Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ.ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ??????????????


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 25000,000ΣΠΕΡΜ/ΡΙΑ /ML 10%ΖΩΗΡΗ,45%ΕΛΑΤΩΜΕΝΗ,15%ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΥΚΛΙΚΑ ΚΑΙ 30%ΑΚΙΝΗΤΑ.ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΡΝΡΤΙΝΗ ΚΑΙ Q10ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ.ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ 1ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΣΕ Φ.ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ 2 ΜΑ ΦΑΡΑΜΑΚΑ.ΑΠΟΤΥΧΙΑ :( .Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΥΡΣΟΚΗΛΗ ΟΠΟΥ Ο ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΕΛΤΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΟΛΥ ΜΕ 70% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.ΚΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΕΠΩΡΗΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ,ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ Η ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΛΕΕΙ 45%ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 32 ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ 33.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΑΛΕΠΩΡΗΘΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΛΟΚΗ.Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΛΕΠΩΡΙΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eva μου δεν ξέρω τι να σου πω! Λοιπον και ο άντρας μου είχε κιρσοκύλη, είχε 4.000.000 εκ μόνο και χάλια κινητικότητα και ποιότητα. Ο ουρολόγος μας είπε ότι έπρεπε να κάνει επέμβαση θα είχε βελτίωση, αλλά μας είπε ότι το πρόβλημα μπορεί να μην λυθεί. Την κάναμε αλλά αποτέλεσμα μεγάλο δεν είδαμε. Να φανταστείς οτί μετά από 1 χρόνο έφτασε με βιταμήνες τα 17.000.000, μην περιμένεις θαύματα. Γνώμη μου είναι να ακούσεις τον γυναικολόγο σου.Α! το χειρουργείο μας κόστισε 2.500 περίπου.Υπάρχουν πολλές μέθοδοι,η σπερματεν... και η εξωσωματική με φυσικό. Η μικρογονιμοποίηση είναι η τελεύταία, δεν είστε για εκεί, αλλά μια εξωσωματική με φυσικό ή τροποποιημένο φυσικό είναι λύσεις. Πάντος μια φίλη μου που ο άντρας της είχε 30.000.000εκ με κιρσοκήλη ο ένας γιατρό του είπε να την βγάλει και ο άλλος όχι. Τελικά δεν την εβγαλέ και είπαν να ξεκινήσουν εξωσωματική, τελικά έμεινε έγκυος πριν ξεκινήσει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

EVA ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΜΗΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΟΥΡΟΛΟΓΟΥΣ. Ο ΕΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΙΡΣΙΚΗΛΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΑΠΟ 10% ΖΩΗΡΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 7% ΜΕΤΡΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ 25% ΣΥΝΟΛΟ. ΤΟΣΟ Ο ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ.

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΤΟ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΗΨΗ Η ΟΧΙ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΣΑΝ ΑΙΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευα μου εμενα ο αντρας μου την εκανε την συγκεκριμενη εγχειριση.Δυστυχως δεν υπηρξε καμια βελτιωση στο σπερμα ,τζαμπα ταλαιπωρηθηκε.μετα απο 4 χρονια ,οταν πηγαμε για εξωσωματικη ο γιατρος του κεντρου μας ειπε οτι κακως την εκανε την εγχειριση,παρα πολυ σπανια υπαρχει καποια μικρη βελτιωση στο σπερμα.καλη επιτυχια σου ευχομαι σε οτι κι αν αποφασισετε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εμας μας ειχαν βαλει σε τετοιο διλημα, μαλλον χωρις λογο τελικα...

ο αντρας μου, που γενικα εχει θεμα με τα ιατρικα και ολο ψαχνεται, εκανε μολις ειπαμε να παμε για μωρο σπερμοδιαγραμματα ανα τακτα διαστηματα που ο ουρολογος ελεηγε πως ηταν οκ.

και εμεις καναμε κυκλους με κλομιφαινη και σπερματεγχυση (και το κεντρο εκει ελεγε οτι το σπερμα ηταν οκ) αλλα τιποτα.

και οι δικες μου εξετασεις ηταν ολες οκ.

τελικα ο ουρολογος τον ειδε να την πολυψαχνει τη δουλεια, ισως να ηθελε και ρευστο, καλοκαιρακι ηταν...

και του λεει ξαφνικα: α, αυτο το σπερμα δεν ειναι γονιμο! πρεπει να κανεις επεμβαση!

γυρναει ο δικος μου σπιτι ετοιμος να μπει χειρουργιο! βρε καλε μου, βρε χρυσε μου...

ψαχνουμε τις προηγουμενες εξετασεις, χωρις διαφορες με εκεινη!

τελικα πηγε σε αλλον ουρολογο για 2η γνωμη, ο οποιος αφου γελασε με την ιστορια του ειπε αφου δεν βρισκουμε γιατι δεν μενω εγκυος, να παμε οσο ειμαστε σε καλη ηλικια, εγω 34, ο αντρας μου 35, να κανουμε μια εξωσωματικη να τελειωνουμε...

ετσι και εγινε...

και με την πρωτη προσπαθεια ηρθαν τα διδυμακια μας...

ετσι λοιπον σου προτεινω να παρετε και αλλη γνωμη και γιατι μικρογονιμοποιηση και οχι απλη εξωσωματικη;;;

σου ευχομαι τα καλυτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευα ειχε και ο αντρας μου κυρσοκηλη. Ο ουρολογος του ελεγε για επεμβαση, ενω ενας αλλος του εδωσε μια θεραπεια για 3 μηνες πολυ σιγουρος οτι θα ειχε αποτελεσμα. Μετα απο 3 μηνες καμια διαφορα. Ο γυναικολογος μου ελεγε οτι η εγχειρηση δε θα εχει αποτελεσμα, γιατι ειχε και αζωοσπερμια, οποτε τσαμπα ο κοπος. Προχωρησαμε σε εξωσωματικη. Ενας φιλος μας την εκανε την εγχειρηση διχως αποτελεσμα. Τωρα τι να πω. Ισως ο γυναικολογος σου ξερει καλυτερα. Καλα αποτελεσματα να εχετε οπως και να εχει!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΟΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ.ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΛΕΜΕ.VAGMAN ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ?ΕΓΩ ΑΝΥΣΗΧΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ :( .ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΜΕ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ.......... :( .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΗΛΗΣΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΟΥΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΧΓΥΣΕΙΣ ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΓΙΑ ΕΞΟΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΨΙΛΟΣΑΛΤΑΡΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δικιο εχεις. Εγω οταν ο γυναικολογος μου ειπε οτι η εξωσωματικη ειναι η μονη λυση, εφυγα απο το ιατρειο κλαιγοντας. Βρισκομουν σ' αλλον κοσμο, ολα γυρω θολωσαν, μου ειχε ερθει πολυ ξαφνικο. Το αποτελεσμα μετα κοπων και βασανων το βλεπεις στη φωτο. Σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευα Θεσσαλονικη μενουμε (λιγο πιο εξω τωρα πια). ο γιατρος λεγεται Πουναρας, σαν τις καλτσες :lol: και ειναι στρατιωτικος.

οσο για την εξωσωματικη, εγω πηγα αποφασησμενη να κανω. ενα πραγμα που με αρεσε απο την πρωτη στιγμη στον γυναικολογο που πηγαμε, ηταν οτι δεν προσπαθουσε να μου την πουλησει, αν καταλαβαινεις τι εννοω. μου ειπε ολα τα αρνητικα κλπ, ρωτουσε συνεχεια αν ειμαι σιγουρη πως θελω ναμπω σε αυτη τη διαδικασια κλπ κλπ.

μιλησαμε και με την εμβρυολογο του και στο μυαλο μου το εβαλα σαν μια ακομα εξεταση. να δουμε τελικα στο πλακακι του μικροσκοπιου τι παιζει πια! ετσι δεν ειχα και αγχος.

σου ευχομαι τα καλυτερα και συντομα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΔΥΔΙΜΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!!!!!!ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑ ΖΕΙΣΟΥΝΕ!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΦΕΙΣΕ ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ.ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΠΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑ.ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΙ.ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Φ Ο Β Α Μ Α Ι.ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΠΟΤΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...