Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΑ

Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΑ.ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ.ΕΙΜΑΙ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΧΙΛΙΑΔΕς ΣΚΕΨΕΙς.ΞΕΡΕΤΕ Η ΜΟΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ.ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΦΙΞΕΙ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΙΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.Κ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΟΛΑ ΦΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΖ.ΧΑΧΑ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΩΝΙΑ.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΚα ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ..

ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΩ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalnmera emeis perimenoume2koritsakia vevaia rwtwntas k emeis pame genika gt emeis d exoume k allo paidi einai n 1n egkumosuvn....

loipon emeis karotsi meta apo polles diafwnies me t kalo m pnrame mpros pisw gt nomizw 8a me voleuei kalutera twra....8a dei3ei http://youtu.be/RUNOaJ2FtiM

d einai tooso makru oso ta perissotera k mas fainetai polu gero

se poia evdomada eisai???ola mia xara??

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΑ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΕΣΥ? ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΣ ΚΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ!ΧΑΧΑ

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΓΟΡΕς ΑΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ.

ΑΝ Κ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑμε να παραΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΕΡΘΕΙ ΤΑΜΠΛΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΑΛΛΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ..ΜΟΥ ΠΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΓΕΝΝΑΩ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ στηΝ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Καλημέρα κούκλα με το καλο τα διδυμακια σου ......

Εγω είμαι μανουλοα δυο υπεροχων μπουμπουκιων χαχαχαχα κουκουβαααααααα...λοιπόν τα διδυμακια μου είναι 2 μηνών ένα και ένα και εγω είχα θέμα με το καρότσι και τελικα κατέληξαν στα μαδερκερ και πήρα το δικο τους που βγάζουν είναι με τρεις ρόδες και αρκετά μαζοβολο για δίδυμο καρότσι μπες και κοίταξε στο σάιτ τους ....τα μπρος πίσω είναι τεράστια και δεν μπενουν στο αυτοκίνητο εγω έχω ένα vitara και εχτες πάλευα να το βάλω μέσα το δικο μου που τα μπρος πίσω δεν μπενουν με τίποτα γιατι πρέπει να σκεφτεσε και όλα τα υπόλοιπα που θα έχεις μέσα καρεκλακια και ολόκληρη προίκα όταν θα ξεκινάς απο το Σπιτι ..χαχαχαχαχα δεν μπορείς να φανταστείς ...ποσά πολλα θα περνεις μαζι.....

Με το καλο λοιπόν ότι απόφαση και να πάρεις και με το καλο να φέρεις στον κόσμο τα αγγελουδια σου θα έχουν πολυ κουράσει αλλα είναι τέλεια όμως πολλα φιλια και αν θέλεις πάλι κάτι εδω είμαστε......

akougetai logiko mia xaroula

egw aurio mpainw 31n evdomada k ...d 3erw pws einai n movn kunsn alla emena ka8olou d me talaipwrnsav mexri twra snmera eida ligo kafe k exw troma3ei alla o giatros m eipe 3apla kai d einai tpt

emena einai se diaforetiko sako kai malista ap'tnv arxn mas eipe o giatros kai alln mera sullnpsns exoun xaxa

karpern n mava xaxaxaxa n aln8eia einai ap't diko mas soi exoume diduma esena ston idio sako n oxi?

emeis pnrame mazi kai ta 3/4 gia t autokivnto kai parolo p einai koritsakia pnrame t mple me mpez ntav pio omorfo ap't kokkino,ayta ta2 exei oooola mazi kanonika vgainoun 1700peripou alla emeis t pnrame 900 kai exw gia oti xreiasteis na se steilw se polu kalo ergostasio....a8nva eisai??

ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΜΩΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΧΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΖΙΠ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΙΧΑ ΤΟ CITROEN C2 ΑΛΛΑΞΑ ΟΜΩΣ ΑΜΑΞΙ KAI PHRA TO C3 ΜΕ ΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΚΑΖ.ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΩ.ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.ΚΟΙΤΑΓΑ ΤΗΣ ΜACLAREN ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ

ΝΑΙ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ 900 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΟΝΟ?

Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΔΥΜΑ Κ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕ ΣΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΑΚΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΜΕΝΑ.Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΙΔΥΜΟΣ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΗ ΚΑΙ 2 ΑΔΕΡΦΕΣ ΣΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΔΥΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΙΤΡΟ;ΧΑΧΑ

εμείς Νάνσυ μου πήραμε της perperego το aria twin.Είναι δίπλα δίπλα τα μαιμουδάκια μου(κοριτσάκια).Το χουμε βολευτεί.Κοιτα το καρότσι θα το χρειαστείς μετά τους 2-3 μήνες γιατί στην αρχή είναι πιο βολικό να τα βγάζεις έξω με τα καθισματάκια αυτοκινήτου.Οπότε έχεις χρόνο να το σκεφτείς.Να κοιτάξεις να χωράει στο αυτοκίνητο γιατί εμεις θέλαμε το mac laren που κλείνει σα μπαστούνι αλλά δε χωρούσε στο αυτοκίνητο.Επίσης να κοιτάξεις να ξαπλώνουν οι θέσεις τελείως γιατί στην αρχή θα τα έχεις ξαπλωμένα.Στο δικό μας ξυλώνεις τις ραφές από πίσω και πέφτους τελείως τα καθισματάκια.Τώρα για τα πεζοδρόμια είναι λίγο μανίκι αλλά πιστεύω και το μπρος πίσω θα χει τις δυσκολίες του να το ελέγχεις.Με το καλό η εγκυμοσύνη και ότι θες εδώ είμαστε.

ΜΑRDIO ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥ ΤΙΜΗ.ΠΩΣ ΠΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΓΕΝΙΚΩΣ;ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΧΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΨΩ ΤΑ ΑΛΛΕΣΜΕΝΑ ΕΔΩ Κ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΨΑΡΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΡΥΖΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ.

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΑ ΒΛΕΝΝΑ ΜΕ ΣΚΟΥΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΑΥΤΟ.ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕ;ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΕΓΩ Κ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕ Σ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

mardio sorry esena poia einai n gvwmn s gia t kafe p eida snmera k ta'xw pai3ei??????????

evatsi γεια σου.Εγώ ενώ είχα μια εγκυμοσύνη άψογη ούτε αναγούλες ούτε εμετούς τίποτα τα έκανα όλα κανονικά στην 26η εβδομάδα και χωρίς να κουραστώ ιδιαίτερα πάμε με τον άντρα μου να φάμε ένα σουβλάκι και πάω στη τουαλέτα να πλυθώ και βλέπω αίμα στο εσώρουχο.Καθαρό κόκκινο αίμα όχι καφε.Τρομοκρατήθηκα.Παίρνω το γιατρό μου λέει έλα γρήγορα νοσοκομειο.Παω με βάζουν τοκογράφο τα μωρά ήταν ακόμα πολύ μικρά για να τα πιάσει οπότε μου κάνει υπέρηχο.Αμνιακό υγρό και σάκοι άριστα τουλάχιστον δεν είχα καμιά ρήξη.Πιθανολογεί ότι προέρχεται απο τον τράχηλο.Τον μετράει και όντως είχε αρχίσει και κόνταινε.Βλέπει και συσπασούλες και με κρατάει νοσοκομείο με ορό ξάπλα 11 μέρες.Μετά βγήκα ακινησιά μέχρι να γεννήσω και κάθε εβδομάδα πηγαινα και μετρούσαμε το τραχηλο.Στη 36η εβδομάδα που πήγα με λίγα πονάκια περιόδου με βλέπει μου λέει πλήρη εξάλειψη τραχήλου και διαστολή 6.!Μένεις μέσα και το πρωι γεννάμε.Α να σου πω ότι παρόλη τη ξάπλα αίμα ξαναείδα σε αυτούς τους 2 μήνες 2-3 φορές.Αφού είχε σπάσει η χολή μου πια και δεν ενησυχούσα.Αίμα κόκκινο στην αρχή που μετά γινόταν καφέ.Κατεβαίνουν τα μωρά χαμηλά και πιέζουν τον τράχηλο και σπάνε τα αγγεία και γι αυτό βλέπουμε το αίμα.Έτσι μου τα χε εξηγήσει ο γιατρός μου.Γέννησα φυσιολογικά χωρις επισκληρήδιο σε 2 ώρες.Με το καλό.Μίλα με το γιατρό,όχι πολλές δραστηριότητες,όχι σκάλες και μη φοβάσαι.

euxaristw koritsaki m ti na pw eimai 3aplwmevn snmera gt k egw taraxtnka epeidn ws twra les kai d eimai egkuos ola super pnga pali toualeta nmouv ka8arn milnsa pali me giatro k mou eipe na milnsoume pali apogeuma mnpws xreiastei na me dei

sorry fusiologika gevvhses??????????

Και εγω της pegperego πηρα το διπλο γιατι δεν ηθελα το πισω να βλεπει την πλατη του μπροστινου του. Ειναι πολυ ελαφρυ(μεχρι βεβαια να βαρυνουν τα μωρα!!!!!!!!!!), χωραει στο πορτ μπαγκαζ. Βεβαια επειδη εδω στο νησι ειναι στενοι οι δρομοι, ανυπαρκτα τα πεζοδρομια και παρκαρει οπου βρει ο καθενας εχουμε μια δυσκολια μετακινησης!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ PEGPEREGO ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ Κ ΕΜΑΣ, ΤΟ ΜΑCLAREN ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.Κ ΜΙΑΣ Κ ΕΧΩ ΗΔΗ ΜΙΑ ΚΟΡΗ Κ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΔΥΟ ΚΑΡΟΤΣΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ Κ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΚΛΑΡΕΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗΜΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ INGLESINA ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΗΤΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΙΧΑΝ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ!ΧΑΧΑ

kalnmera koritsakia pare oti se voleuei kai se sumferei kalutera

pantws sxetika me t mpros pisw oi 8eseis twn ka8ismatwn allazoun egw exw skeftei oso einai polu mikra na exw ta aut/tou 3aplwta kai molis megalwsoun ligaki ta ka8ismatakia tous kai na koitoun t ena t allo gia na mn vlepei kanena platn

:-*

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...