Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Γεια σου κορίτσι μου, λυπάμαι πολύ για τις απώλειές σου. Έχω υπάρξει στη θέση σου 2 φορές καθώς τα μωρά μου παλινδρόμησαν στις 7-8 εβδομάδες. Το 2ο είχε χρωμοσωμική ανωμαλία. Έχω πάει σε αιματολόγο και σε γυναικολόγους και ο σύζυγος σε ειδικό κέντρο θεσ/νικη για εξέταση του σπερματος κάτι που το προτείνω να το κάνετε σίγουρα για κατακερματισμό DNA και γενικά την ποιότητά του.  Από κει και πέρα ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι τυχαία ναι, εκτός αν παίζει κάτι άλλο που μπορεί να βρει ο αιματολόγος. Στη δική μου περίπτωση δεν έχω θρομβοφιλία ή κάτι άλλο παθολογικό, ήμουν απλά μία από τις πολλές άτυχες. Πολύς θυμός, πολλή πίκρα και απογοήτευση, πολύ κλάμα και αναπάντητα ερωτήματα. Και τώρα είμαι εδώ, στην 4η εγκυμοσύνη μου (είχα και μία έκτοπη πριν από τις παλίνδρομες), και τη διανύω με αρκετό φόβο αλλά ταυτόχρονα με πίστη. Και αυτό θα κάνεις κι εσύ, μάζεψε τα κομμάτια σου, κάντε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις να πεις έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου κι από κει και πέρα ηρέμησε, χαλάρωσε, συνδέσου με τον σύντροφό σου και θα έρθει ξανά μία εγκυμοσύνη υγιής. Γιατί σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθει, θα το δεις!!
    • να μην έρθουν να μην έρθουν!! Αυτή η μόνιμη αηδία στο στομάχι δεν υπάρχει. Να πεινάς να τρως και μετα να ανακατεύεσαι! Θύμισέ μου πόσο είσαι τώρα; Μόνο τραβηγματάκια νιώθεις;
    • Μακάρι να λες να είσαι έτσι δεν παλεύεται ο έμετος και η ναυτία όλη μέρα χάλια 
    • @ΜαρίαΔημήτρης θα συμφωνήσω με τη @Sotiria_94. Μπλοκάρεις μονη σου τον εαυτό σου. Χαλαρωσε, πέρνα ομορφα κ μην εκβιάζεις καταστασεις. Τ μωρακι σου θα ρθει όταν είναι έτοιμο. Δ υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό. Ακομα κ μια μερα παραπάνω είναι οφελος γι αυτο. Περπατα ναι αλλά χαλαρα. Βγειτε βολτα, πιες καφεδακι. Μετα αναγκαστικα για ένα διάστημα θα κλειστεις. Εγω σήμερα εβαλα ακομα ένα πλυντήριο τ μωρου τ ρουχακια, είναι απειρα. Να τ σιδερωσω αυριο κ να τ ξεχωρισω γτ μερικα είναι πιο μικρά αλλα πιο μεγάλα. Μ λειπουν κ μερικα π μάλλον τ έχει η αδερφή μου. Να δω αν τ έχει η αν πρέπει να συμπληρώσω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...