Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μπουρικ,να σας ζησει η μικρη μπουμπα,τελος καλο ολα καλα και γλιτωσατε και την προκληση και την καισαρικη!!Καλη προσαρμογη στο σπιτι,αληθεια τα αγορακια σου πως την υποδεχτηκαν τη μικρη??

Δημοσίευση

να σας ζησει η μπεμπουλα γιωτα.........πωπω σαν χθες θημαμαι εκεινες τις παλιες,τις δυσκολες μερες,....κ τωρα κρατας την κορουλα σου αγκαλια.........να χαιρεσαι τα παιδακια σου κ ολη την οικογενεια σου....να ειστε γεροι κ αγαπημενοι να μεγαλωσετε τα παιδακια σας........κ καλο κουραγιο :D:D:D:D

Δημοσίευση

Γιωτάκι μου να σου ζήσει η μπούμπα σου!!!!

Με συγκίνησες πολύ με την περιγραφή σου παρά τις δυσκολίες τα καταφέρατε και οι δύο μια χαρά.

Να είστε πάντα όλοι ευτυχισμένοι, τα ταλιμπανάκια σου θα προσέχουν και θα αγαπούν πάντα την μικρή σας πριγκίπισσα και γρήγορα περαστικά της.

Καλή λοχεία, καλούς θηλασμούς...και ξενύχτια!!

Φιλάκια

Δημοσίευση

Μπουρέκι μου να σας ζήσει η μπούμπα!!!!!!!!!!! Είδες ήθελε τον μπαμπάκα της για να σκάσει μύτη.......και σας την έσκασε τελευταία στιγμή!!!!!!!!!! Γερή και καλότυχη να είναι!!!!!!!

Καλή λοχεία κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

aaaxxxoooouuuu πολυ μας συγκινησες με την ιστορια σου!! να σου ζησει η κορουλα σου κ να χαιρεσαι τους αντρες σου!!!

πολυ μεγαλο ρισκο ομως εε;;; πω πω παναγια μου τελος καλο ολα καλα..

καλη αναρρωση στο μπουμπουκακι σου!!!

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας να ειστε ολες καλα......

θου καλα ειναι δεν μπορω να πω.......ο οργανισμος μου εχει συνηθισει απο τα ξενυχτια..απο τον ιασονα και προς το παρον μια χαρα το παλευω...τα μικρα το εχουν παρει καλα τουλαχιστον για αρχη......ελπιζω να συνεχισουν ετσι.....

αντε βρε σου ευχομαι και σε σενα ενα τριτο παιδακι...ξερω οτι το θες πολυ πολυ και μη ξεχασεις να κατουραει καθηστο.... :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

εννοειται οτι θα στα στειλω....αφου ξερεις οτι σε παω με χιλια.......

εγω φοβομουνα για τον ιασονα αλλα τελικα ολα οκ...βλεπεις ειναι κολλημενος με μενα και οταν ελειπα στο μαιευτηριο ηταν πολυ μελαγχολικος

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΤΑ!!!ΗΡΩΑΣ ΕΙΣΑΙ!!!

ΑΝΤΡΙΧΙΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ!!!ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ!!!!ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΓΛΥΚΟΥΛΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΟΛΥ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΥΛΑΝΕ Ε,ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!! :lol:

ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ Κ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.ΦΙΛΙΑ.

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...