-
Απαντήσεις
-
Από Elli13 · Δημοσίευση
Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι δεν θα έκανα τεστ και το βράδυ; 😂😂 Τώρα από κοντά φαινόταν αυτή η ροζ σκιά σε ολα τα φώτα, όχι μόνο στο κιτρινο φως 😂😂 -
Από melitiniღ · Δημοσίευση
Έχεις δίκαιο σε ότι γράφεις, έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ εν τέλη! Είναι πολύ κλειστός ως άνθρωπος, δεν εξωτερικεύεται ποτέ και σε κανέναν, οπότε δεν ξέρω ούτε τις ανησυχίες, μα ούτε και τις σκέψεις του. Μου είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να τον καταλάβω και ειδικά τώρα που με βλέπει χαρούμενη και ανηπόμονη για την όλη διαδικασία. Δεν δυσανασχέτησα ούτε μια στιγμή, κάθε άλλο δεν βλέπω την ώρα να μπω σε όλο αυτό γιατί ξέρω πως ίσως έτσι έχω μια ευκαιρία για ένα παιδάκι. Αν δεν ήθελα, δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, θα έλεγα οκ, αφού δεν μπορούμε το αφήνουμε εδώ και πάμε παρακάτω, ή θα έλεγα ξέρεις κάτι, από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα παίρνει ο καθένας το δρόμο του και όλα καλά, τι είχαμε τι χάσαμε. Τελικά σήμερα το απόγευμα ήρθε μόνος του στο κρεβάτι και με γύρεψε την ώρα που κοιμόμουν.. ενώ εχθές μου έκανε το δύσκολο. Τι να πω! -
Από terry1986 · Δημοσίευση
Κοριτσι μου κ σε εμας συνεβη το ιδιο..εμενα για την ακριβεια ηταν πιο ακραιος..μ ειχε ζητησει να χωρισουμε για να προχωρησω τη ζωη μου κ να κανω παιδια χωρις να χρειαστεί να υποβληθω σε οοολα αυτα.. κ τον ειχα ρωτησει αν το προβλημα το ειχα εγω αν θα με παρατουσε.. κ η απαντηση ηταν πως εμενα γνωρισε μονη μ κ εμενα θελει στη ζωη του..κ τ εξηγησα πως το ιδιο ισχυει κ για εμενα..με ή χωρις παιδι ειμαστε οικογενεια δεν μας οριζει αυτο... κ πλεον με αυτο πορευομαστε κ η αληθεια ειναι πως πλεον ειμαστε πιο δεμενοι απο ποτε.. αλλα περασαμε παρα πολλες διακυμανσεις μεχρι να φτασουμε στο τωρα..θελει διαλογο ολο αυτο κ ειναι καλο π ξεκινησε να σου ανοιγεται. Επισης κ εμενα στεναχωριεται απιστευτα οταν με βλεπει να τρυπιεμαι..ειναι επισης κ ο δικος μ συζυγος ενα ατομο π δεν εξωτερικευει τις σκεψεις του ευκολα... για παραδειγμα εχει αλλαξει δωματιο οταν μια φορα με πετυχε να κανω ενεση.. κ τον βρηκα να κλαιει- με αγκαλιασε κ μ ζητουσε συγγνωμη που τα περναω ολα αυτα.. Και δε θα ξεχασω το σοκ μ οταν καταλαβα πως η εξωσωματικη ειναι μονοδρομος (δεν προσπαθουσαμε πολυ καιρο αλλα πλησιαζα τα 35& ψαχτηκα πριν το 6μηνο κ ολοι γυρω μ επιαναν παιδια με μια επαφη δεν μ ήταν κατι γνωριμο).. ειχα την πολυτελεια να ειμαι σε σοκ μιση μερα γτ οταν γυρισα σπιτι επρεπε να του ανακοινωσω τα αποτελεσματα.. κ να ειμαι εκει να τον προφυλαξω κ να τον παρηγορησω απο ολη αυτη τη ματαιωση π δυστυχως ενιωσε.. τελος, το βασικο ειναι πως δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελες για το ποιος φταίει αλλα το ποιος ειναι ο κοινος μας σκοπος.. Αυτααααα απο εμενααααα -
Από Barbiee · Δημοσίευση
κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙 -
Από Barbiee · Δημοσίευση
ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
-
-
Νέες συζητήσεις