Μετάβαση σε περιεχόμενο

καροτσι μεγαλοοοο προβλημα


Recommended Posts

καλημερα σε ολες.ειμαι σε ερευνα αγορας για καροτσι και εχω καταμπερδευτει.θα γεννησω με το καλο τον μαρτιο οποτε το μωρακι θα βγαινει βολτουλες οταν σαραντισει με το καλο.δεν ξερω τι να κανω με το θεμα καροτσιου ομως.θελω ενα καροτσι που να ξαπλωνει εντελως κια να κανει για νεογεννητα η ενα που να εχει και πορτ μπεμπε?ενα απλο που να ξαπλωνει η ενα 3 σε 1?το πιο καλο ολοι μου λενε οτι εινια το perego αλλα παμε στο 500+ για ενα 3 σε 1.υπαρχει κανενα πιο φθηνο σκετο αλλα παλι καταλληλο για νεογεννητα και να παρω χωρια καθισμα για αυτοκινητο?ουφ εχω πελαγωσει....βοηθειααα.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!! Με το καλό το μωράκι σου!!! Κ εγώ 3 σε 1 της peg perego πήρα κ είμαι ευχαριστημένη. Το πορτ μπεμπέ το λιώσαμε, το καρεκλάκι αυτοκινήτου επίσης, ειδικά τον πρώτο καιρό που από την βόλτα τον έχωνα στο αυτοκίνητο χωρίς να τον ξεβολεύω από το καρότσι. Ωστόσο είναι λίγο ακριβό όντως… Μου έχουν πει όμως για ένα 3 σε 1 της mothercare που είναι φτηνό κ καλό.. το πήρε μια γνωστή κ είναι ικανοποιημένη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalnmera me t kalo evi kai esu spa euxomai ta kalutera goia t bebe s

egw eimai se pio mperdemeni fasn kai an me von8ouse kapoia 8a nmouv eutuxismevn kai upoxren

exoume diduma...twra ti kanoume???pio karotsaki loipon einai kalutero??gt k egw telos flevarn arxes martn me upologizw,pnt einai 24/3 alla d 8a paei toooso pisw mas eipe o giatros!!!!help an kapoia mporei na me von8nsei

pantws n vufn m tns peg perego exei 3-1 kai t xreisnmopoinsav kai ta 2 tns paidia 8a t pairname k emeis alla uperisxnse t soi t mpampa m pou exei diduma k etsi alla3an ta sxedia xaxa

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

evi25 κ γω στην ιδια φαση με σενα ειμαι. γενναω τελη φλεβαρη. εκανα μια ερευνα αγορας, μου αρεσαν τα peg perego 3 σε 1, ειναι καλης ποιοτητας (απ οτι μου ειπαν οσοι τα χρησιμοποιησαν). Το μονο που δεν μου αρεσε ειναι το καθισματακι για το αυτοκινητο ειναι μεχρι 13 κιλα, πιστευω δεν αξιζει το συγκεκριμενο διοτι μολις μεγαλωσει που θα ειναι ετοιμο το παιδι για βολτες θα θελω μεγαλυτερο. προτιμω λοιπον να παρω peg perego καροτσι και port bebe χωρις ομως του αυτοκινητου, θα παρω ενα αυτοκινητου το οποιο θα ειναι απο 0 εως 5 ετων.

μπορεις να παραγγειλεις τα κομματια που σε βολευουν απ το τριο αν τα παραγγειλεις απο καταστημα, απ το internet που ειναι και πιο φθηνα πρεπει να παρεις ολο το πακετο νομιζω. βεβαια ειναι τσιμπημενες οι τιμες!

τωρα εκτος τα perego (και τις παρομοιες καλες-ακριβες μαρκες), υπαρχουν και αλλες μαρκες πιο φθηνες σε πολυκαροτσια.

το θεμα ειναι τι σε βολευει εσενα! εγω σκεφτομαι καροτσι με πορτ μπεμπε μαζι, διοτι χρειαζομαι το πρωτο καιρο το πορτ μπεμπε για να το κοιμηζω διπλα μου τους 2-3 πρωτους μηνες, αφου δεν χωραει η κουνια στο δωματιο μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω εχω το Ινγκλεζινα Ζιππυ και ειμαι καταευχαριστημενη!Ειναι 3 σε 1.Παναλαφρο και ευελικτο,ανοιγοκλεινει με το ενα χεριΠολυ καλυτερο απο τα Περεγκο!Το πορτ μπεμπε του το εχουμε λιωσει!Εκει κοιμαται ακομα και βολτα με αυτο την βγαζουμε για να κοιμαται και να ειναι ανετη.Στο κανονικο καροτσι δεν την εχω βαλει ακομα,προσαρμοζω πανω το πορτ μπεμπε,ειναι 3μιση μηνων.Το καθισματου αυτοκινητου επισης το λιωσαμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα κ με το καλό κορίτσια :)

Evi25 εγώ που γεννησα 18 Μαρτίου φέτος κ μενω Αθήνα, ΔΕΝ ΠΗΡΑ καροτσι με πορτ μπεμπε ...

πραγματικά δεν το χρειάστηκα ! βέβαια το καροτσι μας ειναι τρίροδο κ εχει μια θεση στο καθισμα που ειναι εντελως ξαπλωτή κ ετσι την βγαλαμε ολο το καλοκαίρι κ το φθινοπωράκι ;)

τωρα το χειμώνα του πηρα κ εναν υπνοσακο για το καροτσι για να τον κραταει ζεστό κ ειμαστε μια χαρά!

παντως για πορτ μπεμπε θα σου ελεγα να μην παρεις :geek: και οπως ανεφερε κ μια κοπελα, καλυτερα καθισμα που ειναι κατευθείαν εως 18 κιλά (δηλ. εως 4 ετών) γιατί εμας ο μικρος μας εφτασε τα 9 κιλά ήδη κ ειναι μολις 8.5 μηνών !

ελπιζω να σου φανουν χρήσιμες αυτες οι πληροφορίες !! καλές αγορές κ με το καλό το μωράκι σας !!! :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις.σε ενα μηνα το πολυ πρεπει να εχω αποφασισει.μαλλον θα παρω και πορτ μπεμπε αν με συμφερει σε τιμη αλλιως οχι αφου μπορω και χωρις.ευχαριστω και παλι.φιλακια και τα ξαναλεμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

προτείνω και στις δυο σας (evi25 και evatsi) MacLaren! Ελαφρύ, άνετο, ευέλικτο, ανοιγοκλείνει πανεύκολα, τα περισσότερα μοντέλα κάνουν για νεογέννητο κι έχει και για δίδυμα! Ότι καλύτερο για τους ελληνικούς δρόμους, ανέβα κατέβα πεζοδρόμια, λακκούβες κλπ. Εμένα μου είχαν χαρίσει της peg perego, το παράτησα και πήρα MacLaren, είναι η καλύτερη αγορά που έκανα ποτέ! Και καθισματάκι αυτοκινήτου καλύτερα απευθείας το μεγάλο για μεγαλύτερη διάρκεια! Με το καλό τα μωρούλια σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ww.youtube.com/watch?v=tlXgMIyElIM

egv exv ayto kai η πλατη ξαπλωνει εως κατω και με ποδοσακο ειναι πολυ ελαφρυ και θα το εχεις εως το τελος δηλ μεχρι 3-4χρ.

http://babystrollerreviewsinfo.com/chic ... ler-review

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επισης τα πορτ μπεμπε( http://www.chicco.gr/el/en_ka8isma_autt ... _63_6.html)τα χρησιμοπεις το πολυ για 5 μηνες μετα πας στα καρεκλακια αυτοκινητου απο 0-18 κιλα(http://www.chicco.gr/el/en_ka8isma_autt ... _43_6.html)

και μετα πας σε κατι τετοιο εγω σημερα αγορασα για τον μεγαλο μου αυτο

http://www.chicco.gr/el/en_ka8isma_autt ... ma_57.html και η μικρη πηρε το προηγουμενο μιας και το πρωτο οπως ειπα δεν μας χωρουσε πλεον

βρηκα φωτο απο καινουργιο μοντελο για το καροτσι ειναι αυτο

http://www.chicco.gr/el/en_karotsi_scoop_africa_29.html

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Οπότε @Ersi85 αν κατάλαβα καλά δεν έχεις γυρίσει στη δουλειά που έλεγες; Είχα μείνει στο ότι θα γυρνουσες στους 3 μήνες περίπου.
    • Καλώς σε βρήκαμε πάλι @Ersi85! Α έχετε πολλά δοντακια εσείς! Κανένα ψωμί του δίνεις; Ξεκίνησε τον έστω πατημένα γιατί συνηθίζουν λένε τα αλεσμένα και μετά δυσκολεύονται πολύ να περάσουν σε κομμάτια. Εγώ της έκανα μικτή διατροφή. Της έδινα και κομμάτια να εξερευνά και αλεσμένα για να τρώει 😅 8 μηνών την ξεκίνησα πατημένα και επειδή τα πήγαινε πολύ καλά μετά από μια εβδομάδα την ξεκίνησα κανονικά κομματάκια. Γενικά με τα φρούτα με έχει "βασανίσει" που δεν τα τρώει αλλά τώρα που μπήκε στον 10ο μήνα σαν να ξεκίνησε να της αρέσουν. Αφού πλέον της δίνω την μπανάνα και τρώει σχεδόν μισή μόνη της, ενώ πριν έκανε γκριμάτσα αηδιας και την πετούσε κάτω 🤣🤣 🤣 Αλλά τα πάει εξαιρετικά με τα κομμάτια από την αρχή, ούτε gagging ούτε τίποτα. Αχ κορίτσια εγώ το σκέφτομαι για 2ο αλλά λέω να περάσει λίγο ο καιρός γιατί 1) θέλω vback 2) ε να γυρίσω λίγο δουλειά να βρω τα πατήματα μου πριν έρθει η καταιγίδα του 2ου 😅 Να έχει μεγαλώσει λίγο και η μικρή να καταλαβαίνει περισσότερα. Κι εμείς μόνοι μας την μεγαλώνουμε, αλλά ευτυχώς έχω πολύ βοήθεια από το σύζυγό ❤️ Αφού καμία φορά που δεν την παλεύω του την δίνω 7 το πρωί που ξυπνάει η κυρία να μου την κρατήσει μέχρι τις 8 που φεύγει για δουλειά για να κοιμηθώ 😅 Τώρα ο ύπνος... Μία έτσι μία αλλιώς. Νομίζω έχω συνηθίσει πια και δεν με ενοχλεί 😅 Κάνει και ψιλοστανταρ αφυπνίσεις (12-4-6-7)  οπότε ίσως έμαθε ο οργασμός μου 🤣  Από κατορθώματα μπέμπας , έτοιμη είναι να περπατήσει 😅 Έχει ξεκινήσει να πατάει όλο το πέλμα (τόσο καιρό κινείται μόνο με τις μύτες) και κάνει πρόβες να σταθεί χωρίς να ακουμπάει κάπου! Έχω τρελαθεί! Δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Καλά εννοείται θέλει καιρό ακόμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως προπονεί τον εαυτό της! Όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο το κάνει συνέχεια μέχρι να το τελειοποιήσει και μου φαίνεται τόσο υπέροχο όλο αυτό!(Φαντάζομαι όλα τα μωρά το ίδιο κάνουν 😅)
    • Η αλήθεια είναι ότι πας με άλλο αέρα...και μπορώ να καταλάβω πόσο κουραστική είναι αυτή η διαδικασία...φτάνεις πολλές φορές σε σημείο να το κάνεις με το ζόρι, χωρίς να το απολαμβάνεις.. Και να ξέρεις ότι θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή!!! Να ξεκουράζεσαι και να κάνεις πράγματα που απολαμβάνεις!!! Και μόλις έρθει θα τα ξεχάσεις όλα 🥰🥰
    • Καλά θα κάνεις κορίτσι μου!! Εύχομαι όλα καλά να πάνε! Είναι από μόνη της όλη αυτή η διαδικασία και η αναμονή στρεσογόνα οπότε τουλάχιστον να ξέρεις ότι είσαι σε καλά χέρια και πως έχεις έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις! Θα δεις ότι θα κάνεις τα επόμενα βήματα και θα έρθει το μωράκι σου!! 
    • Ναι εγω τόσο έδωσα την τελευταία φορά αφού παίρνει 50 ευρώ επίσκεψη + 50 για το παπ 🤷‍♀️  Εσυ 40 ευρω πληρώνεις σε ιδιώτη γιατρό Αθήνα ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...