Εγώ θέλω να κάτσει και αλλο τουλάχιστον άλλες 2 βδομάδες για σίγουρα! Τα χαπάκια όχι θα μιλήσω πάλι με τον γιατρό Δευτέρα. Έχω κόψει όμως εδώ και μέρες μαγνησιο και όλα τα συμπληρώματα για το έντερο.
Τώρα κατάφερα να μπω! Έκανα ένα τεστ το πρωί αλλά ήταν αρνητικό (εντάξει δεν είχα και πολλές ελπίδες). Τώρα αν κρατήθηκα θα κάνω πάλι τη Δευτέρα. Αλλιώς θα κάνω κι αύριο 😅
Εξακολουθώ να έχω ήπιες κράμπες αλλά όχι κάτι πολύ έντονο όπως χθες. Οπότε αναμονή ακόμα 😅
@afr τα καφέ θα μπορούσαν να είναι και εμφύτευσης. Στη θέση σου θα έκανα ένα τεστ και αύριο.
@ΜαρίαΔημήτρηςκατσε καλε μη βιαζεσαι αστην να εμπεδωθει με την ησυχια της εχεις καιρο ακομα. Οσο πιο πολυ κατσει μεσα τοσο το καλυτερο και να δεις που θα κατσει κανονικοτατα. Βεβαια δε διαφωνω οτι θα ηταν το καλυτερο δωρο γενεθλιων. Τα χαπακια τα σταματησες ή οχι ακομα;
Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Πώς είναι τα μωράκια;
Εμείς σήμερα 25 ημερών, θηλάζει πολύ καλά ευτυχώς, έχει φτάσει 4800 και γενικά είναι ένα πολύ βολικό μωράκι. Την τελευταία εβδομάδα δείχνει κάτι να τη ζοριζει τα βράδια και κλαίει αρκετά, πιστεύω αέρια που την δυσκολεύουν. Αλλά δεν κρατάει πολυ, με αγκαλίτσα και πέρα δώθε ηρεμεί..
εσείς την ημέρα τα ξυπνάτε για να φάνε αν κοιμούνται? Μου είχε πει ο παιδίατρος ανα 2ωρο 2.5ωρο να την ξυπνάω την ημέρα για γαλα για να την αφήνω το βράδυ 4.5 ώρες να κοιμάται. Αλλά δεν διευκρίνισα το μέχρι πότε! Έχει πάρει σε 3 εβδομάδες 1700γραμ. Και θεωρώ ότι είναι λίγο υπερβολή να την ξυπνάω! Με την μεγάλη μου δεν είχα τέτοια θέματα γιατί απλά δεν κοιμόταν ποτέ, οπότε δεν χρειάστηκε ποτέ να την ξυπνησω για γάλα😂😂😂
Πάλι πολυλογια με έπιασε!! Περιμένω τα νεαα σας!