Μετάβαση σε περιεχόμενο

SOS, Κορίτσια βοήθεια, ειδικά οι Γιαννιώτισσες

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια την βοήθειά σας παρακαλώ..

Όπως ξέρετε έχω κάποια παραπανήσια κιλά, λοιπόν προχθές μου συστήσανε ένα γιατρό από τα Ιωάννινα ονόματος Ν****** Κων/νος, Πνευμονολόγος, που μετράει "λέει" μεταβολισμό!!!

Λοιπόν.... πήγα εκεί με βάζει σε ένα μηχάνημα να με μετρήσει υποτίθεται και μου λέει: Κατακλίζεσαι από παράσητα τα οποία κόλησες από γάτες και σκύλους και πρέπει να σου δώσω ένα φάρμακο φυτικό που πρέπει να πάρεις και ότι αυτά τα παράσιτα σου τρώνε το πάγκρεας!!! Μου απαγόρευσε κάποιες τροφές τις οποίες είναι φυσικό να παχαίνουν π.χ. γλυκά, ζάχαρη, αναψυκτικά, ζυμαρικά κλπ. Περιμένω απαντήσεις!!!!!

Δημοσίευση

Καταρχην, πως ο πνεύμονολόγος μετράει μεταβολισμό?καλα, αυτο για τα παράσιτα που έβγαλαν δόντια και τρώνε το Παγκρεας δεν το σχολιάζω καν..

Αν θέλεις την γνώμη μου, καλύτερα να πας σε κάποιον ειδικο για θέματα μεταβολισμού.δεν παίζουμε με αυτα τα πράγματα και δυστυχώς κυκλοφορούν πολλα σκευάσματα ακατάλληλα..

Δεν γνωρισπζω τον συγκεκριμένο γιατρο αλλα καλα θα κάνει να περιοριστεί στην ειδικότητα του..

Δημοσίευση

Τι να σας πω βρε κορίτσια....

Εγώ πήρα τηλ. 3 παθολόγους, 1 ενδοκρινολογο, ρωτησα τον γυναικολογο μου, την μικροβοιολογο, και έναν χειρούργο Παχυσαρκίας και μου είπαν όλοι ότι δεν υπάρχει τέτοια εξέταση και να μην κάνω τίποτα!!!! Έλεος μου είπαν όλοι με μια λέξη "κομπογιαννιτης".

Τι να πω.... τι κυκλοφορει στον κόσμο!!

• 3 months later...
Δημοσίευση

Νικη μια συναδελφος μου πηγε σε αυτον προκειμενου να κανει διαιτα.

Της εκανε την ιδια εξεταση με εσενα και της απαγορεψε καποιες συγκεκριμενες τροφες.

Απο οσο ξερω κατι ειχε παιχτει με αυτον, δε θυμαμαι ακριβως, ή τον κατηγγειλαν ή τον εβγαλαν σε εκπομπη στυλ Ευαγγελατου και νομιζω ειχε και κυρωσεις για αυτο το λογο οσοι τον επισκεπτονται για να αδυνατισουν δεν τους δεχεται εκτος και εα του πουνε "με στελνει ο ταδε, ο οποιος ειναι ασθενης σας"...οποτε ισως να εχουν δικιο οι γιατροι σου για τον χαρακτηρισμο που του απεδωσαν...απο που και ως που να ασχολειται με διατροφη??????

Ασε που νομιζς οτι χρεωνει 50 ευρω την επισκεψη...ελεος!!!!!!!!!!!

• 8 years later...
Δημοσίευση

Σας παρακαλώ, χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Συγγενικό μου πρόσωπο επισκέπτεται αυτόν το γιατρό, ακολουθεί μια δίαιτα εντελώς παράλογη (τόσο με γνώμονα την κοινή λογική όσο και βασικές αρχές διατροφολογίας)... Μια δίαιτα υποτίθεται για Candida Albicans και άλλα 3 παράσιτα τα οποία ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝ ονομαστικά στο "χαρτί" που εξέδωσε. Φαίνεται να έχασε κιλά. Φαίνεται να έχει λίγη περισσότερη όρεξη ή ενέργεια. Όμως έχει αντενδείξεις. Εξανθήματα στο πρόσωπο, άσχημο χρώμα προσώπου, το δέρμα του προσώπου φαίνεται πιο ζαρωμένο από το κανονικό της ηλικίας και γενικά, ακόμη κι ένας άσχετος με την υγεία καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το ίδιο το άτομο επιμένει ότι είναι μια χαρά και όταν επιχειρώ να καταδείξω τα λάθη του "προγράμματος" (αυτά που σύστησε είναι λάθος ακόμη και για ειδική δίαιτα για Candida που αναζήτησα μόνος μου λεπτομέρειες σχετικά), μου επιτίθεται λεκτικά μέχρι που με έβρισε. Έχει επιβαρυμένη υγεία και ταλαιπωρημένο οργανισμό, πιστεύω ότι θα πάθει μεγάλο κακό αν συνεχίσει έτσι. Δώστε μου πληροφορίες για αυτόν τον άνθρωπο, σας ικετεύω και πείτε μου, είναι εκείνος που αναφέρατε για τον Ευαγγελάτο; Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά το συγγενή μου τον πήγε σχεδόν σηκωτό εκεί μια ελληνίδα στην καταγωγή παθολόγος από Θεσσαλονίκη, η οποία είχε σπουδάσει στη Ρωσία και φαίνεται να είναι εξαιρετική γιατρός... Αυτήν όμως σχετίζεται και με αμφιβόλου ποιότητας άτομα, κυρίως γυναίκες, με ολιστικές θεραπείες, κρυσταλλοθεραπείες κτλ. Επέμενα να τους χορηγήσει αυτός ο πνευμονολόγος χαρτί διάγνωσης με αναλυτικά τα παθογόνα που βρήκε, ποσοστά και αιτιολόγηση, όμως αντ' αυτού, έστειλε ένα γελοίο χαρτάκι για κάτι δήθεν απατεώνες που ισχυρίζονται ότι σχετίζονται μαζί του και ότι τα τεστ που κάνουν εκείνοι, δεν είναι σαν αυτουνού. Τα δικά του μάλιστα τα χαρακτήρισε "ραδιαισθητικό τεστ τροφών για εντοπισμό παρασίτων". Σας ικετεύω, φοβάμαι πως θα πάθει μεγάλο κακό ο συγγενής μου και δεν με ακούει σε τίποτα. Δώστε μου μια έγκυρη πληροφορία κάτι, οτιδήποτε! Και κάτι τελευταίο... Προωθεί ένα συγκεκριμένο μαγαζί με βιολογικά τρόφιμα, το "πράσινο σπίτι". Σχετίζεται με τον ιθύνοντα του χώρου, έχει συμφέροντα εκεί; Γιατί στο χαρτί του λέει: "τα τρόφιμα με αστερίσκο να αγοράζονται ΜΟΝΟ από εκεί"!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...