Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalhμερα μανουλες :D

ειμαι μελος στο μαμμυ αρκετο καιρο τωρα αν και δν συμμετεχω συστηματικα

(πως τακαταφερνω και ολο τρεχω.. :roll: )

σκεφτομαι αρκετο καιρο τωρα να κανουμε μια συναντηση οι μανουλες της θεσσαλονικης

και να γνωριστουμε απο κοντα,να φερουμε και τα παιδακιαμα ςνα παιξουν!

τι λετε;

θα χαρω πολυ να σας γνωρισω!

ελπιζω να τα καταφερουμε να συναντηθουμε!

Δημοσίευση

ΑΧ τι καλα κοριτσια!!!!!!!!

χαιρομαι πολυ μακαρι να βρεθουμε!

ποτε λετε;αυτο το σκ η μεσα στην αλλ βδομαδα;

επισης δυτικα ανατολικα κεντρο;

εμεις ειμαστε ευελικτες,δν εργαζομαι οποτε δεν με περιοριζει κατι..

μαιμουδακι 38βδομαδων ε;στο τσακ προλαβαινουμε μου φανεται!με το καλο!

αναστασια τι παιδι καλε!μα τιομορφη φωτο! χαρηκα πολυ που σε ειδα! :D

σεσιλια μακαρι να μπορεσεις και συ με τα ζουζουνια σου!

μαμαχρις καλως ηρθες στο μαμμυ !

αντε και αλλες σαλονικιες να μαζευτουμε!

Δημοσίευση

Yπαρχει περιπτωση να μπορειτε καθημερινη απογευματακι?

Αν ναι τι λετε για πεμπτη.Αλλιως ΣΚ καποια μερα...

Σε παιδοτοπο ε?Να μπορεσουμε να τα πουμε!

Επισης αν μπορειτε θα προτεινα δυτικα για να μην τρεχει η εγκυουλα Λενα ουτε η μικρομανουλα Χρυσα μεγαλη αποσταση!

Θα ειναι ωραια να γνωρισουμε κ αλλα κοριτσια! :D

Υγ>Σ'ευχαριστω Ζωη!!!

Δημοσίευση

καλησπερα κοπελες!!!!!

λοιπον εμεις οκ για πεμπτη κανενα προβλημα

επισης για δυτικα οκ απλα θα πρεπει να με κατατοπισετε λιγουλακι γιατι δεν γνωριζω απο δυτικα

δεν ειμαι και απο θεσνικη οποτε..

νομιζω πεμτη καλα ειναι μηπως δουν το θεμα και αλλες σαλονικιεςνα ερθουν..

λοιπον τι λετε οι υπολοιπες;

• 1 year later...
Δημοσίευση

καλημερα,.....εγω γραφω απο το 2009....ημουν σε νησι τοτε τωρα ειμαστε θεσσσαλονικη ομως...αντε να συντονιστουμε και να πιουμε κανα καφεδακι....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

to ποστ είναι από το 2011!! :shock::shock::shock:

τελικά συναντηθήκατε? :P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημερα κοριτσι μου! Καλα ειμαι εσυ; Εγω περιμενω να ερθει η περιοδος για να ξεκινησω διεγερση. Ελπιζω να ξεκινησω αυτη τη φορα 🫠 Πιστευω τελος της εβδομαδας με αρχη της αλλης θα παω για τον 1ο υπερηχο. Εσυ τι θα κανεις τελικα; Μαζεψες cyclacur;
    • Καλημέρα κορίτσια! Χθες είχα ραντεβού τυπικό, είμαι στην 24η βδομάδα. Ο μπέμπης είναι 650 γραμμάρια. όλα είναι τέλεια ευτυχώς. Μια απορία βρε κορίτσια γιατί χθες το συζήτησα και με τη γιατρό μου. Εγώ θα κάνω κ.τ. λόγω ενός μικροαδενώματος που έχω. Στην κόρη μου πριν 10 χρόνια έκανα ολική αλλά τώρα σκέφτομαι και για επισκληρίδιο ή ραχιαία. Οι απόψεις διαφέρουν βέβαια και θα ήθελα αν γνωρίζετε κάτι να με ενημερώσετε. Είναι σχετικά νωρίς αλλά το σκέφτομαι.
    • Αχ κ εμείς τα ίδια!! Προσπαθώ πολυυυ χαλαρά εδώ και 3 μήνες. Εχω πάρει 3 γιογιό, στην αρχή καθόταν με τις ώρες και τώρα με τίποτα! Πήρα κ κάθισμα για την λεκάνη που της άρεσε παραπάνω, αλλά με κούραζε πολύ το πήγαινε έλα. Χθες είπα να την αφήσω όλη μέρα με εσώρουχο για να δω τι θα γίνει και την πήγαινα ανά 20 λεπτά στο γιογιό. Κατούρησε εκτός γιογιό 12 φορές και εγώ απλά καθάριζα και το βράδυ ήμουν υπό κατάρρευση 😭 Οπότε το αφήνουμε λίγο ακόμη Κ εμείς…
    • Με το καλό να βγεις! Πώς αισθάνεσαι; Σου έδωσαν οδηγίες ξεκούρασης; Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και βλέπουμε...βήμα βήμα, μέρα μέρα! Κι εγώ μια μπεμπουλα περιμένω! Και ως πρώτο συν περίδεση είμαι μέσα στο άγχος... Ανυπομονώ να περάσουν οι εβδομάδες! Αλλά να περνάνε χωρίς εκπλήξεις, μόνο εκπλήξεις από κλωτσακια! 🥰
    • Καλημερα κοριτσια πως ειστε? Εγω τελικη ημερομηνια εχω 24/10 αλλα νωριτερα θα παω γιατι ειμαι με καισαρικη. Ανυπομονω να περασει ο καιρος..πολυ κουραση εχω κ εγω.. Ετοιμασατε πραγματα?εγω τωρα θα αρχισω να ετοιμαζω ρουχαλακια..το καροτσι,το ριλαξ,κουνια τα εχω απο το πρωτο παιδακι οποτε τα ρουχαλακια εχω να ετοιμασω κ ειμαι ετοιμη!!εσεις??
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...