Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρές του βυζονυχτίου νο.56- Ε ε ε ε έρχεται!!!


Recommended Posts

Μάγδα γιατί όχι εκεί Χριστούγεννα?? Είστε σε ιδανικούς προορισμούς για χριστουγεννιάτικες διακοπές :roll:

Ο σταθμός χάλια :o:o:o:o

Δεν πειράζει του χρόνου θα πετύχετε σε καλύτερο

Τρόφιμα? στα ντουλάπια ότι στοκάρω όχι πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μαγδα μου θηλασε μετα απο δυο μερες σημερα το απογευμα ,τον ειχα αγκαλια και μου ζητησε ..πεινουσε κιολας ...θα δω και οταν τον βαλω για υπνο αν θα θελει .

Γιατι δεν την πας σε καποιο σταθμο που δεν εχει αυτο το νεο προγραμμα ?

εχουμε ενα αποθεμα αλλα με την λογικη του μαζεματος μην καταστραφει η Ελλαδα .

πιο πολυ απο προσφορες που εποφελουμαστε .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mπουχουουουουου!!!!Δεν βγηκαα :((:((:((:((:(( Θα σκασω γμτ!

θα μου πειτε,εδω ο κοσμος καιγεται αλλα...Ηθελα τοσο πολυ να βγω :(:(:( Μου το ακυρωσαν κ εγω αντι να πινω ποτακια καθαρισα την τουαλετα μου και τωρα καθομαι στο πσ και προσπαθω να μην φαω τιποτα! :lol::geek:

Το δεντρο μου κοριτσια ειναι θεικο!Γι΄αυτο κολλαω να βαλω φωτο...δε θελω να το ζηλεψετε! =))=))=))8-}8-}8-} Θα σας βαλω οταν το τελειωσω!Ή...αυριο! :lol::lol: Ειμαι τοσο σταθερη στις αποψεις μου! :lol::lol::lol:

Γμτ γμτ γμτ τωρα θα ειχα παραγγειλει ποτακι,θα ψιλοχορευα...Αχ θα κλαψω απο τα νευρα μου,τι εχω παθεΙ? :lol: Να σας πω τι εχω παθει?Τωρα που μπορω κ θελω να βγαινω,δε βρισκω ευκολα παρεα...Αλλοι δεν εχουν λεφτα,αλλοι ειναι σε σχεση ή σε γαμο που δεν τους επιτρεπουν(ακουσον ακουσον) να βγουν....Εχω 2-3 που δε θελω κααααθε βδ να τους τραβολογαω...Θα βγαινω μονη μου λοιπον! :D:D:D (απο τους μεγαλυτερους μου φοβους!)

Ιουλια μου περΑστικα στο Γ.... :(:(:(:(

Βικυ τοσα πολλα λαμπακια???? :shock::shock::shock: Και επισης,πρωτα εβαλες στολιδια κ μετα λαμπακια?

Κουκλες,ναι...Βγηκα με την πεθερα,τη γιαγια,τη θεια,τον θειο και (ευτυχως) μια ξαδερφη κ μια αλλη κοπελιτσα που 1η φορα γνωρισα...Δεν ξερω τι σκεφτεται ο Α αλλα...μαλλον οχι τα ιδια με μενα...Περιμενω να δω που το παει... :-?:-?:-w:-w

Ααααα Γιωτα..Εμενα μου ειπε να παμε λαμια αλλα τον κοιταξα ετσι :shock: ! :lol::lol::lol::lol::lol: Ειπαμε να περιμενω να δω που το παει αλλα οχι και σαν να μην τρεχει τιποτα! :twisted:

Νατασακι τι καλα που περασατε!!!!! :x:x:x Δε μου λες,ποση ωρα κανεις απο το σπιτι σου στο κεντρο πχ αγ σοφιας?

Μαγδουλα μου!!!Ο σεκιουριτας μετριος!!! :lol: Εγω θελω ψηλο καστανοξανθο με ωραιο σωμα ! :lol::P:P:P Τα στολιδια ειναι ασημι κ λιγα ασπρα!

Δε μου ειπε τιποτα αυτη ρε φιλη μου...Απλα σκεφτηκα ΠΟΣΟ πολυ με εχουν αδικησει(και δεν το λεω επειδη ειμαι μπροστα :lol: ) και κανουν λες κ δεν εγινε τιποτα...Και αυτοι κ ο Α!Γτ ρε γμτ μια συγνωμη ή κατι σαν συγνωμη θα επρεπε να το πουν...Και ειδικα οταν βλεπουν ποσο καλα,χαρουμενο,ισορροπημενο,κοινωνικο παιδακι εγινε η Α...Αλλα αυτοι ολα θα τα "φορτωσουν" στα γονιδια...

Να δειτε φατσες οταν ο ιδιοκτητης του μαγαζιου ειπε πως η Αννυ μου μοιαζει(χαχαχα απορω με τη γκαβομαρα του αλλα μου αρεσε!).Η μανα του εχασε το χαμογελο της και ασχοληθηκε με το ψωμι της Αννυ!Η Γιαγια του ειπε με εντονη φωνη στον Α "Βγαλε τα γυαλια σου να δει σε ποιον μοιαζει" :o:o και ο Α χαμογελασε και ειπε "ασε-ασε καλα λεει οανθρωπος"αλλα σαν να ελεγε"ναι,καλα!θα'θελές!" :roll:

Σας επρηξα το παραδεχομαι αλλα ειμαι να σκασω που δεν βγηκα! :|

Βικυ λες θα'πρεπε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αραγε θα βγουν τα του πατερ Παισιου?

η του Κοσμα του Αιτωλου?

Μαρια ο συζηξ τι λεει?

εγω κατι εχω ξεκινησει να μαζευω..

αλλα δε μενουν πολλα χρηματα για πολλα παγματα...

και ειναι τοσα τα αναγκαια

ο Π. με δουλευει βεβαια!

τη συζητηση αυτη ειχαμε με την αδελφη μου...η οποια ειχε αγνοια περι Παισιου!

Αναστασια ναι πρωτα εβαλα στολιδια που ηταν α ευκολα και μετ ατα λαμπακια...περιμενοντας να βοηθησει ο πασας!

αααα τοσο καλες σχεσεις με πεθερογιαγιαδες?

γιατι μια χαρα κοπελα εισαι...και η Α σου μοιαζει...!

πριν λιγο ...εχω το μινι λαπτοπ στο σαλονι...θελω να σηκωθω ...αφηνω το λαπτοπ στα ποδια του Π. και μου λεει "αγαπη...προσοχη..η οικογενεια"

τελικα Σισσιω ...ειναι ιδιοι...

μηπως αυτα τα κουλα τα κυκλοφορουν με μαιλ απο καταστημα σε καταστημα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γιατι χανουν το χρωμα τους και τσατιζοντε που ειπαι οτι μοιαζει σε σενα ?

την αγαπανε λιγοτερο αν σου μοιαζει ? λες και ακουσαν οτι μοιαζει στον κουμπαρο !!!!

δεν μπορω να καταλαβω αυτο το κολλημα απο τις πεθερες ....να μην πουνε οτι μοιαζει στην νυφη οχι μεχρι και τον τριτο ξαδερφο του μπατζανακι θα ρουνε να μοιαζει αλλα οχι την μαμα !!!

και η πεθερα μου λεει για τον Π οτι εχει τα ματια της !!! :shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o:o:o:o:o γκαβη εισαι θελω να της πω !!!! ολο το κεφαλι του κωστα ναι αλλα οχι τα ματια σου !!!τα ματακια ΜΟΥ εχει ....μετα το χρωμα των ματιων ειναι του αδερφου του Κ .....λες και εγω εχω πρασινα .....καστανα ειναι !οκ ο Κ εχει λιγοπιο σκουρο καστανο και ο αδερφος του εχει κανονικα καστανα σαν τα δικα μου αλλα εκει του παιδιου της να ειναι οχι την νυφης .....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα!!

Ολη μερα παλευω τα βιντεο!! Τελικα τελιωσα και εφτιαξα και ενα για το μπλογκ..Εχω αυτη τη συνεργασια με το ινστιτουτο στο Λονδινο και πρεπει να ειμαι πολυ προσεχτικη τι δινω εκει..Θα κανουμε και το θεμα της βιας κατα των γυναικων..αντε να δουμε!

Βικυ γιατι να μαζευουμε τροφιμα??? δεν καταλαβα..και ποιος Παισιος?? τι ειναι αυτο?? :shock::shock:

Μπα σοφη οχι δε νιωθω...Σκεφτομαι πολλα βεβαια, αν και αρκετα τα ειχα ξαναδει και παλιοτερα,οποτε πανω κατω συνιθιζεις..Εγω ενα συναιασθημα εχω συνεχως, ταπεινοτητα...δεν μπορω να βρω αλλη λεξη..Απλα ταπεινοτητα στο μεγαλειο της ζωης...

Μαγδα :shock::shock: τι σταθμος ειναια αυτος??? δεν υπαρχει περιπτωση να αφηνα το σεμπ εγω εκει...ακου 30 παιδια..καλα εκανες και φυγατε!

Το Νταρ δεν το ξερω αν και φανταζομαι πανω κατω πως ειναι..Δε μου λες ομως, η θεση στο παενπιστημιο με τι μισθο θα ειναι??? επιπεδα τανζανιας η νορβηγιας??

Ποιες αρρωστιες καλες?? Οκ, θελει εμβολια, εγω τα εκανα ολα στο μικρο και προσοχη (πχ κουνουπιερες το βραδυ, σπρευ αν βγεις εξω μετα τη δυση του ηλιου, καλο πλυσιμο χεριων κλπ)...Εγω τον παιρνω παντου, τον παιρνω και στα χωρια ..Υπαρχουν καποιες περιοχες που εννοειται δεν θα εφερνα τον Σεμπ αλλα γενικα μια χαρα ειναι..Εμεις τροπικες αρρωστιες δεν παθαμε παντως, κωλοιωσεις, λαρυγγιτιδα, ωτιτιδα κλπ κλπ απο το σταθμο ΟΛΑ τα παθαμε..Γενικα ομως ειναι πολυ ασφαλη..Εννοειται προσεχουμε αλλα δεν τρελλαθηκα κιολας, δηλαδη δεν ενιωσα να καταπιεζομαι ποτε εδω απο αυτο το θεμα..Και ο μικρος παει παντου..και μπανιο τον κανω με το νερο της βρυσης, του εχω πει να μην το πινει, δεν το πινει (καποιες σταγονες εχει πιει βεβαια, δεν παθαμε τιποτα)..Ουτε διαρροιες ουτε εμετους..Και ερχοταν και σε επαφη με ντοπιους...

Ναι Δανια για τις γιορτες...καλα ειναι, θα βαλουμε κ δεντρο, θα φαμε του σκασμου...θα παρω και δωρα, γιατι να μην παω????

Αναστασια θα βαλω καιε γω φωτο απο το δεντρο μου αλλα περιμενε καμια δεκαρια μερες ακομα...πρεπει να παω Δανια πρωτα!!!

μητσακι χρονια πολλα κ περαστικα!!

Ιουλια περαστικα..τα περασα αυτα πριν κανα μηνα με τον Σεμπ..σε νιωθω!!

Αφροδτιη καλησπερα!!

Γιωτα καλησπερα!!!!!

Νατασα οντως ηταν καπως η σκηνη αυτη...μα σαπουνια και ζαχαρη....εγω περιμενα να μου ζητησουν τιποτα ρυζι, ξερω γω, κατι αλλο...Γι αυτο πλεον δεν παραπονιεμαι για τιποτα....

Ως σεντονι...σταματαω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μου έβγαλε την πίστη για να κοιμηθεί σήμερα....11 πήγε :twisted: Μα δεν κουράζεται αυτό το παιδί?

ΜΙ :lol: φταίω κι εγώ που δεν το έγραψα ξεκάθαρα :lol:

Αφροδίτη εδώ δεν επιλέγεις εσύ το σταθμό που θες να παει το παιδί σου... Κάνεις αίτηση στην κοινότητα και σε βάζουν όπου έχουν θέση. Βασικά στην αίτηση διαλέγεις 2 σταθμούς αλλά μου φαίνεται πως είναι καθαρά για να σε κάνουν να νιώθεις ότι συμμετέχεις στη διαδικασία... Σκατούλες δηλαδη...τελικά όπου θέλουν ατοί σε βάζουν.

Με το σταθμό κορίτσια έχω εκνευριστει τόσο πολύ που θα τους κάνω και αναφορά...

Φραν εγώ και τα εμβόλια θα φοβόμουν να κάνω...Εδώ τα βασικά και πάλι τρέμω κάθε φορά που κάνουμε... Και όλα αυτά που λες φοβάμαι, κουνοπιέρες, νερό κτλ... Θα μεγαλώσει όμως το παιδάκι μου και θα έρθω μόνη μου.

Ο μισθός θα είναι σε επίπεδα Τανζανίας... Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό αλλά δε με νοιάζει κι όλας. Ας ζήσω κι εγώ ταπεινά για ένα χρόνο. Για την εμπειρία ήθελα να πάω. Αν ήμουν μόνη μου θα είχα ήδη φύγει!

Στη Δανια καλά θα κάνεις και θα πας ρε συ, σε πειράζω... Απλά εγώ μετά τα περσινά σούπερ βαρετά Χριστούγεννα με τα πεθερικά δεν παίζει να ξαναμείνω εδώ. Μου αρέσουν πολύ τα Χριστούγεννα στην Πάτρα. Είναι όοοολοι οι δικοί μου εκεί. Μαζευόμαστε για τραπέζια και γίνεται χαμός.

Αναστασία ψηλό και καστανόξανθο...χμμμμμ...μαλλον πρέπει κι εσύ να ερθεις προς τα πάνω :D

Κι εγώ που ήρθα βέβαια...Γκριζομάλλη πήρα μετρίου αναστήματος :lol:

Βίκυ και του χρονου! Ωραίοοοο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σας :x

από το βόρειο στρουμφοχωριό :)

χθες έκανα μια χαζομάρα :( χτύπησα - κατά λάθος εννοείται - το μπουμπουκάκι μου με την πόρτα του πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου :o:o:o:o:(:(:(:(:(:(:cry::cry::cry::cry::cry:

πάμε κέντρο και επειδή ψιλοέβρεχε και δεν είχε κουκούλα, λέω στον άντρα μου άνοιξε το πορτ. παγκάζ για να πάρω την ομπρέλα της και εκείνη έρχεται δίπλα μου και δεν την είδα και πάω να κλείσω την πόρτα με φόρα και την χτυπάει στο κεφαλάκι της :cry::cry::cry::cry: αμέσως δεν έβαλε τα κλάματα παρά μόνο όταν ο άντρας μου έκανε "ιιιι τι έκανες?" κ.λπ και η καημενούλα έρχεται στην αγκαλιά μου, τελικά την πήρε ο άντρας μου αγκαλιά :evil::evil:

η καλή μου, πρέπει να με αγαπάει πολύ γιατί ό,τι και να της κάνω πάλι στην αγκαλιά μου έρχεται!!! :x:x:x έχει ένα καρουμπαλάκι....

αυτή είναι και η τσάντα που έφτιαξα για την δώσουμε στο σχολείο ώστε αύριο να την γεμίσουν με σοκολάτες και την δώσουν στον Αγ. Νικόλαο για της την δώσει........

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Αργυρούλα :D:D:lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!

Αρτζ εισαι τελικα καλλητεχνικη φυση...

και μας παριστανες και την ανιδεη!!!

τελεια η σακουλιτσα!!!

μαγδουλι χαιρομαι πολυ που επανηλθες!!!!

Κουμπαρα τελειο το δεντρο...φανταστηκο..

και σε χαιρομαι ακομα περισσοτερο που αλλαξες τις τραπαριες και στολισες με γουστο ενα τοσο ωραιο δεντρο!!

Ρε παιδια εγω νιοθω τελεθιος ανεπροκοπη...

μεχρι και ηΤασια ο ετερος γκριντσ στολισε..

εγω θα βγαλω το δενρτο και θα αφισω τον Χριστοφορο να το μαδισει..

ντιπ ρε παιδια.,..

πρεπει να δω ψυχολογο...

ποσο χαιρομαι τα σπιτια σας που ειναι στολισμενα με γουστο και μερακι..εγω αδειασ ατο δικο μου για λιγοτερο καθαρισμα!!!!!

νατασα μιλαμε..ειχα σκασει στα γελια διαβαζοντας το ποστ σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμπεθέρα Βίκυ :o:o:o:o τι τεράστιο δέντρο είναι αυτό?!!! :!::!::!::!:

μα για αυτό χρειάζεται τόοοοοσα λαμπάκια!!! ;)

κλείνει όλο τον χώρο, εμείς για να βάλουμε τόσο μεγάλο δέντρο πρέπει να μεταφέρω κάτι γλάστρες μεγάλες που έχουμε!!! :roll::roll::roll:

εγώ το δέντρο μας το έβαλα φωτό, είναι αυτό με το χρυσό πάνω!!!! ;)8-):roll::lol::lol:

Καλημέρα Χρύσα, είδες πώς αδικούμαι? τι μεγάλη καλλιτέχνιδα που είμαι? :lol::lol::lol:

και πάμε με την Ρ. στον παιδικό και την κρατούσε στο χέρι και της λέει η δασκάλα της να την δώσει....δεν την έδεινε :lol::lol: , τελικά την έδωσε και με ρωτάει η δασκάλα "γράψατε το όνομα πάνω?" :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock:

όπως βλέπετε είναι γραμμένο με μεγάλα γράμματα, της το δείχνω και μου λέει "α συγνώμη είναι Δευτέρα σήμερα"!!!! :roll::roll::roll::roll:

Μάγδα ναι καθόλου καλός ο παιδικός σας, έτσι την αφήνεις και σε έναν παιδότοπο και φεύγεις :? και πάλι πιο πολλά παιχνίδια θα είχε :roll::roll::roll:

αν μείνετε Χριστούγ. Νορβηγία γιατί πρέπει και καλά να τα περάσετε με τα πεθερικά? δνε μπορείτε να πάτε κάπου τα 3 σας? :!:

και σου αρέσει στην Πάτρα διότι είναι οι δικοί σου :lol::lol::lol: ατιμούλα :P, αν πήγαινες στην Πάτρα και τα περνούσες με τα πεθερικά θα σου άρεσε? :roll::roll::roll:

Νατάσα τώρα την θυμήθηκα την φωτό σου με το παλτό!!! :lol::lol::lol: , αλλά ξανθιά? :o:o:o όχι ρε καλύτερα σήμερα ;)

Ιουλία περαστικά στον Γ. :x

Μιτσάκη περαστικά και πάλι :x

Αναστ. εσύ και το Μιτσάκη φαντάσου να κανονίσετε να βρεθείτε :lol::lol::lol::lol: δεν υπάρχει περίπτωση!!!! :lol::lol::lol:

τελικά ποιό δέντρο πήρες, διότι δεν κατάλαβα, το κλασικό πράσινο ή το άλλο που σου έδειχνε η αδελφή σου? :?:

όσο για τις ομοιότητες μην ανησυχείς και τα δικά μου πεθερικά ψάχνουν να βρουν παλιές φωτό της πεθεράς για να τις συγκρίνουν με την Ρ. μου, γιατί λένε ότι μοιάζει στην πεθερά :evil::evil::evil:

εν τω μεταξύ όταν η Ρ. ήταν περί τα 6 μηνών και χρόνο, είχε κάτι μαγουλάκια και ήταν ίδια εγώ, δεν της έδιναν καμμιά σημασία, τώρα που αλλάζει πάλι και νομίζουν ότι μοιάζει στην πεθερά της δίνουν σημασία :evil::evil::evil::evil:

Έλενα (Λενάκι :lol::lol: ) το στόλισες το δέντρο? :roll::roll::roll:

δεν θυμάμαι τι άλλα διάβασα :roll:

α Θούλη μην μου πεις ότι και τον Παντελάκο τον έχει στα χέρια σου στο αυτοκίνητο!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o

αφού πήγες αεροπορικώς γιατί δεν πήρες και το μάξι κόσι και το κάθισμα του Ντόντου? :!:

ή καλύτερα αγόρασε ένα λίγο πιο φθηνό και άφησέ το στην Κρήτη, αφού πας συχνά ή και συχνά να μην πας. 2 φορές τον χρόνο δεν πας?!! :!:

ήρθα σπίτι και πολύ μου κακοφάνηκε που είμαι μόνη μου :cry::cry: συνήθως μου έκανε καφεδάκι το μπουμπουκάκι μου :x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α εμείς μάλλον δεν θα πάμε στα πεθερικά για Χριστ. γιατί ο άντρας μου πήρε άδεις την εβδ. των Χριστ. και τα σχολεία κλείνουν στις 23, οπότε δεν συμφέρει να πάμε 3 μέρες τόσο μακρυά....αν πάμε με τρένο είναι γύρω στα 500ε, αν πάμε με αεροπλ. είναι 600ε και αν πάμε με το αυτοκίνητο είναι οδήγηση 600χλμ κούραση!!! :?

αλλά και αυτοί δεν το είπαν νωρίτερα ώστε να πάρει άδεια την εβδ. μετά τα Χριστ. ώστε να πάμε για Χριστ. και Πρωτ. εκεί!!!!.....βασικά αν πάμε Πρωτ. εκεί είναι βαρετά γιατί καθόμαστε μέσα, αλλά και πάλι μόνοι μας εδώ, όπως κάθε χρόνο, τα τελευταία 7 χρόνια.....

Μαρία αντίθετα από σένα εγώ είμαι υπέρ του παιδικού από τα 3 έτη και μετά.....το παιδί έχει αρχίσει να έχει ανησυχίες, να θέλει να μαθαίνει πράγματα και να είναι με παιδάκια, ενώ αν είναι με τους γιαγιαδοπαππούδες θα βαρεθεί, πόσες δραστηριότητες μπορεί να έχει με εκείνους? :?:

πάω να κάνω καμμιά δουλειά τώρα που είμαι μόνη :roll::roll:

πολύ αδικία στον κόσμο τελικά, άλλοι έχουν σχεδόν τα πάντα και παραπονιούνται και άλλοι με λίγη ζάχαρη γίνονται πανευτυχείς!!!....φανταστίτε αυτή την οικογένεια που περιέγραψε η Φρανίτανα έρχεται στην Ευρώπη ως φιλοξενούμενη......πόσο πιο πολύ δυστυχία θα νοιώσει γυρίζοντας πίσω.....!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επίσης στεναχωρήθηκα χθες όταν έμαθα ότι ο Σόκρατες, ποδοσφαιριστής της Βραζιλίας (δεκαετία 80) για όσες θυμούνται πέθανε :(:(:(

ήταν από τους αγαπημένους μου ποδοσφαιριστές!!! :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα...τι κανετε?απο το πρωι κανω το τροχονομο..βαραει ο ενας το αλλο..η μαρθα το θοδωρη κ αντιστοιχα..κ οποτε βαρανε πανε για 2 λεπτα στο δωματιο ξεχωριστα :roll::roll::roll:

βαρεθηκα να το κανω..για πειτε αλλη λυση :roll::roll::roll::roll:

αργι τελεια η σακουλα ρεεεεεεεεεε :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κριμα που χτυπησε :cry::cry::cry::cry: η μαγουλου σου :cry:

φυσικα κ δε εχω το παντελη αγκλαλια..δε το πηρα μαζι γτ μας εδωσε η αντωνια ενα..ααλλα το εχουμε στο αλλο αυτοκινητο..για να τα βαλουμε κ τα 3 πρεπει το ενα να παει μπροστα συνοδηγο..\\τωρα γτ δε το κανουμε δε ξερω :shock::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

βικυ ΤΕΛΕΙΟ δεντρο..πανεμορφο..απ τα πιο ομορφα..εγω ντρεπομαι να βαλω το δικο μας..ρομπααα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σας φιλω

ο μικρος καθιερωσε να ξυπναει 7,30 :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σας!

Γιατι δεν μπηκατε ΟΛΕΣ μέσα στο 11ωρο που "απείχα" :lol: απο το μαμμυ για να γράψετε 5 σελ και να έχω τι να διαβάζω καθώς τρωω το πρωινό μου? :-w:-w:-w8-}

Μαγδουλι μου!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ απο εδω!!!!!!ΟΟΟΟΟΤΙ επιθυμεις κοριτσαρα μου!Μακαρι να ειμασταν πιο κοντα και να σου έκανα ενα παρτακι να γουσταρεις!!!!! :x:x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: Στο χρωσταω! :P

Να της ζησει το κοριτσακι της της Γιωτας!!!!Τι καλα!!!!!!!!

Αργυρώ :o:( ευτυχως δεν πόνεσε πάρα ΄πολύ η Ρεα!Πολύ στενοχωριέμαι όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο(ευτυχώς ελάχιστες φορες)

Ωραία η σακούλα αλλα θα'θελα κάτι πιο...χειροποίητο την αλλη φορά!Εεεεεελα,μπορείς να τα καταφέρεις! :lol::lol::YMHUG: χώρις πλακα θα μπορούσες να πάρεις γκλίτερ μαρκαδόρους και μεγαλουργήσεις! :?:D

Βικυ μ'αρεσει που το δεντρο σου μοιαζει με τουρτα!!!!!! :lol::D Πολυοροφη!!!! :D:D:D Επισης το σπιτι σου φαινεται τοοοοσο συμμαζεμενο!

Χρυσα γτ γελουσε ςμε το ποστ της Νατασας????Που με ελεγε γκαντεμω???? :evil::evil::evil: κΑΝονιστε να μου βγαλετε το ονομα!!!! :lol:

Αφρο ειδες ρε συ???Ντε κ καλα να ΜΗΝ μας μοιαζουν τα παιδια μας....Καλα η δικια σου μαλλον ειχε απελπιστει απο τον Μ που ειναι κλωνος σου και ψαχνει η δολια ομοιοτητες στον Π! :lol::lol::lol::lol: Οι "δικοι" μου εχουν χοντρο κολλημα!Νομιζω πως τα μισα προβληματα ξεκινουν απο το γεγονος οτι δεν τους εδωσα το νεογεννητο να το κανουν οτι γουσταρουν και τολμησα να τους βαλω και ορια! :lol::lol::lol:

Παντως να πω οτι ημουν καμια κακασχημη και ο γιος τους ο θεος??Να'λεγα οκ!

Φραγκισκα τι ωραια που περιγραφεις τα "χωρια"!Με κανεις να θελω να ερθω κ να βοηθησω...αλλα μονο στη θεωρια! :oops:

Αργυ αν εγω με το Μητσακι κανονιζαμε να βρεθουμε...Θα ηταν συνεχεια αρρωστη η καημενη!με το που θα σκεφτοταν να μου προτεινει καφε ΤΣΟΥΠ στο κρεβατι θα εμπαινε! :lol::lol::lol: Μη σου πω θα χωνοταν πρωτα στο κρεβατι με χαρτομαντηλα,θερμομετρα κλπ και μετα θα με σκεφτοταν! =))=))=))

Αντε μου βγηκε το ονομα!

Ασχετο-σχετικο!θα συναντηθουμε σαλονικιες?Μπας κ ερθουν κ νεα μελη?Θελετε,να κουνηθουμε ή φεεεετα?

Δε διαβασα τα τελευταια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!! Τι κανετε?

Εμεις καλα. Τρωω μαφινς και πινω καφεδακι! Ηδη ειμαι στο τεταρτο :D Χθες εκανα με λιωμενη κουβερτουρα,κομματια κουβερτουρας και Cranberries. Για τον Π. εβαλα μονο καρυδια. Τελεια γινανε!

Χρονια πολλα Μαγδα!!!!!!!!!! Ευχομαι τα καλυτερα για σενα και την οικογενεια σου!!! [smilie=occasion13.gif]

Αργυ τελεια η σακουλα! Εγω θα εβαζα και λιγο βαμβακακι στον πατο για χιονι και καλα. Εμας δεν θα κανουν τιποτα μαλλον για αυριο. Κριμα μωρε για το καρουμπαλακι της Ρ. Εγω εχω χτυπησει πολλες φορες την Ε. με την πορτα του αυτοκινητου. Παω να την κλεισω και χωνεται ενδιαμεσα και την τρωει. Το στολισα το δεντρο αλλα κλασσικα δεν μου αρεσε. Ψαχνω να βαλω και αλεξανδρινα ενδιαμεσα. Το δικο σου που ειναι και δεν το βλεπω? Μεχρι τι ωρα θα κατσει η Ρ. στον παιδικο σημερα?

Νατασα τη θυμαμαι την φωτο απο παλια! Αλλος ανθρωπος εισαι με το ξανθο! Νομιζω το καστανο που εχεις τωρα σου παει καλυτερα. Τι κανει τωρα η Δ. που περπαταει? Τα ξηλωνει ολα η δεν πειραζει τιποτα?

Αναστασακι κριμα που δεν βγηκες...πολυ ξενερωμα. Βαλε φωτο το δεντρο ρε, μας δουλευεις μου φαινεται οτι δεν ειναι ωραιο :P

Μαγδα τι χαλια σταθμος ρε! Και νομιζα πως εκει ειναι πιο οργανομενοι.

Βικυ το δεντρο σου ειναι Θεικο! Ετσι ονειρευομαι και εγω το επομενο μου σε καμια 5-6 χρονια που θα μεγαλωσουν τα παιδια.

Χρυσακι παντα ετσι γκριντς ησουν? Εμενα μου αρεσουν πολυ τα Χριστουγεννα και τα στολισματα αρκει να μην τα πειραζουν τα μικρα...

Παω να κοιμησω τον Γ. τα λεμε μετα. Φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

..ααλλα το εχουμε στο αλλο αυτοκινητο..για να τα βαλουμε κ τα 3 πρεπει το ενα να παει μπροστα συνοδηγο..\\τωρα γτ δε το κανουμε δε ξερω :shock::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Πλακα κανεις ρε φιλεναδα?Εγω νομιζα πως δεν εχετε 30 καθισματακι κ γι'αυτο κρατουσες ΠΙΣΩ τον Θ. και ειχες τον μικρο μπροστα-αναποδα-απενεργοποιημενο αεροσακο. :o:o:o Καντε το ρε.Κ εσυ στριμωξου αναμεσα στα 2 καθισματακια.Πλιζ ρε Θουλακι....Στενοχωριεμαι πολυ :(:(:(

Ελενα στα 10 σταματα!καλα ειναι!χαχαχαχαχααχα ευτυχως εισαι φτερο στον ανεμο κ εχεις περιθωριο! :D

Στολισες???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργη το εμαθα για τον Σοκρατες..το ειπα χτες στον Ο και ειπε κριμα...

δεν υπαρχουν πια τετοιοι παιχτεσ

οσο για τη ζαχαρη ναι...

ηταν μια γειτονισα στο σπιτι της μαμας μου το σαββατο ππου κλαψουρηζε επειδη τωρα με την κριση δεν εχει λευτα να ψωνιζει και αλλα ρουχα και αλλα καλλυντηκα και εκανε δραστηκες περικοπες..

της λεω..κοινοποιω κατι στο φεισ τα διαβαζεις..εεε..μου λεει οχι...

ε της λεω διαβασε τα και σταματα να κλαψουριζεις για βλακιες

Εμεις εδω τετοια θεματα τα θεωρουμε δεδομενα....για καποιους ανθρωπους αυτα ειναι η απολυτη ευτυηχια!!!

Θουλιτσαααα..ετσι να τα βλεπεις που θες και 5 παιδια...δες τι θα γινεετ σπιτι σου!!! θα εισαι τροχονομος 24/7..

φιλααααααα

Α..οσο για το αμαξι..

σχεδων καθε προι οταν πηγαινω τον μεγαλο παιδικο συνανταω ενα ασιμη αουντι Α4...φυσικα εννωειτε πως αφινει το αμαξη στο μεση του δρομου βγαινει βγαζει τα παιδια του το ενα δημοτικο το αλλο νηπηαγωγειο και μετα βγαζει με το πασο του παντα 2 τσαντες απο το πορτ μπαγκαζ..τα βαζει μεσα στο σχολειο και με το πασο του φευγει...φεεεττταααα ο τυπος...

και στα ...του οτι απο πισω εχουν μεζευτιε 5-6 αμαξια...να δω καμια μερα ποιος θα βγει απο το αυτοκινητο να του δωσει καμια μπουνια..

ΕΝΝΩΕΙΤΑΙ πως τα παιδια ειναι χωρις καθησμα....

και το μεγαλο αγορακι..αντε να πηγαινει βαρια βαρια 2 δημοτικου....πολλες φορες στο μπροστηνο καθησμα...

τι να πεις ειναι θεμα νοοτροπιας..

Επισης το Σαββατο συναντησα μια γνωτη μου ειναι το κοριτσακι της 1,5 μηνα μικροτερο απο τον Χριστοφορο....και ειναι 8 κιλα...

μου λεει δεν τρωει καθολου...και τις λεω τι κανεις γι'αυτο;;;; μου λεει τιποτα..η παιδιατρος μου ειπε να μη την πιεζω...

ρε παιδια..δενε ιναι φυσιολογικο αυτο....

της ειπα διακρητικα αμα ειναι να παρει καποια αλλη γνωμη γιατι ενα παιδι το οποιο δεν τρωει ΤΙΠΟΤΑ και ειναι τοσο ελαφρυ καποιο προβλημα εχει, και δεν ειανι οτι δεν πρεπει να το πιεζεις να φαει...

νομιζω οτι σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει να εφαρμοσεις τις ακρως δημοκρατηκες διαδικασιες...

δενε ιναι ο Χριστοφορος που περασε μια φαση που δεν γουσταρε να φαει..που μη σωσει και θελησει να φαει..ειναι μονημη φαση εδω και 2,5 χρονια...

δεν ξερω..προβληματιστηκα πολυ....

δεν ηξερα και τι να πω..απλα ειπα διακρτητικα να δει και αλλον παιδιατρο..τι να πεις σε τετοιες περιπτωσεις;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή σας μέεεεεραααααα

τι κάνετε??

Αργυρώ κρίμα μωρέ τη Ρέα...κι εμένα το πρωί που έπινε το γάλα της πριν πάει στο σχολείο με ζητούσε η Ι :(:(:(:(:( ήταν με τον μπαμπά της που θα πάει στη 1 για δουλειά.

Εγώ πιστεύω η ανάγκη μας έχει κάνει να στέλνουμε τα παιδάκια μας παιδικό. Αν ήταν στο χέρι μου θα τις έστελνα προνήπια. Μια χαρά βολτούλες θα κάναμε και κάθε μέρα σε φίλες με παιδάκια θα ήμασταν ή είμασταν :roll: . Και με τη γιαγιά παρόμοια πράγματα κάνει. Ωραία περασε η Ι στον παιδικό πέρυσι αλλά σαφώς φέτος πέρνει πιο πολλά και βλέπω διαφορά. Ίσως νιώθω και τύψεις και μου λείπουν δεν ξέρω :roll:

Θα σας βάλω κι εγώ φωτο από το δεντράκι μας...

Έλενα σλουρπ =p~ Σήμερα θα πάμε με την Ι να παραγγείλουμε τούρτα "Σχολείο για πριγκίπισσες" να την πάρει στο σχολείο να σβήσει κεράκια την Παρασκευή.

Μάγδα πολύχρονη!!! :ymparty:

Θούλη πότε επιστρέφεις???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστ. ξέρεις το μέλλον της τσάντας? ΣΙΓΟΥΡΑ θα την χαλάσει η Ρ., ποντάρω όλα μου τα λεφτά!!!! :roll::roll::roll: επομένως γιατί να ασχοληθώ και άλλο? νομίζω όμως ότι είναι η ωραιότερη από όλες!!!! ;);):lol::lol::lol:

Λενάκι το σκέφτηκα αυτό με το χιόνι που λες, αλλά αν έβαζα βαμβάκι θα έφευγε το χνούδι και στο τέλος ίσως να φαινόταν και λειψή!!!! :roll::roll:

Μάγδα έχεις γενέθλια σήμερα?

Χρόνια σου πολλά να τα εκατοστήσεις....και το κλασικό που λέμε όλοι, αλλά πολύ σημαντικό: υγεία και πάντα χαμόγελο :):x

Έλεναααααα δεν θυμάσαι καλέ το δεντράκι με το χρυσό πάνω του? :o:o:o ....δεν εννοώ χρυσές μπάλες, εννοώ αληθινό χρυσό!!!! ;)

και συνεχίζω τις δουλειές μου.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χρυσα αν βαραει το δικο μου το ξαφερφακι ειναι αλλιως..δε ειναι δικο μου παιδι :roll::roll: καταλαβες?

αναστασια :oops::oops::oops::oops::oops:

βαραμε

μαγδουλα χρονια σου πολλα κοριτσακι..οτι επιθυμεις\

κ μας ο παιδικος ειναι μια μικρη αιθουσα με 22 παιδια αν δε κανω λαθος :roll::roll:

ελενα τα φιλια μου :mrgreen:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρώ χρυσοχέρα μου!!! Πολύ ωραία η τσάντα :D

να σου πω Ρεβέκκα λένε κάποια γιαγιά ή έτσι??

Λοιπόν εμένα η πεθ. λέει συνέχεια πόσο μου μοιάζει η Φ και ότι είναι ίδια εγώ :-?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τασια χαχαχ...κοιτα οντως να σου βγαλουμε το ονομα..

αμα αρρωστησει καποιος..μη πεις οτι θα φταιω εγω!!!

αλλα αν δενε χουμε κατι κολλητικο να τσακιστεις και να ερθεις....

να βρω και εγω αφορμη να τσακισω μερικα καρυδακια!!!

λενακη μου μνιαμμμ..μου ανοιξες την ορεξη..

ναι παντα ημουν ετσι γκριντσ...μου την εδιναν τα Χριστουγεννα..

η μαμα μου ειχε γεννεθλεια στις 01/12 και παντα στολιζε το δεντρο εκεινητ ην ημερα...και το ξεστολιζε παντα στισ 08/01 μετα και τη γιορτη του μπαμπα...οποτε ενα οβερντοσε το παθαινα...

μετα η μαμα παντα εβαζε μουσικες στολιζε το σπιτι..και εγω δεν ειχα ορεξη, και παντα μα παντα συγγενεις που ειχαν να μας μιλησουν κανενα χρονι κουβαλιοντουσαν σπιτι και τους καναμε τραπεζι με αποτελεσμα να μην ειμαστε ποτε μονο ο ικογεννεια και διαλεχτοι φιλοι που ηθελα..

ειδικα μεγαλονωντας καθε φορα που αρχησε το πανιγυρη καια πο Νοεμβρη μηνα αρχηζαν να στολιζουν μπαλκονια και να στολιζετε η αγορα..

δεν ξερω..για μενα δεν υπηρχε χαρα Χριστουγεννων...

Περα απο ολα τα αλλα παντα μελαγχωλουσα για τη χρονια που τελειωνε ακομα και εαν η επομενη προβλεπονταν πολυυυυυ πιο καλη

Δεν ξερω...δεν τα χωνεψα ποτε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Αυτό πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει και θα γελάσουμε!! Θα γίνουν ξεκαθάρισματα 😀   Τραγικό που δεν κάθεται κάποιος να επιβλέπει και να βοηθήσει.. αχ σε νιώθω..κι εμένα έτσι μου παρατάνε τα ανίψια.. έρχονται επίσκεψη και ξαφνικά 'να πεταχτώ λίγο θυμήθηκα μια δουλειά' και επιστρέφουν όταν είναι να φύγουν 😀 πες ξεκάθαρα ότι θέλεις να στα κρατήσω και αν μπορώ πολύ ευχαρίστως!!
    • Καλησπέρα κορίτσια. Μόλις γυρίσαμε σπίτι από απογευματινό μπανιο με την μικρή και είδα στο εσώρουχο μου καφέ αίμα. Όχι όπως τις προηγούμενες ημέρες που ήταν ένα σκούρο μπεζ σε απειροελάχιστη ποσότητα. Τώρα ήταν σαν αίμα περιόδου. Εννοείται με έπιασαν τα κλάματα. Είπα στον άντρα μου ότι αν χάσω το μωρό, δεν θα το συγχωρήσω ποτέ στους γονείς του για την κούραση που τράβηξα 1 εβδομάδα τώρα. Ίσως να μην φταίνε αυτοί αλλά αυτή η κακή τους ενέργεια και η αδιαφορία τους είναι σαν να επιδείνωσαν την κατάσταση. Τους ανέφερα ότι ο γιατρός είπε να μην σηκώνω το μωρό όσο γίνεται, και η απάντηση τους (όχι σε εμένα απευθείας, αλλά στον άντρα μου), ήταν ότι η μάνα του έκανε μετακόμιση έγκυος. Εμένα αυτό μόνο κακία μου βγάζει. Ίσως είμαι απλά ταραγμένη και ψάχνω κάπου να αποδώσω ευθύνες.. ίσως μιλάει ο φόβος μου... Αλλά ειλικρινά έχω πανικοβληθεί και ταυτόχρονα έχω θυμώσει τόσο πολυ. Δεν ξέρω πως θα περιμένω μέχρι την Τρίτη που έχω την αυχενική. 
    • Κοίτα έχεις όλα τα δίκια του κόσμου όταν βλέπεις ομως ότι ο αλλος δεν καταλαβαίνει την κατάσταση σου με ωραίο τρόπο εξήγησε τους πως δε μπορείς πλέον...εν τω μεταξύ ζω κάτι αντίστοιχο..έχω έναν γείτονα Μ ένα κοριτσάκι κι αυτό θέλει συνέχεια να έρχεται να παίζει με τον δικό μου..ε το αφήνουν το παιδί και φεύγουν..δεν κάθονται ..κι εγώ αναγκάζομαι κάνω το διαιτητή μαζεύω το χάος μετά παιχνίδια δωμάτιο..άσε που πρέπει να έχω συνέχεια το νου μου μην πέσει κάπου μη χτυπήσει ...τελοσπαντων απ' τη μια δεν τους ήθελα και μέσ' τα πόδια μου γιατί τι να πεις και συνέχεια πρέπει να κάτσεις κι εκεί μαζί τους  ενώ τώρα κάνω και καμιά δουλειά η κάθομαι ...αλλά τώρα δε μπορώ να τρέχω πίσω να μαζεύω η να γίνει τίποτα και να βρω κάνα μπελα
    • Σ'ευχαριστώ πολύ! Άρα μέχρι τη Πέμπτη περιμένω κανονικά και βλέπουμε..
    • Προσπάθησε να βάλεις λίγο τα όρια σου από εδώ και πέρα γιατί όταν θα γεννήσεις και θα θες μια βοήθεια κατά 90% θα είναι άφαντοι 😕 Και σκέψου αν για εσενα όταν θα θες να αφήσεις κάπου το μωρο για να πας με τον αντρα σου για ενα φαγητό, θα έκαναν κάτι αντίστοιχο ;🤷‍♀️ ειναι ωραία να προσφέρεις βοήθεια αλλά αν είναι μονόπλευρο τότε θα πρέπει να κοιτάξεις και εσυ τον εαυτό σου ειδικά από εδώ και πέρα που θα έχεις και ένα μωρο  εγω το βλέπω με της κουμπαράς μου το παιδί κανονίζουμε όλοι το πρόγραμμα μας ανάλογα με το δικό της το παιδί ποτε  τρώει ποτε κοιμάται, να πάμε εμείς στο σπίτι τους να μην αλλάξει περιβάλλον η μικρή και γενικα ότι βολεύει σε εκείνους λες και εγω δεν έχω παιδί.. που αντικειμενικά έχω πιο δύσκολο παιδί εγω από το δικό της… θα δεις πολλά μετά την γεννά και από ανθρώπους που δεν το περιμένεις 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...