Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια,  εγώ σήμερα είμαι χάλια με το στομαχι μου,έχω μια μόνιμη αναγούλα και ατονία τρελή οπως τα συμπτωματα του 1ου τριμήνου.  Με το ζόρι έφαγα.  Εμένα γελάει κανονικότατα η μικρή,ειδικά όταν της μιλάει ο αδερφός της. Χθες το βράδυ με τεντωσε και έχασα την υπομονή μου. Την άφησα να γκρινιαζει μαζί μου στο κρεβάτι και τέλος κοιμηθηκε. Δεν ήξερε τι ήθελε. 
    • @Kn1 μάλλον εννοούσε τωρα π μπηκαν νοσοκομειο. Εσενα ειναι πιο μεγαλο τ μπεμπακι σου. Εμεις δευτέρα σαραντιζουμε. Κ για μπάνιο στη θάλασσα εννοούσε μάλλον για εμάς όχι για τ μωρα. @Maria98 και γω τρωω συνεχεια. Εχβ κοψεο αρκετα τ χαζα γτ τιε πρώτες μερες ετρωγα βλακειες ολη τη μερα. Φαγητο τρωω κ γω αρκετο. Απο κιλα μ εχουν μείνει 4 αλλα ξςρω οτι ειναι κατακράτηση. Στο φυσιολογικό τοκετο φευγει πιο γρηγιρα τ πρήξιμο. Εμενα ακομα η κοιλια μ κρέμεται αρκευα πάνω απο την τομη. Βασικά αν δ εχεις γεννησει με καισαρικη δ μπορείς να καταλάβεις. Όπως κ γω δ μπορούσα να φανταστώ πως γινεται η κοιλια. 4 Ιουλίου εχω ραντεβού στο γιατρό τότε θα μ πει για θάλασσα κτλ. Άσε π ακόμα δ ειμαο να βάλω μαγιο. Αν δ υποχωρήσει λιγο ακόμα η κοιλια. Βέβαια κάποια στιγμή θα πάμε για τ παιδια αλλα εγω πριν τ γιατρό δ θα μπω. Αα κ μαλλια λεω να βάψω κανονικα κάποια στιγμή.  @Sotiria_94 αχ κ εγώ απο μεσα μ τ φτύνω. Μα να σ πω ασχετοι κ μ λενε κρεμασε του ενα ματακι ολοι το κοιτανε. Τώρα με τη ζέστη λογικο ειναι να τρώνε κι αυτά πιο συχνά. Εντωμεταξύ μ εχει βγει πολύ αγκαλιτσας αυτή. Τα απογεύματα δ καθεται πουθενα. 
    • Και ε΄γώ αδιαθέτησα..όπως περίμενα βέβαια..Βρε κορίτσια μήπως το σώμα μου θέλει και άλλο χρόνο; αυτή είναι η 4η περίοδος μου μετά την απόξεση, την προηγούμενη φορά έμεινα μετά την 4η περίοδο και σκέφτομαι μήπως καλά λένε κάποιοι γιατροί ότι θέλει 3 περιόδους τουλαχιστον; Εσεις τι πιστεύετε;
    • Γιατί πιστεύω ότι τίποτα δεν θα πάει πάλι καλά, θα ξοδέψουμε πάλι πόσα χρήματα.. και ότι θα είμαστε στα ίδια..
    • αρνητικό το σημερινό τεστ..να πω πως δεν ήξερα την τύχη μου; Προχωράμε 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...