Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ 4ο ΠΑΙΔΙ ΔΩΡΕΑΝ;ΣΤΟ ΓΑΙΑ Η ΣΤΟ ΡΕΑ;

tzina0

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ 4ο ΜΩΡΟΥΛΙ....ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ....ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ..ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΕΛΑΝΙΑΣΕΙ Κ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ...ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΡΕΑ Κ ΣΤΟ ΓΑΙΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ...ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;;ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ..ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ..ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΚΤΛ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.... :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν έχω ακούσει κάτι γι'αυτό.Πάντως αν θες ο δικός μου γιατρός είναι και στο Μητέρα και στο Γαία.Αν θες πες μου να σου στείλω τα στοιχεία του σε πμ.

Δεν έχω ακούσει κάτι γι'αυτό.Πάντως αν θες ο δικός μου γιατρός είναι και στο Μητέρα και στο Γαία.Αν θες πες μου να σου στείλω τα στοιχεία του σε πμ.

ΝΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ....ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ....ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΣΑ Κ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩΨ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ...ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΟ ΓΑΙΑ ΕΝΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ...ΣΤΟ 4ο ΠΑΙΔΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΗΓΕ Κ ΤΗΝ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΟ ΓΑΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ Κ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΕ Κ ΜΙΑ..............

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...