Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα!!! μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος!!! εκανα χοριακη χτες και ειμαι μαλλον 5 εβδομαδων!!!! σε λιγο θα παρω το γιατρο μου! το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρακι!!!!!! ποιες μαθατε μολις την εγκυμοσύνη σας???

Δημοσίευση

KALHMERA KORITSAKI MOU KAI SYNXARITIRIA!!!!!!!!!OTI KALYTERO NA MATHAINEIS TA XRISTOUGENNA PWS EISAI EGGYOS!!!!!!KAI EGW PERYSI TETOIES MERES TO EMETHA!!!!!!!!!!KAI FETOS EXW TON MPEMPOULH MOU AGGALITSA!!!!!!!!!!DEN YPARXEI KALYTERO DWRAKI!!!!!!!!!

KALH EGGYMOSYNH NA EXEIS KAI ME TO KALO NA KRATISEIS ENA YGIESTATO MWRAKI STHN AGGALIA SOU!!!!!!!

Δημοσίευση

Και εγω την εμαθα προσφατα και ειμαι πολυ χαρουμενη.

Ανυπομονω να ξαναπαμε για να ακουσουμε την καρδουλα.

Πηρες τον γιατρο τηλεφωνο?

Τι σου ειπε?

Αντε να πανε καλα οι εγκυμοσυνες μας και να κρατησουμε με το καλο τα μωρακια μας στην αγκαλιτσα μας γερα.

Δημοσίευση

ευχαριστω κοριτσια μου!! χρονια πολλα σε ολες!!!!

πασχαλιτσακι μου ειμαι μαλλον 5 εβδομαδων, δεν εχω παει ακομα στον γιατρο! θα παω με το νεο ετος για να ακουσουμε καρδουλα,... ειναι το δευτερο παιδακι μου, το πρωτο ειναι 18 μηνων αγοραρος!!!

εσεις?> εχετε και αλλο παιδακι??

Δημοσίευση

Άντε με το καλό να πας στο γιατρό Ρένα και να ακούσεις την καρδούλα του!!Το καλύτερο δώρο για την νέα χρονιά!

Και εγώ έχω ένα ακόμα παιδάκι 19 μηνών τώρα...(κοντά είναι το ζουζούνια μας), γεννήθηκε στις 06/05/2010.

Εγώ θα ξαναπάω στο γιατρό στις 05/01 γιατί την πρώτη φορά είδαμε μόνο αν ήταν όλα καλά, τώρα θα δει και τον φάκελό μου από την πρώτη εγκυμοσύνη για να δούμε τι εξετάσεις θα χρειαστεί να κάνω.

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα.

Εγω εμεινα εγκυος στις 25/11 (μονο τοτε ειχαμε επαφη!!!!!) και περιοδο ειχα τελευταια φορα στις 5/11, αλλα δεν εχω και πολυ σταθερο κυκλο, οποτε τωρα ειμαι περιπου 7 εβδομαδων. Ραντεβου κανονισα σημερα με τον γιατρο στις 2/1 για να ακουσουμε με το καλο την καρδουλα του. Την προηγουμενη εβδομαδα πηγαμε μονο και ειδαμε τον σακο.

Εχω και εγω ενα παλικαρακι 19 μηνων σχεδον, γεννηθηκε στις 2/6/2010 οποτε ολες ειμαστε κοντα και στις εγκυμοσυνες μας αλλα και τα παιδακια μας ειναι στην ιδια ηλικια!!!

Εσεις ποτε ειχατε τελευταια φορα περιοδο?

Απο συμπτωματα πως ειστε?

Εμενα ηδη ξεκινησαν οι αναγουλες και οι εμετοι,αλλα ειμαι βετερανος, στον μικρο μου ειχα υπερεμεση κυησης και εκανα για ενα 3μηνο σχεδον 10 φορες τη μερα εμετο και η ναυτια δεν με εγκατελειπε ουτε κατα τη διαρκεια του υπνου..... ελπιζω αυτη τη φορα να μην ειμαι τοσο χαλια....

Δημοσίευση

Πασχαλιτσάκι μου, ελπίζω σε αυτή την εγκυμοσύνη να είσαι πολύ καλύτερα!!!!!

Εγώ τελευταία φορά είχα περίοδο στις 06/10, αλλά δεν έχω σταθερό κύκλο. Είχα κάνει ένα τεστ στις 45 ημέρες αλλά είχε βγει αρνητικό. Μετά πήγα στο γιατρό για παπ τεστ και από την γυναικολογική εξέταση που μου έκανε δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά μου είχε πει να κάνω μετά από κάποιες μέρες πάλι τεστ. Μετά από πολύ αναμονή, (περίπου στις 75 μέρες) ξαναέκανα τεστ και επιτέλους βγήκε θετικό. Έκλεισα ραντεβού με το γιατρό περιμένοντας να δούμε το σάκο και αν όλα βαίνουν καλώς και μεγάλη μου έκπληξη είδαμε και καρδούλα....Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα...! Νόμιζα ότι ήταν πολύ νωρίς ακόμα.

Από συμπτώματα δεν έχω πολλά...μόνο λίγη υπνηλία και όταν κουράζομαι περισσότερο, λίγο με πονάει η μέση μου κατά τα άλλα όλα καλά. Και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήμουν καλά, μόνο που με πονούμε το στήθος, τώρα ούτε αυτό, (εκεί ξεγελάστηκα και δεν το κατάλαβα ότι είχα μείνει έγκυος τώρα). Τώρα τι θα βγει στη συνέχεια, δεν ξέρω. Ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά!

Δημοσίευση

Γεια σας και απο μενα!!!

εγω εμεινα εγκυος σε ενα ταξιδακι που καναμε μονοι μας με τον αντρα μου στα γιαννενα στις 8 δεκεμβριου!

με 2 μερες καθυστερηση 2 θετικα τεστ απο την Hometest.gr την προηγουμενη παρασκευη εκανα χοριακη και βγηκε θετική (509 μοναδες)... ο γιατρος μου ειπε οτι η τιμη ειναι αρκετα ψηλή (στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ηταν πολύ χαμηλη και εκανα 6 χοριακες μεχρι να δουμε οτι εχει φτασει σε ενα ικανοποιητικό επιπεδο)... να φανταστειτε οτι ο γιατρος με ρωτησε ακομα και για πιθανοτητα δυδιμων!!!!!!!!!! :o:o

την επομενη εβδομαδα θα παω για τον πρωτο υπερηχο για δουμε πως ειμαστε!!

απο συμπτωματα δεν εχω πολλα, απλά υπνηλία και κουραση και κατα τις 8 το βραδυ με πιανει μια ΄ναυτια αλλά οχι τιποτα σοβαρο...ετσι ηταν και η προηγουμενη εγκυμοσύνη!!! αα, ξεχασα με ποναει και λίγο η πλάτη μου και η μεση μου, και νιωθω και κατι τσιμπηματακια στην κοιλιά μου χαμηλα!!! Αυτα!!!!!

Venus να σε ρωτησω πως εβαλες το τικερακι απο το pregnology??????

Δημοσίευση

Καλησπέρα rena σχετικά με το τικεράκι.... βλέπω ότι το έβαλες στο προφίλ σου αλλά να πω πως το βάζουμε στο προφίλ μήπως και κάποια άλλη κοπέλα έχει την ίδια απορία.

Πρώτα πηγαίνουμε το make a pregnancy ticker έτσι ώστε να δημιουργήσουμε το προσωπικό μας τικεράκι, στη σελίδα εκείνη εμφανίζεται ο κωδικός τον οποίο πρέπει να προσθέσουμε στο προφίλ μας. Έπειτα πηγαίνουμε στο προφίλ μας και συγκεκριμένα στην επιλογή του forum, edit global setting και έπειτα στην επιλογή προφίλ, μέσα στο πλαίσιο επικολλούμε τον κωδικό από το τικεράκι και έτσι θα εμφανίζεται σε κάθε απάντησή μας.

Δημοσίευση

Kαλησπερα και καλη χρονια!!!!!

Είμαι πολυ συγκινημένη που γράφω για δεύτερη φορά στο φόρουμ ως εγκυούλα. Την πρώτη ήμουν στην θρυλική ομάδα του ¨ΠΑΝΜΑΙΑΚΟΥ 2010" φέρνοντας την κορούλα μας στον κόσμο στις 20/04/2010, και τώρα σχεδόν 2 χρόνια μετά είμαι και πάλι εγκυος, μαθαίνοντάς το στις 24/12/2011!!!

Σήμερα κάναμε την πρώτη μας επίσκεψη στον γιατρό και είμαστε 6,5 εβδομάδων. Ακούσαμε και καρδούλα και όλα καλα. Το μόνο που με ανησυχει λίγο είναι οτι είδε και δεύτερο σάκο και δεν ξέρει εαν είναι καποια αποκόλληση ή δίδυμη κύηση!

Σε 2 εβδομάδες θα πάμε και πάλι!!!

Σας στέλνω λοιπόν την αγάπη μου και τα φιλιά μου και εύχομαι σε όλες μας μια τελειόμηνη και καλή εγκυμοσυνη!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα gasper καλωσόρισες!!!!Με το καλό και το δεύτερο μωράκι!!Ελπίζω όλα να πάνε καλά! Σου εύχομαι να έρθουν έτσι όπως τα θέλεις με το δεύτερο σάκο!!!

Έχω και εγώ ένα αγοράκι που γεννήθηκε στις 06/05/2010 αλλά την πρώτη φορά δεν συμμετείχα σε κάποια ομάδα, αλλά να πω την αλήθεια έμπαινα στο mammy και διάβαζα διάφορα θέματα! Σε αυτή την εγκυμοσύνη είπα να συμμετέχω και εγώ ενεργά :D Αν θέλεις έλα και από την ομάδα "ΜΩΡΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ - ΙΟΥΛΙΟΥ 2012", συμμετέχουμε και μαμάδες Αυγούστου!!!!

  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

καλησπερα και απο μενα ειδα οτι εδω οι μανουλες που μιλανε θα γεννησουν τον αυγουστο και μπηκα και εδω πιο παλια ημουν στις μανουλες του 2008 12/12/2008 εκανα τον πρωτο μου γιο μετα παλι ημουν στις φουσκοκοιλιτσες του 2010 και εκανα τον δευτερο γιο μου 12/12/2010 και να παλι που ειμαι ξανα εγκυουλα στο τριτο μας 16/11/2011 ειχα τελευταια φορα περιοδο αλλα ουτε που το θυμομουν γυρω στην 6 βδομαδα αρχισα να σκεφτομαι βρε εχω καιρο να αδιαθετησω η εχω ξεχασει να το γραψω?????????αλλα εκανα τεστακι και βγηκε ενας σταυρος καθαροτατος χι χι χι χι χι ευχομαι καθε εγκυμοσυνη καθε μιας ξεχωριστα να παει καλα οι εμετοι και οι ναυτιες που θα παει θα τελειωσουν φιλακια στις κοιλιτσες?

Δημοσίευση

Με το καλο ραπανακι μου. ευχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη με ενα γερο μωρακι. ελα στο ποστακι μας που τα λεμε ολες οι μανουλες ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...