Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

να μαι και εγώ...συγχαρητήρια σε όλες τις εγκυούλες..να έχετε μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

εγώ ΔΕΝ περιμένω (λέμε τωρα.... :roll: ) 27/2...

δεν ξέρω.. λίγο με έχει πάρει απο κάτω...χάνω την αισιοδοξία μου και με παίρνει το παράπονο..σκέφτομαι ακόμα το μωράκι που χάσαμε και ελπίζω να μην αργήσει μια εγκυμοσύνη με ένα γερό μωράκι..

μακάρι όλες μας σύντομα να έχουμε ενα σποράκι στην κοιλίτσα...νυχτερίδα εύχομαι ο απρίλης να είναι ο τυχερός σου μήνας...

Δημοσίευση

NINOU ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ! ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ 25-27 ΦΕΒΡ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ,ΟΛΕΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΕΣ :D:D ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ?

NYXTERIDA ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ !!!!

Δημοσίευση

απο συμπτώματα τιποτις...ούτε περιόδου ούτε εγκυμοσύνης...βέβαια και την προηγούμενη φορά τίποτα δεν είχα...και όσο πήγε η εγκυμοσύνη πάλι δεν είχα τίποτα...ήμουν απο τις τυχερές άσχετα με την άσχημη κατάληξη..εσύ??

άντε μακάρι και οι δυο μαζί να έχουμε καλά νέα... :x

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΓΩ ΕΤΣΙ NINOU ΜΟΥ ... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΝΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΔΕΚΑΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ, ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΘΑ ΛΕΓΑ. ΜΑΚΑΡΙ :) ΜΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ !!! [smilie=wav.gif]

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολυ κοριτσια! Σήμερα θα παραγγειλω τεστακια...για να επιβεβαιωσω τις ωορηξιες καθε μηνα...ξερω περιπου 11-12η μερα εχω...αλλα μπας και..αλλαξε κατι..βρηκα τα one step πολυ φθηνα απο ebay..πρωτη φορα θα δοκιμασω!Καλη επιτυχια σε ολες!!!

Δημοσίευση

Α μπραβο nyxterida ! ευχομαι να ειναι γουρικα και να τα καταφερεις ! Εγω παντως που ειχα κανει παλιοτερα μου εδειξαν οτι ειχα ωορηξια 13η μερα σε κυκλο 30. Τωρα δεν ξερω κατα ποσο αλλαζει καθε φορα η ωορηξια.

Καλη επιτυχια να εχεις !! :x

Και γω σημερα ειμαι στην 26η μερα και εχω πολυ αγωνια μπας και εγινε τιποτα. Βεβαια δεν αισθανομαι τιποτα ιδιαιτερο ,σημερα μονο ξεκινησαν κατι πονακια χαμηλα. Μαλλον θα μπω και γω σ αυτες που δεν θα περιμενουν τον Μαρτη ,γιατι μου φαινεται θα αδιαθετησω σε 3-4 μερες. . . :cry:

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα !! Καλη Σαρακοστη να εχουμε!! Εγω δεν αντεχω αλλο μου χουν σπασει τα νευρα απο την αναμονη .Ειμαι εδω και μερες χαλια ολο νυσταζω νιωθω κουρασμενη εχω πονους στη κοιλια και περιοδος αφαντη .Την παρακαλαω τωρα να ρθει να ησυχασω και δεν ερχεται! Σημερα 32 μερα και τιποτα .Απο χτες εχει πεσει η θερμοκρασια μου απο 37 που ειχα συνεχως στο 36,5 σταθερα. Περιμενα απο χτες να ρθει και τιποτα ακομα. Υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγγυος με τοσο χαμηλη θερμοκρασια ?? Τι λετε ? :roll:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περάσουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
    • @Rena92σε ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να έρθει γρηγορα. Κι εμένα 21 μηνών είναι τώρα η μικρή μου. Να έχεις μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...