Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΒΑΜΑΙ/Αγχωνομαι για την δευτερη εγκυμοσινη


nicole27

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα! Ειμαι ηδη μανουλα σε ενα υπεροχο 22 μηνων γιοκα!.... Και εδω και καιρο συζηταμε για ενα δευτερο παιδακι με τον αντρα μου... Το μεγαλο θεμα μου ειναι οτι ειχα μια πολυ δυσκολη κ επιπονη εγκυμοσινη... και οχι απο θεμα υγειας δικιας μου η του παιδιου...ολα ηταν ευτυχως καλα! απλα ειχα ΟΛΑ τα συμπτωματα εγκυμοσινης κ σε ακραιο βαθμο!... Εκανα εμετους μεχρι κ πριν γεννησω!...ειχα συελοροια... κολικους..δυκοιλιοτητα,καουρες.. πραγματικα ημουν ενα ζομπι! κ δεν χαρηκα καμια στιγμη οσο ημουν εγκυος!... καθως μπαινοβγαινα κ στο νοσοκομειο... τελικα γεννησα και 34 εβδομαδων προωρα...ανευ λογου κ αιτιας..απ οτι ειπε ο γιατρος...τυχαινει καποιες φορες...κ ιιισως να ειχε να κανει κ με μια κυστουλα που βρηκαν εκτως μητρας η οποια ισως ερεθιζε τη μητρα!... με ολα αυτα εχω τρομοκρατηθει και ηθελα απλα οχι να με παρηγορησετε ...αλλα να μου πειτε Αν υπαρχουν μανουλες που ειχαν δυο εντελως διαφορετικες εγκυμοσινες... εννοω στην μια να ηταν χάλια κ στην αλλη καλα...τουλαχιστων να παρω κουραγιο!!!! γιατι δεν ξερω αν μπορω να πιστεψω οτι διαφερει τοσο η μια εγκυμοσινη απ την αλλη...εσεις το πιστευετε??? Σας ευχαριστω για τον χρονο σας! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου......λοιπον στη πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρα πολλους εμετους αναγουλες και ολα τα σχετικα.....στη δευτερη δεν ειχα τιποτα......και στη τριτη ειχα λιγους εμετους και αρκετες αναγουλες,ομως σταματησαν πιο νωρις απο την πρωτη εγκυμοσυνη......

σου ευχομαι ολα να πανε καλα αυτη τη φορα......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νικολ ειναι λογικο να αγχωνεσε. Δεν περασες και λιγα!!!

Εγω θα σου πω οτι οι δικες μου εγκυμοσυνες ηταν διαφορετικες. Η πρωτη ηταν ευκολη και δουλευα μεχρι τον 8ο μηνα και δεν ειχα κανενα συμπτωμα της εγκυμοσυνης. Η δευτερη εκατσα τον περισσοτερο καιρο στο κρεβατι λογο πονων στο εντερο, ειχα ανακατοσουρες και καποια στιμη εκανα και εμετο, που πολυυυυ σπανια κανω στην ζωη μου. ασε που στην δευτερη γεννησα με προκληση ενω στην πρωτη πηγα ετοιμογεννη, κατι που κανονικα συμβαινει αναποδα.

Σου ειπα την δικια μου εμπιρια, απο κει και περα σου ευχομαι να μην τα ξαναπερασεις ολα αυτα και συντομα μ'ενα σπορακι στην κοιλιτσα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νικολ καλησπερα και απο μενα. Εγω θα σου πω για την εγκυμοσυνη της κουμπαρας μου. Η πρωτη ΔΥΣΚΟΛΗ. 9 μηνες στο κρεβατι ακινησια λογω αποκολλησης, η 2η με ενα βαθμο δυσκολιας στην αρχη και το τελος οπου παλι χρειαστηκε να μεινει στο κρεβατι τις τελευταιες εβδομαδες. Η 3η πανευκολη, ουτε που την καταλαβε, γενναει την αλλη εβδομαδα. Αφου της ειπα το 4ο δε θα χρειαστει καν να παει στο μαιευτηριο :lol::lol::lol::lol: Μην αγχωνεσαι, καθε εγκυμοσυνη ειναι πολυ διαφορετικη. Σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nikol καλησπερα!!!!!

εγω δεν εχω ακομη εμπειρια απο την δευτερη μια κ ειναι πολυ αρχη ακομη θα σου πω ομως για μια καλη μου φιλη που στην πρωτη εγκυμοσυνη περασε μεγαλη φουρτουνα....4 μηνες μεσα στο νοσοκομειο να κρατανε με το ζορι το μωρο μες την κοιλια χαπια ενα σωρο ορους...χαμος κ τελικα γεννησε νωριτερα με καισαρικη παρακαλω κ δεν προλαβε ουτε η αναισθησια να την πιασει...ολα τα ενοιωσε....στις 5 μαρτιου γενναει το δευτερο μωρακι της κ ειχε μια ακρως φυσιολογικη εγκυμοσυνη!!!!φοβοταν παρα πολυ αλλα πηγαν ολα πολυ καλα!!!!

γνωμη μου ειναι οτι καμμια εγκυμοσυνη δεν μοιαζει με την αλλη...τολμα το!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα.......θα συμφωνησω με ολες τις κοπελες...καμια εγκυμοσυνη δεν ειναι ιδια...καθε γυναικα διαφερει...ασχετα αν εγω περασα τρεις,εκ των οποιων γεννησα τις δυο φορες κ ο τρεις ειχαν τα ιδια συμπτωματα αλλα η ενταση τους ηταν διαφορετικη...στην πρωτη πολλη εμετο ειδικα μετα το μεσημερι...ολα αυτα μεχρι τον 4ο...στον 6ο ξεκινσαν οι καουρες μεχρι κ που γεννησα...στην δευτερη ειχα παλι εμετους αλλα οταν σταματησαν ειχα χασει κ το μωρακι....την τριτη φορα ξεκινησα με εμετους κ καουρες απο τον πρωτο μηνα...οι καουρες με πηγαν μεχρι την μερα που γεννησα...βεβαια η τριτη φορα ηταν κ η πιο ζορικη...τα χαπια για τον εμετο δεν με επιαναν κ χτυπουσα ενεσεις....προσωπικα νομιζω οτι οσα παιδια κ αν κανω θα εχω την ιδια εγκυμοσυνη :?:?:? καποιοι λενε οτι εχει να κανει με το φυλο του μωρου...δεν το πολυπιστευω...ειναι λογικο να αγχωνεσαι κ να στεναχωριεσαι ειδικα αν εχεις περασει τετοια ταλαιπωρια...θα σου πω κ για την περιπτωση της κολλητης μου η οποια στην πρωτη της δεν καταλαβε τιποτα κ τωρα που εναι εγκυος ξανα εχει αναγουλες κ καουρες...η καθε εγκυμοσυνη σε καθε γυναικα ειναι διαφορετικη...κ για να σε παρειγορησω θα σου πω κατι που λενε οι περισσοτεροι γιατροι...οι περισσοτερες εγκυμοσυνες εχουν αναγουλες κ εμετους κ ολα τα σχετικα...να σκεφτεσαι θετικα κ ολα θα πανε καλα...σου ευχομαι μια ηρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!

εγω ειχα δυο εγκυμοσυνες καρμπον.

Κοινως ξερνουσα σε ολη τη διαρκεια τους..και οπως και εσυ μεχρη την ημερα της γεννας..

απλα απο καποια φαση και μετα το συνηθησα...

Στο δευτερο δε επειδη ημουν πιο "εμπειρη" απο την πρωτη ξυπμαγα, ξερναγα, και ξεκινουσα την ημερα μου.

Δεν μπορουσ ακαι στις δυο εγκυμοσυνες μου να φαω κατι με πειραζαν σχεδων ολα τα φαγητα και οι μυρωδιες, ειχα μετατραπει σε φρικιο γιατι ενω δεν επαιρνα κιλα ειχα τρομερο πρηξημο και φουσκωμα τους τελευταιους δε μηνε ςτηε δευτερης ετρωγα ολη μερα καρπουζι και ψωμι.

Απλα επειδη το ειχα παρει αποφαση οτι ειναι ετσι...απλα γινοταν και δεν το πολυσκεφτομουν.

Μη το σκεφτεσαι. Ολα θα πανε καλα και δεν θα καταλαβεις πως περασε ο καιρος. Εξαλου ενα μικρουλικο σε κανει να ξεχνας τα παντα...

τωρα οποτε βλεπω τα παιδια μου δεν θυμαμαι ουτε εμετους ουτε αναγουλες ουτε τιποτα...

Και το αστειο της υποθεσης ειναι πως οσο ημουν εγγυος ειχα κανει μια λιστα σε μαμα και πεθερα για το τι φαγητα θελω να μου μαγειρευουν οταν γεννουσα..πωπω..το τι φαη ερηξα δεν περιγραφετε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα nicole έχω περάσει και εγώ από την θέση και φοβόμουν πάρα πολύ για την δεύτερη εγκυμοσύνη γιατί και εγώ είχα προβλήματα στην πρώτη όχι τόσο πολύ με εμετούς και αναγούλες αλλά με αποκολλήσεις,συσπάσεις από πολύ νωρίς και τοκετό την 35 εβδομάδα χωρίς λόγο.και να φανταστείς πρόσεχα πάρα πολύ.με το που έμεινα έγκυος σκεφτόμουν πως θα βγάλω τους μήνες με ένα πολύ ζωηρό αγοράκι 23 μηνών ...τελικά όλα είναι τέλεια,σαν να μην είμαι έγκυος!!!!!!!!!!!!Κάνω τα πάντα ,χωρίς να προσέχω και δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα.Λέω πως με λυπήθηκε ο θεός που με ταλαιπώρησε στην προηγούμενη και με αφήνει να απολαύσω αυτή,χωρίς να με στερεί από το αγοράκι μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κι απο εμενα, εγω ειμαι της αποψης να μην ακους αλλες γνωμες και επειρεαζεσαι. Η κα8ε μια γυναικα ειναι διαφορετικη, το κα8ε παιδι και η κα8ε εγκυμοσυνη, αλλα μπορει και ιδια.

Ολα ειναι τυχαια,να σκεφτεσαι 8ετικα αλλα και άν ταλαιπωρη8εις και λιγο στην 2η εγκυμοσυνη σου ειναι για καλο, μεγαλώνει μεσα σου ενα αν8ρωπακι.

8υμΑΜΑΙ κι εγω ενιω8α ασχημα με τις αναγουλες αλλα με κα8ησυχαζε η μανα μου με το να μου λεει δεν εισαι αρρωστη, ειναι για καλο!!!

Σου ευχομαι με το καλο και γρηγορα να μεινεις εγκυος και να σκεφτεσαι 8ετικα :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καταλαβαίνω. Πέρασα κι εγώ μια δύσκολη εγκυμοσύνη που για λίγο καιρο μετά φοβόμουν να μείνω εγκυος ξανα :lol: Όπως όμως βλέπεις, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

Ήθελα όμως βασικά να σου πω το εξής: όσο δύσκολη και αν ήταν, δεν άξιζε κάθε στιγμή? ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΙΚΟΛΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ 2 ΠΑΙΔΑΚΙ,ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Κ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ 1 ΠΑΙΔΙΟΥ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΥΧΙΚΑ Κ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ 2 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΚΑΙ ΑΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ???ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ???ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΑΡΕ ΧΡΟΝΟ Κ ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ Κ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ!!!

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ Η 2 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΟ ΗΝ 1 ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΑΩ Κ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ.ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ Κ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

Aν κ αργησα πολυ να απαντησω! σας ευχαριστω πολυ πολυ!!! μου δωσατε κουραγιο! κ ΝΑΙ εννοειται οτι οταν μεινω θα εχω μονο θετικες σκεψεις... στο κατω κατω το θελω πολυ ενα δευτερο παιδακι... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...