@Elli13τοτε αγαπη μην κανεις κατι παραπανω. Κλεισε ενα ραντεβού ειτε στο γιατρο σου ειτε σε αλλον και πήγαινε απ ευθειας για υπερηχο. Απλα αν είναι να κανεις συνέχεια τεστ τότε προτιμότερο να κάνεις χοριακη. Αν δ κάνεις χοριακη μην κάνεις ούτε τεστ.
Ναι αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο. Αλλά είμαι τόσο ήρεμη και χαλαρή αυτή τη φορά (μάλλον από άμυνα) που αν αρχίσω τις χοριακες θα στρεσσαριστω πάλι. Έχω περάσει απίστευτο άγχος όχι μια όχι δύο αλλά 5 φορές μέσα σε δύο χρόνια. Ειλικρινά δεν το αντέχω ξανά γιατί μετά είμαι δυσλειτουργική σε όλες τις φάσεις της καθημερινότητας μου. Ακόμα και απέναντι στο παιδί. Και επειδή με το παιδί δεν έχω καμία βοήθεια και ο άντρας μου λείπει άπειρες ώρες, προσπαθώ να κάνω ο,τι θα με κρατήσει ήρεμη αυτή τη φορά. Ακόμα και τα τεστ δεν τα κάνω κάθε μέρα (έκανα 2-3 τη μέρα όχι ένα. Τέτοιο άγχος). Ίσως είναι λάθος ο τρόπος μου αλλά είναι ο μονος που αυτή τη στιγμή νιώθω ότι μπορεί να με προφυλάξει από την τρελα
Είμαι 4+1. Εννοείται θα πάω σε γιατρό και θα τον επισκεφθώ όταν θα μπορεί να δει κάτι. Μια χοριακη από μόνη της δεν λέει απολύτως τίποτα. Είναι τόσο μεγάλο το εύρος που δίνει σε κάθε εβδομάδα που είναι χαμένος κόπος
@Elli13εγω που ξεκινάω με χαμηλές χοριακες κανω μια σήμερα πχ και την επόμενη μετα απο μια βδομάδα για να δω σημαντική αύξηση. Ε την παρεπομενη συνηθως πάω στο γιατρό.