Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ούτε εγώ τον έχω νιώσει ακόμα . 20 εβδομάδων σήμερα. Μου είπε η γιατρός τώρα αυτή την εβδομάδα θα τον καταλάβω.  Ολα καλά θα πάνε. Εσυ πάει τα πέρασες όλα τα μαξιλαράκια. Πόσο εβδομάδων είσαι τώρα; 
    • Κορίτσια τι κάνετε; Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά!!  εγώ χάθηκα λίγο γιατί πριν 3 βδομαδες ξαφνικά είδα το εσώρουχο μου γεμάτο αίμα (το απόγευμα εντωμεταξύ είχα γυρίσει και από τον γιατρό, όπου ήταν όλα καλά). Φρικαρα πολύ, εν τέλη πήγα την επόμενη στον γιατρό και είπε ότι δεν βλέπει από που μπορεί να είναι και πως συμβαίνει… ούτε αιμάτωμα έβλεπε ούτε τίποτα, το μωράκι μας δόξα τω θεω μια χαρά!! Παίρνω προγεστερόνη και δεν έχω ξαναδεί αίμα ευτυχώς, μόνο 3 φορές που κουράστηκα αρκετά λίγο καφέ, σήμερα είμαι καθαρή 5 μέρες και είδαμε και σήμερα το μωράκι μας, όλα τέλεια!!! Κάναμε και αυχενική πριν μια βδομάδα, όλα μια χαρά και μάλλον έχουμε κιαλλο κοριτσάκι 😁😁
    • Γεια σας κορίτσια! Και γω δεν έχω πάρει τίποτα. Θα περιμένω να δω τι θα μου δώσει η αδελφή μου και αναλόγως θα προχωρήσω σε αγορές. Που πιο πολύ θα είναι για το καλό, όχι γιατί θα χρειάζομαι κάτι άμεσα. Δεν αισθάνομαι καλά να μην πάρω κάποια πράγματα και για την μπουμπού, να έχουμε κάτι καινούργιο, αλλά κοριτσίστικο. Θα τσεκάρω και τα μπεμπέ του μικρού μας, γιατί σίγουρα έχω κάποια ουδέτερα φορμάκια κλπ.  Αύριο έχω τη Β επιπέδου και με έχει φάει η αγωνία. Ακόμα να νιώσω κάτι και φοβάμαι πολύ. Βέβαια, είμαι σε άλλη φάση αυτή τη φορά, δεν κάθομαι ξάπλα τόσο πολύ, οπότε δεν είμαι χαλαρή. Και ίσως να μην την καταλαβαίνω. Δεν ξέρω... Νιώθω λες και έχω να πάω για υπέρηχο κανά τρίμηνο! Τόσο μακρινό!   @Pixies, και γω αυτό θα σου πρότεινα για τον τοίχο! Μπράβο και για τα αποτελέσματα! Με το καλό!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...