Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΉ ΊΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΌΓΔΟΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ


Recommended Posts

Γειά σας.Είμαι τυπικά στην πέμπτη εβδομαδα (η τελευταία περίοδος ήταν 27/10).Εδώ και 6 μέρες εχω γαστρεντεριτιδα με πυρετό και ταυτόχρονα από προχθές κόλλησα και ίωση με πονολαιμο και πυρετό.Νιώθω τρομέρα εξαντλημένη.Ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να πάρω depon maximum και να κάνω ζεστα μπάνια.Ξέρετε αν όλη αυτή η κατάσταση βλάπτει το έμβρυο;Είχα μια αποβολή ακριβώς πριν ένα χρόνο και αισθάνομαι απελπισία για την τωρινή μου ατυχία.Μπορείτε να με διαφωτισετε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να κανεις οτι σου ειπε ο γιατρος! επισης οτι χρειαζεσαι και οτι απορια εχεις να τον συμβουλευεσσαι!!!

Δεν ειχα παρομοια εμπειρια, αλλα θα περασει μη φοβασαι...ολα καλα θα πανε...να μεινεις σπιτι, η γαστρεντεριτιδα κυκλοφορει τελευταια πολυ, μια φιλη μου που ειναι κ αυτη εγκυος στον 8ο μηνα, της ειπε μονο ντεπον, και ευτυχως επεσε ο πυρετος. μετα της περασε. υπομονη και μη φοβασαι!!!! δεν θα παθει τιποτα το εμβρυο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ακριβως στην ιδια φαση ειμαι κι εγω απο χθες.γαστρεντεριτιδα εμετο, φοβερο πονο στο στομαχι και πυρετο,βεβαια εγω εχω και ιστορικο με κολικους στη χολη και ποναω και εκει τωρα.εγω ειμαι 7 εβδομαδων και μαλιστα σε διδυμα μετα απο εξωσωματικη.πηγα χθες στη γυναικολογο μου να με δει και ευτυχως πανε ολα καλα,οσο για τον πυρετο και εγω με ντεπον τον καταπολεμω.υπομονη ,ξαπλα και ξεκουραση κι ολα θα πανε καλα.περαστικα μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

περαστικα σας κοριτσια μου, ολα καλα θα πανε! τους γυναικολογους σας να ακουτε!

ειχα κι εγω ιωση οταν ημουνα εγκυος, βεβαια στον 3ο μηνα, αλλα κι εμενα ντεπον μου ειχε πει να παιρνω,ξαπλα και πολυ ξεκουραση και ολα θα πανε καλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω,με καθυσυχαζετε.Ο γιατρός μου είπε depon ανά έξι ώρες αλλά αν δεν υποχωρήσουν τα συμπτωματα να ρωτήσω παθολόγο ,μήπως είναι αμυγδαλίτιδα.Εχω φοβηθεί πάλι τόσο.Όπου να 'ναι θα κλεισω εβδομάδα στο κρεβάτι!Φοβάμαι τόσο πολύ μην το χάσω και αυτην την φορά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...