Μετάβαση σε περιεχόμενο

ξερετε απο ονειρα????

pappy

Recommended Posts

ειμαι εγκυος και ειδα στον υπνο μου να ερχεται η μανα μου στο δωματιο μου με ενα φερετρο μικρο μεσα στο οποιο ημουν εγω,τοτε φοβηθηκα και εφυγα απο την μπαλκονοπορτα....τοτε ηρθε παλι η μανα μου στο μπαλκονι με ενα υπεροχο μωρο που υποτειθετε οτι ηταν το δικο μου το οποιο ηταν αρρωστο και δεν μου το εδινε να το παρω αγκαλια με τιποτα....οσο και την παρακαλουσα...γιατι ηθελε λεει να να βαλει στο φερετρο που ειχα δει πριν....τι ειναι??

απο την μερα που το ειδα αντιμετωπιζω σοβαρα προβληματα με την εγκυμοσυνη μου...αν ξερει καμμια σας τιποτα ας μου πει γιατιευχαρηστω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξέρω να σου πώ τί μπορεί να σημαίνει αυτό που είδες αλλά θα σου έλεγα να μην το σκέφτεσαι και προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι.......γέννησα πριν 26 μέρες και αν κάτσω να θυμηθώ τί τραγικά όνειρα έβλεπα σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου (και όλα υποτίθεται ότι σήμαιναν κάτι κακό) θα φρίξεις!!!!!! Οι ορμόνες σου τώρα κάνουν πάρτυ και μπορεί να πέφτεις για ύπνο αγχωμένη γι'αυτό και βλέπεις αγχωτικά όνειρα!!!!!!! Μην προσπαθείς να τα ερμηνεύσεις και μην τους δίνεις σημασία!!!!!!!!!

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!!!!!! Όλα καλά θα πάνε, μην φοβάσαι!!!!!!!!

κ εγω θα σου ελεγα να μη δινεις σημασια.εγω οταν ημουν εγκυος θυμαμαι που ειχα δει πως γεννησα ενα πολυ ομορφο μωρο κ παω να το παρω αγκαλια κ ηταν μονο το κεφαλι.ελειπε ολο το σωμα!κ μου ελεγε η μανα μου,το εχουν παρει να το κολλησουν κ θα το φερουν,μην κλαις :lol::lol: κ πολλα αλλα βεβαια,αλλα αυτο με ειχε αγχωσει πολυ.

ολα θα πανε μια χαρα,σιγουρα ειναι απο το αγχος μας.με το καλο!!

μη δινεις σημασια κ μην κανεις συσχετισεις..

οι ορμονες μας οταν ειμαστε εγκυες κανουν τρελα παρτυ!!!

στην πρωτη μου εγκυμοσυνη εβλεπα κ εγω πολυ κουφα κ τρελα ονειρα.. τωρα απο την κουραση πεφτω ξερη κ ουτε θυμαμαι τι ειδα!

θα γεννησεις ενα γερο δυνατο ομορφο μωρακι που θα σκαει απο υγεια!!

ολα με το καλο να ερθουν!! μην αγχωνεσαι κ μη στεναχωριεσαι!!

κοριτσια μακαρι αλλα σας ειπα οτι απο τοτε εχω σοβαρα προβληματα με την εγκυμοσυνη μου....υπαρχει περιπτωση να σημβει και το χειροτερο.....αν ξερετε κατι η εχετε καποιον ονειροκρητη καλο θα ηθελα πολυ να ξερω τι προκειτε να μες σημβει.....

σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να εχουν αισια εκβαση..

να εισαι οσο μπορεις πιο ηρεμη κυριως..

δεν ξερω καποιο σαιτ να σου συστησω... αλλα θα σου ελεγα να μη δινεις βαση στα ονειρα.. γιατι πολλες φορες μας δινουν μπερδεμενα μυνηματα απο το υποσυνειδητο μας κ βγαζουν αθελα μας κ δικες μας φοβιες

αλλα σε 2-3 σαιτ που μπηκα να δω για το θεμα σου ειδα τελειως διαφορετικες ερμηνειες

καλη συνεχεια σου ευχομαι κοριτσακι! αισιοδοξια κ θετικη σκεψη

τα ονειρα πιστευω πως ειναι ολα τα αγχη μας οι φοβοι μας και οι αναγκες μας μαζεμενα...χρειαζεσαι θετικη σκεψη και να μην λες αφου το ειδα θα συμβει..οτι μας συμβαινει το ελκουμε εμεις...σκεψου θετικα και ολα θα πανε μια χαρα θα δεις..παντως μπορεις να ψαξεις στο google ονειροκριτης και θα σου βγαλει διαφορα που μαλλον θα σε μπερδεψουν...ηρεμησε χωρις να βαζεις τον εαυτο σου στην διαδικασια του μονιμου φοβου...ολα θα πανε καλα θα δεις...

Pappy, θα σου πω λίγα που ξέρω για όνειρα.

Αν δεις παντρεμενο ατομο μεσα σε φέρετρο λένε ευτυχία στην οικογένεια, αν δεις ελευθερο τότε θα κάνει ευτυχισμένο γάμο.Όταν δεις τον εαυτό σου έγγκυο (ενώ δεν είσαι είναι, βάσανα)Αν κρατάς μώρο δεν έχω ιδέα τι μπορεί να σημαίνει. Πάντως να ξέρεις ότι όσο πιο άσχημο είναι ένα όνειρο τόσο καλό θεωρείτε πως είναι και το ανάποδο.Αλλά τις περισσότερες φορές απλά είμαστε αγχωμένοι και βλέπουμε διάφορα τα οποία ερμηνεία δεν έχουν... Απλά ηρέμησε και σκέψου θετικά. Αν αρχίσεις να ψάχνεις σημάδια σε όνειρα το πιο πιθανό είναι να λαλήσεις...

σας ευχαριστω ολες σας τελικα οι εξετασεις του μωρου βγηκαν και καλα αλλα πρεπει να κατσω στο κρεβατι γιατι φοβαται ο γιατρος για προωρο....τελικα πιστευω οτι τα ονειρα μας προειδοποιουν και δεν πρεπει να τα αγνοουμε...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...