Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημερα κοριτσια μου ομορφα. Χαχαχαα κανονιστε να τα ματιασουμε παλι τα μωρα και να περασουμε δυσκολο ΣΚ. Και μεις καλα ειμαστε μετα απο μια δυσκολη μερα που σας ειχε πει προχθες. Προσπαθω να προλαβαινω την εντονη πεινα του πια οποτε ειναι ολα πιο ηπια. @Diwni μου μια απο τα ιδια οπου παμε το κοιτανε λες και ειναι μικρο alien και μενα με πιανουν τα προληπτικα μου και δαγκωνομαι απο μεσα μου ξερετε. @ΜαρίαΔημήτρης αυτο με το βραδινο υπνο μεγαλο κατορθωμα, εμεις κοιμομαστε 00:00 με 5:00 συνηθως. Αλλα Όσο περνούν οι μέρες τον βλέπω θελει γαλατάκι στο τρίωρο μπαμ. @Katerinioo μου το στρωσες το μπεμπινι σου ηρεμησε και αυτο και χαιρομαι π συνερχεσαι σιγα σιγα. Η βολτα τα ηρεμει πολυ τελικα δεν ξερω πως το καταλαβαινουν. @Kn1 αστα μιλαμε για πολυ φαι και εχει βαρυνει μ χει πεσει η μεση και πονανε και τα γονατα μου. Καλο εμβολιο ν εχετε τελεια θ παει μη σε προβληματιζει η ορεξη τ αυτορρυθμιζονται τα μωρουλια. Εσεις π ειστε πιο μεγαλοι, αραγε εχετε παει για μπανιο στη θαλασσα; Μπορειτε;;
    • Τέλειο και easy gender reveal χωρίς πολλά πολλά!! Εμείς ήδη τους έχουμε πει ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι κορίτσι αλλά ακόμα κρατάμε μια πισινη μην μας το αλλάξουν.  
    • Επίσης αυτή τη φορά αποφάσισα να κάνω ένα πολύ μικρό gender reveal στις οικογένειές μας με cupcakes! Δεν ξέρω αν το έχετε δει, αλλά ουσιαστικά παίρνεις ας πούμε 10 cupcakes και μόνο το ένα έχει μέσα γέμιση κρέμα σε μπλε χρώμα (αγόρι για) και όλοι δαγκώνουν ταυτόχρονα και ένας βρίσκει το φύλο  πολύ χαλαρά όμως θα το κάνουμε μετά το φαγητό οικογενειακά για πλάκα θα κόψουν τις φλέβες τους γιατί απτή δικιά μου οικογένεια προς το παρόν έχουμε μόνο αγόρια και θέλουν να ψωνίσουν φουστανάκια! Εμάς πάλι δεν μας πειράζει καθόλου που τα έχουμε όλα έτοιμα!
    • Καλημέρα κορίτσια! Κι εγώ είχα χθες γιατρό 18 εβδομάδων ακριβώς. Όλα καλά και επίσημα αγόρι πάλι!  θα μυρίζει καλτσίλα το σπίτι μου Τώρα β επιπέδου 17/7 και άντε να δούμε. Όσο για τα κιλά στον γιο μου δεν είχα βάλει τίποτα μέχρι τώρα, άντε να ήταν 1. Τώρα συν 4 αλλά 200 γρ είναι ο μπέμπης  
    • να βγάλουμε γερά παιδάκια τπτ άλλο.. όλα καλά θα πάνε πιστεύω..   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...