Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ Νο14


Recommended Posts

Μάλλον κάτι έγινε εχθές γιατί κ γω έχασα ότι είχα γράψει!!!! γιουλάκι μπράβο!!! τα καταάφερε!!!κρατήθηκε με νύχια και με δόντια!!!! εγώ περιμένω να περάσει ο καιρός για να πάω για άλλη προσπάθεια!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κοριτσάκια πριν λίγο πήγα και πήρα τα αποτελέσματα της επαναληπτικής. Δεν ενθουσιάστηκα να πω την αληθεια μου. Την Τετάρτη 100 και σήμερα 190. Ο γιατρός είπε ότι θα μπορούσε να είναι κλύτερη, αλλά η άνοδος είναι στα φυσιολογικά όρια. Ξεκούραση, να συνεχίσω τα φάρμακα και επανάληωη την Τρίτη!! Μακάρι Παναγίτσα μου να πάνε όλα καλά την Τρίτη!! :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Μελίπικτό μου καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Diazaki μη μου απογοητεύεσαι! Όλα θα πάνε καλά! Οπως σου είπε και ο γιατρός σου είσαι στα φυσιολογικά όρια!!!!!!!! :-bd:-bd:-bd

Ξεκουράσου, μην πας πουθενά το τριήμερο και αν μπορέσεις να πάρεις λίγες μέρες ακόμη άδεια από την δουλειά σου...ακόμη καλύτερα!!!!!!!!!!!!!

Όλα θα πάνε κατ'ευχήν :ympray::ympray::ympray::ympray:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου γλυκα καλησπέρα!

Γιουλακι μου συγχαρητήρια με το καλο ετοιμάσου για το μωρακι σου ολα θα ειναι καλα αφου πήγε τόσο η χοριακή και καρδούλα θα ακούσετε και μωρακι θα κρατήσετε σε 9 μηνες.

Μελι μου ειμαι πολύ αισιόδοξη και για σενα προσευχήσου και το μωρακι μας θα μεινει και θα το δεις.!!!

Diaz προσπάθησε να ξεκουράζεσια κι ολα θα πανε καλα σου στελνω όλη μου την θετική ενέργεια οπως και στα αλλα κορίτσια!!

Νιώθω τις αγωνίες σας γιατι τα εχω περάσει ουκ ολίγες φορες αλλα τελικα υπαρχει δικαίωση όταν θα κρατήσετε τα μωρακια σας στα χέρια.

Εμεις ειμαστε καλα, αν και εχω αρχίσει να ψαχνομαι πως ενω εχω μεινει εγκυος μια φορα οι αλλες δυο φορες δεν πέτυχαν ειναι τύχη ή εχω και τιποτα αλλο δεν ξερω ο γιατρος μου λεει ειναι θεμα τύχης πως θα το δεχτει ο οργανισμός,.

Πολλα φιλια σε όλες και με το καλο οι κοπελες που γεννανε αυτες τις μερες Twigy και Quanto.

Kαι μια φωτο για γούρι!!!

post-11191-13873938884551_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Ντιαζάκι μου υπομονή κι εσύ! Το άγχος μου είπε ο γιατρός εκκρίνει ορμόνες κακές για το σποράκι, αλλά πώς να το αποβάλλουμε εντελώς; Το καλό είναι ότι είμαστε στα φυσιολογικά όρια! Άρα όλα μπορεί να πάνε καλά με την βοήθεια της Παναγίας και του Θεού!!! Εύχομαι οι επαναληπτικές μας να μας ξαφνιάσουν πολύ ευχάριστα και να πετάμε από την χαρά μας από βδομάδα!!!!

Λαμπρινούλα μου τί όμορφη πριγκίπισσα είναι αυτή;!;!;! Φτουφτουφτου!!! Και να σκέφτεσαι ότι αφού τα καταφέρατε μία φορά θα τα καταφέρετε σίγουρα και θα της χαρίσετε αδερφάκι!!! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Θα γίνω μανούλα ο καιρός περνάει γρήγορα ευτυχώς και η νέα πτοσπάθεια δεν θα αργήσει και θα φέρει και μωράκια!!!!!

Άντζι μου τί ώρα θα πάτε στον γιατρό;

Φιλάκια και καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

labrinip, τέλειο του γουράκι!!!!!!!!να το χαίρεσαι!!!!!! :P:P:P:P

melipikto mou στο γιατρό έχω ραντεβού στις 20:00 και εφόσον όλα είναι καλά....κανονίσαμε να βγούμε με τα κουμπαράκια μας!!!

θα σας ενημερώσω αύριο για τα νέα μου.......χρειάζομαι όμως την θετική σας σκέψη!!!!!Μου δίνει πραγματικά δύναμη αυτή η παρεούλα που έχουμε......

Σας φιλώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον κοριτσια ακουστε.

μιλαγα στη δουλεια με εναν τυπο που δεν εχω δει ποτε αλλα ειμαστε στα τηλεφωνα λογω δουλειας. πολυ συμπαθητικος και μπουρου μπουρου μου λεει οτι και αυτος (η γυναίκα του) ειναι στη 2η εξωσ. μετα απο 4 αποβολες 2-3 μηνα που ειχαν με φυσιολογικη συλληψη. για να μη σας τα πολυλογω μου λεει το εξης: "Για μωρο που δε θα γεννηθει δε θα κλαψω ποτε" ολοι θα γινουν γονεις αλλοι πιο δυσκολα αλλα καλυτερα ετσι, μου λεει, και οταν γεννηθει να ειναι υγειεστατο και να ζήσει για παντα. οχι ότι δε θα στεναχωρηθουμε αλλα προχωραμε για τα καλυτερα.

μου ανεβασε λίγο την ψυχολογια ο τυπος και εχει δίκιο μετα που το σκεφτηκα. τουλαχιστον οοοοταν το πετυχουμε να ειναι καλα για μια ζωη και εμεις με τους αντρουλιδες μας και τα παιδακια μας και ολος ο κοσμος :D

ηθελα πολυ να το μοιραστω μαζί σας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννού μου πάλι κλαίω... Πόσο δίκιο έχει!!!

Κι εμάς στην πρώτη αποτυχία αυτό μας είπε ο γιατρός, αλλά όταν στο λέει κάποιος που το βιώνει είναι αλλιώς... Καλά έκανες και το μοιράστηκες μαζί μας!!! Η μία δίνουμε δύναμη και πίστη στην άλλη!!! Χέρι χέρι, βήμα βήμα, όλες μαζί δεν είπαμε;!;!;!;!

Άντζι μου η θετική σκέψη μας και οι καλύτερες ευχές μας είναι μαζί σου σήμερα!!! Όπως πάντα και όπως για κάθε μία από το παρεάκι μας!!!!

Ντιαζάκι πώς είσαι; Σε σκέφτομαι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

diazaki kai meli μη στενοχωριέστε 'ολα καλά θα πάνε.... ήταν να γίνει η αρχή τώρα απολάυστε την εγκυμοσύνη σας....μελι όντως κ καιρός περνάει γρήγορα....το κακό είναι ότι έχω κουραστεί....και ελπίζω να γίνει κάτι στην επομενη προσπάθεια....έχω εξαντληθεί....ψυχολογικά...οικονομικά....

Λαμπρινή κουκλίτσα η κορούλα σου.... :D:D:D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκά!!!!!!!!!!

Μωρούλι μου! Προσεύχομαι για την αυριανή ημέρα, να πάνε όλα ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ!

Λαμπρινή κούκλα η πριγκίπισσά σας! Να την χαίρεστε! Πάντα γερή, ευτυχισμένη και καλότυχη!!!

Μέλι μου! Diaz μου! Μην επιβαρύνετε τα μωράκια με κακές ορμόνες λόγω άγχους!!! Τώρα θέλουμε μόνο τις καλές! Ό,τι και να σας έρχεται να λέτε πάντα "κάνει τώρα αυτό καλό στο μωράκι μου;" εκείνα είναι τώρα η μεγάλη σας προτεραιότητα, φρόντίστε τα όσο καλύτερα, ναι;

Αννού σωστή η σκέψη του γνωστού σου κ καλά έκανες κ την μοιράστηκες μαζί μας! Όταν όμως έρχεται η αποτυχία ως αποβολή ή παλινδρόμιση, μάλλον η απογοήτευση μας πιάνει κ βαλαντώνουμε... Το αναπάντητο "γιατί"! Σε εμένα έτσι έγινε, έτσι το ένιωσα, γιατί ευτυχώς δεν είχα "ακούσει" μέσα μου τα διδυμούλια μου... Δεν το είχα ακόμη συνειδητοποιήσει, αφού πριν μπούμε για τον (τελευταίο) υπέρηχο είπα στον άντρα μου: "γιατί πάμε τώρα στον γιατρό; Είμαι όντως έγκυος ή το ονειρεύομαι;" Τουλάχιστον η ερώτηση που με βασάνιζε τότε απαντήθηκε αργότερα ... και ησύχασα. Οι πόνοι θα περάσουν, λογικό μετά την πρώτη περίοδο από τις ορμόνες που πήρες.

tha_gino_manoyla έχεις δίκιο να απογοητεύεσαι και να έχεις κουραστεί, είναι απόλυτα ανθρώπινο και λογικό μετά από όλα όσα έχεις περάσει κι εσύ. Αλλά είπαμε, έχουμε έναν αγώνα μπροστά μας και στον αγώνα υπάρχουν και εμπόδια. Να χαίρεσαι όταν τα βρίσκεις μπροστά σου γιατί έτσι μπορείς και να τα ξεπεράσεις, να τα "υπερπηδήσεις". Η αναμονή παίζει πολλά παιχνίδια στο μυαλό μας, γι' αυτό κι εμένα με είχαν πιάσει τα "κάτω" μου εχθές. Σκέψου ότι είναι για καλό ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! Είμαστε εδώ και θα είμαστε δίπλα σου, μάτια μου, εγώ ένα περισσότερο γιατί... τσουπ! εμπόδιο πάλι!

3/4 κορίτσια... Δηλαδή:

Μήτρα οκ ευτυχώς! Σας τα είπα από χθες :D

Στήθος οκ επίσης ! (έκανα υπέρηχο σήμερα, βέβαιη ότι θα προχωρούσα άμεσα σε προσπάθεια, αλλιώς θα έκανα μαστογραφία και δεν θα με σύγχιζε ο ακτινολόγος "από τα 40 και μετά κάθε χρόνο πρέπει!" λες κ μιλούσε σε άσχετη - έχω ξεκινήσει από τα 37 τις μαστογραφίες και πάντα ταλαιπωρούμαι λόγω ... [μη]μεγέθους :evil: ).

Προλακτίνη: έπεσε, Δόξα τω Θεώ!!!! :lol::lol: , στα 18, οπότε σταματώ τον δαίμονα (έτσι έλεγα το χάπι που έπαιρνα) :P:P:P:P .

Ανοσολογικό: 40 παλληκάρια .... Χρειάζεται ρύθμιση :(:( (ψιλο-αναμενόμενο, αφού δεν έπαιρνα κάποια θεραπεία, αλλά έκανα και 2 υστεροσκοπίσεις, η μια χειρουργική...) τα ΝΚ είναι και περισσότερα απ' όσο πρέπει και πιο τοξικά, αλλά εκεί που πρέπει να τα έχω πολλά και καλά ως προστασία για μικρόβια, ιούς κλπ (στη μήτρα) είναι πολύ κάτω... (η μικρή μου ανεπάρκεια που σας έχω ξαναπεί)... :(

Πήρα αγωγή για 45 μέρες. Αφού περάσουν, λίγο πριν το Πάσχα όπως τα υπολόγισα, θα πάω για επανέλεγχο. Ο Καθηγητής όμως είναι αισιόδοξος ότι θα πάω καλά. Και με ρώτησε: "ρισκάρεις να προχωρήσεις άμεσα σε προσπάθεια". Όχι βέβαια!!!!!!!!!!!!! Αναμονή περισσότερη μεν, αλλά ναι, άλλο ένα εμπόδιο που είναι για καλό. Δεν αξίζει να πάω σε προσπάθεια ανοσολογικά απροετοίμαστη, με τίποτα! Θα είναι σαν να την κάνω τσάμπα! Πάντα βάσει των προβλημάτων που έχω κι όπως συμφωνεί και ο Καθηγητής. Τον εμπιστεύομαι γιατί έτσι και την προηγούμενη φορά τον άκουσα και ήρθε η πρώτη εγκυμοσύνη. Βέβαια, η αγωγή είναι πια υπερδιπλάσια της προηγούμενης και φυσικά προβληματίζομαι για ενδεχόμενες παρενέργειες, αλλά μέχρι εκεί!

Κορίτσια, ο αγώνας ο δικός μου συνεχίζεται και είμαι αποφασισμένη! Να είστε κι εσείς!

Κι όσο για την αχαριστία... Εδώ τώρα βλέπουμε μωρά και "λιώνουμε" όλες! Ποια από εμάς που έχουμε περάσει τόσα και τόσα θα μετρήσει τα ξενύχτια, τα κλάμματα, τους κολικούς, τα δοντάκια;;;;;; Ποια θα αρνηθεί την χαρά της ζωής μέσα στο σπίτι της;; Ποια δεν θα κλάψει από χαρά στο πρώτο γέλιο, στο πρώτο "μαμά";; Ποιες ενέσεις, ποια χάπια, ποια ταλαιπωρία θα θυμόμαστε τότε κορίτσια μου; Εγώ μόνο με το που έμαθα την (ανέλπιστη για μένα έως τότε) εγκυμοσύνη, τα ξέχασα ΟΛΑ! Αλήθεια! Μέχρι και το όνομά μου :P

Ευχαριστώ για την αγάπη σας και ξέρετε ότι κι εγώ, όση έχω, σας την δίνω κ με το παραπάνω!

ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ...

Και ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια καλημέρα!!!!!!!!!!!

ΕΙΔΑ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif]

Καρδούλα ακόμη δεν ακούσαμε , όπως και το περιμέναμε βέβαια , γιατί μόλις έκλεισα την πέμπτη εβδομάδα....ελπίζουμε να την ακούσουμε την ερχόμενη Παρασκευή..... πάντως ο γιατρός μας επιβεβαίωσε ότι έχει πολύ καλή θέση:ympray::ympray::ympray:

Είναι μοναδικό το συναίσθημα όντως......

Morouli καλή επιτυχία!!!!Από δω και πέρα πλήρης ξεκούραση και προσοχή....

Annou , πολύ ωραίο αυτό που έγραψες......αν και πολλές φορές πιστεύω πως είναι καλό να εξωτερικεύουμε την στεναχώρια μας και να ξεσπάμε.......κάνουμε λιγότερο κακό στον εαυτό μας από το να κρατάμε μέσα μας......γιατί ότι και να λέμε δεν γίνεται να το προσπεράσουμε τόσο απλά και να μην μας αγγίξει...

.....ακόμη και το κλάμα είναι υγεία........

Μαρινάκι ευχάριστα τα νέα!!!!! Λίγη καθυστέρηση ακόμη και ξεκινάς!!!!!!!! :P:P:P

Diazaki, Melipikto συνεχίστε να ξεκουράζεστε.....είναι σημαντικό.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μέλι και diaz θα πάνε όλα καλά, να προσέχεται μόνο και μην σας νοιάζει τίποτα άλλο !!!

Anji λίγη υπομονή ακόμα και θα έρθει η μέρα που όχι θα ακούσεις καρδούλα μόνο αλλά θα έχεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου !!!!

Μαρουλί ολόψυχα να πήγαν όλα τέλεια !!! να προσέχεις πολύ !!!

tha_gino_manoyla υπομονή.

Μαρίνα διαβάζοντας σε πήρα θάρρος και εγώ λέγοντας στον εαυτό μου, κοίτα

υπάρχουν περιπτώσεις δυσκολότερες απο σε μην είσαι αχάριστη

και πάρε θάρρος !!! υποκλίνομαι !!

Αννα, λιλ, κουάντο, babelicious, teri και σε όλες σας πολλά φιλιά !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

merenta μου σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου, έγινε εχτές και ευχόμαστε να εχουμε επιθυμητο αποτέλεσμα, δυο εμβρυάκια όμορφα, έχω και την φωτογραφία τους πριν την μεταφορά και είναι πολύ συγκινητικό, μόλις τα είδα στην οθόνη δάκρυσα, φυσικά έχω και τον πρώτο τους υπέρυχο και ευχομαι να ακολουθήσουν και άλλοι.

Anji μου σε ευχαριστώ, είμαι ξάπλα ξάπλα ξάπλά άντε και λίγο καθιστή. Εχω λιώσει στην ξεκούραση και με επιασε και η μεση απο την ξάπλα. Αλλά για τα μπεμπακια όσο χρειαστεί.

Μελι μην ανησυχείς, χαμογέλα και πιστεψέ το όπως λέει και το Μαρινάκι μας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

diazaki, gioulaki γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!τι υπέροχα νεα βρε κορίτσια, μας δώσατε μεγάλη χαρά! [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

μορούλι μου καλή ξεκούραση τώρα, αναμένουμε με αγωνία!

λαμπρινή η πριγκήπισσά σου είναι υπέροχη!

μέλι μου, σε αφήνω τελευταία για να σε μαλώσω.Δεν θα γίνει τίποτα κακό, απλώς θέλει ξεκούραση!!!όλα καλά θα πάνε, ό,τι σου πει ο γιατρός θα κάνεις, άντε να το ακούσετε!

τέρι μου, χάρηκα που ξαναμπήκες και όλα παίρνουν το δρόμο τους.

Εμείς σήμερα γυρίσαμε(εγώ είχα μείνει Αθήνα από τη Τετάρτη γιατί έκανα κάποιες εξέτάσεις) και όλα καλά!το μικρό ρυζάκι μεγάλωσε, η καρδούλα σαν τρένο ακουγόταν(νομίζω 165 παλμοί το λεπτό, μήπως λεω βλακείες;) και διακρινόταν κεφαλάκι, μπουτάκι και χεράκι.Έχουμε τρελαθεί με τη μικρή κάμπια, απλά περιμένουμε να περάσει το κρίσιμο πρώτο τρίμηνο.

Κατά τα άλλα αποπειράθηκα να βάλω τικεράκι αλλά τα θαλάσσωσα-Lil σου στέλνω μήνυμα, σώσε με...

Πολλά φιλάκια σε όλη την ταλαιπωρημένη και γιαυτό διπλά άξια ομάδα μας της εξωσωματικής!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κορίτσια ξέχασα να σας ρωτήσω το πιο σημαντικό.Ο γιατρός μας είπε για την αμνιοπαρακέντηση και μια ελάχιστη, ωστόσο υπαρκτή, πιθανότητα αποβολής.Θέλω να την κάνω αλλά φοβήθηκα πολύ, έχετε κάποια σχετική εμπειρία;είναι λίγο ψείρας και καλά κάνει αλλά έχω τρομάξει, πάντως σε λίγες βδομάδες θα κάνω την αυχενική διαφάνεια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγγελα μου σημαντικο ρολο στην αμνιοπαρακεντηση παιζει η ηλικια και τα αποτελεσμετα καποιων εξετασεων που θα κανεις αργοτερα. Εμας μας βγηκε παρα πολυ καλη η αυχενικη και μας την εχει βαλει με ερωτηματικο.

Περιμενουμε και την β επιπεδου τωρα σε 15 μερες να δουμε...

Και ο γιατρος μου εναι ψειρας, και δεν ειναι υπερ στο να γινεται νωρις εφοσον ολα πανε καλα, και με τις εξετασεις,γιατι ο κυνδυνος αποβολης ειναι 1/100 . Μας προτεινε λοιπον οτι αν αποφασησουμε να την κανουμε, να την κανουμε στον 7ο μηνα ωστε αν κατι γινει τουλαχιστον το μωρακι θα μπορει να επιβιωσει εφταμηνιτικο. Με το ποσοστο αυτο 1/100 πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να χασεις το μωρακι παρα να βγει με προβλημα ,και επειδη ειναι το πρωτο μας παιδακι και εχουμε ταλαιπωρηθει και εμεις δεν μας ηρθε ετσι, βλεποντας και κανοντας, θα το παμε ετσι.

Τωρα εσεις θα το δειτε και θα αποφασισετε..

diazaki και meli να ειστε χαλαρες να μην κουραζεστε και να πιστεψετε οτι ολα θα πανε καλα.

Αντζη μου μην ανυσηχεις εναι λιγο νωρις ,εμεις στην εκτη εβδομαδα το ακουσαμε,θα ξετρελαθειτε!!!

Αnnou πολυ καλο το μηνυμα του φιλου σου!

Μαρινακι το σημαντικο ειναι οτι ο γιατρος σου ειναι αισιοδοξος και δεν το λεει ετσι!Υπομονη και σε λιγο θα γινεις και εσυ μανουλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μορούλι καλή επιτυχία! Μια τεράστια χοριακή εύχομαι σε 14 μερούλες να πανηγυρίσουμε τα ευχάριστα! Ξεκουραση τώρα και ξάπλες! Μην κάνεις τίποτα απολύτως για 6-7 μέρες και όσο περισσότερο μπορείς!

Άντζι μου τι τέλεια που είδατε το σποράκι σας! Άντε να ακούσουτε και καρδούλα να ξετρελαθείτε!

Αγγέλα μου εσείς ακούσατε το μωράκι σας ε; Τέλεια! Άντε με το καλό να έρθουν όλα! Πάντως από φίλες μου που έκαναν παιδάκια αμνιοπαρακέντηση έκανε μόνο μία που ήταν 36 χρονών και είχαν και στις 2 οικογένειες περιστατικά με σύνδρομο down. Αλλά όπως λέει και η Λιλ θα δείτε τις πρώτες εξετάσεις και θα δείτε αν υπάρχουν ενδείξεις! Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Λαμπρινή μου μια ομορφιά η κουκλίτσα σου! Να τη χαίρεσαι! Είμαι σίγουρη ότι θα μας φέρει γούρι και σύντομα θα έρθει και το αδερφάκι της!!

Αννού μου ο συνάδελφός σωστά τα λέει και μόνο όσοι μπάινουν στη διαδικασία μπορούν να καταλάβουν. Κι εγώ πριν πάντα θαύμαζα όσους κάνουν εξωσωματική και έλεγε "Μπράβο τους" για τη δύναμη ψυχής που πρέπει να έχεις. Τώρα όμως που έκανα κι εγώ και Δόξα το Θεό πήγε καλά λέω 1000000000 Μπράβο και μας θαυμάζω!

Μαρινάκι κρατα το ότι 3/4 είναι καλά, άρα ένα έμεινε και με το καλό το Πάσχα ξεκινάς! Το μωράκι θα έρθει και μάλιστα σύντομα!!!

Μελίπικτό μου πως είσαι; Να δεις όλα καλά θα πάνε! Μια αγωνία ή μάλλον ανυπομονησία την έχω για αύριο αλλά σκέφτομαι θετικά και μάλιστα σκεφτομαι πως θα το ανακοινώσουμε στους γονείς μας που ακόμα δεν ξέρουν τίποτα! Μακάρι να πάνε όλα καλά αύριο! Η Παναγίτσα και ο Χριστούλης να δώσουν δύναμη στα σποράκια μας να κρατηθούν γερά στην κοιλίτσα μας μέχρι να γεννηθούν υγιή και δυνατά! :ympray::ympray::ympray::ympray:

Φιλιά σε όλες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;; Melipicto ευχομαι ολα να πανε καλα μη μου αγχωνεσαι σε παρακαλω.... ;) Anji ευχαριστα τα νεα σου ολα να πανε τέλεια κοπέλα μου! LIL μου το φασολακι μεγαλωνει ε;;; Τι καλα!!! Να χαιρεσαι καθε μερα που περναει , φιλια κοπελα μου! Diaz, gioulaki, Αggela καλη συνεχεια!! Καλα αποτελεσματα και στις υπολοιπες!! Μια ερωτηση εχω! Εχει κάνει καμία υστεροσκόπηση;; Πονάει;; γιατι πρεπει να κανω την εβδομαδα που μας ερχεται! Στην σαλπιγγογραφια πονεσα πολυ ευχομαι να μην ποναει το ιδιο :? !! Νάρκωση ή μέθη ειναι καλυτερα;; Ευχαριστω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου Καλή Σαρακοστή!!!!! Τι μου κάνετε;;; Πώς περάσατε;;;; Μας τη χάλασε ο καιρός...δυστυχώς...

Heaven μην αγχώνεσαι καθόλου. Η υστεροσκόπηση γίνεται με μέθη και δε θα καταλάβεις τίποτα απολύτως. Εγώ είχα λίγο ζοριστεί όταν συνήλθα, μιας και είχα πόνους περιόδου αλλά κράτησαν μόνο λίγα λεπτά. Να σκέφτεσαι μόνο τα αποτελέσματα να είναι καλά και όλα τα άλλα θα γίνουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου αγαπημένα! ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!!!! Άντε και Καλό Πάσχα!!!

Αγγέλα μου, μπράβο!!! Τι συναίσθημα όμως, έτσι; Να πάνε όλα τέλεια!!!

Heaven38 μου, συνήθως οι γιατροί προχωρούν σε υστεροσκόπιση με μέθη, ώστε αν στη διερεύνηση βρεθεί κάτι (πχ συμφύσεις, πολύποδας...) να μπορέσουν να επέμβουν χωρίς να σε ταλαιπωρήσουν. Ο δικός μου, προχωρά σε διαγνωστική (να δει μόνον) χωρίς νάρκωση κι αν χρειάζεται κανονίζει νέα επεμβατική άλλη μέρα με μέθη. Εγώ πονούσα αρκετά στην διαγνωστική γιατί είχα πολλές συμφύσεις (στην πρώτη-πρώτη που έκανα πριν 4; χρόνια δεν είχα τέτοιους πόνους, καμία σχέση). Στην επεμβατική πονούσα πολύ μετά, γιατί μισή ώρα με... καθάριζε, με έκανε "κανούργια". Στην τελευταία διαγνωστική που έκανα την περασμένη Πέμπτη, δεν κατάλαβα τίποτα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, είναι μια πολύ χρήσιμη εξέταση - ΜΗΝ σκέφτεσαι πόνους, μόνον το αποτέλεσμα! Να είναι το καλύτερο!

Morouli μου, πώς είσαι; Συνήθισες την ξεκούραση; Ελπίζω πως ναι ;) ! Τα μικρούλια την χρειάζονται τόσο πολύ, μαζί με όλες (κι από όλες μας) τις θετικές σκέψεις!!!

Diaz μου, Lil μου: εφ’ όσον πάνε όλα κατ’ ευχήν, η διαφορά πρακτικά είναι ένας ακόμη κύκλος. Τόσον καιρό περιμένουμε… Δεν μπορώ να το ρισκάρω διαφορετικά, και το αγόρι μου, που περίμενε πώς και πώς, το ίδιο λέει. Είναι όντως για καλό, ελπίζω ότι θα ανταποκριθώ πάλι στα φάρμακα όπως μέχρι τώρα, θα προσπαθήσω να νηστέψω – μακάρι να αξιωθώ μέχρι το Πάσχα… Πέρυσι που τα κατάφερα πρώτη φορά στα χρονικά, με βοήθησε πολύ και ψυχολογικά και σωματικά… Κι αν χρειάζεται να κάνω κ κάποια άλλη εξέταση, θα έχω τον χρόνο!

Μερεντάκι μου, ένα ταπεινό "ευχαριστώ"... Προς ΟΛΕΣ σας κορίτσια μου! Για την αγάπη σας, την θετική σας σκέψη, τα υπέροχά σας λόγια… Θάρρος, Πίστη, Θέληση Κορίτσια! Όλα γίνονται για καλό, ακόμη κι αν αυτό δεν φαίνεται από την αρχή, κι ας έρχονται εμπόδια και δυσκολίες, έτσι γινόμαστε πιο δυνατές για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε κ να τα καταφέρουμε! Μην κοιτάτε πίσω – μόνον μπροστά!

Και… ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ, όπως είστε και εσείς… Σας αγαπώ… [smilie=love4.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!

το τριημερο λιγο σκορποβιλατζ γιναμε!!!

Μωρουλι :x:x κατσε στα αυγα σου κ κλωσσα.Μονο για κατουρημα αυτες τις πρωτες μερες που γαντζωνονται!!Θα περασουμε μαζι παρεατις βασανιστικες αυτες μερες της χοριακης μην ανησυχεις,ειμαστε πολλες εδω μεσα!

Μαρινα τα νεα σου ευχαριστα πολυ.Με το καλο να ξεκινησετε.Και οπως λες κοιταμε μπροστα!!!!

Μελι μου πως εισαι???Ποτε θα πατε να το δειτε?

Τυχερη Αντζι και Αγγελα, η μια το ειδε η αλλη το ακουσε!!!!Τι ομορφες στιγμες!!!

Οι υπολοιπες πως ειστε?Αννου,μερεντα,τερι?

Και οι φουσκοκοιλιτσες πως πανε????????????φιλια, αντε να μαζευομαστε

Heaven38 δεν ξερω απο υστεροσκοπηση αλλα φανταζομαι οι απο πανω μου σε καλυψαν ;) , μη φοβασε ομως μια εξεταση ειναι κ αυτη.Τοοοοσες καναμε εδω θα κολλωσεις ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Diaz, Lil ευχαριστώ για την απάντηση.Ίσως ακούγεται υπερβολικό να ανησυχούμε από τώρα αλλά έχουμε περάσει τόσα πολλά που και μόνο στο άκουσμα της λέξης αποβολή τρέμουμε.Σε τρεις βδομάδες έχω την αυχενική, η οποία θα δώσει ένα πρώτο δείγμα, όμως ο γιατρός δεν την εμπιστεύεται απόλυτα κι επιμένει να κάναμε μια και καλή αμνιοπαρακέντηση.Δεν είναι μόνο το οικονομικό,είναι βέβαια ένας παράγοντας, αλλά κυρίως ο φόβος.Ακόμη κι αν μου λεγε οτι οι πιθανότητες αποβολής είναι μια στο τρισεκατομμύριο κι εφόσον ο γιατρός που θα την κάνει ονομάζεται Μήτσος και το προηγούμενο βράδυ έφαγε ντολμαδάκια κι είναι Καρκίνος με ωροσκόπο ιχθύ, ε και πάλι θα φοβόμουν.Στο μεταξύ έχω παράδειγμα φίλης που στην αυχενική της είπαν ότι μάλλον το μωράκι έχει σύνδρομο down -είχε ήδη στο ενεργητικό της 7 αποβολές! και φυσικά έκανε αμνιοπαρακέντηση κι ήταν όλα καλά.Το λάθος εκείνο μου φαίνεται ύποπτο, καταλαβαίνετε τι εννοώ.Απο την άλλη το ρισκάρεις τους υπόλοιπους μήνες μέσα στην αγωνία;τέλοσπάντων, βλέποντας και κάνοντας.

Heaven μην τη φοβάσαι την υστεροσκόπηση.Έχω κάνει τρεις ως τώρα κι έχω γίνει εξπέρ.Πήρα κανονική νάρκωση, ξύπνησα μια χαρά, βέβαια είχα κάποια πονάκια αλλά επέμβαση κάνεις.Δεν είναι όμως χειρουργείο ανοιχτό και επιπλέον μπορεί να βρεις το λόγο που δεν μένεις έγκυος, πολύποδες, ινομυώματα κλπ.Εύχομαι καλή επιτυχία!

Μαρίνα πολλά φιλάκια κι αισιοδοξία!!!

Γιουλάκι τι κάνεις;κάτσε ήσυχη βρε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και απο μένα!!

anji μου ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ!!!! ολα καλά πάνε.

mwrouli καλες ξαπλες αν και οι μερες περνανε πολυ αργα μεχρι τη χοριακη, ευχομαι να ναι τεραααααστια!!!

melipikto ξεαγχωθηκες καθόλου???? οοοομμμμμμ και θετικη σκεψη!!

Diaz περιμενουμε νεα σημερα??

φιλια σε ολες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...