Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 600
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλοριζικο καλοριζικο...

επιβιβαζομαι...

ενα καπουτσινο μετριο περικαλωωωωωωωωωω!!!

Τικανετε;;;

λοιπον..εμεις στη βαφτιση περασαμεΟΚ...

Φυσικα...ειχε ψωφοκρυο..αλλα ενταξη

Τοκλου της βαφτισηςειναι πωςο αδελφουλης μου εκανεπροταση στην κοπελα του..μπροστα σεολο μας το σοι...μα τι βλακας...τηνβ εφερε σε πολυ δυσκολη θεση την κοπελα

Δημοσίευση

Χρύσα μου με το καλό τα παιδιά!!!! Φαντάζομαι ότι η απάντηση ήταν η αναμενόμενη... ;)

Μα τι σκεφτόταν??αφού την κάνεις που την κάνεις την πρόταση.. δεν βρίσκεις κι έναν πιο ρομαντικό τρόπο??φαντάζομαι την κοπελιά.. :shock::shock:

Κανέλα στον καπουτσίνο σας????? :D:D

Δημοσίευση

επππππππππππ σας βρήκα.......καλορίζικο το 18 μας και χωρίς ιώσεις παρακαλώ............

ωραια πρόταση.......δεν θα μπορούσε να πει κ οχι ε??? με το καλό τα παιδάκια να είναι αγαπημενοι για όλη τους τη ζωή.

Facebook εχω κοριτσακια μου, δεν μπάινω συνέχεια αλλα δεν είναι κακή ιδέα.....για να σας βρω....

Δημοσίευση

Καλημερα κι απο εμας!!!!Καλοριζικο κ οπως ειπε κ η Νικολ χωρις ιωσεις αυτη τη φορα!!!

Πως ειστε αγαπημενες μου?Χρυσα μου ολα καλα στη βαπτιση ε?χαιρομαι!Με το καλο κ τα παιδια!

Ευγενια μου πως εισαι?Χαθηκαμε.....\

Νικολ ψαξε μας,περιμενουμε αιτημα ;)

Σημερα εχουμε εμβολια κ με εχει πιασει ενα αγχος...Ελπιζω να μην εχουμε παρενεργειες γιατι δεν θα το αντεξω!Τελειωσαν οι γιορτες,ολοι γυρισαν στις δουλεις τους κ εχω μεινει παλι μονη χωρις καμια βοηθεια :(:( οποτε ας μην εχω κ την γκρινια των εμβολιων.Εχω κ περιεργεια να δω τι βαρος εχουν παρει,ιδιως η μικρη μου,δε πινει σχεδον καθολου γαλα,τρωει βεβαια ολα τα αλλα,αλλα απο γαλα τιποτα!Ιδωμεν...

Ααααα!τωρα το ειδα.Νικολ θα σε ψαξω εγω κ βρισκεις κ τα αλλα κοριτσακια απο μενα..

Δημοσίευση

Αχ Ευγενια μου κι εγω αυτο ελπιζω.Βρε κοριτσια αυτα τα εμβολια τα εχω παρει πολυ στραβα απο την αρχη...

Ωχ χαζεψα πολυ κ περασε η ωρα,παω να τις ξυπνησω γιατι δε θα κοιμουνται με τιποτα μεσημερι!

Δημοσίευση

Σοφίτσα μου την είδα... τέλεια αφού κάθονται μόνες τους... μια χαρά!!!

Νικόλ Τι λες καλέ??? μόλις σε είδα!!!! γιατί εσύ τι είσαι??? μια κούκλα!!!φτου φτου!!! καλές δουλίτσες!!!

Δημοσίευση

Kαλοριζικοοοοοοοοοοοοο!!!!

Καλησπερα!

Μπηκα για λιγο γιατι πρεπει να παω να μαγειρεψω.Κοτοπουλο φιλετο ψητο και σαλατα εχει το μενου σημερα.

Χρυσα η ωρα η καλη για το αδελφι σου.Να σου ζησει και το μωρουλι σου!!!

Καλο απογευμα!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κουκλες!!! Καλοριζικο το νο18!! Με πολλές κρέμες, φρούτα και χορτόσουπες!! :lol::lol:

Χρύσα με το καλό ο αδερφός σου!! Της την έφερε της νύφης ε?? Καλό!! Αντρες παιδι μου, τι να πείς... :lol::lol:

Νικόλ σε έκανα φίλη!!! Εχουν δίκιο τα κορίτσια είσαι μια κούκλα!!!!

Συμπεθέρα μου φιλιά στα κοριτσάκια σου!

Τόνια για τη κρέμα... αν έβαζες λίγη σκόνη όταν αρχίζει και γίνεται νερουλή..?

Ωραίο φαγάκι έχετε σήμερα.. καλή όρεξη!!

Δεν μπορώ να γράψω άλλα γιατί θέλει να μου φάει το χέρι ο Κερεμ... :lol::lol:

Εδώ γύρω θα είμαι... φιλάκια!

Δημοσίευση

να μαι κ εγω........καλοριζικο με πολυ φαι κ καθολου ιωσεις :lol::lol::lol::lol: εμεις μολις φαγαμε τα ψαρακια μας κ τωρα κοιμιζω την μικρη...το απογευμα εχει βολτα :D:D:D δεν ξερω τους αντρες σας αλλα αν κρινω απο τα μωρακια μας...ολες οι μανουλες ειμαστε (βαζω κ μενα η ψωναρα ;) ) κουκλες....αλλιως πως γινεται να βγαλαμε τετοια μωρα ;););) παω να ενημερωθω κ στο φατσομπουκι.......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
    • @το χοντρό μπιζέλι εμείς για την ώρα πάμε με φυσιολογικό τοκετό, θα φανεί στο τέλος τι θα γίνει.. 😅 έχω αρχίσει να ετοιμάζω βαλίτσα σιγά σιγά, αν και έχω πολλά πράγματα να ετοιμάζω ακόμη ότι αφορά καρότσια, καλαθούνες, αυγά, ριλάξ, μπουκάλια, πιπίλες, αποστειρωτές.. αλλά εντάξει πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα είναι όλα under control.. 😋  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...