Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ........ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΡΙΑ........Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ......ΜΕΤΡΑΩ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ......ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΤΕ 86 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ 93.........ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.....ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου!! με το καλο να γεννησεις!!

Μηπως εισαι αγχωδης ανθρωπος; Γιατι μετρας τους παλμους σου υπαρχει καποιο ιστορικο με την καρδια σου; Το λεω επειδη η πιεση ειναι μια χαρα αρα δεν υπαρχει λογος να μετραμε τους παλμους.

Ειναι λογικο να μην ειναι καθε μερα οι ιδιοι.

Ελα χαλαρωσε και απολαυσε αυτη την υπεροχη στιγμη της ζωης σου γτ μετα θα σου λειψει, 2 παιδια εχω κανει και εαν μπορουσα θα εκανα και αλλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελενακι μου εχει δικιο η γεωργιαννα απολαυσε την εγκυμοσυνη σου αφου η πιεση ειναι σουπερ μην φοβασε!!!

αλλωστε κ 20 φορες να μετρησεις τους παλμους ποτε δεν θα ειναι ιδιοι!!!

με το καλο το μωρακι σου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΛΙΓΟ ΑΓΧΩΔΗΣ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ.......ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΩ ΕΓΩ....ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΟΜΩΣ.......ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ.....ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ..........ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ........ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.....ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΔΕΥΩ....ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΧΤΕΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ...ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ...ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΑΙΔΕΥΤΙΚΟ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κουκλα μου!

Είναι φυσιολογικό να έχεις ανεβασμένους παλμούς λόγω εγκυμοσύνης. Η καρδιά μας δουλεύει παραπάνω γι΄αυτό αυξάνονται.

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα γύρω στους 100 ενώ στην τωρινή γύρω στους 85. Είναι ανάλογα τον οργανισμό και την φυσική κατάσταση της κάθε γυναίκας.

Απλά όταν μετράς την πίεσή σου και κατά συνέπεια τους παλμούς σου, να είσαι σε κατάσταση ηρεμίας και να είσαι χαλαρή καθισμένη ή ξαπλωμένη κανένα τέταρτο πριν μετρηθείς. Έτσι τουλάχιστον μου είπε η γιατρός μου.

Όσο για το χάιδεμα ποτέ δεν βλάπτει! Δηλαδή όταν γεννήσεις και το θηλάζεις που στην ουσία θα είναι κολλημένο πάνω σου ατελείωτες ώρες τι σημαίνει; Ότι θα "θέλει χέρια" και ότι θα κακομάθει;;; Ίσα ίσα που αυτά γίνονται τα καλύτερα παιδάκια!!!! Τον 1ο χρόνο όσο χαρείς τις αγκαλιές του μωρού.... μετά ανεξαρτητοποιείται και θα θέλεις να το αγκαλιάζεις και αυτό θα σου φεύγει!!! Ακου με εκ πείρας μιλάω! :lol: Οπότε άσε τους άλλους να λένε ότι "κακομαθαίνεις" το μωρό σου!

Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και με το καλό να γεννήσεις ένα υγιές μωρούλι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σωστη η μαριλου!!!!!

να τον χαιδευεις κ να τον αγκαλιαζεις οσο περισσοτερο μπορεις!!!μεγαλωνουν τοσο γρηγορα!!!!κ ασε τους αλλους να λενε!!!τα μωρα δεν κακομαθαινουν με τις αγκαλιες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα! Εγω εχω στα φυσιολογικα μου γυρω στους 80-85 παλμους. Στην εγκυμοσυνη εφτασα τους 110-120, χωρις να αντιμετωπισω κανενα προβλημα.

Η αγκαλια και το χαδι ειναι ο,τι πιο σημαντικο στην αναπτυξη ενος μωρου! Καλα κανεις και του μιλας και το χαιδευεις. Σε ακουει και σε νιωθει πολυ καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενα μου υπαρχει λογος που μετρας την πιεση σου? Αν δεν υπαρχει λογος, μην το κανεις γλυκουλα μου. Αδικα αγχωνεσαι και ταλαιπωρεισαι ψυχικα.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ταχυπαλμια πηγαινε συννεφο,αλλα ο γιατρος μου ειπε εφοσον η πιεση ηταν φυσιολογικη δεν πειραζει..μην μετρας χωρις λογο,αγχωνεσαι και δεν πρεπει....χαλαρωσε και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου,δεν ξανα γυρνανε αυτες οι ημερες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α! κ εγώ είχα από 90 κ πάνω στάνταρ!! με μάλωνε ο γιατρός κ έλεγε να μην αγχώνομαι :)

ρώτα τον γιατρούλη σου κ να χαϊδεύεις όοοοοοσο πιο πολύ μπορείς την κοιλίτσα! εγώ έστηνα διάλογο με τον μπεμπη μου! φιλάκια κ με το καλό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε κοριτσια εσας σας συμβαινει το εξης???

Οταν πατε στο γιατρο να σας δει εσας και το μωρακι να εχετε πιεση ενω στο σπιτι να ειστε φυσιολογικα? Εγω οταν παω εκει θελεις επειδη ανυσηχω αν θα ειναι καλα το μωρακι θελεις επειδη σκεφτομαι οτι "τωρα θα μετρησει την πιεση και θα την βρει ανεβασμενη!!!" καταληγω να εχω ταχυπαλμια και φυσικα τσιμπημενη πιεση.

ΚΑι στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ετσι παθαινα στις πρωτες επισκεψεις.....

Τι να κανω για για μην τα παθαινω ολα αυτα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Και εγώ από παλμούς 100-110 με αποτέλεσμα μόλις τους βλέπω να ανεβαίνει και η πίεση ...... έφτασα 18 !!!! Έτρεχα στον καρδιολόγο ο οποίος δεν βρήκε κάτι κακό στην καρδιά και γενικώς όλα φυσιολογικά (ούτε λεύκωμα στα ούρα).Το μόνο που μου είπε είναι να ΧΑΛΑΡΩΣΩΩΩΩΩΩ!!!!! Βασικό πράγμα η ηρεμία ..... Το σημαντικότερο πράγμα αυτή τη στιγμή στη ζωή μας είναι τα αγγελούδια που κουβαλάμε ..... όλα τα άλλα είναι ασήμαντα.... Το λέω για να το ακούω και εγώ :D:D:D:D

2012.pngMake a pregnancy ticker

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα ΝΑτασουλα απο το πιο αγαπημενο μου νησι. Ειμασταν εκει 3 χρονια και οι Αγιοι σας με βοηθησαν παρα πολυ. Παντα θα εχω στην καρδια μου το νησι αυτο...

Εσυ ειχες απο την αρχη τσιμπημενη πιεση στο ιατρειο?

Εγω απο την πρωτη επισκεψη (14/10) και την αλλη εβδομαδα που εχουμε αυχενικη απο τωρα το σκεφτομαι!!!!!!!! Θα παω και παλι θα εχω πιεση απο το αγχος μου και ο γιατρος θα με αγχωσει :(:(:(:(:(:( .

Εσενα σου την μετραει οταν πας ή πριν φυγεις? ΚΑθιστη ή ξαπλωμενη? Μια φορα ή περισσοτερες?

Ουφ............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ μου γειά σου !!!!! Να'σαι καλά για αυτά που λες για τη Λέσβο ..... και εγώ ΛΑΤΡΕΥΩ τους Αγίους της . Εγώ δεν είμαι από εδώ αλλά ο άντρας μου, αλλά το νησί το ΑΓΑΠΑΩ....

Εγώ δεν είχα από την αρχή πίεση , είχα 12 με 7 . Με μετρούσε μόλις πήγαινα , καθιστή , μια φορά. Απλά μου έλεγε να την παρακολουθώ τακτικά. Πριν από 3 βδομάδες όμως έφτασε 18 με 11....... Πήγα σε καρδιολόγο , μου έκανε καρδιογράφημα και τρίπλεξ καρδιάς και δεν βρήκε παθολογικά αίτια. Μετά έκανα εξετάσεις ούρων (γενική) 2 φορές με διαφορά 2 ημερών για να δούμε αν έχω λεύκωμα (αν είχα θα σήμαινε ότι έχω υπέρταση). Εγώ γενικά είμαι αγχώδης άνθρωπος και κάθε φορά που βλέπω πιεσόμετρο ...... τρέμωωωωωω!!!!! Καθαρά ψυχολογικό θέμα . Τώρα μου έχει πει να την παρακολουθώ καθημερινά (να την μετράω κάθε μέρα 9 με 12 το πρωί). Πάντως μην αγχώνεσε. Σε καταλαβαίνω σε αυτό που λες ;););)

Και εγώ σκέφτομαι τις αντιδράσεις των άλλων αν βγει ανεβασμένη η πίεση. Μπορείς να πεις στο γιατρό σου το φόβο σου και να σε μετράει πάνω από μια φορά. Εξάλλου η πρώτη μέτρηση ποτέ δεν είναι αληθινή . Αλλά και πιεσούλα να έχουμε .... δε βαριέσε ..... θα πάρουμε τα χαπάκια μας και θα είμαστε μια χαρά!!!

Πρέπει να το βγάλουμε από το μυαλό μας. Ότι και να είναι, πρώτον αντιμετωπίζεται και δεύτερον, δεν είμαστε οι πρώτες ούτε οι τελευταίες. Θετική σκέψη και χαλαραααααααααααααά.... :D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ'ευχαριστω γλυκια μου. Τα λες τοσο ομορφα.......

Την επομενη εβδομαδα που εχουμε επισκεψη θα το συζητησω μαζι του. Απο μεσα μου παρακαλαω να μην εχω για να μην αγχωθω........ Και αυτες οι αναγουλες και οι εμετοι εδω και 6-7 εβδομαδες με ταλαιπωρουν τοσο πολυ που σκεφτομαι μηπως η ταχυπαλμια και η πιεση ειναι απο το ζορι που εχω μερα νυχτα. Ουτε να κοιμηθω δεν με αφηνουν και τη μερα εχω και τον γιο μου και κουραζομαι....

Οταν ξαναπας ή στον Αγιο Ραφαήλ ή στον Ταξιαρχη αναψε και ενα κερακι για εμενα :):):):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην αγχώνεσε καλή μου ...... Να σκέφτεσαι το γιόκα σου και το καινούργιο νινάκι σου !!!!! Φυσικά και να το συζητήσεις με το γιατρό σου .... υποχρεωμένος είναι να σε ακούσει και να σε ηρεμίσει!!!! Εγώ προσπαθούσα 3 χρόνια με τον άντρα μου για μωράκι , χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα σε κανέναν από τους δυό μας. Οι γιατροί μας έλεγαν να μην το σκεφτόμαστε και να μην αγχωνόμαστε και θα έρθει....... όπως και έγινε ...... όταν διώξαμε το άγχος ήρθε και το νινάκι μας .... τώρα είμαι 24 εβδομάδων και περιμένω σαν τρελή να τον σφίξω στην αγκαλία μου :D:D:D:D Το άγχος προκαλεί πολλάαααααααααα...... Πριν σου πάρει ο γιατρός την πίεση πάρε μια βαθιά ανάσα και σκέψου τα ''καμάρια'' σου ..... θα πέσουν και οι παλμοί και η πίεση :):):) Όσο για τα κεράκια στους Αγίους πες ότι έγινε ήδη :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...