Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ?ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ,ΠΙΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ?

ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? Κ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Ολγάκι,

λοιπών εγώ έδωσα στον γιατρό 250 ευρώ + 100 τα φάρμακα, εγώ έκανα ενεσούλες puregon και πλήρωσα μονο συμμετοχή 25%

Συνολικά έκανα 3 προσπάθειες, η πρώτη ήταν σε φυσικό κύκλο και οι άλλες 2 με τις ενέσεις.

Η διαδικασία είναι απλή, θα σου πει ο γιατρός σου πότε θα ξεκινήσεις τις ενέσεις εφόσον δεν την κάνεις με φυσικό κύκλο και κάθε 2 μέρες κάνεις υπέρηχο για να δει ο γιατρός σου πόσα αυγουλάκια κάνεις.

Όταν τα αυγά είναι σχεδόν έτοιμα κάνεις μια ενεσούλα που λέγετε preglin και σου λέει να πας στο ιατρείο σε 36 ώρες για να γίνει η διαδικασία τις σπερματεγχύσεις. Πας με τον αντρούλη σου δίνει το σπέρμα και διαλέγουν τα καλύτερα στρατιωτάκια του και με μια μικρή βοήθεια τα κάνουν ακόμα ποιο δυνατά, μετά τοποθετείτε στην μήτρα. Μένεις ξαπλωμένη τουλάχιστον 20 λεπτά και μετά περιμένεις να περάσουν 14 μέρες.

Τα ποσοστά επιτυχίας είναι ανάλογα με το πρόβλημα που υπάρχει.

Σε εμένα δεν πέτυχε καμία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου Όλγα.

Δεν ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει. Οι πιθανότητες όμως είναι ίσες με αυτές της φυσιολογικής σύλληψης. κι εγώ έχω κάνει 3 διπλές σπερματεγχύσεις και δεν πέτυχε καμία και συνέχισα με εξωσωματικές. Όταν κάνεις μια λες δεν έτυχε η πρώτη θα τύχη η δεύτερη και πάει λέγοντας. Αν έχεις μικρό πρόβλημα και ο γιατρός σου δίνει πολλές πιθανότητες, οκ.

Καλή επιτυχία

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η διαδικασία είναι πολύ απλή όπως σου είπε η merenta. είναι σαν τεστ παπ, δεν πονάς καθόλου. σου βάζουν ένα μικρό καθετήρα και αφήνουν μέσα στην μήτρα τα σπερματοζωάρια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

όπως τα λένε τα κορίτσια είναι...απλά εγώ δεν έκανα ενέσεις...έπαιρνα ένα σεπραφάρ την ημέρα.. έκανα κ γω 4 η 4η διπλή...αλλά κανένα αποτέλεσμα...το μετάνιωσα τα λεφτά που έδωσα...και υποτίθεται δεν έχουμε πρόβλημα...ήμασταν εύκολη περίπτωση...τώρα που γνωρίζω αν ήμουν στη θέση σου θα κανα το πολύ μία.... 350 πλήρωνα τον γιατρό....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η διαδικασια ειναι απλη αυτη ειναι η αληθεια..εγω εκανα ενεσουλες γιατι και ο γιατρος προτιμησε αντι για ενα να εχω δυο τρια αυγουλακια..οι πιθανοτητες ειναι οπως στη φυσιολογικη συλληψη απλα λιγο αυξημενες δεδομενου οτι τα πετας μεσα τη σωστη στιγμη και αρκετα βαθεια..απο κει και περα παιρνουν το δρομο τους.Οι παραγοντες για να πετυχει ειναι πολλοι οπως και στη φυσιολογικη συλληψη.Πρεπει να το κανουν μονα τους.Εσυ πρεπει να χεις σιγουρα ανοιχτες σαλπιγγες.Εκανα τρεις η δευτερη πετυχε αλλα κρατησε λιγακι και η τριτη πετυχε και ειναι το μωρακι που εχω τωρα...εξαρταται τι θεμα εχεις..εμας ειχε παρουσιασει ενα θεμα το σπερμα οτο ηταν λιγο πιο αργο απο οσο επρεπε,και για καποιο μαγικο λογο πριν τις σπερματεγχυσεις και την επεξεργασια που του κανουν ηταν απολυτα φυσιολογικο!Πιστευω οτι αυτο βοηθησε :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...