Άστα να πάνε ελπίζω να προλάβω να πάω γιατί πρέπει να οργανωθώ κ να δω τον χώρο που πρέπει να κάνω κ στο σπίτι σιγά σιγά με τα πράγματα.
Θα πάω πάλι 12/2 για doppler στον εμβρυολογο. Το κλείσαμε δλδ επι τόπου τη Δευτέρα μετά την διαπίστωσή του. Είπε θέλει να περάσουν 2 εβδομάδες κ μετά. Οπότε θεωρώ ότι αν ήταν κάτι πιο άμεσα ανησυχητικό θα μας έλεγε πιο νωρίς είτε αυτός είτε ο γιατρός μας.
Όσο περνάνε οι μέρες κ μιλώντας με 2 3 άτομα που είχαν παρόμοια διάγνωση να το πω προσπαθώ να ηρεμήσω, να είμαι θετική κ ήρεμη για να βοηθήσω έστω έτσι το μωράκι μου και να έχω πίστη σε αυτό και στον Θεό ότι όλα θα πάνε καλά 💙
Θα σας πω με το καλό μόλις πάω.. μέχρι τότε μπορεί να έχουμε κ γεννητούρια από καμιά εδώ μέσα 😝
Καλησπέρα! Γενναω σε λίγες μέρες και θέλω να είμαι ενημερωμένη πριν γεννηθεί το μωρό για οτιδήποτε θα του χορηγηθεί. Ήθελα να ρωτήσω όσες γνωρίζουν, η ενέσιμη βιταμίνη Κ είναι απαραίτητη; Επίσης, στα ιδιωτικά μαιευτήρια έχουμε την επιλογή ενέσιμης σε μια δόση ή ποσιμης που δίνεται σε 2 3 δόσεις;