Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μπράβο βρε Μαρικάκι μου!!!!! Όλα τέλεια!!!!!! Μπράβο κορίτσι μου!!!!!!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι!!!!!!!!! Από δω κ πέρα θα κάνεις μόνο αισιόδοξα όνειρα!!!!!!! Ο Χριστός να είναι μαζί σου πάντα!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

γιου χου!!!

εδώ είμαι κι εγώ!

Ωραία τα νέα σου...το καλύτερο δώρο!

Γερή και δυνατή σου εύχομαι και από εδώ και στο εξής μόνο χαρές και πανηγύρια!

Καλά να περνάς στο Aμέρικα αλλά και καλή επιστροφή στο Ελλάδα για τις διακοπές σου.

Να είσαι καλά Μαρικάκι υγιής και δυνατή και μη στεναχωριέσαι για τίποτα!

hugs and kisses

Δημοσίευση

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ Κ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!

ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!!!!!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΜΙΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΣ!!!!!!

ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ Κ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΙΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ......

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση

Γιορτάζεις;;;;;;

Πολύχρονη και γεμάτη υγείαααααααα!!!!!!!!!!

Μόνο όλα τα καλά μπορώ να σου ευχηθώ!!!!!!!! @};-@};-@};-@};-@};-

Καθε σου επιθυμία ευχή μου! [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif]

MDJKp2.png

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια elina μου, muriam μου, maria12 σας ευχαριστώ πάρα-πάρα-πολύ για τις ευχές σας, να είσαστε καλά φιλενάδες μου και να χαίρεσται τις οικογένειές σας :YMHUG::x:-*:YMHUG::x:-*:YMHUG::x:-*:YMHUG::x:-*

Έβγαλα εισητήριο για Ελλάδα [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif] Έρχομαι επιτέλους (Θεού θέλοντως και καιρού επιτρέποντως) μετά από 2 χρόνια απουσίας :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:8-}8-}8-}8-}8-} και θα δω συγγενείς και φίλους.

Όποια κοπέλα έχει χρόνο για ένα καφεδάκι και θέλει να γνωριστούμε από κοντά μπορεί να μου στείλει πμ και να ανταλλάξουμε τηλέφωνα.

Σας φιλώ όλες και θα τα ξαναπούμε πριν από τις γιορτές. :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Αναστασία και Νάσια μου σας ευχαριστώ πολύ, κορίτσια, για τις ευχές σας :YMHUG::x:-*:YMHUG::x:-*:YMHUG::x:-*

Σας εύχομαι Καλές Γιορτές, με υγεία και πολύ-πολύ αγάπη, αγκαλίτσες και ρουφιχτά φιλάκια στα ζουζουνάκια σας :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Δημοσίευση

Christmas baby.jpg[/attachment:2ogdjhxn]Φιλενάδες μου, σας ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεσται και μου γράφετε τόσο συχνά :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Σας στέλνω όλη μου την αγάπη για τα Χριστούγεννα και πολλές ευχές για την Πρωτοχρονιά από την παγωμένη Μασσαχουσέττη. Απόψε ίσως χιονίσουμε....

Πολλά, πολλά φιλάκια σε σας και στα αγγελούδια σας :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Θα τα ξαναπούμε από Αθήνα τώρα...

Και για να μην ξεχνάμε σε τι φόρουμ γράφουμε, σας αφιερώνω ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο μωράκι :x:x:x:x:x:x:x:x με την ευχή να το αποκτήσουν όλες οι επικείμενες μανούλες...

  • 1 year later...
Δημοσίευση

Γειά σας φιλενάδες μου :YMHUG: :YMHUG: :YMHUG: :YMHUG: :YMHUG: :YMHUG: :YMHUG:

 

Επιτέλους, μετά από 1 χρόνο απουσίας, κατάφερα να ξανασυνδεθώ στο μάμμυ.

 

Δεν ξέρω πόσες από τις παλιές φίλες παραμένουν στο φόρουμ, αλλά με μεγάλη χαρά και συγκίνηση διάβασα ότι η rose25, και το morouli θα γίνουν επιτέλους μανούλες. Συγχαρητήρια φιλενάδες [smilie=sign4.gif]  Θα γίνεται υπέροχες μανούλες. Πολλές ευχές και σε σένα jannolino για το αγοράκι σου [smilie=love4.gif]

 

Εγώ έκλεισα 2 χρόνια χωρίς καρκίνο και μπήκα στον 3ο.

Αισθάνομαι δυνατή και αισιόδοξη για το μέλλον. Παίρνω το tamoxifen, γυμνάζομαι, προσέχω την διατροφή μου και ελπίζω σε πολλά ακόμα χρόνια χωρίς καρκίνο.

 

Σας φιλώ γλυκά και σας θυμάμαι πάντα με αγάπη [smilie=love4.gif]

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Marikaki μου γλυκό, γλυκό χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι καλά και τόσο καιρό μακρυά απο αυτην την ασθένεια. Εύχομαι μέσα απο τις δυο μου καρδιές ώρα ποια να μείνεις για όλη την υπόλοιπη ζωή σου μακρυά απο αυτό. Ναι τα κατάφερα και εγώ μετα απο τόσα χρόνια 3 πια επίσημα να μείνω έγκυος. Πάλεψα πολύ και πολύ δύσκολα με πολλές απογοητευσεις γιατί δεν έπερνα φάρμακα και πολύ δύσκολα να κατεβάσω ωάρια και οχι ποιοτικά. Αλλά ο Θεός μου το έστειλε με τον τρόπο του.  

Εσείς το κοιτάζετε το θεμα παιδιού?

Σου ευχομαι και σε σένα με όποιον τρόπο θελει ο Θεός να σας το φέρει.

 

Αχ πόσο χάρηκα που έγραψες. Σε σκεφτόμουν αρκετές φορές και μάλιστα ήθελα να σου γράψω αλλά απέφευγα.

 

Να είσαι καλά και ακομη ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...