Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μπράβο κοπέλα μου!!!

Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!

Καλή και γρήγορη ανάρρωση σε σένα!

Όταν βρεις χρόνο γράψε μας την εμπειρία σου !!!

Φιλιά πολλά στην μπεμπούλα σου (καμιά φωτογραφία θα μας βάλεις;;;)

• Απαντήσεις 139
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΑΧ ΒΡΕ ΜΑΓΔΟΥΛΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ,ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ,ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ?ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ!

Δημοσίευση

ΑΧ ΒΡΕ ΜΑΓΔΟΥΛΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ,ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ,ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ?ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ !ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΝΑ

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ,ΣΤΙΣ 12 ΔΗΛΑΔΗ,ΕΓΙΝΕ 1 ΕΤΟΥΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!!!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ !ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΝΑ

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ,ΣΤΙΣ 12 ΔΗΛΑΔΗ,ΕΓΙΝΕ 1 ΕΤΟΥΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Μαγδα καλημερα και απο μενα

να σου ζησει η μπεμπουλα σου

πω πω θαυμαζω την ψυχραιμια σου διαβασα την ιστορια σου και εβαλα τα κλαμματα υπεροχη συγκινητικη και χαρουμενη αφου ολα πηγαν καλα και ακουσες και την μικρουλιτσα σου να κλαιει

ακου να περπατας στο παρκο 3 το πρωι?

χα χα χα τραβαμε και μεις αλλα και οι αντρες μας θελουν ενα μεγαλο ευχαριστω τους αξιζει πιστευω για ολη την συμπαρασταση που δειχνου η τουλαχιστον για την προσπαθεια τους

κυριως ομως για την αγαπη τους.

να στε καλα και κυριως να σαι καλα που μυραστικες αυτην την φοβερη εμπειρια σου μαζι με ολες μας

γενναω σε λιγες μερες και ετσι διαβαζοντας τη ιστορια σου μαθαινω προσπαθω να σκεφτομαι μονο θετικα βλεπεις ειμαι λιγο παραπανω απο το κανονικο φοβιτσιαραααααααααααα

να σου ζησει και περιμενουμε φωτο :)

Δημοσίευση

Μαγδα καλημερα και απο μενα

να σου ζησει η μπεμπουλα σου

πω πω θαυμαζω την ψυχραιμια σου διαβασα την ιστορια σου και εβαλα τα κλαμματα υπεροχη συγκινητικη και χαρουμενη αφου ολα πηγαν καλα και ακουσες και την μικρουλιτσα σου να κλαιει

ακου να περπατας στο παρκο 3 το πρωι?

χα χα χα τραβαμε και μεις αλλα και οι αντρες μας θελουν ενα μεγαλο ευχαριστω τους αξιζει πιστευω για ολη την συμπαρασταση που δειχνου η τουλαχιστον για την προσπαθεια τους

κυριως ομως για την αγαπη τους.

να στε καλα και κυριως να σαι καλα που μυραστικες αυτην την φοβερη εμπειρια σου μαζι με ολες μας

γενναω σε λιγες μερες και ετσι διαβαζοντας τη ιστορια σου μαθαινω προσπαθω να σκεφτομαι μονο θετικα βλεπεις ειμαι λιγο παραπανω απο το κανονικο φοβιτσιαραααααααααααα

να σου ζησει και περιμενουμε φωτο :)

Δημοσίευση

ΜΑΓΔΑ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ. ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΖΩΝΤΑΝΗ...

ΕΝΟΙΩΘΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗ ΖΟΥΣΑ...

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΑΣ, ΤΗ ΖΟΥΖΟΥΝΟΥΛΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ.

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΙΑΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΜΕΡΑ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ..

Δημοσίευση

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ ,SO SAD,ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ.........ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

ΡΑΠΑΝΑΚΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ !!!! ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ,ΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΛΙΣΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ......ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΓΕΡΟ ΜΩΡΟ!

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΧΕΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ !!!

Δημοσίευση

αχουτηηηηηη!!!!!!!!!!:laugh::woohoo:

ειναι υπεροχη φτου φτου..

κουκλιτσα!:cheer:

ειδες βρε γι'αυτο δε κοιμοταν το παιδι...περιμενε

να ανεβασεις τη φωτο της να την καμαρωσοθμε;):P

γερη κ ευτυχισμενη να ειναι η μπεμπουλιτσα!!

φιλακια μαγδουλα μου:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είσαι σε γκρίζα ζώνη. Κανονικά με 3 μέρες καθυστέρηση που έκανες την χοριακή (3 μέρες δεν ήταν; 4;) θα έπρεπε να δεις μεγαλύτερο νούμερο. Μπορεί να είχες καθυστερημένη εμφύτευση, μπορεί να είναι και βιοχημική. Μόνο η επανάληψη της χοριακης θα δείξει στα σίγουρα.  Το τεστ που έκανες ήταν πρώιμης ανίχνευσης; Ποια μάρκα ήταν;
    • Κορίτσι μου δυστυχώς δεν είναι πάντα τόσο εύκολο ή γρήγορο να μείνεις έγκυος. Γενικά είσαι αρκετά νέα οπότε δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτείς πολύ. 6-12 μήνες είναι ένα φυσιολογικό διάστημα προσπαθειών για εγκυμοσύνη. Μην απογοητεύεσαι από τώρα. Γενικά σε κάθε κύκλο έχουμε περίπου 20-25% πιθανότητα εγκυμοσύνης και αυτό αν πετύχουμε την ωορρηξία φυσικά. Αν θες προσπάθησε να μάθεις τον κύκλο σου και το σώμα σου: Έχεις σταθερό κύκλο; Να προσπαθήσεις να καταλάβεις από το σώμα σου πότε κάνεις ωορρηξία και φυσικά να έχεις συχνές επαφές σε όλο τον κύκλο.  Είμαι σίγουρη ότι το μωράκι σας δεν θα αργήσει 😊
    • Αφού έχεις ακόμα καθυστέρηση εννοείται να ξανακάνεις τεστ. Μπορεί να είχες και καθυστερημένη εμφύτευση για αυτό το πρώτο τεστ να έδειξε αρνητικό. Έχεις σταθερό κύκλο γενικά;
    • Εντωμεταξύ να σας ρωτήσω κ κάτι άλλο. Όταν τρώνε ποσα γραμμαρια κρεμα δεν τους δίνετε γαλα μετά? Στα 50 γρ. π.χ. δίνετε κ γαλα?
    • Μάλλον επειδή είσαι νέο μέλος αργούν να εγκριθούν τα μηνύματα. Αν είσαι τόσο κοντά στην αναμενόμενη περίοδο, κάνε ένα τεστ πρώιμης ανίχνευσης για να σου φύγει η αγωνία. Βέβαια μέχρι την καθυστέρηση όλα παίζονται... Θερμοκρασία δεν έχω μετρήσει ποτέ, οπότε δεν έχω κάτι να σου πω...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...