Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙ


Recommended Posts

γεια σας,εχω ενα κοριτσακι 20 μηνων που προσφατα πηδηξε απο την κουνια και αποφασισαμε για λογους ασφαλειας οτι ειναι ωρα να περασει σε κρεββατι.

Εχω βαλει στο κρεββατι προστατευτικο το οποιο ομως αφηνει χωρο για να κατεβαινει οποτε θελει .

το προβλημα μας ειναι οτι κατεβαινει συνεχεια και δεν κοιμαται παρολο που ειναι πολυ κουρασμενη.

Θελω να ρωτησω αν καποια απο εσας γνωριζει πως μπορω να την μαθω να μην σηκωνεται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Τερινα. Να χαιρεσαι την κορουλα σου.

Η κορη μου πηγε 2 χρονων σε μεγαλο κρεβατι και τωρα ειναι 3 και ακομα σηκωνεται. Η ωρα ειναι 10:30 εδω και απο τις 8:30 που την εβαλα για υπνο εχει σηκωθει 3563526 φορες. Δεν παιρνει χαμπαρι ουτε απο απειλες ουτε απο τιποτα. Εχω φτασει και εγω στα ορια μου αλλα δεν ξερω πως να της το κοψω. Ενα διαστημα αφου γεννησα τον γιο μου και μετα την εβαλα ξανα στην κουνια της γιατι απλα δεν αντεχα αλλο αλλα εχει αρκετο καιρο που την ξαναβαλα στο μεγαλο με την ελπιδα οτι δεν θα κατεβαινει αλλα δεν...

Την απειλησες με στερηση του αγαπημενου της παιχνιδιου και τετοια? Δεν ξερω τι να σου συμβουλεψω μιας και τα εχω δοκιμασει ολα και δεν πιανει τιποτα, τουλαχιστον στο δικο μου παιδι. Κουραγιο και υπομονη. Θελει γερα νευρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

egv εβαλα τον μεγαλο μου 15 μηνων γιατι επεσε μια απο το κρεββατι στο χρονο και μια κατεβηκε απο εξτρα 2 καγκελο που εβαλα...οποτε τον εβαλα σε κανονικο κρεββατι κατεβαινε οπως λες και 20 φορες χερακι και ξανα στο κρεββατι ποτε με κλαμματα ποτε καλα ποτε καθομουνα 10 λεπτα μαζι του μετα απο 1 μηνα βαρια 2 ξεκινησε να κοιμαται μονος του...τωρα εχει σχεδον ενα χρονο δεν ειχω προβλημα και το παιδι μου ειναι απο τα πολυ ανησηχα καθολου δεν καθεται η νυφη μου που ξεκινησε πιο αργα να τη βαλει σε κανονικο κρεββατι 2,5 περιπου επειδη την κουμουσε την κουνουσε παλι κ τωρα που κ που κουναει η ξαπλωνει μαζι της κ ειναι απο τα ησυχα πολυ...υπομονη μηπως στρωσει απο μονο του

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στο τελος το παιρνει αποφαση..ακομα δεν κοιμηθηκε να φανταστεις...μολις βγηκα απο το δωματιο της αφου της ειπα ξανα ενα παραμυθι. Για να δουμε... :twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σας πω και τη δικια μου εμπειρια αν και εμενα δεν σηκωνεται το βραδυ ουτε και στη κουνια σηκωνοταν...

η κορη μου ειναι 18μηνων και επειδη περιμενω δευτερο μωρακι ξεκινησα ηδη την εκπαιδευση του μεγαλου κρεβατιου. τη πρωτη μερα στρωσαμε μαζι το κρεβατι αλλα δεν κοιμηθηκε επαιζε με τη φραουλιτσα που εχουν τα σεντονια της. για δυο μερες κοιμοταν μονο μεσημερι (που ειναι λιγες οι ωρες) και το βραδυ στη κουνια και οσο κοιμοταν στη κουνια της εμαθα να κοιμαται σε μαξιλαρι για να ειναι εκει και να μη γυρναει βολτες μεσα στη κουνια. μετα απο δυο μερες την εβαλα στο κρεβατι και το βραδυ. το πρωτο βραδυ προσπαθησα να της δωσω το γαλα διαβαζοντας παραμυθι αλλα εσκισε και το παραμυθι μου πεταξε και το γαλα στα μουτρα και για να ηρεμησει την πηρα αγκαλια και την νανουρισα. το δευτερο βραδυ αφου την εκανα μπανιο την εβαλα πρωτα στο κρεβατι μου να παιξουμε και να πιει εκει το γαλα της και μετα να παμε στο κρεβατι της και να της διαβασω παραμυθι και να κοιμηθει. πραγματικα επιασε το κολπο, παιξαμε κανενα 10λεπτο στο κρεβατι, ηπιε στη κοιλια του μπαμπα της το γαλα, πηγαμε μεσα στο δωματιο της βαλαμε τη μουσικουλα μας πιασαμε και τις πιπιλες μας και οταν της διαβασα το παραμυθι την πηρε ο υπνος. κοιμηθηκε ολο το βραδυ πανω στο μαξιλαρι της. ελπιζω να σου εδωσα ιδεες μπας και βρεις λυσεις και τροπους!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

προσωπικα δεν αντιμετωπισα τετοιο προβλημα σε κανενα απο τα 2 παιδια...ισως γιατι 16 μηνων ηταν και τα 2 σε κρεβατι...τα εβαζα και κοιμοντουσαν...υπαρχαν φορες που κατεβαινα αλλα επειδη ηθελαν κατι...πχ νερο η ο μεγαλος να κανει τσισα...λογικα πραγματα...

παντως ειναι συνηθες να το κανουν αυτο αφου αισθανονται ανασφαλεια.....

κανε υπομονη και θα συνηθισει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια τριτο βραδυ σημερα και αναγκαστικα αφου αρχικα την ειχα στησει εξω απο την πορτα της,αποφασισμενη να την βαλω στο κρεββατι οσες φορες και αν σηκωθει,καποια στιγμη δεν αντεξα και απλα της εκλεισα το ανοιγμα ωστε να μην κατεβαινει.

Κλαμα για 15 λεπτα και μετα τεζα η κυρια.Αλλα δεν ειναι λυση.

Αυριο θα δοκιμασω και τα παραμυθια και ελπιζω να πιασει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...