακάο είναι σε ολόκληρα κομμάτια.

εκοβα ένα κομματάκι το έβαζα σε μια κούπα το ζέσταινα στο φούρνο μικροκυμμάτων γινόταν σαν λάδι και με αυτό έκανα επάλειψη στην κοιλιά και στα πόδια μου μέχρι και στις γάμπες και στο στήθος δεν έκανα ούτε μια γραμμούλα. Το ξέρω γιατί εφταχνα καλλυντικά μόνη μου και σαπούνια είναι πολύ αγνό και πολύ πιο οικονομικό από τις πανακριβες κρέμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο και έχουν και πολλά parabens(συντηριτικά). Μην ξεχνάς όμως πρέπει να το κάνεις καθημερινα!!!!! :):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω παρα πολυ και εσεις να χερεστε τα παιδακια σας :D:D:D τι μαρκα αμυγδαλελαιο παιρνετε????σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!θα ρωτησω για ολες τις κρεμες που μου ειπατε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα! Εγω εβαζα τη Salba Mama 1 που ηταν εξαιρετικη και δεν εκανα ουτε μια ραγαδα στην κοιλια. Στο στηθος που δεν εβαζα εκανα, ειδικα μετα τη γεννα που ξεφουσκωσε. Ειναι και πολυ οικονομικη, τοτε εκανε 11 ευρω, τωρα αντε να κανει 13 και μου κρατησε μηνες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα..εγω εβαζα baby oil και αμυγδαλελαιο απο μαγαζι με βιολογικα ειδη..μην αγχωνεσαι γιατι αν ειναι να κανεις θα κανεις,ειναι η πικρη αληθεια!!!μια φιλη μου που εκανε τις κατακκοκινες και μεγαλες πηγε σε πλαστικο και εκανε θεραπειες και τωρα ειναι ενταξει σχεδον,θελουν το χρονο τους.βεβαια της κοστισε αλλα ο καθενας αποφασιζει για τον εαυτο του,

ναχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο μωρακι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

Η αλήθεια είναι πως έχει να κάνει με τον τύπο του δέρματος. Ωστόσο θα πρέπει να μην το παραμελείς και να το ενυδατώνεις σε καθημερινή βάση. Εγώ χρησιμοποιώ 3 φορές την εβδομάδα στην περιοχή της κοιλιάς baby oil το σπρέυ,που δεν είναι λιπαρό και μπορώ να φορέσω άνετα τα ρούχα μου μετά και μιαα κρέμα κατά των ραγάδων στην περιοχή του στήθους της Lierac. Ελπίζω να βοήθησα. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...