Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ, ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΟΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ..... ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ! ΦΟΒΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ....

• Απαντήσεις 139
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ, ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΟΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ..... ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ! ΦΟΒΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ....

Δημοσίευση

ΜΑΓΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙς ΟΠΩς ΕΠΙΘΥΜΕΙς.ΗΘΕΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ.ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ.ΤΗς ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΤΟΥ ΜΗΝΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΠΕΤΙΕς ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΜΕΤΟΥς ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΣΜΕΝΟ ΖΑΧΑΡΟ ΜΕΤΑ ΕΠΑΘΕ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΙ Η ΑΣΘΜΑΤΙΚΗ ΒΡΟΧΙΤΙΔΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΕ:laugh:

Δημοσίευση

ΜΑΓΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙς ΟΠΩς ΕΠΙΘΥΜΕΙς.ΗΘΕΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ.ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ.ΤΗς ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΤΟΥ ΜΗΝΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΠΕΤΙΕς ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΜΕΤΟΥς ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΣΜΕΝΟ ΖΑΧΑΡΟ ΜΕΤΑ ΕΠΑΘΕ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΙ Η ΑΣΘΜΑΤΙΚΗ ΒΡΟΧΙΤΙΔΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΕ:laugh:

Δημοσίευση

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!

ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ!!!!

ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ...

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ...

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ

ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!

ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ!!!!

ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ...

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ...

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ

ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

Δημοσίευση

Μάγδα μου, συγχαρητήρια!!! Να χαίρεστε την κορούλα σας, να την καμαρώσετε και νυφούλα και να είστε πάντα μία αγαπημένη κι ενωμένη οικογένεια!! Φιλάκια στα ροδαλά της μαγουλάκια και περιμένουμε να τη θαυμάσουμε!!! ;):lol: :laugh: :kiss:

congrats-on-your-baby-girl.png

Δημοσίευση

Μάγδα μου, συγχαρητήρια!!! Να χαίρεστε την κορούλα σας, να την καμαρώσετε και νυφούλα και να είστε πάντα μία αγαπημένη κι ενωμένη οικογένεια!! Φιλάκια στα ροδαλά της μαγουλάκια και περιμένουμε να τη θαυμάσουμε!!! ;):lol: :laugh: :kiss:

congrats-on-your-baby-girl.png

Δημοσίευση

Μπράβο κοπέλα μου!!!

Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!

Καλή και γρήγορη ανάρρωση σε σένα!

Όταν βρεις χρόνο γράψε μας την εμπειρία σου !!!

Φιλιά πολλά στην μπεμπούλα σου (καμιά φωτογραφία θα μας βάλεις;;;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια .Εμεις είμαστε άυπνοι σήμερα .ο μικρός το βράδυ ενώ στην αρχή έτρωγε μετά σταμάταγε αμέσως κ έκλαιγε .αλλαξαμε πανα ,βάλαμε θερμόμετρο τπτ τα ίδια πάλι φτου κ απ την αρχή .Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι το βαρέθηκε αυτό το γάλα .Απο τότε που ξεκίνησαν οι ζέστες έχει γίνει διαφορετικός .Τι να πω ;δεν ξέρω ..Του κάνει κ δυσκοιλιότητα πλέον από κει που κάθε μέρα ήταν ρολόι τώρα κάθε δύο μέρες.
    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...