Μετάβαση σε περιεχόμενο

3η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ?? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΙΣ 2ης ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ. ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ, ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ. ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΩ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΝΔΟΜΥΤΡΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.. ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι υπομονη! το ξερω πως αυτη η διαδικασια ειναι πολυ δυσκολη και ψυχοφθορα αλλα πρεπει να φανεις δυνατη και να κρατας την αισιοδοξια σου! Οι αποφασεις που παιρνουμε οταν ειμαστε μεσα σε ολο αυτο ειναι ενα πολυ δυσκολο και κουραστικο κομματι. Το αν ειναι σωστες ή οχι εξαρταται απο το τι συμβαινει στο ζευγαρι και φυσικα απο την τυχη! Εχετε κανει ολες τις βασικες εξετασεις? Σαλπιγγογραφια, σπερμοδιαγραμμα και ορμονικες δικες σου? Αν εχει μεινει μονο η λαπαροσκοπηση η γνωμη μου ειναι να την κανετε, δεν ειναι τοσο ταλαιπωρια οσο ακουγεται! Αν ομως (το λεω απο προσωπικη εμπειρια) εχετε θεμα με το σπερμα, τοτε οι σπερματεγχυσεις εχουν ελαχιστα ποσοστα επιτυχιας και καλυτερα να προχωρησετε σε εξωσωματικη. Δειτε τι δεδομενα εχετε, συζητηστε τα και με τον γιατρο και προχωρηστε με θετικη σκεψη.. Καλη τυχη ευχομαι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Twiggaki μου μέσα στο μυαλό μου είσαι; Τα ιδια ακριβώς θα ελεγα κι εγώ!!!!!

Το βασικοτερο στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή είναι που εντοπίζεται το πρόβλημα και πόσο μεγάλο είναι.... Κι εμεις ειχαμε θεμα με το σπερματάκι μας και προχωρησαμε σε δύο αποτυχημενες σπερματεγχύσεις αλλά η ενεργοποίηση σπερματος δεν μας εδινε περιθωρια... Ο γιατρος ειπε οτι καλυτερα ειναι να προχωρησουμε αε εξωσωματική αλλά αν θέλουμε να το παλέψουμε με ακομα δυο τρεις σπερματεγχύσεις θα ειναι διπλα μας... Το ψυχολογικό κόστος ομως της καθε αποτυχίας είναι μεγάλο και αποφασισαμε να προχωρισουμε σε εξωσωματική γονιμοποίηση!

Καντε οτι εξετασεις χρειάζεται, ζυγιάστε τα όλα και παρτε την απόφασή σας μαζί οι δυό σας και ο γιατρος σας θα σας συνβουλεύσει για τις πιθανοτητες επιτυχιας και αποτυχιας... Καλή τύχη κοριτσι μου και καλά αποτελέσματα σε οτι αποφασισετε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

debyx, καλημέρα και χρόνια πολλά :)

καταρχήν λυπάμαι για το αρνητικό αποτέλεσμα.Πριν λίγους μήνες αντιμετώπισα το ίδιο δίλλημα με σένα και πολλές απο μας το πέρασαν μετά από αποτυχημένη σπερματέγχυση.Το αν θα κάνετε τρίτη σπερματέγχυση εξαρτάται βασικά από το που εντοπίζεται το πρόβλημα,όπως σωστά προείπαν οι κοπέλες, αλλά και από την ψυχολογία σας ως ζευγάρι.Ο δικός μου ο φόβος ήταν η εξωσωματική, ένιωθα οτι ήταν η ύστατη λύση και το απέφευγα.Τελικά αισθάνομαι πολύ σιγουριά τώρα που ξεκίνησα και μετανιώνω κι εγώ κι ο άντρας μου που δεν την κάναμε πριν τουλάχιστον ένα χρόνο.Δεν ξέρω αν σε βοήθησα, συζητήστε το και η απόφαση είναι δική σας.Ό,τι κι αν αποφασίσετε εύχομαι καλή επιτυχία!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΝΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να φανταστειτε η τελευταια επεξεργασια σπερματος το εφτασε στο 95% και την καναμε και δυο μερες απανωτα! γιαυτο μου ηρθε αποτομο. αφηστε που δεν εχω αδιαθετησει ακομα παρολο που σταματησα τα utrozestan που επερνα απο την τριτη και τα νευρα μου βαρανε κοκκινο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ποσο σου ζητανε για εξωσωματικη?Στην εξωσωματικη ναι μεν ενα προβλημα ειναι τα χρηματα αλλα και τα φαρμακα ειναι απο την αλλη.Εισαι σε θεση να μεγαλωσεις ενα δυο ή τρια παιδακια?Επισης ποσο ευκολο ειναι να παρεις φαρμακα απο ταμειο αυτη την εποχη.Επισης τι πιθανοτητες σας δινει περισσοτερο απο την σπερματενχυση?Τα ρωταω αυτα γιατι πριν απο χρονια προσπαθουσα να απαντησω στις ιδιες ερωτησεις.Εκ των πραγματων πρεπει να αφησεις ενα χρονικο διαστημα να περασει.Προσπαθησε να το ξεχασεις οσο μπορεις για ενα δυο μηνες, μετα θα τα βλεπεις πιο ξεκαθαρα για να μπορεσεις να αποφασισεις.Και μενα ολες οι φιλες μου απεκτησαν το πρωτο τους παιδακι αλλα τα δευτερα τους ειναι μαζι με το δικο μου.Καλη δυναμη οτι και να αποφασισεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...