Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια! αν εχει καμια θερμαντηρα και δεν τον χρειαζεται θα χαιρομουν να μου τον εδινε. μπορει να μου το πουλησει κιολας αν θελει.. ο μπομπιρας μου ειναι εναμηνων και τα βραδυα ειναι ζορι με το νερο. εχω θερμο αλλα μια καιει και μιαεχει κρυωσει :?

Δημοσίευση
Έχω εγώ να σου δώσω αλλά να ξέρεις ότι αργεί πολύ!!Μια φορά το επιχείρησα και δεν το ξαναχρησιμοποίησα!!!Αλλά αν θέλεις στο δίνω!

ευχαριστω! απο που εισαι??

ποσο δηλ αργει?? τι μαρκα ειναι? ρωταω γιατη μαρκα επειδη μου κανει εντυπωση που αργει. λενε οτι ειναι ετοιμο σε 3 λεπτα.. :roll:

Δημοσίευση

ευχαριστω! απο που εισαι??

ποσο δηλ αργει?? τι μαρκα ειναι? ρωταω γιατη μαρκα επειδη μου κανει εντυπωση που αργει. λενε οτι ειναι ετοιμο σε 3 λεπτα.. :roll:

Της nuk είναι!Εγώ μια φορά έβαλα βαζάκι με φαγητό και έκανε 15-20 λεπτά!Ίσως με το γάλα να μην είναι έτσι..Αθήνα μένω!

Δημοσίευση

Εμεις ειχαμε ενα θερμο της chicco που εμπενε μεσα το μπιμπερο ολοκληρο.Εβραζα το νερο το βραδυ και το πρωι ειχε την καταλληλη θερμοκρασια.Το ιδιο εκανα και αν ηθελα να παω καπου το ειχα ετοιμο και απλως εβαζα μεσα τη σκονη.

Δημοσίευση

εγω εχω θερμαντηρα με hello kitty απο το λητω,κανει κανα 5λεπτο στη δυνατη εστια,εχει 3 να διαλεξεις,αλλα στο γιο μου που δεν ειχα εκανα το εξης,αν εχεις θα σε βοηθησει,εβαζα νερο στη βραστηρα(την ειχα παρει απο τα τζαμπο 10 ευρω)μολις εβραζε..σε 1 λοεπτο το πολυ,εβαζα μεσα το μπιμπερο και πααρα πολυ γρηγορα ζεσταινε...πολυ γρηγιρα ομως για αυτο θελει παρακολουθηση

Δημοσίευση
Της nuk είναι!Εγώ μια φορά έβαλα βαζάκι με φαγητό και έκανε 15-20 λεπτά!Ίσως με το γάλα να μην είναι έτσι..Αθήνα μένω!

ισως στο μπιμπερο ναναι πιο γρηγορο τινα πω.. ποσο να κοστιζουν αραγε τα ταχυδρομικα ομως..??

penny μου ξερω οτι κανει τοσο γυρω στο 30αρι γενικα,αλλα ειπα μηπως το γλιτωσω

Δημοσίευση

αν ειναι τοσα οκ!!! και 5 ευρω ναταν δηλ.. απλα ειπα να μην αγορασω κατι που ισως πχ δε με βολεψει η οτιδηποτε.. ειναι και το 3ο μου. ναταν το πρωτο χαλαλι! λοιπον σου στελνω πμ αν ειναι οκ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Απέβαλα φυσικά!! Ναι θα χαλαρώσω τώρα λίγο το καλοκαίρι,και κάποια στιγμή θα ξανά προσπαθήσουμε ❤️ Σας ευχαριστώ πολύ και τις απαντήσεις σας ❣️
    • Καλημέρα Ιωάννα μου!! Καλά είμαστε κι εμείς! Άααα η μικρή σου βιάζεται να γίνει ανεξάρτητη!!! Τέλεια!!!! Μίλησα με τον παιδίατρο και μου είπε να μην αγχώνομαι..ο μικρός έχει ψηλώσει κι άλλο και έχει φτάσει τα 9,5 κιλά... βλέπει φαγητό μπροστά του και λέει μαμ. Με φιλάει και λέει μα. Φεύγω από το οπτικό του πεδίο και φωνάζει μαμά. Μπαμπά δε λέει ούτε για πλάκα. Το είπε δύο φορές και τέλος. Από προχθές άρχισε να λέει και ντα-ντα, για-για και νιε-νιε...έχει πολύ πλάκα. Εγώ τον αφήνω στο πάτωμα και δεν κουνιέται μόνος του. Αν καθήσω κάτω κι εγώ τότε γυρνιεται και σκαρφαλώνει πάνω μου και προσπαθεί να μπουσουλισει να πιάσει αντικείμενα, αλλά μόνος του φοβάται 🤣🤣. Πάντως, από χθες ξεκίνησε να είναι ζορικος και να δείχνει έναν απαιτητικό χαρακτήρα, κάνει ψέματα πως κλαίει για να πάρει κάποιο αντικείμενο που δεν είναι παιχνίδι και εννοείται πως δεν του το δίνω και τσιριζει 🤣🤣. 
    • @Kateriniw καλημέρα κορίτσι μου..!! Έτσι είναι, θετική σκέψη να υπάρχει πάντα, πίστη προς το Θεό και τους Αγίους μας και όλα θα πάνε καλά..!!! Αν δεν είναι τώρα θα είναι αργότερα, δεν μπορεί κάποια στιγμή θα είναι..!!! Ελπίζω σε λίγες μέρες να σε ακολουθήσω κι εγώ στο δρόμο που έχεις χαράξει.. 😄😉
    • Και μενα εχει αέρια κ εκει π εκανε συνέχεια κακα χθες εκανε μονο 2 φορες. Πολύ ζορι τραβάνε. Ευτυχώς τ βραδυ κοιμηθηκε καλα. Ξυπνούσε να φάει κ ύπνο παλι. Εντωμεταξύ εχει φουσκώσει, εχει κάνει κάτι μάγουλα, μόνο για ρουφηγμα. @Sotiria_94 τίποτα δ κανεις λαθος. Ειναι βρεφακια κι οπως βλεπεις τ ιδια τραβαμε όλες. Μην το σκέφτεσαι. Τα πας τέλεια! Σιγά σιγά θα μεγαλώσουν θα αλλάξουν. Ειδικα μολις κλείσουν τον 3ο μηνα, θα δεις άλλο μωρο.
    • Λυπάμαι ρε κορίτσι μου που περάσατε τέτοια ταλαιπωρία... χαίρομαι που είστε καλά τώρα
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...