Μετάβαση σε περιεχόμενο

Περιοδος χωρις πονο και αχνα θετικο τεστ


manitaraki

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες σας. Ειμαι σε σχεση εδω και δυο χρονια και με το συντροφο μου απο τον χρονο και μετα, αρχισαμε να το κανουμε ελευθερα, με τη μεθοδο του τραβηγματος. Μεχρι τωρα δεν υπηρξε κανενα προβλημα στον κυκλο μου. Ηταν να μου ερθει περιοδος χθες-σημερα. Συνηθως οπως κ στις περισσοτερες γυναικες περιπου μια βδομαδα πριν με προειδοποιει ο οργανισμος για την περιοδο, ποναει πολυ το στηθος μου, η κοιλια μου, εχω υγρα κτλ. Να σημειωσω οτι ποτε ως τωρα δεν ειχα ενδιαμεσα αιμα, στην ωορρηξια πχ. Εδω και μιαμιση βδομαδα ειχα ανεβασμενη θερμοκρασια -περιπου 37- και θεωρησα οτι ηταν απο την ωορρηξια, αν και δεν ενιωσα κανεναν συνηθισμενο πονο. Χτες, χωρις κανενα απολυτως συμπτωμα, παρατηρησα ροζ υγρα κ πολλη βλεννα οταν πηγα τουαλετα και ανησυχησα αρκετα. Σημερα μου εχουν γινει απο καφε που ηταν το βραδυ, λιγο πιο κοκκινα ομως δεν εχουν καμια σχεση με τα συνηθισμενα της περιοδου, τη δευτερη μερα παντα εχω κανονικη ροη και αρκετο αιμα. Επειδη ανησυχησα, δεν κρατηθηκα και εκανα τεστ. Ειχα ενα κρατημενο κλιαρ-μπλου απο περσι, το εκανα-δεν μπορουσα να περιμενω ως σημερα το πρωι-και βγηκε η καθετη γραμμουλα μονο στα αριστερα της αχνη πολυ. Πηρα κ εκανα κ το ηλεκτρονικο που λεει εγγυος οχι εγγυος, το εκανα και σημερα με τα πρωινα ουρα κ μου βγηκε οχι εγγυος. Το αιμα υπαρχει ακομα, αλλα σκουρο αρκετα και πολυ λιγο. Τι μπορει να φταιει ρε κοριτσια...?

Σας ευχαριστω πολυ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πρεπει οπωσδηποτε να κανεις μια χοριακη και να τη πας στο γυναικολογο για να βγαλεις ακρη!ευχομαι θετικα αποτελεσματα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστω πολυ για τη γρηγορη απαντηση. Χοριακη να κανω απλα η γυναικολογος μου μεχρι τελη δεκεμβριου δεν εχει ραντεβου...αυτο που με ανησυχει περισσοτερο ειναι οτι δεν εχει ξανασυμβει να εχω αιμα κ ποσο μαλλον στη μερα που ειναι να ερθει περιοδος και να μην ποναω ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ... Ο φιλος μου που ειδε το τεστ χθες με την αχνη γραμμη ειπε οτι το φανταζομουν κ οτι δεν ειμαι...Παντως αν μια στις χιλιες ειμαι δεν ειμαι καθολου στην καταλληλη φαση και αυτο θα με προβληματισει πολυ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

minitaraki δεν ξέρω τι να σου ευχηθώ....

αφού δεν θέλεις μακάρι να μην είσαι....

εχείς δίκιο όμως (αν κ λίγο αργά κατα τη γνώμη μου) , όσον αφορά τον προβληματισμό σου...αν δεν είσαστε έτοιμοι για παιδί ΄μήπως να αλλάξετε μέθοδο αντισύλληψης? ή μάλλον για τα το πω καλύτερα να΄πάρετε αντισύλληψη?

με τη ζωή ενός παιδιού δεν παίζουνε.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιτα αφου ειναι επειγουσα περιπτωση ο γυναικολογος ειναι υποχρεωμενος να σε δεχτει.απλα να ξερεις οτι καποια στιγμη ετσι θα μεινεις εγκυος..εγω και στο 2 μου παιδακια ετσι εμεινα.αν και τις 2 φορες το ηθελα πολυ.ευχομαι ολα να πανε καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ τι να πω δεν ξερω...θα παω τη δευτερα να κανω χοριακη να ξερω 100%...δεν ειναι οτι αν λεμε αν ειμαι δε θα το κρατησω απλα η φαση αυτη τη στιγμη ειναι λιγο δυσκολη, και για εμενα που σπουδαζω και για εκεινον που η δουλεια δεν ειναι και στα καλυτερα της...θελουμε να κανουμε παιδακι αλλα το υπολογιζαμε αφου τελειωσω τη σχολη μου και αφου κανουμε την καταλληλη προετοιμασια-εναν χρονο χωρις τσιγαρο,καταχρησεις,πολυ αγχος,χαλια διατροφη κτλ κτλ κτλ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχομαι ολα να πανε όπως τα θέλεις..

Σιγουρα είναι καλο να υπάρχει μια κατάλληλη προετοιμασια( οχι τσιγάρο κτλ ) αλλα αν είσαι, δεν χρειάζεται να χάνεις χρόνο..κι αυτο που πάντα γίνεται είναι πως όταν θελουμε να έρθει το μωρο, δεν ερχεται..όσο για τις δυσκολίες , μακάρι να είναι μικρές και να τις προς περάσετε εύκολα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω πολυ για την ενθαρρυνση...πιστευεις οτι μπορει να ειμαι εγγυος? με ανησυχει παρα πολυ οτι εχω 'περιοδο' χωρις κανενα συμπτωμα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοιτα, τα συμπτώματα δεν είναι πάντα ίδια σε όλες τις γυναίκες..μπορει μια γυναίκα να εχει και διαφορετικά συμπτώματα σε καθε εγκυμοσυνη..παντωσ τα συμπτωματα τησ εγκυμοσυνησ μοιαζουν μα τα συμτωματα τησ περιοδου..

συχνα τυχαίνει στην αρχη της εγκυμοσύνης να παρατηρούμε κάποια καφε σημαδακια (υπολείμματα απο την εμφυτευση)..

Όσο για την περίοδο που λες, αρκεί να σου πω ότι εγω όταν έμεινα έγκυος είδα κανονικα περίοδο..δλδ, μου ήρθε η περίοδος κανονικοτατα(στεναχωρεθηκα γιατι ήλπιζα να ήμουν έγκυος και συνέχισα να κάπνιζω ) ,την δεύτερη μέρα της περιόδου,είδα λίγο μειωμένη ροή σε σχέση με άλλες φορές ,την Τρίτη είχα ροή αλλα λίγη, κάνω τεστ και ήταν θετικό..και η περίοδος συνέχιζε..όλο αυτο κράτησε καμία βδομάδα και ήμουν έγκυος..

Το clear blu που έκανες, πόσο παλιο ήταν?αυτα τα τεστ σε μπερδεύουν περισσότερο όταν είναι αχνη η γραμμή..η χοριακης θα μας διαφωτίσει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το clear blue εληγε ιουλιο του 2012...και αυτο που πηρα το ηλεκτρονικο εληγε σε εναν μηνα απο τωρα, βλακεια μου που δεν κοιταξα ημερομηνια ληξης πριν το παρω...απο το αγχος μου το ξεχασα...επειδη δεν κρατηθηκα αλλο, εκανα 5 ωρες να παω στην τουαλετα κ αγορασα ενα ακομα, το εκανα πριν λιγο και βγηκε 100% αρνητικο χωρις γραμμουλα καθετη...θα κανω τη δευτερα χοριακη και βλεπουμε...ξερει κανενας αν πρεπει να εχω κανει κατι απο πριν? μονο αιμα σου παιρνουν? πρεπει να παρω τηλ στο μικροβιολογικο ιατρειο η παω ετσι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφού είδες αίμα τη μέρα που περίμενες περίοδο και τα 2 τεστ βγήκαν αρνητικά γιατί να κάνεις χοριακή; Αυτή η αχνή γραμμή στο τεστάκι το πρώτο 1)μετά από πόση ώρα εμφανίστηκε;;; 2)έπρεπε να βάλεις το τεστ κάτω από λάμπα για να τη δεις;;;; Μου κάνει εντύπωση που δεν την είδε ο άντρας σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ δε νομίζω να είσαι έγκυος. Αλλά αφού σου μπήκε στο μυαλό και ανχώθηκες καλύτερα πάνε κάνε μια χοριακή Δευτέρα πρωί να ηρεμήσεις. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι από πριν. Απλά πας σε ένα μικροβιολογικο και τους λες ότι θέλεις να κάνεις μια β-χοριακή. Δεν παίζει ρόλο αν έχεις φάει πριν κτλ, ούτε χρειάζεται να πάρεις τηλ από πριν. Εκτός αν έχεις σκοπό να πας πολύ αργά. Είναι κάποια μικροβιολογικά που παίρνουν αίμα μέχρι τις 12-1.

Απλά να ξέρεις ότι σε αυτά τα πράγματα συνήθως όταν λες τώρα είμαι έτοιμη και θέλω να γίνω μάνα δεν έρχεται έτσι απλά. Και εμείς 4 χρόνια σε σχέση προσέχαμε και ανχωνόμασταν μην γίνει κανένα ατύχημα και όταν αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε προσπάθειες μας πήρε τελικά πάνω από 1,5 χρόνο να τα καταφέρουμε. Το ιδανικό βέβαια είναι να είναι έτοιμο το ζευγάρι και να έρθει το μωρό την κατάληλη στιγμή.

Εύχομαι ότι καλύτερο, ότι και αν είναι αυτό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις κ το ενδιαφερον σας.

σημερα δεν εχω τιποτα. εφυγε τελειως το καφε πριν λιγες ωρες. μου κανει εντυπωση που ενω ειναι μερες για περιοδο ηρθε μονο για 2 μερες,ελαχιστο,και στην αρχη ροζ εκκρισεις κ μετα καφε χωρις βλεννα. και χωρις καθολου πονο, πουθενα. αυτο φοβαμαι μηπως η αλλαγη αυτη οφειλεται σε μπεμπεδακι...αλλα δεν εχω κανενα συμπτωμα, μονο τα νευρα της περιοδου.

βασικα την αχνη γραμμη την ειδε ο συντροφος μου και ειπε οτι ναι μεν υπαρχει αλλα αποκλειεται γιατι ειναι παρα πολυ αχνη και φαινοταν μονο κατω απο εντονο φως. τα δυο επομενα ηταν καραμπαμ αρνητικα αλλα τι να πω...

να ρωτησω κατι. η τελευταια μας επαφη ηταν στις 28 νοεμβριου. μετα λογω καποιων σοβαρων γεγονοτων ξαναηρθαμε σε επαφη στις 14 δεκεμβριου και 16 ειδα το ροζ-καφε. μηπως-συγγνωμη αν πεταξω βλακεια-ειχε γινει γονιμοποιηση στις 28 και τα υγρα ειχαν καποια σχεση με αυτο? δηλαδη, ειτε εμφυτευση(αν και δεν πολυκολλανε οι ημερομηνιες), ειτε καποιου ειδους απορριψη απο τον οργανισμο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ manitaraki!ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ,ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ Κ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΤΙ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελικα σημερα δεν πηγα για χοριακη. φοβηθηκα πολυ. τελικα το αιμα δεν εχει τελειωσει και εξακολουθω να μην εχω πονο καπου. εκλεισα την παρασκευη στη γυναικολογο να δω τι θα γινει...αχ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μανιταρακι απο τα παραπάνω που διάβασα δεν νομιζω να εισαι εγκυος αλλα συνέχισε να προσπαθείς. Εμείς τα καταφέρε στον 4ο μήνα προσπαθειών και απο οτι διαβάζω στο φόρουμ υπαρχουν κοπέλες που δεν έχουν προβλημα και προσπαθούν πανω από χρόνο . Συνέχισε τις προσπάθειες και τον επόμενο μήνα πήγαινε κατευθείαν για χωριακή μην αγοράσεις τεστ, εγω πήγα και έδωσα 18 ευρώ για το τεστ και την επόμενη μέρα εδωσα και άλλα 20 για την χοριακή . Τα τεστ πιο πολύ μας μπερδεύουν και στο τέλος πλήρωνουμε διπλά. Ευχομαι να σε κολλησω φου φου φου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

toylaki μου το ξερω οτι τα τεστ δε συμφερουν αλλα ηταν βραδυ κ την αλλη μερα ειχα δουλεια και δεν μπορουσα με τιποτα να παω...βασικα δεν το επιδιωκουμε αυτη τη στιγμη το μωρακι γιατι ειναι νωρις κ για τους δυο μας. γιαυτο και αγχωνομαι και ευχομαι να μην ειμαι. αλλα αν ειμαι φυσικα ειναι καλοδεχουμενο,παρολαυτα εξηγησα οτι για το μωρακι θελω να προετοιμαστουμε κ οι δυο ψυχικα και σωματικα γιατι τα πραγματα δεν ειναι και στην καλυτερη τους και εγω ειμαι λιγο μικρη ακομα... :D την παρασκευη θα ξερω τουλαχιστον...τωρα νομιζω πρεπει να εχει σταματησει το καφε, τουλαχιστον στο χαρτι δε φαινεται κατι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εκανα ενα ακομα τεστ που ειχε ξεμεινει απο μια γνωστη μου , το ιδιο κλιαρμπλου με θετικο κ αρνητικο...και βγηκε το ιδιο με το πρωτπ που εκανα, αχνη γραμμουλα θετικου, αλλα μονο στο αριστερο αριστερο μερος της γραμμης που παντα βγαινει εντονοτερο ακομα κ αν ειναι καραμπαμ θετικο. μου φαινεται περιεργο γιατι αν ημουν θα ειχαν ανεβει μεσα σε μια βδομαδα τα επιπεδα hgg η πως τ λενε...τεσπα αυριο θα ξερω τουλαχιστον...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Manitaraki,νομίζω πως ίσως να διαβάζεις λάθος το τεστ..τα τεστ για να θεωρούνται ότι είναι εγκυρα(ότι εχει ποτιστει η συγκεκριμένη περιοχή με δείγμα απο τα ουρά) πρέπει να εμφανίσουν την μια γραμμη(συνήθως η πρώτη..) αυτη η γραμμη είναι πάντα πολυ έντονη..(όταν το τεστ είναι οκ) ..

Τώρα, η δεύτερη γραμμη, εμφανίζεται και είναι διάκρητη όταν είσαι έγκυος..και λέω διάκρητη γιατι η αχνη γραμμη έτσι κι αλλιώς υπάρχει και γίνεται πιο έντονη όταν ανιχνεύει την hcg (ανθρώπινη χοριακη γόναδοτροπινη) ..

Κανονικα πρέπει η πρώτη και η δεύτερη γραμμη να έχουν το ίδιο χρώμα..αλλα πολλές απο μας έχουμε παιδάκια κι οι γραμμές ήταν αχν ες η και ανύπαρκτες..

Η εξέταση στο εργαστήριο θα σου λύσει την απορία..

Περιμένουμε νέακια κι ευχομαι να είναι όπως τα θες..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...