Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια ειμαι καινουρια κ δεν ξερω να το χειριζομαι,

θα τα πω γρηγορα να μην σας κουραζω,εχω 3 μερες που εχω δεκατα μεχρι 37,5 οχι παραπανω,αλλα ουτε ριγος αισθανομαι,ισα ισα φουντωματα νιωθω και καταλαβαινω οτι εχω δεκατα,περιμενω περιοδο και ειναι η πρωτη φορα που εχω δεκατα πριν την περιοδο,τι λετε?

ζητω την βοηθεια σας...οποιος γνωριζει κατι!!

Δημοσίευση

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ?

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΕΚΑΤΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ Κ ΕΙΧΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΙΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΡΑΜΠΕΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ Κ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ Η ΡΩΓΕΣ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ Κ ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΑΚΗ Κ ΒΓΗΚΕ ΕΥΤΗΧΩΣ ΘΕΤΙΚΗ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΙΑ ΚΛΠ.Κ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ ΚΑΝΕ ΧΩΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔ.ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Κ ΣΕ ΕΝΑ 3ΩΡΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΤΑ ΔΕΚΑΤΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Δημοσίευση

koritsia kalimera... einai ekti mera kai ta dekata sunexizoun.

adiathetisa proxthes eimai stin 3 mera alla den tha elega oti exo polu aima,tin proti mera mono kafe,tin deuteri mera mono mia servieta allaksa mono otan skoupizomoun eixa ligo aima kai otan katourousa sugnomi pou ta leo etsi xuma, kai simera pali etsi ligo,alla ta dekata ekei den peftoun...mporei kapoia na voithisei,mipos einai kati allo?

Δημοσίευση

Καλημερα γλυκουλα μου.

Κανε μια χοριακη και θα παρεις τις απαντησεις που θελεις...... Τουλαχιστον θα βεβαιωθεις αν εισαι εγκυος ή οχι και αναλογα θα κινηθεις.

Αν εισαι εγκυος θα σε καθοδηγησει ο γυναικολογος σου. αν παλι δεν εισαι τοτε μαλλον εχεις καποια ιωση οποτε θα παρεις καποιος αντιπυρετικο και θα νοιωσεις καλυτερα.

Τουλαχιστον θα ξερεις τι συμβαινει :):):):):):)

Δημοσίευση

Κι έγω ανέβαζα πάντα δέκατα απο την ωορηξία και μετά.Το θερμόμετρο πάντα πριν σηκωθείς απο το κρεβάτι!

Την ημέρα που αδιαθετούσα έπεφτε πάλι απότομα η θερμοκρασία.

Έχεις σταθερό κύκλο γενικά?Τσέκαρες την ωορηξία με κάποιο τρόπο σ'αυτό τον κύκλο?

Κάνε μια χοριακή να σιγουρευτείς γιατί βλέπω θετικές τις πιθανότητες!

Εκτός αν αρπαξες κάποιο κρυωματάκι και αργει να κατέβει κανονικά η περίοδός σου.Ενημερωνέ μας!

Δημοσίευση

kalimera koritsia...

lia mou to thema einai oti adiathetisa stis 15 ianouariou me xamili roh kai ta dekata apo prin adiathetiso 3 meres mexri k simera 9 meres akoma exo dekata...

prin sikotho apo to krevati kai apo to stoma i thermometrisi einai sta dekata mexri 37.5 exthes to vradu koimithika apo tis 10 logo entonou ponou xamila stis oothikes dexia kai aristera...nomizo oti simera tha pao na paro ena test.

poio na paro kai pote einai kalutera na to kano?den exo idea apo auta...

Δημοσίευση

Πάρε κάποιο με ροζ γραμμές γιατι με τα μπλε την έχω πατήσει 2 φορες.Εμένα το γουρικο μου ήταν ένα νομίζω unitest το λενε.Ειναι ασπρο στικ με μωβ καπακι.Αρκετα ευαίσθητο.Ευχομαι να είναι αυτο που θέλεις!!

Δημοσίευση

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΛΠ.ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΛΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΙΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΝ ΤΙΜΗ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΚΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΙΣΑΙ Κ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ.

Δημοσίευση

les e?tha pao giati ekleisa rantevou outos i allos giati thelo na tou po kai ta sumptomata pou exo,ta dekata k ta loipa kai etsi an me steilei gia xoriaki kalos...ti les na elpizo m'auta ta sumptomata??dekata gia deka meres ponos xamhla sti koilia kai ti mesi to stithos den tha elega oti pristike isos ligo apo exthes alla elaxisto,polla neura

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...