Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ έκανα τεστ μία μέρα πριν τη χοριακή και βγήκε θετικό, πολύ αχνό βέβαια αλλά θετικό. Νομίζω ότι θα δείξει και σε σένα το Σάββατο αν κάνεις.. υπάρχει όμως πάντα και το ενδεχόμενο να μην δείξει και η χοριακή όντως να είναι ανεβασμένη.. επομένως ή κάνεις το τεστ να σου φύγει το άγχος το Σάββατο ή περιμένεις την Τρίτη τη χοριακή.
    • Καλημέρα!!  Πόσες μέρες θέλει για να ξεπεταχτεί εντελώς το δόντι; 3 μέρες μετά ακόμα γκρίνια και κλάμα.. πετάγεται στον ύπνο της και ξεκινάει κλαίει με δάκρυα.. προφανώς πονάει, ίδιο κλάμα με των κολικών.. και τα δοντακια ακόμα ίσα στην άκρη του ουλου δεν έχουν βγει περισσότερο.. πόσες μέρες θέλει να βγουν εντελώς; Μασητικά της δίνω από 6 εβδομάδων που ξεκίνησε να πιάνει με τα χεράκια της.. έχουμε ξεπεράσει τη σιλικόνη σε αυτή τη φάση και μου "τρώει" τα σκληρά πλαστικά που κρέμονται τα παιχνιδάκια τύπου από το γυμναστήριο ή στο ριλαξ αα! Και κάτι ξύλινα στρογγυλά παιχνιδάκια τύπου Montessori δαγκώνει.. χθες γύρισε δάγκωσε και το πόδι του σκύλου.. 🤦😆 @Maya_ με πήρανε τηλέφωνο και για τα σεμινάρια πρώτων βοηθειών που μας είχε γράψει η Κάλλια μας.. λοιπόν έρχονται σπίτι σου και διαρκεί 2,5 ώρες. Το κόστος είναι 110€ και μέχρι 3 άτομα ή μέχρι 5 άτομα 150€.. για εμάς που είμαστε εκτός κέντρου Αττικής είναι 150€ και μέχρι 5 άτομα όχι 110€.. Έχει αναμονή για ραντεβού περίπου 2,5 εβδομάδες (τώρα έχουν μετά τις 20/6) και μπορείς να κάνεις είτε απόγευμα είτε και σαββατοκύριακο (για σ/κ έχει μεγαλύτερη αναμονή).. θέλω να το ψάξω και άλλο μήπως βρω και τίποτα οικονομικότερο.. αν βρεις εσύ κάτι παραπάνω σφύρα το και από εδώ!! Α!! Παραλίγο να ξεχάσω.. ρώτησα και για πιστοποίηση.. αυτό έχει διάρκεια 6 ώρες, κοστίζει 125€ το άτομο και δεν γίνονται σπίτι σου αλλά πρέπει να πάς Χαλάνδρι και γίνονται συγκεκριμένες ημερομηνίες (κάνουν γκρουπ). Αυτά!
    • Καλημέρα κορίτσια μου σήμερα είμαι στην 6 μέρα της ετ ,πήγα φαρμακείο να πάρω σικλακιουρ ήμουν έτοιμη να ζητήσω και τεστ αλλά συγκρατηθηκα ,εσείς τι λέτε να κάνω ή είναι πολύ νωρίς ακόμα ? Με την χωριακη δεν θα την παλέψω ,Μ είπαν από το κέντρο να την κάνω 7 Ιουνίου δυστυχώς όλα κλειστά σε εμάς τα μικρό βιολογικά γιατί είναι σαββατο ,μετά Μ είπαν Δευτέρα επίσης κλειστά Αγίου Πνεύματος,και μετά μας έμεινε η τρίτη ,πως θα αντέξω μέχρι την τρίτη ώρες συντρόφισσες με την καμία θα χαζεψω 
    • Ωραία καλά θα κανεις! Και εμένα έτσι μου είχε πει να περιμένω ένα χρόνο μετά από την καισαρική για το δεύτερο άλλος γιατρός που ρώτησα μου είχε πει και πριν το χρόνο μπορώ..  μπορεις να ξεκινήσεις από τώρα χαλαρά τις επαφές και πιστεύω θα έρθει γρήγορα αυτήν την φορά συνήθως λένε πως μετά από την γέννα είναι πιο εύκολη η σύλληψη 🥰
    • Έτσι είναι, όταν υπάρχει απόθεμα αυξάνονται και οι ελπίδες για μια επιτυχημένη τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Αμήν! κορίτσι μου.. από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί! Εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα..!!! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...