Μετάβαση σε περιεχόμενο

entonos ponos sto stomaxi!!to exei kamia?

Recommended Posts

geia sas koritsakia!!eimai egkyoula kai dianyw thn 14h evdomada!!

edw kai merikes meres me pianei sixna ponos sto stomaxi entonos kai idiaitera meta apo fagito!!!

meta me ponaei genika stomaxi-koilia kai meta mou erxete na energithw!

alla yparxei ponos...!meta afou energithw meta apo ligo me pernaei!!

alla olo auto krataei girw sthn 1 wra!

ti na kanw???to exei kamia allh?

einai anisixitiko?

na parw ton giatro h' den xreiazetai/? :roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλο να γεννηθει το μωρακι σου!

Μην ανησυχεις οσο μεγαλωνει η μήτρα πιέζει το εντερακι σου κ μπορει να προκαλει κολικους. οσο ανεβαινει προς τα επάνω η μητρα κ αρχισει να φουσκωνει η κοιλιτσα μπορει να σε ποναει το στομαχι γιατι πιεζεται ο γαστρικος δακτυλιος.

Προσεχε μην τρως παρα πολλα οξινα για μην ερεθιζεις τιποτα απο τα δυο.

Επισης παρατηρησε εαν προερχεται απο καποιο συμπληρωμα (ασβεστιο, σιδηρο) αν ναι αλλαξε ωρα. Δες αν σου προκαλει το πρηξημο το γαλα.

Αυτα μου ειχαν απαντησει οταν ειχα το ιδιο προβλημα και τελικα εγω το ειχα εντοπισει στα γαλακτοκομικα, εμφανισα δυσανεξια και ειχα πολλα πρηξηματα. Αργοτερα (γυρω στην 16-17η)οταν αρχισε να με ενοχλει το στομαχι έκοψα τα πολλα πολλα φρουτα κ ειδικα απο το μεσημερι κ μετα.

Σου ευχομαι τα καλυτερα.

Μωρουδενια μου και εγω εχω κατι παρομοιο και τη Δευτερα που εχω γιατρο θελω να τον ρωτησω.Εμενα δεν μου χτυπαει ταυτοχρονα το εντερο,αυτο εχει δικες του ωρες που με τρομαζει ,αλλα το στομαχι με ποναει σε ασχετες ωρες και μου δημιουργει και αντανακλαστικο πονο στην πλατη και κατα μηκος του οισοφαγου.Αρχικα ειπα οτι οφειλοταν στα πολλα φαρμακα(ξερεις την ιστορια μου) μιας και ξεκινησε περιπου οταν ημουν στη δικη σου εβδομαδα,ομως παροτι τα χαπια τωρα εχουν μειωθει ο πονος ειναι πιο συχνος.Θελω να ελπιζω πως εινα φυσιολογικο.Μιλα με το γιατρο και θα σου πω κι εγω τη Δευτερα τι μου ειπε εμενα.Φιλια.

gioulaki euxaristw poly gia thn apanthsh sou!

pira egw ton giatro kai mou eipe einai fysiologiko apo to sidiro kai apo thn egkymosini!

otan tou rwthsa na allaksw sidiro mou apantise oxi!

na mhn anhsixw apla...!

ola fysiologika mou ta vriskei! :D

Γεια σας κοριτσακια.. Διαβασα για τα προβλιματα που εχετε με τα στομαχακια και το πεπτικο γενικοτερα και θελισα να σας πω την γνωμη μου (μιας και κοντεβω να παρω διδακτορικο στο θεμα αυτο)...

Οχι δεν ειμαι γιατρος αλλα απο τοτε που θιμαμε τον εαυτο μου εχω προβλιμα με το στομαχι μου. Εδω και καπια χρονια περνω καθιμερινα χαπια για την λεγομενη ΓΟΠ (γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση)...

Οταν ημουν εγκυος στον γιο μου εκλαιγα απο τον πονο καπιες μερες γιατι δεν επιτρεποταν να παρω τα φαρμακα μου...

Mumbasha μου πολυ φοβαμε πως εχεις και εσει καπιο θεμα με τον ισοφαγο, αυτα που περιεγραψες μου φενοντε πολυ γνοστα :? Σας παραθετω αυτο το λινκ http://www.medlook.net/article.asp?item_id=2870.

Ελπιζω να σας δωσει καπιες απαντισοις...

Εγώ το πρώτο τρίμηνο ξυπνούσα καθημερινά με πολύ πόνο στο στομάχι και έπρεπε να φάω 2 φρυγανιές για να συνέλθω..νόμιζα πως έτσι θα πάει μέχρι το τέλος αλλά μετά πέρασε.

Μωρουδενια καλημερα.Μιλησα με το γιατρο και μου ειπε οτι τελικα ειναι ενδειξεις γαστροοισοφαγικης παλινδρομισης πραγμα φυσιολογικο για την εγκυμοσυνη μιας και χαλαρωνει ο πυλωρος που ομως ειναι πιο εντονο σε περιπτωσεις που πριν την εγκυμοσυνη υπηρχε ηδη καποια ευαισθησια οπως γαστριτιδα που ειχα εγω για παραδειγμα.Δεν μπορουμε να κανουμε κατι μονο κανενα maalox η simeco μου ειπε να παιρνω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...