Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Sotiria_94 βλεπω τ ξενυχταμε όλες χαχα. Και γω την καταλαβαίνω τη διαφορά στο βαρος. Μεχρι κ η μεγαλη μου μ ειπε καλε αυτο μεγαλωσε. Τηβ καταλαβαίνω και στα χέρια αλλα κ φαινεται. Βέβαια παλι ειναι πολυ μικρη αλλα οκ. 
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκάλως την! Κανατε κ τον υπερηχο, πάει κι αυτο! Μια χαρά ειναι τ βαρος της σουπερ. Εμεις αύριο γινεται 15 ημερών. 2 εβδομάδων μωρο. Και μενα έχει τωρα μερικά απόγευματα π θηλάζει συνέχεια..πιστεύω ότι μεγαλώνει και θέλει να αυξήσει την παραγωγή. Αχ κ μενα ο άντρας μ γυρναει δουλειά απο Δευτέρα. Καλα ειμασταβ ολοι στο σπίτι. Δουλεύει κ με βαρδιες. Το θέμα ειναι τ πήγαινε έλα των παιδιών σε σχολείο κ δραστηριότητες μέχρι να αρχίσω να βγαινω με τ μωρο. Πιστεύω όμως θα την βρούμε την άκρη. Άλλωστε μετα 2 βδομαδες μένουν μονο για τ σχολειο.
    • Γεια σας κοριτσια μου γλυκα ειστε καλα; @ΜαρίαΔημήτρης τι ωραια νεα ολες οι εξετασουλες σας ηταν πολυ καλες. Εμεις ακομα δεν εχουμε κανει καποια εξεταση, ειπαμε να κλεισουμε ραντεβου αφου σαραντισουμε. Να τα χιλιασετε παντα με υγεια, πώς περασε ετσι ενας μηνας σαν νερο!!! Στο μεταξυ νομιζω εσυ το ειχες πει και το διαβασα και καπου οτι τα πιο μικρα μωρακια πεινανε και τρωνε αβερτα. Ετσι κι ο δικος μου ειναι σοβαρος φαγανας ολο πειναει. Εκανε και μαγουληθρες και προγουλακι και τα μπουτακια του εγιναν πιο τροφαντα. Εσεις καταλαβαινετε τη διαφορα στο βαρος η μονο εγω νιωθω οτι εχει αλλαξει εξωτερικα το μωρο;;🤣🤣
    • Καλά εξαρτάται τι προτεινουν και σε καθε ηλικία και προβλημα να φανταστω αναλογωε των ορμονων και της αμη ετσι?
    • Γενικά τα φάρμακα της εξωσωματικής θεωρούνται ασφαλή γτ ουσιαστικά υπάρχουν στον οργανισμό μας απλά τα παίρνουμε σε πιο μεγάλες δόσεις, δεν είναι κάτι ξένο κ ειναι πολύ συντομο το διάστημα που τα παίρνουμε για την διέγερση. Βέβαια όπως όλα τα φάρμακα μπορεί να έχουν παρενέργειες αλλά αυτό είναι θέμα οργανισμού πχ ακόμη κ στον ντεπον αν διαβάσεις έχει παρενέργειες.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...