Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βανεσσάκι μου μια χαρά είναι η μικρούλα μου...δόξα τον θεό...:)...αρχίζουμε να μαθαίνουμε η μια την άλλη....αχχχχχχχχχ.....με έχει τρελάνει....κα μένα και όλη την οικογένεια....:)...δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από αυτό που ζούμε βρε κορίτσια...;)......ΤΙ ΕΥΛΟΓΙΑ!!!!!..:))))))...

Αγγελικουλα μόλις έδωσα φιλάκια στα πατουσάκια της...σου τα ανταποδίδουμε στον κούκλο γιο σου..;))

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αναστασια μου, μαλλον ισχυει αυτο που λες.αφου γεννηθηκε πιο μικρουλα, ισως να πρεπει σταδιακα να αυξησει τα γραμμαρια και οχι τοσο αποτομα! :D

λυδιακι, ακριβως οπως τα λες!!!κι εμας μας εχει τρελλανει ολους το κοριτσακι μας!!!αληθεια , εσεις εχετε ει ονομα???

αγγελικουλα, αυτο το ναν που λες δεν το εχω ξανακουσει.ισως να μην υπαρχει εδω η δεν το γνωριζω εγω!!!φιλακια!!!

Δημοσίευση

Βάνεσσακι,αν εχει προιοντα της Nestlé , το εχει..αχ βρο κορίτσια κι εμάς μας έδωσαν δυο κουτιά γάλα γάλα φεύγοντας απο την κλινικη και δεν τα χρησιμοποιήσαμε και βλεπω αυτές τις μέρες για τα παιδια ανά τον κόσμο που πεινάνε και νιώθω πολυ άσχημα ..δεν ξέρω αλλα παρα έγινα ευαίσθητη απο τότε που έγινα μαμα..

Δημοσίευση

κορίτσια μου γλυκά να σας ρωτήσω κάτι σημαντικό....

τα μωράκια σας όταν δεν κοιμούνται και δεν τρώνε πού τα έχετε?.....τί εννοώ με αυτό?.....τα κρατάτε συνέχεια αγκαλιά?.....τα έχετε συνέχεια μέσα στην καλαθούνα?......ή στο πορτ μπεμπέ?.....και αν ναι τα βάζετε διαρκώς πλαγίως?......ή τα αφήνετε και ανάσκελα να χαλαρώνουν?......απλά επειδή δεν ξέρω πού να την βάλω όταν είναι ξύπνια αναρωτιέμαι πού τα βάζετε εσείς?.......

σας φιλώ γλυκά...;))

Δημοσίευση

Λυδία, εμένα συνήθως όταν είναι ξύπνιος θέλει αγκαλιά. Τις τελευταίες μέρες κάθεται και στο πορτ μπεμπέ. Νομίζω και το ριλάξ είναι μια πολύ καλή λύση, αλλά εμάς ο παιδίατρος είπε να περιμένουμε κανένα μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι αυτήν την εβδομάδα θα μπορούμε να το εγκαινιάσουμε. Στο πορτ μπεμπέ τον βάζουμε ανάσκελα.

Γάλα μας έδωσαν κι εμάς από το μαιευτήριο το Αλμιρόν, αλλά δεν το χρησιμοποιήσαμε ποτέ.

Δημοσίευση

και σε μας η παιδίατρος είπε να μην την βάλουμε ακόμη στο ριλαξ....να περιμένουμε μετά τον σαραντισμό....ακόμη είναι πολύ νωρίς για να δώσουν βάρος στους σπονδύλους τους.....παρόλο που το έχουμε πάρει δεν το έχουμε ακόμη χρησιμοποιήσει.....οπότε καλά κάνω και εγώ...την μια την έχω αγκαλιά και την άλλη την βάζω στην καλαθούνα.....:)).....

Δημοσίευση

Λυδιακι,εγω τον βάζω στο ριλαξ αλλα όταν έκλεισε μήνα το έκανα αυτο..κάθεται, του βάζω και την μουσικουλα του..είτε στο κρεβάτακι του και του βάζω μουσικό περιστρεφωμενο, είτε στο γυμναστήριο..

Κατερινουλα, τι κανείς?ουτε εγω έχω ρυθμιστεί ακόμα με την γαλουχια..κάποιες ώρες έχω πολυ και τρέχει και το απόγευμα-βράδυ είναι μειωμένη η παραγωγή..κι εμένα το στήθος μου είναι πρησμενο και πιο μεγάλο απ ότι παλιότερα και δεν φαντάζομαι να ξαναπώ σύντομα στα παλια μου σουτιέν..κι εγω τον βάζω στο γυμναστήριο αλλα δεν φτάνει ακόμα τα παιχνιδακια..

Λυδιακι, απλα πρέπει τα μωρακι να είναι σε οριζόντια θέση και σκληρή επιφάνεια..κάποια ριλαξ κάνουν και απο ο μηνών .εχουν διάφορες στάσεις..και σιγουρα δεν μπορούμε να τα αφήνουμε με τις ώρες εκει..και το κάθισμα αυτοκινήτου εχει πολυ πιο ανασηκωμενη πλάτουλα απο το ριλαξ..

Κι εγω μέχρι να τον βάλω στο ριλαξ τον είχα αγκαλιτσα..

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσακια μου!

Αναστασουλα μου μεγαλωσατε καλε!μπραβο!σαραντισατε κοεπλα μου η ακομη?

Νιακι μου ωραια η βολτουλα με τα νινακια?αχ καλε μεγαλωσαν κι αυτα!πως περναει ο καιρος!

Μαντυ μιυ να σας ζησει η κοριτσαρα σας κοπελα μου!

Ευακι μου κουκλα η μιλα ε?να τη χαιρεστε!

Αγγελικουλα μου τι κανει ο Χαρουλης?

Αννα μαρια ο Αντρικος λεβεντης ε?εχει ωριμασει πια το παιδακι σας!

Πηγαμε και μεις παιδιατρο χθες!το γαλα μου εχει μειωθει αρκετα αν και τη βαζω στο στηθος,δεν τα παρατησα,οτι πιανει και οση ωρα θελει χωρις να εκνευριζεται της δινω αλλα τρωει και ξενο,οσο ασχημα κι αν νιωθω!με πηρε πολυ απο κατω και συνεχως κλαιω που δεν καταφερα να θηλασω με επιτυχια και αποκλειστικα!κατα τα αλλα απο 2440 που γεννηθηκε η μπεμπουλα μας, χθες που τη ζυγισε η παιδιατρος 2 βδομαδων, γιναμε 2620!μας ειπε η παιδιατρος οτι τα παμε μια χαρα και να συνεχισω το θηλασμο οσο θελει το μωρο αν και ειδε το στηθος οτι γαλα δεν εχω και πολλη!το πιεσαμε κιολας και δεν εβγαζε!το θηλαστρο ουτε σταγονα!ισως και απ το αγχος μου. . .!ισως ομως,μου ειπε οτι επειδη εκανα παμπλλες θεραπειες με ορμονες,τοποθετησεις,ενεσιμα και εξωσωματικη να επηρεασαν το στηθος!επειδη μετα απ αυτα επαθα και ινοκυστικη μαστοπαθεια,ο γυναικολογος αλλα και η παιδιατρος μου ειπαν ολα αυτα σιγουρα επηρεασαν!δεν ξερω!πολυ στεναχωριεμαι παντως!Θα συνεχισω ομως εστω για να νιωθω οτι εξαντλησα ολες τις πιθανοτητες!

Φιλακια σε ολες!

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΜΑΣ!

Δημοσίευση

Αγγελική μου γλυκιά σε ευχαριστώ πολύ...;)...θα περιμένω λοιπόν να μεγαλώσουμε λιγάκι για να καθήσουμε στο ριλαξάκι μας...;)......σου στέλνουμε πολλά φιλάκια....εγώ και η κορούλα μου.....σε σενα και τον κούκλο γιο σου..;)

Βανεσσάκι.....από ότι κατάλαβα με ρώτησες αν έχουμε αποφασίσει για όνομα εε?...όχι ακόμη.....εμείς είχαμε και το θέμα με την έκπληξη του φύλου του μωρού και εδν είχαμε καταλήξει κάπου.....:)...από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε και αυτό...;)...σε φιλούμε πολυ γλυκά..;)

Δημοσίευση

Αγγελικη μου ειναι τωρα 2-3 μερες που αγγιζει τα παιχνιδακια του γιατι πιστευω οτι βοηθηθηκε ως εξης:

του εβαλα το γυμναστηριο στην κουνια που το στρωματακι ειναι πιο ψηλα απο το παρκοκρεβατο και απο κει ξεκινησε να τα αγγιζει.Σημερα που το εβαλα στο παρκοκρεβατο παροτι ειναι μεγαλυτερη αποσταση τα αγγιζει και εκει.Όσο για την υπερπαραγωγη μια απ τα ιδια, μονο που εμενα δυστυχως ειναι και το βραδυ και αναγκαζομαι να ξυπναω και να βγαζω με το θηλαστρο.Τουλαχιστον εχω μαζεψει καμια 15αρια σακουλακια για το μελλον...Που θα παει ελπιζω να στρωσουμε...

Πάντως κ γω κοριτσια ειμαι υπερ της αγκαλιας.Και μια δυο φορες που τον αφησα να κλαιει τις πρωτες μερες "για να μην κακομαθει κ με κανει οτι θελει μεθαυριο" ή "για να ανοιξουν τα πνευμονια του" μετα απο παροτρυνση καποιων τωρα το μετανιωνω οσο το σκεφτομαι..

Δημοσίευση

φιλεναδες σας εχω ενα site σουπερ ουαουυυ για οσες θελουν να φτιαχνουν γλυκακια και τετοιαα σας το βαζωω

http://www.yummy-yummysugarshop.gr/inde ... t&Itemid=1

Κατερινουλα μου πρεπει να αφησεις το στηθος σου και να μην βγαζεις αν θελεις να φτιαξει δηλαδη τι εννοω..οταν εμενα σταματησε να τρωει το βραδυ φυσικα και πριζομουνα και γεμιζα γαλατα και ποναγα..ξυπναγα απλα εβγαζα λιγο με το χερι να ανακουφιστω γιατι αν το αδειασεις τοτε δινει εντολη να ξαναγεμισει ενω ετσι σε καμια βδπμαδα το πολυ εμενα κανα 3 μερες μου πηρε το σωμα μαθαινει οτι τοτε δεν χρειαζεται να παραγει και το μειωνει

Girl μου και τι εγινε βρε με το γαλα ελεος που θα κλαις κιολας πας καλαα εγω στο πρωτο μετα απο ταλαιπωρια και καταθληψη το εκοψα και ησυχασα τωρα στο δευτερο λεω οκ θα κανω την προσπαθεια μου και οτι γινει αμα δεν γινει θα παρει ξενο τα παιδακια στη Σομαλια που λεω και στα 2 τα παιδια μου δεν εχουν να φανε και εμεις θα σκεφτομαστε που δεν μπορουμε να θηλασουμε τουλαχιστον τρωει και μεγαλωνει..και εγω με ξενο μεγαλωσα δεν επαθα και τιποτα...εεε ακους εκει κλαις

Αννα Μαρια αφιερωμενο στον αντρα σου και στην πεθερα σου το ποστακι

οσο για το μωρο εγω στην αρχη πιο πολυ την κραταγα δεν ηθελε και τοσο κατω βαριοτανε αλλα κοιμοτανε και γρηγορα οποτε ηθελε αγκαλια πολλες φορες κοιμοτανε στο πλαι στο ρηλαξ αυτο που εχω παρει κανει απο νεογεννητο και ετσι την εβαζα λιγο τωρα οταν θελει και τις περισσοτερες μερες θελει την βαζω στο γυμναστηριο το οποιο το εχει καταευχαριστηθει,στην αρχη που δεν τα εφτανε τα παιχνιδια της εβαζα το μαξηλαρι θηλασμου και την ξαπλωνα επανω τωρα δεν χρειαζεται και τοσο παντως περναει τελεια και αμα βαρεθει και εγω θελω να κανω δουλεια την βαζω στο κρεβατι μου της βαζω τβ με την φραουλιτσα και παρακολουθει ..η βαζω τον Χριστοφορο να βλεπει μακουιν και να παιζει με τα αυτοκινητακια του και αυτη τον κοιταει μιλαμεεε εχω σωθει...

ηρθε και η Σοφη μαςςς μιλαμε την τρωει ολη την ωρααα εχει τρελαθει εμενα με αυτο και δεν το περιμενα και τοσοοοο πωπωωω πηρα και μια για το βαπτιστηρι να εχουν 2 τελειαααα

Δημοσίευση

Βασουλα σαραντισαμε με την μικρουλα μας την Κυριακη.Μια χαρουλα η μικρη σας...μην στεναχωριεσαι με το θηλασμο,προσπαθησαμε!!!σε φιλω!!!

Τελικα την ξαναεδωσα το προηγουμενο γαλα γιατι το καινουργιο το εβγαζε σαν κρεμα απο το στομα! Βρε κοριτσια οταν μου κανει κακα,εκτος οτι σφιγεται και κοκκινιζει,μετα τσιριζει υστερικα....ποναει και το κανει,τρομαζει....?δεν ξερω τι να σκεφτω....το εκανε σημερα,ημουν μονη και τα επαιξα....λες και την εσφαζαν....ουφ!!!

Δημοσίευση

Γειά σας και πάλι κοριτσάκια!

Ρε Βάσω έλεος, δε θα πάθεις και κατάθλιψη. Αφού λες ότι είχες κάνει όλες αυτές τις θεραπείες, πήρες ένα σωρό φάρμακα, κ.λπ. μπορεί να οφείλεται σ' αυτό το ότι δεν τα πολυκατάφερες με το θηλασμό, δε φταις εσύ. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι χαρούμενη και υγιής ψυχικά και πνευματικά για το μωρό σου! Όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία.

Το ριλάξ νομίζω μετά το μήνα είναι πολύ καλή λύση, γιατί το μωρό δεν είναι ξαπλωμένο να κοιτάει το ταβάνι, κοιτά το περιβάλλον του, οπότε δε βαριέται, όπως μέσα στο πορτ μπεμπέ. Ελπίζω να του αρέσει του δικού μου.

Αναστασία, κι εμένα ο Αντρέας ώρες-ώρες τσιρίζει υστερικά και δεν έχει δυσκοιλιότητα, ούτε κολικούς,κι όταν το κάνει συνήθως είναι φαγωμένος και αλλαγμένος. Άβυσσος η ψυχή του νεογέννητου, τι να πεις... Δεν παθαίνει τίποτα, μην αγχώνεσαι!

Δημοσίευση

Εδω είμαι κι εγω φιλενάδες..

Όλος βάλαμε τον μικρο για νανι..ούτε σήμερα έκανε κακακια..εχει απο το Σάββατο να κάνει..του δίνω χαμομηλακι αλλα δεν βλεπω να κάνει δουλεια..αύριο που θα πάμε παιδίατρο να δούμε τι θα μας πει..πάντως καταλαβαίνω ότι πονάει γιατι ώρες ώρες εχει κάτι νεύρα και τσιριζει..

Βασουλα,δεν χάθηκε κι ο κόσμος βρε..τουλαχιστον ξερεις ότι προσπαθήσεις..σημασία εχει πάνω απο ολα ότι το παιδάκι σου με τον έναν η τον άλλον τροπο, μεγαλώνει..

Το χριστινακι που είναι τόσες μέρες?

Και η νασια εχει μέρες να φανεί..

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!

αναστασια καλο ειναι να μην αλλαζεις τοσα γαλατα κ τοσο συχνα, μπορει να κανει πιο ευαισθητο το στομαχι της, ισως, δεν ξερω κιολας

αγγελικουλα κ κατερινακι ακομα τρεχει γαλα ε?

παντως κατερινακι οπως λεει κ η ευη μην το αδειαζεις το στηθος, ισα ισα βγαζε λιγο να ξεπρηζεσαι, γιατι αν το ερεθιζεις περισσοτερο δε θα ρυθμιστει σωστα η παραγωγη

αννα μαρια καλε ποτε περασαν κιολας 4 εβδ????

εμας σημερα μας ειδε παιδιατρος συμβουλος θηλασμου

πηγε 3830 ο μπουλης!! :lol::lol::lol:

κ ολα τελεια!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσιααααααααααα

τι κανετε?5 ωρες κοιμηθηκαμε παρακαλω το βραδυ απο τις 23.00 εως 4.00 ειπιε γαλα,γκρινιασε παλι και τωρα κοιμαται απο τις 5.00...μου κανει αλλο κουφο ομως...μεσα στον υπνο της....πως να το περιγραψω.....ανοιγει το στομα και κανει σαν οπως οταν παμε να κανουμε εμετο χωρις ομως να βγαζει και νομιζω δεν παιρνει ανασα...μηπως ειναι απο μυξουλες?Αυτα ποτε ξεκιναν να αναπνευουν και απο το στομα?Και την σηκωνω μπρουμυτα βαζοντας το χερι μου στο στηθος της και την χαιδευω την πλατουλα οπως οταν πνιγεται....αλλο αγχος παλι.....το επαθε καμιας το μωρο?ειναι φυσιολογικο?

Λενακι εχεις δικιο δεν θελει συνεχεια αλλαγες αλλα δεν ειχα αλλη επιλογη,το αλλο την επνιγε,δεν δυαλυοταν και καλα......της δωσαμε και σταγονες χθες,αραγε βοηθανε αυτες?απλα ηρεμησαν οι κολικοι?δεν ξερω....ολο στον προβληματισμο ειμαστε... :(

Δημοσίευση

καλημέρα Αναστασάκι μου...μια χαρά λοιπόν η φραουλίτσα σου....κοιμηθήκατε πολύ καλά από ότι γράφεις....εγώ τώρα την έβαλα για ύπνο και λέω να πέσω και εγώ λιγάκι ώστε να ξεκουραστώ..;)...σε φιλώ γλυκά...:)

Δημοσίευση

καλημερα φιλεναδες.....

μαντι να σου ζησει η μπεμπουλα σου...περιμενουμε νεα σου......

κοριτσια και εγω τις φοραω γαλαζια......εχω ενα σωρο φορμακια απο τον ιασονα και ειναι ολοκαινουργια κριμα ειναι να μεινουν ετσι......ασε που τις πανε πολυ τα μπλε...χαχαχα...........αλλα και ροζ φοραμε...αλοιμονο......λιγο ροζ στο δικο μας σπιτι μια χαρα ειναι......πηξαμε στο μπλε.....

εγω την βαζω στο καροτσι....εχω βγαλει την τεντα απο πανω και βλεπει μια χαρα.......δεν γκρινιαζει.....ειναι πολυ ησυχη.....καθεται αρκετη ωρα στο πορτ μπεμπε και στο καροτσι και κλαιει μονο οταν πεινασει η θελει να κοιμηθει......δεν εχω παροπονο ειναι παρα πολυ ησυχο μωρακι.....φτου φτου....

οντως το χριστινακι και η νασια χαθηκαν....

Δημοσίευση

Καλημέρα Κουκλιτσες με τα όμορφα μωρακια..

Εμεις μόλις ξύπνησαμε..το βράδυ ο μικρός ξυπνουσε καθε δυο ώρες..θηλαζε λίγο. Κοιμόταν στην αγκαλια και με το που τον έβαζα στο κρεβάτι..μάτι γαρίδα..το γνωστό σκηνικό..πάνω που έλεγα ότι καθιερωσαμε το 11-4 ..τώρα τον θηλασα στις 8 και τον έβαλα μαζι μου στο κρεβάτι..κοιμήθηκε χωρίς να γκρινιαξεΙ 3μιση ώρες..

Γιωτακι,εσείς εκει Έχετε πολλα αγόρια..ευτυχώς που έκανες κορίτσι γιατι φανταστούμε πως θα ήσουν σε ένα σπίτι με τρία αγοράκια και τον άντρα σου!

ΛΕνακι, περνάνε γρήγορα οι μέρες, πέρασε σχεδόν μια βδομάδα που γεννήσες εσυ..ο Αναστάσης τι κάνει?

Αναστασακι, μηπως η φραουλιτσα εχει παλινδρομηση?αυτο που λες ότι ανοίγει το στόμα σαν να θέλει να κάνει εμετο, μπορει να θέλει να βγάλει γούλιτσα και να γυρνάει πίσω στο στομάχι..πως την βάζεις να κοιμάται?εγω όταν μου έβγαζε πολλές γουλιτσες τον είχα βάλει σε μια ελαφριά κλίση..έβαλα έλα πολυ λεπτο παιδικό μαξιλάρια κι κάτω απο το στρώμα της καλαθουνας..μιλα με τον παιδίατρο όμως πριν κανείς κάτι..εγω στον δικο μου φοβόμουν για οισοφαγιτιδα που εκει πονάει κιόλας το μωρακι και απο τότε ποτε δεν τον θηλασα σε οριζόντια θέση , πάντα τρώει όρθιος σχεδόν..

Σήμερα εχει ονομαστική ο αντρουλης μου αλλα δεν θα κάνουμε τίποτα..έχουμε να πάμε γιατρο το απόγευμα στις έξι μιση και θα αργήσουμε να επιστρέψουμε σπιτάκι..

Πάω να προλάβω να κάνω καμία δουλίτσα αλλα τέτοια ώρα που ξύπνησα...

Δημοσίευση

Εγω πρεπει να περιμενω μεχρι 3 μηνων για να την βαλω στο ριλαξ,δεν κανει νωριτερα!!Αλλα αμφιβαλω αν θα καθεται εκει μεσα μονη της!! :geek:

Αγγελικουλα στο πλαι την βαζω οταν κοιμαται,αλλα οταν το κανει αυτο εχουν περασει 2 με 3 ωρες απο το γευμα της.Δεν το κανει καθε φορα.....μου ειπαν οτι ισως βλεπει οτι τρωει και κανει ετσι ή ονειρο!!!

Δημοσίευση

Γειά σας!

Μαύρη νύχτα περάσαμε εμείς... Ξύπνησε 2.30, τον θήλασα και μετά ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ. Δεν έκλαιγε, αλλά το μάτι γαρίδα. Τελικά σε κάποια φάση κατά τις τέσσερις και κάτι κατάφερε ο άντρας μου και τον νύσταξε, μου τον έδωσε, κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου, και στις 5 τον έβαλα στο κρεβάτι του. Με το που τον έβαλα, άρχισε κλάμα στον ύπνο του. Πολύ λίγο κοιμηθήκαμε, και τώρα πάλι ξύπνιος είναι...

Λένα, μια χαρά ο μικρός!

Αναστασία, κι εμένα το κάνει αυτό μερικές φορές. Εμένα επειδή τρώει και λαίμαργα, πνίγεται κιόλας, τον βάζω όρθιο και του χτυπάω την πλατούλα, και μόλις συνέρχεται απ' το σοκ, βάζει τα κλάματα!

Αγγελική, να σου ζήσει ο άντρας σου! Πώς τον λένε;

Δημοσίευση

Χρονια Πολλα Αγγελικουλα για τον αντρα σου, να τον χαιρεσαι και φυσικα ολη την οικογενεια σας!!!

Αννα Μαρια εμενα το κανει οταν κοιμαται ομως γι αυτο με τρομαζει!!!Βλεπω ο Ανδρεας ειχε αυπνιες και κεφακια το πουλακι μου!! :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 21 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...