Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ?


Recommended Posts

Πάει και ο Ιανουάριος.....Δεν θέλω να ρθει στις 18/2......αρχισε να ερχεται και νωριτερα....τελευταια...αντι να εξαφανιστει :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μαι και εγώ... Τελικά η μανταμίτσα εμφανίστηκε χτες οπότε τώρα δεν την θέλω 27-02.. Αντε να δω αν θα με ακούσει αυτλη τη φορά... Αυτή τη φορά ήρθε αμέσως κατακόκκινη, με πολύ ροή και πόνο (μάλλον τα έπαιξε με το κρύωμα)... Από τις 5 του Φλεβάρη ξεκινάω και τα τεστάκια να δούμε μπας και βοηθήσουν...

COCO, εμένα τυχερός μήνας πέρσυ ήταν ο Μάρτιος (άσχετα απο την κατάληξη)... Λές να είναι και φέτος???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλορίζικο!!!!!!!!! Ευχομαι να γεμίσει πολλές σελίδες με ευχάριστες ανακοινώσεις!!!

Κι εγώ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ να έρθει αλλά δεν ξέρω ακόμα πότε ακριβώς! Μέσα στην βδομάδα θα ξέρω όμως!!!

Νυχτεριδάκι μου κι εμένα μόλις ξεκινήσαμε να προσπαθούμε για μωράκι από 27-28 μέρες ο κυκλος μου έγινε ξαφνικά 22-24!!! Τρελάθηκα! Αλλά τουλάχιστον έχεις περισσότερες ευκαιρίες μέσα στον χρόνο από μια κοπέλα με 35 μέρες κύκλο ας πούμε! Κράτα το θετικό και καλή επιτυχία!

Ουρανία μου ήρθε τελικά η μανταμίτσα...δεν άντεξε να σε αποχωριστεί αυτόν τον μήνα;!;!; Εύχομαι ο Φεβρουάριος να είναι ο τυχερός σου μήνας και σε 9 μήνες να γίνει ο αγαπημένος σου αφού θα γεννηθεί το μπεμπάκι σου!!!

Καλή επιτυχία σε όλες κοριτσάκια μου όμορφα! Εύχομαι όλες εγκυούλες σύντομα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλοριζικος και ο Φλεβαρης κοριτσια !! [smilie=sign19.gif][smilie=sign19.gif][smilie=sign19.gif]

Ουρανια ευχομαι να ναι ο μηνας σου αυτος γιατι βιαζομαστε :D Το ιδιο ευχομαι και για μενα αλλα πανω απολα να πανε ολα καλα και γινει οποτε γινει ;) Για την ωρα προεχει να βαλουμε μπρος τις καταλληλες μερες για να εχουμε καλα αποτελεσματα! [smilie=female.gif][smilie=female.gif] Ο Θεούλης μαζι μας κοριτσια ! [smilie=wave.gif][smilie=wave.gif][smilie=wave.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου καλημέρα..Είμαι η Λυδία και εδώ και ένα χρόνο και κάτι έχουμε μετακομίσει με το ταίρι μου στη Νορβηγία. (ευτυχώς να λέμε που προλάβαμε και φύγαμε). Στο θέμα μας τώρα. Εγώ δεν περίμενα την κυρία τη Δευτέρα 30/1. Σήμερα ήδη Πέμπτη και άφαντη. Το πρόβλημά μου είναι το εξής, έκανα εδώ δύο τεστ φαρμακείου και είναι αρνητικά (οκ λέω αρνητικά το αποδέχομαι). Παρόλαυτα πουθενά η κυρία. Έχω την εξής αππρία, μέχρι προχθές είχα στήθος πρησμένο και πόνους σαν την περίοδο αλλά όχι περίοδο. Τώρα το στήθος μου ξεπρίστηκε και η περίοδος δεν μου ήρθε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι εδώ δεν μπορείς να κάνεις εξέταση χωριακής. Τι εννοώ. Το σύστημα των Νορβηγών είναι και πολύ αυστηρό και πολύ δύσβατο. Για να κάνεις εξέταση χωριακής πρέπει να πας στο γενικό γιατρό σου, να κάνεις τεστ εγκυμοσύνης (φαρμακείου) να βρεθεί ότι είσαι έγκυος και μετά να περάσεις στον άλλο γύρο των εξετάσεων. Ιδιωτικά κέντρα και γιατροί δεν υπάρχουν για να πας. Όλα γίνονται μέσω του γενικού γιατρού. Ακόμη και το ραντεβού με το γυναικολόγο στο κανονίζει αυτός όταν θεωρήσει ότι υπάρχει λόγος. Οπότε τι να κάνω? Αναγκαστικά περιμένω. Ήθελα όμως να μου πείτε το εξής, στην περίπτωση που υπάρχει κάποια κυστούλα μπορύμε να το καταλάβουμε με κάποιον τρόπο? Πχ υπάρχουν κάποιοι πόνοι ή κάτι άλλο? Πήρα στο γιατρό εδώ για να του πω το πρόβλημα μου και μου είπε ότι στις 15 μέρες καθυστέρηση θα μπορώ να πάω στο γυναικολόγο μιας και λιγότερο από 15 μέρες μπορεί απλώς να θεωρηθεί αναταραχή του κύκλου και άρα όχι ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός. Τι να πω? Αφού είμαι εδώ παίζω με τα δικά τους κριτήρια, δεν έχω και άλλη επιλογή έτσι κιαλλιώς. Και μία ακόμη παρένθεση, αν εδώ μείνεις έγκυος σου κάνουν 3 χωριακές και εξέταση στο 1ο τρίμηνο (υπέρηχο) και μετά άλλους δύο. Ούτε β' επιπέδου ούτε τίποτα. Όταν είπα στο γιατρό μου εδώ τι γίνεται στην Ελλάδα μου είπε σας εκμεταλλεύονται τα κέντρα και οι γιατροι για να σας παίρνουν τα λεφτά. Με προβλημάτισε λίγο το γεγονός είναι η αλήθεια. Αυτός μου είπε, κορίτσι μου όταν μια εγκυμοσύνη είναι να συνεχιστεί θα συνειστεί ο,τι και αν γίνει. Δεν υπάρχει λόγος να φορτώνουμε συνεχώς τη γυναίκα με φάρμακα και άγχοι για μια εγκυμοσύνη η οποία είναι προβληματική. Ας αφήσουμε επιτέλους τη φύση να κάνει τη δουλειά της όπως γνωρίζει. Ρε παιδιά τι να πω?Αν ήμουν στην Ελλάδα θα είχα ήδη πάει για χωριακή που θα ήταν μάλλον αρνητική, και μετά βουρ στο γιατρό για υπέρηχο για κύστες. Παίζει να υπάρχει κύστη και να μην το καταλαβάινω?? Σχεδόν ένα χρόνο προσπαθούμε με το καμάρι μου, έχουμε κάνει σπερμοδιαγράμματα, σαλπιγγογραφίες ένα σκασμό εξετάσεων και τίποτα. (μπήκαμε νωρίς στο χορό διότι το αγόρι μου είχε πόνο στους όρχεις και κιρσοκοίλη και μας έστειλαν βουρ για σπερμοδιάγραμμα αλλά ευτυχώς ήταν ντούρικος). Πολλά έγραψα, αλλά ήθελα να βάλω όλες τις πληροφορίες σε ένα ποστ. Θα ταλέμε και συχνότερα τώρα, διότι ανακάλυψα ότι έχουμε τόσα πολλά κοινά..Άντε με ένα μωρουλίνι όλοι μέσα στο 2012 ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυδία καλώς ήρθες στην παρέα μας, δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο πρόβλημα σου αλλά θα ήθελα να σταθώ λίγο ως προς την εκμετάλλευση για εξετασεις κ β επιπέδου... Όλες αυτές οι εξετάσεις αποδεδειγμένα γίνονται για να προλάβεις προβλήματα κ για να βεβαιωθείς οτί το μωρό σου, είναι και θα είναι υγιέστατο και απο την στιγμή που η ιατρική έχει προχωρήσει τόοοοσο δεν βλέπω το λόγο να εξελίσσεται η εγκυμοσύνη όπως πρίν 30 χρόνια :?:?:?

Εύχομαι να βρεις άκρη με το σουπερ αυτό σύστημα (προτιμώ το δικό μας ;) ) και γρήγορα με ένα νινάκι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάρες... Λυδία καλώς μας ήρθες...

Ειμαι σχεδόν σίγουρη πως Μάρτιο θα μας έρθει πάλι το μπεμπε... (για να είναι χριστουγιεννιάτικο δώρο)... Προχτές με πήρε η κουμπάρα μου... Με είδε στον ύπνο της, έγκυο, ξάπλα, με τον άντρα μου χεσμένο από τη χαρά του και πάνω από το κεφάλι μου ήταν λέει ένα άλογο και με κοιτούσε... Και είναι σίγουρη πως σύντομα θα έχουμε ευχάριστα...Άντε να δούμε... Και εγώ είχα δει πριν κανα μήνα ότι έσπασα 1 αυγό και ήταν τρικροκο... (αν κ για τριδιμα δεν παίζει. Πάντως το αυγό είναι γονιμότητα)...

Άντε να δούμε τι θα δούμε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια εύχομαι ο Φλεβάρης να είναι γούρικος και με το καλό να έρθουν τα μπεμπάκια μας σε όλες μας! Κι εγώ δεν την περιμένω το Φλεβάρη και δεν την θέλω ούτε για τους επόμενους 9 μήνες.

Ουρανία μακάρι να βγει το όνειρο και να μείνεις εγκυούλα!

Λυδία κι εγώ θα συμφωνήσω με το Ελενακιό.Καλύτερα η πρόληψη και να εκμεταλλευόμαστε την επιστήμη προς όφελός μας και για τα μωράκια μας. Για τις κυστούλες δυστυχώς δεν έχω εμπειρία. Έχω εμπειρία μόνο από άστατους κύκλους με μεγάλες καθυστερήσεις και αρνητικές χοριακές, που δεν ήταν ούτε κύστη ούτε κάποιο άλλο πρόβλημα, απλά διαταραχή του κύκλου. Σε σένα εύχομαι να είναι μπεμπάκι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φυσικά δεν ήταν τίποτα απολύτως..Αδιαθέτησα μετά από σχεδόν μια βδομάδα καθυστέρησης. Γενικώς δεν έχω και κανένα τρελό άγχος υπό την έννοια ότι είτε με φυσικό τρόπο είτε με την επιστήμη μωρό θα έρθει..Αυτό το πιστεύω για όλους..Τώρα μου ξεκίνησαν κάποιες ορμονολογικές γιατί λέει η γιατρός να δούμε μήπως υπάρχει θέμα από εκεί. Ας δούμε, αλλιώς θα περιμενουμε καρτερικά. Ίσως επειδή δεν το συζητήσαμε και ιδιαίτερα ποτέ, απλώς κάποια στιγμή έκοψα τα χάπια, είπαμε τώρα και να έρθει μια χαρα είμαστε δεν το έχω ακόμη συνηδειτοποιήσει.. Αστείο είναι..Άντε να δούμε, μακάρι να φανεί πιο τυχερός ο Φεβρουάριος για όλους!!! Τώρα αρχίζουν σιγά σιγά να με ζώνουν τα φίδια..και που είναι και δεν ήρθε ακόμη και τέτοια. Λέτε να πρέπει να κάνουμε κάνα γάμο μήπως μας φέρει γούρι που με έχει αστεφάνωτη??? :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια!!

σε 5 μερες εχω γενεθλια :ymparty::ymparty:

μαντεψτε τι δωρο γενεθλιων θα εχω............το καλυτερο.......

εκανα χθες κ σημερα τεστακι. ειναι κ τα 2 θετικα....!!!!

ακομη δεν το εχω πιστεψει....

τη Δευτερα θα παω στο γιατρο για επιβεβαιωση...μακαρι να πανε ολα καλα..

σας φιλω γλυκα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω g.kkris!! να εισαι καλα...

ευχομαι να πανε ολα καλα......

κ συντομα να εχουμε ευχαριστα κ απο ολες εσας....!!!!

φιλια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ δεν την περιμένω τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβρη!!!! :lol::lol::lol:

Σήμερα πάμε στον γιατρό ελπίζουμε να ακούσουμε καρδούλα :x:x:x:x:x:x

Χρόνια πολλά σε όλα τα ερωτευμένα εδώ μέσα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρούλα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοριτσάκι μου!!!!

Τί τέλεια νέα!!!!

Μπράβο γλυκιά μου! Εύχομαι μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Πήγες στον γιατρό χθες; Όλα τέλεια, ε; Σε φιλώ γλυκά!!!

Κοριτσάκια πολύ υποτονικά τα τελευταία ποστάκια μας!! Μετα βίας φτάνουμε τις 6 σελίδες!!

Πού χάνεστε όλες καλέ; Ούτε λιστούλα ούτε τίποτα πια... Κρίμα...

Φιλάκια σε όλες και με ευχάριστα νέα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

coco, melipikto σας ευχαριστω πολυ!!

ειμαι σιγουρη οτι κ για εσας θα ερθει συντομα η μερα που θα δειτε θετικο τεστακι κ δεν θα το πιστευετε...

melipikto μου ολα πηγαν καλα. ο γιατρος επιβεβαιωσε την εγκυμοσυνη, ειμαι ηδη 5,5 εβδομαδων κ σε 2 βδομαδες αν ολα πανε καλα θα ακουσουμε καρδουλα.

ευχομαι συντομα κ σε εσας τετοια ευχαριστα..

:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητηρια dimitroula!!!Ευχομαι να πανε ολα καλα!!! εγω ειμαι στην 22η μερα ακομα...και νιωθω κατι ενοχλησεις χαμηλα...σαν να περιμενω να ερθει περιοδος...αλλα ειναι νωρις..μονο μια μερα πριν νιωθω ετσι συνηθως ή και καθόλου....Για να δουμε...θα με βαλετε σε καμια λιστα και εμενα κοριτσια???? :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς...πάει και αυτός ο μήνας...ήρθε στην ώρα της...για να μην πω και μια μερα νωριτερα..πάμε επομένως οχι για τον επομενο...αλλα για τον μεθεπόμενο μήνα λογω ειδικων καταστασεων...Καλη επιτυχια στις υπόλοιπες!!!Περιμένω τα ευχάριστα σύντομα κοριτσια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...