Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα,

έχω ένα κοριτσάκι 21 μηνών. Από τότε που γεννήθηκε χρησιμοποιώ μόνο μπιμπερον chicco. Εδώ και ένα μήνα έχει σταματήσει να πίνει γάλα. Της κάνω 210 και πίνει κάθε φορά το πολύ 100. Έχω δοκιμάσει όλα τα γάλατα αλλά δεν είναι αυτό. Μόνο το almiron πίνει, τα άλλα μόνο τα δοκιμάζει και δεν τα βάζει στο στόμα της. Αναρωτιέμαι μήπως κάνω κάτι λάθος στη θηλή αφού έχω τις τρεις τριπούλες 4+ από 5 μηνών. Μήπως θα πρέπει να πάρω άλλες;;

Ευχαριστώ

Δημοσίευση

Καλημέρα!!Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!

Δεν γνωρίζω να υπάρχουν θηλές πιο μεγάλες από 4+! Κι εγώ στον δικό μου αυτές χρησιμοποιώ!και είναι 28 μηνών! Μήπως αν δοκιμάσεις να της δίνεις το γάλα σε ποτήρι?

Δημοσίευση

Καλημερα Εμεις ειμαστε 14 μηνων πινει γαλα φρεσκο χωρις προσθετα σακχαρα με θηλη αλλα με τεσσερις τρυπες(την μια εξτρα την ανοιξα με το ειδικο της chicco) και το καλοκαιρι θα αρχισουμε το καλαμακι γιατι το μπιμπερο χαλαει πιο ευκολα τα δοντια!Το τριγωνακι ειναι για ρευστη κρεμα!

Δεν ειναι ευκολο να αλλαξουν τις συνηθειες τους αλλα οσο πιο μικρα τοσο πιο ευκολο επισης το γαλα σκονη εχει γλυκαντικες ουσιες μεσα.Προσοχη τα δοντια σας

Δημοσίευση

Κι εμείς φρέσκο πίνουμε από όταν χρονίσαμε!!Αυτό το ειδικό ανοιχτήρι δεν το έχω βρει πουθενά και μου είπαν ότι το έχουν καταργήσει.. :?:? Εμείς τώρα πια το πρωι πίνουμε το γαλατάκι μας στην κούπα μόνο το βράδυ θέλει μπιμπερό... τον χαλαρώνει..

Δημοσίευση

TETOIO ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΡΥΠΕΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΤΖΑΜΠΟ!!!!

ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ 18 ΜΗΝΩΝ Κ ΤΟΥ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ 15 ΤΡΥΠΕΣ!!!! Ε ΝΕΥΡΙΑΖΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΝΕΙ!!!!! ΚΟΥΡΑΖΟΤΑΝΕ!!!!

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΥΠΕΣ Μ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΥ ΛΙΓΕΣ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...