Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΑΡΟΣ ΔΙΔΥΜΩΝ ΣΤΗΝ 31 ΒΔΟΜΑΔΑ...Νο 2....

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα και πάλι..!!!

Στον τελευταίο μου υπέρηχο (31 εβδομάδων και 5 ημερων)τα διδυμάκια μου ζύγιζαν 1410 γρ το κοριτσάκι και 1303 το αγοράκι...εννοείται είναι σε διαφορετικούς σάκους και τρέφονται το καθένα απο τον πλακούντα του.

Το ντόπλερ έδειξε φυσιολογικό...παρόλα αυτά ανυσηχώ γιατί μου φαίνονται μικρούλια..

Καμιά κοπέλα να μου πει την εμπειρία της???

Εύχομαι σε όλες μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε μην ανησυχεις.....

να φανταστεις οτι τα δικα μου στην 38η που γεννηθηκαν, βγηκαν απο 2300 το καθενα!

σε 7 βδομαδες ξερεις ποσο πολυ θα μεγαλωσουν;;;;;

δεν μπορω να ψαξω στους ιατρικους φακελους τωρα ομως, γιατι ειναι στο δωματιο του Σπυρου και δε ρισκαρω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να τον ξυπνησω!!!!!

όχι μην τον ξυπνήσεις...ελπίζω να πάρουν γιατί έχω αγχωθεί...η κοιλιά μου δεν είναι διδύμων,είναι οκ για ένα μωρό..πολύ μικρη!

άντε να δούμε,έχω πάρει 10 κιλά όλα και όλα και ο γιοατρός μου μου λέει να πάνε οπωσδήποτε πάνω απο 2 κιλά και κάτι...φαντάζομαι τα δικά σου δεν μπήκαν θερμοκοιτίδα ε?

εγω μεχρι τον 7ο εβαζα μολις 1 κιλο το μηνα. συνολο οταν γεννησα ημουν +14.

επισης στον 7ο που πηγαμε και διακοπες, ημουν με μπικινι ολη μερα στην παραλια!

και οι υπολοιποι λουομενοι, μετα το σοκ που με εβλεπαν στη θαλασσα, δεν το περιμεναν οτι εχω διδυμα!

δεν εχω και ευκαιρη φωτο να σε βαλω... τις εχω στο εξωτερ. σκληρο που ειναι πανω στο δωματιο του Σπυρου, κλασικα!!! :lol:

δε χρειαστηκαν θερμοκυτιδα τα μωρα. και οι νοσοκαμες επαθαν πλακα γιατι με το που τα πηγαν πανω στα νεογνα, ξεσκιστηκαν στο φαγητο!

κατσε ηρεμισε και ξεκουρασου... θα χρειαστεις ολη την ενεργεια και την υπομονη που ουτε φανταζοσουν ποτε οτι εχεις, μολις σκασουν μυτη! οι πρωτες 40 μερες ειναι..... γουαου!

kalnmera koritsia egw d eimai stnv pareoula sas kai t 8emataki gia t varos akoma d me apasxolei ka8wti eimai egkuos se diduma,mallon 2 koroules, se diaforetiko sako,kai dia nuw tnv 22 evdpomada....8a n8ela omws pragmatika ,an d exete antirnsn, na me von8nsete liiiigaki me tnv empeiria sas vagman eidika esu....uparxei autn n dunatotnta va suvexisw me tis apories mmmmmm>?? :?

Κοριτσια εγω γεννησα τα διδυμακια μου στην 34η εβδομαδα, 1750 η κορη και 1850 ο γιος. Μπηκαν στη θερμοκοιτιδα προληπτικα, οχι διασωληνωμενα, αν και ημασταν ετοιμοι για Αθηνα, δε χρειαστηκε. Το οτι γεννησα φυσιολογικα τα βοηθησε να αναπτυχθουν τα πνευμονια τους (το αισθημα της αυτοσυντηρησης, οπως μου εξηγησε ο γιατρος), βεβαια ειχε γινει και ενεση γι' αυτο πιο μπροστα. Ολα καλα και αν και προωρα η αναπτυξη τους ηταν πολυ γρηγορη. Εφυγα απο το μαιευτηριο οταν εγιναν 1900γρ. Μην ανησυχεις, ολα θα πανε καλα. Με το καλο κοριτσι μου!!!!!!!!!!

maryfairyz να εισαι καλα για τις ευχες και μη μασας μια!

σκεψου οτι περνας την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!!!!

χωρις υπερβολες!

στο Διαβαλκανικο Θεσσαλονικης γεννησα με καισσαρικη, γιατι αν και τα μωρα και τα 2 ειχαν σωστη θεση, ο ΣΠυρακος που εβγαινε πρωτος ειχε 2 αντι 3 αγγεια στον ομφ. λορο και φοβοταν ο γιατρος οτι θα φαει μεγαλο ζορι και θα πηγαιναμε αρων αρων για καισσαρικη.

παντως μια χαρα ηταν η καισσαρικη. επισκληριδιος, ευχαριστο αστειο κλιμα με ολους στο χειρουργειο, δεν ειχα συνειδητοποιησει ακομα οτι γενναω αφου σπασανα τα νερα 1,5 μερα πριν το προγραμματισμενο ραντεβου. και οταν λεω σπασανε, μα φανταστειτε, οπως νομιζα εγω οτι γινεται πλημμυρα... σαν περιοδος ενα πραγμα, ελαφρως ροζ υγρο.

και επαναλαμβανω... τα δυσκολα ξεκινανε μολις γυρισετε οοοολοι μαζι στο σπιτι!!!

ε, ρε γλεντια!

αλλα οποιος καταφερνει και μεγαλωνει διδυμα, νομιζω, τα αλλα του φαινονται απλα οδοντοκρεμες!!! :lol::lol:

evatsi οτι θες στη διαθεση σου, ή εδω ή με πμ. αλλα να χαρεις τα κοριτσακια σου, γραφε ελληνικα γιατι στραβωθηκα να σε διαβασω ρε κοπελια! ;)

Χελιδονακι διδυμα με +5 κιλα! τυχερουλα!!!!! :lol:

να ειστε καλα!

άντε να δούμε...έχω υπέρηχο τώρα ξανά αρχές Δεκέμβρη και έχω μεγάλη αγωνία...

vagman να είσαι καλά και θα τα λέμε..!!! :D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...