Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Και εγω κορίτσια ξέρω για την σπιτικη .... Του εμπορίου δεν έχει αυγά έχει σκόνη οπότε μην ανχωνεσε κούκλα μου και βέβαια έξω δεν πρέπει να τρώμε μαγιονεζα γιατι πολλα μαγαζιά την κάνουν μόνοι τους....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τέλεια ❤️ Μια χαρά όλα λοιπόν.
    • @το χοντρό μπιζέλι για το λόρο μου είπε απλά ότι δεν είναι θέμα αν έχει τυλιχθεί 1-2 φορές, απλά είπε ότι σε φυσιολογικό τοκετό ίσως παίξει ρόλο γιατί μπορεί να είναι κοντός με αποτέλεσμα όταν είναι το μωρό να βγει κολπικά, μπορεί να το "πνίξει".. αν έχει όμως μάκρος δεν υπάρχει θέμα.. αλλά αυτό λέει δεν το ξέρουμε.. οπότε είναι στα τυφλά. 🥴
    • Αντε ωραία τουλάχιστον ισχύει το 180 γιατί το 140 κάπως υπερβολικό μου ακούγεται 😅 ναι το νηστείας είναι λίγο στο όριο αλλά πάλι είσαι μέσα στα Φυσιολογικά όρια εμένα λένε κάτω από το 93 θέλουν  εμένα συνήθως το νηστείας ήταν από 83-87 όλο αυτό το διάστημα που έκανα εξετάσεις προχτές ήταν και εμένα 92 🤷🏻‍♀️ όμως  Με το καλό να γίνει και η β επιπέδου..
    • Κορίτσια μια χαρά ο γιατρός..400 γραμμάρια το μικρούλι...έχουμε β επιπέδου την Τετάρτη...για τις εξετάσεις τα βρήκε όλα καλά..όντως ισχύει το 180 στην πρώτη ώρα μέτρησης..θα ξανακάνουμε καμπύλη όμως,γιατί το 92 νηστείας είναι ακριβώς στο όριο...
    • Καλά αυτό με τον λώρο είναι άκυρο που λέει! Και ο μικρός μας, τις περισσότερες φορές ήταν τυλιγμένος με τον λώρο του, 2-3 περασιές του έκανε. Τυλιγόταν, ξετυλιγόταν. Αφού παίζουν με τον λώρο τους! ❤️  Ποτέ όμως η γιατρός δεν ανησύχησε για κάτι ως προς αυτό. Και όταν γέννησα τυλιγμένος ήταν ο κύριος! (Βέβαια δεν ξέρω στον φυσιολογικό τοκετό αν εμπνέει ανησυχία η περιτύλιξη). Τώρα, για την προεκλαμψία, εσύ κάνε τις μετρήσεις σου και όλα θα πάνε κατ' ευχήν! Είναι χαμηλό το ποσοστό, αλλά από μόνο του δε λέει κάτι. Απλά να προσέχεις και να μη συγχύζεσαι!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...