Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φιλενάδες μου γλυκιές σας αποχαιρετώ με αγάπη


Recommended Posts

Φιλενάδες μου γλυκιές, σας χαιρετώ από το Αμέρικα και σας αποχαιρετώ!

Το ταξίδι της μητρότητας για μένα τελειώσε και τώρα ξεκινάει το ταξίδι της επιβίωσης!!! Δυστυχώς διαγνώστηκα με καρκίνο στο δεξιό στήθος και στις 14 Δεκεμβρίου θα κάνω μαστεκτομή. Δεν γνωρίζουμε ακόμα το στάδιο του καρκίνου. Εάν είμαι τυχερή δεν θα έχει ξεφύγει από το στήθος. Η θεραπεία θα είναι μακροχρόνια με όλες τις σχετικές παρενέργειες.

Το είδος του καρκίνου που με χτύπησε δεν είναι αυτό που σκοτώνει τις περισσότερες γυναίκες. Ονομάζεται Διηθητικό Λοβιακό Καρκίνωμα. Είναι αργός καρκίνος, αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται στις μαστογραφίες. Δεν έχει την μορφή όγκου. Απλά σκληραίνει το στήθος από τη θηλή προς την μασχάλη. Να φανταστείται ότι τον Απρίλιο με εξέτασε γιατρός και δεν βρήκε τίποτα. Και τον Οκτώβρη που έκανα μαστογραφία, η καρκινική περιοχή είχε ήδη φτάσει τα 7 εκατοστά!!!

Τους ρώτησα εάν οι θεραπείες που έκανα, με clomephene, Gonal F, Altermon, Utrogestan, και χάπια Estradiol για τις σπερματεγχύσεις και τις εξωσωματικές, προκάλεσαν τον καρκίνο και οι γιατροί μου τα μάσαγαν!!! Μια νοσοκόμα μου είπε ότι πιθανώς να τροφοδότησαν τον καρκίνο και να προχώρησε πιο γρήγορα. Να εχετε υπόψη σας ότι η εστραδιόλη και η προγεστερόνη είναι οι καλύτερες τροφές του καρκίνου του στήθους.

Τώρα που έχω τα αποτελέσματα της βιοψίας γνωρίζω με βεβαιότητα ότι ο καρκίνος μου τρεφόταν με εστραδιόλη και προγεστερόνη. Οι θεραπείες που μου έκαναν τον έκαναν θρεφτάρι!!!! Και ενώ βρισκόταν σε μια λανθάνουσα κατάσταση, την οποία βεβαίως εγώ και οι γιατροί αγνοούσαμε, ξαφνικά έσκασε και βγήκε στο σεριάνι!!!

Γι'αυτό κορίτσια, σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου!!! Οσες βρίσκεσται κοντά στα 40, ή τα έχετε περάσει, σκεφτείται το διπλά πρωτού ξεκινήσετε ορμονοθεραπείες για δικό σας παιδί. Χίλιες φορές να είχα δοκιμάσει εξαρχής με δανεικά ωάρια και να είχα αποφύγει όλα αυτά τα φάρμακα.

Ευχηθείται μου καλή δύναμη και καλά ξεμπερδέματα!!!

Σας φιλώ γλυκά :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-* σας αγαπώ όλες πάρα πολύ :YMHUG::x:YMHUG::x:YMHUG::x:YMHUG::x:YMHUG::x:YMHUG: , θα μου λείψετε αφάνταστα και κατά διαστήματα θα συνδέομαι να διαβάζω τα νέα σας.

Με στηρίξατε σε πολύ δύσκολα χρόνια και μου ανοίξατε τα μάτια σε θέματα που δεν γνώριζα.

Για όλα αυτά σας είμαι ευγνώμων και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Αναστασία, ΣΙΑ, Ρόυζ, Μερέντα, Xouanitaki, Cuando, Morouli, Madi, X+M, Muriam, Kon21, Levou, Teddy Dion, girl84, Χρυσάνθη, Lagonisi, LIL, Twiggy, Tzoutzouka, Elina76, Tanya, Kiska, zaxarenia, samantha, afrodite, Συννεφάκι, Jannolino, Barcelonita, DIOSA, Esys, Etoile, Lollipop, Elenakos,.... σίγουρα κάποια, ή κάποιες θα έχω ξεχάσει...!!!! σας φιλώ γλυκά και σας στέλνω την αγάπη μου και τις καλύτερες ευχές μου :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Και πάνω απ' όλα, να προσέχετε τον ευατό σας και ποτέ να μην εφησυχάζεσται :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν και έχουμε μιλήσει μόνο μία φορά (το θυμάμαι) ειλικρινά πολύ λυπήθηκα που σε διάβασα τώρα......σου εύχομαι τα καλύτερα, πάντα να ελπίζεις και να μην εγκαταλείψεις το γέλιο και την αισιοδοξία :x ....αφού δεν είναι επιθετικός, είναι ιάσιμος, μην ανησυχείς.....

μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να πάνε όλα πάρα πάρα πάρα πολύ καλά :!::x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eχω συγκλονιστεί με την ιστορία σου!!! Σου εύχομαι απο καρδιάς καλή επιτυχία και τα αποτελεσματα να είναι καλά χωρίς να έχει προχωρήσει και θα σου πω μόνο οτι η ανθρωπινη (ψυχική) δύναμη κάνει θαύματα!!! Δείξε δύναμη και θα δεις οτι οχι μόνο θα νιώθεις εσύ καλύτερα αλλά θα δώσεις και περισσότερο κουράγιο στους δικούς σου ανθρώπους (που παραδόξως θα είναι πιο χάλια ψυχολογικά απο εσένα!)

Καλή δύναμη και θα ήθελα να μαθαίνω τα νέα σου παρόλο που δεν γνωριζόμαστε!!!!

Πολλά φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπάμαι πάρα πολύ γι' αυτό που σου συμβαίνει...

Έχουμε μιλήσει ελάχιστες φορές νομίζω, αλλά ξέρω την ιστορία σου και θαύμαζα πάντα την αποφασιστικότητά σου. Σου εύχομαι γρήγορα να το ξεπεράσεις. Αφού δεν είναι επιθετικός καρκίνος, σημαίνει ότι μπορεί να θεραπευθεί. Άλλωστε, ο καρκίνος του στήθους είναι ιάσιμος γενικότερα.

Το σημαντικό είναι να είσαι πάρα πολύ αισιόδοξη και να προσπαθήσεις να έχεις καλή ψυχολογία. Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω.

Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ για σένα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Argi, maria Z και Θέλω να γίνω μαμά! σας ευχαριστώ κορίτσια από την καρδιά μου :x:x:x:x:x:x:x:x:x

Είμαι δυνατή και θα παλέψω!

Πάνω που είχαμε κανονίσει την εξωσωματική με δανεικά για τον Φεβρουάριο και πάνω που είχα κλείσει εισητήριο και ήρθαν οι γονείς μου Αμερική για τις γιορτές, μας έπεσαν τα νέα στο κεφάλι σαν κεραυνός. Ασφαλώς και δεν έχω αποκαλύψει την αλήθεια στους γονείς μου. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Ήμουν πολύ άτυχη, γιατί οι γιατροί δεν το εντόπισαν νωρίτερα και εγώ δεν το κατάλαβα καθόλου, γιατί ο δεξιός μου ώμος έχει "παγώσει" από τον περασμένο Ιανουάριο και οι κινήσεις μου είναι περιορισμένες.

Τέλος πάντων, ο αγώνας συνεχίζεται και ελπίζω η ζωή να συνεχίζει να μου χαμογελάει [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif]

Ο λόγος που αποκάλυψα την ιστορία μου είναι γιατί ήθελα να σας χτυπήσω καμπανάκι. Οι γιατροί το μόνο που επιθυμούν είναι να πουλήσουν εξωσωματικές και θεραπείες. Δεν νοιάζονται για μας και την υγεία μας. Βλέπουν μια καλή μαστογραφία και ένα καλό τέστ ΠΑΠ και προχωράνε σε επιθετικές θεραπείες, χωρίς να υπολογίζουν την ηλικία της γυναίκας και το πόσο κοντά στην εμμηνόπαυση βρίσκεται. Εγώ είχα διαβάσει τις παρενέργειες, και γι'αυτό αρνήθηκα περισσότερα φάρμακα, αλλά δυστυχώς η ζημιά είχε ήδη γίνει...

Πρέπει να έχετε να μάτια σας ανοιχτά, γιατί εσείς είσατε ο καλύτερος γιατρός!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη δυναμη σου ευχομαι...ολα να πανε καλα...να βγεις νικητρια απο αυτη την ιστορια!!!!

δε ξερω τι αλλο να σου γραψω... :oops::oops::oops: εχω μεινει αφωνη!!!

Αν και δεν εχουμε "μιλησει " ποτε ηξερα πως προσπαθεις για παιδακι και ποσο το ηθελες.

Συμφωνω απολυτα με ολα οσα εχεις γραψει εκτος απο αυτο...

Το ταξίδι της μητρότητας για μένα τελειώσε

Ποτε δε ξερεις τι θα σου ξημερωσει!!Εχε πιστη!!!

Σε φιλώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ πολύ Παναγιώτα μου :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x:x

Θα υποστώ 6 μήνες χημειοθεραπεία, μετά ακτινοθεραπεία, και μετά ορμονοθεραπεία. Πρέπει να περάσουν 5 χρόνια πρωτού ξαναδοκιμάσει κανείς για παιδί και δεν σκοπεύω να ξαναπιώ το παραμικρό φάρμακο εξωσωματικής. Ιδιαίτερα cyclacur και utrogestan, γιατί αυτά ακριβώς θρέφουν τον καρκίνο, και θα είναι σαν να ακυρώνω τις θεραπείες που προηγήθηκαν.

Η υιοθεσία είχε περάσει από το μυαλό μας, αλλά δεν θα ήθελα να έχω ένα παιδάκι και να ξανααρρωστήσω στο μέλλον...

Γι'αυτό γράφω ότι το ταξίδι της μητρότητας τελείωσε.

Και ξέρεις κάτι; Δεν στεναχωριέμαι! Τώρα έχω κάτι πολύ πιο σοβαρό μπροστά μου και θα εστιάσω στο να ζήσω τη ζωή μου όσο καλύτερα μπορώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και ξέρεις κάτι; Δεν στεναχωριέμαι! Τώρα έχω κάτι πολύ πιο σοβαρό μπροστά μου και θα εστιάσω στο να ζήσω τη ζωή μου όσο καλύτερα μπορώ!

Στο ευχομαι ολοψυχα!!!! :x:x:x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρικάκι μου έχω μείνει άφωνη.....δεν έχουμε μιλήσει ποτέ αλλά επειδή διάβαζα συχνά τα ποστ σου σε θαύμαζα για την δύναμη της ψυχής σου και τις προσπάθειες που έκανες για να αποκτήσεις παιδάκι! Εύχομαι αυτή η δύναμη ψυχής να σε βοηθήσει και σε αυτόν τον αγώνα που δίνεις τώρα........ο Θεός και η Παναγία να είναι μαζί σου και να βγείς νικήτρια (είμαι σίγουρη γι'αυτό)!!! Όπως είπε και η Άννα Μαρία, ο καρκίνος του στήθους είναι πλέον κατά πολύ μεγάλο ποσοστό ιάσιμος (έχω αρκετά παραδείγματα στο περιβάλλον μου) και ευτυχώς στην δική σου περίπτωση δεν είναι επιθετικός.

Καλή δύναμη καλό μου!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ πολύ Νάσια μου :x:x:x:x:x:x

Είμαι και εγώ αισιόδοξη, γιατί τα κύταρρα δεν είναι επιθετικά. Επίσης οι λεμφαδένες μου φαίνονται καλά, αλλά εάν δεν ανοίξουν να δουν, δεν μπορούν να ξέρουν... Ούτως ή άλλως, θα με βομβαρδίσουν με θεραπείες, γιατί είμαι ακόμα πολύ νέα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα το ξεπεράσεις καλό μου.....είμαι σίγουρη!!!!!! Ελπίζω να σου δώσει λίγη αισιοδοξία αυτό που θα σου πώ....και οι δύο γονείς μου χτυπήθηκαν από τον καρκίνο ταυτόχρονα (τρέχαμε από το ένα νοσοκομείο στο άλλο), ο μπαμπάς μου λευχαιμία και η μαμά μου καρκίνο νεφρού (είναι με ένα νεφρό πλέον), έχουν περάσει 9 χρόνια από τότε και είναι και οι δύο πολύ καλά........Ο Θεός είναι μεγάλος και όλα θα πάνε κατ'ευχήν!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φιλεναδα τι ηταν αυτο επεσα απο τα συννεφα :-o τα εχασα με ολα οσα γραφεις!τι να πω πραγματικα λυπαμαι πολυ που εξελιχτηκαν ετσι τα πραγματα και σε ευχαριστουμε πολυ που το μοιραζεσαι μαζι μας.ευχομαι να ειναι περαστικα ολα να εισαι γερη και δυνατη γιατι αυτο εχει σημασια!!!ξερω ποσο πολυ ηθελες ενα παιδακι και στεναχωρηθηκα πολυ αλλα ο Θεος ξερει τι κανει.Να εισαι καλα ,να προσεχεις τον ευατο σου και να μπαινεις να μαθαινουμε νεα σου γιατι θα μας λειψεις :(:( αλλωστε εγω εδω θα ειμαι ακομα στην αναμονη για ενα μωρο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ο θεος να σου δωσει δυναμη να το αντιμετωπισεις κ αυτο..ολα θα πανε καλα αρκει να το πιστεψεις κ να το παλεψεις.εχω πολλα παραδειγματα γυρω μου που το νικησαν.κ κανενα παιχνιδι δεν τελειωσε.σκεφτειτε κ την υιοθεσια πιο σοβαρα.εχεις τοση αγαπη να δωσεις..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Marikaki μου γλυκό, δεν έχω λόγια...Δε μπορείς να φανταστείς πόσο στεναχωρήθηκα διαβάζοντας το μήνυμά σου.Αυτό που μπορώ να σου πω αυτή τη στιγμή είναι να μην το βάζεις κάτω, το παν στο θέμα του καρκίνου είναι η ψυχολογία. Όλοι λίγο πολύ έχουμε ζήσει παρόμοιες ιστορίες στο κοντινό μας περιβάλλον, και πρέπει να πιστέψεις ότι θα τα καταφέρεις ;););) Είμαι σίγουρη ότι θα δείξεις τόση δύναμη όση χρειάζεται. Όλες το ξέρουμε ότι είσαι πολύ δυνατή και σε θαυμάζουμε.

Σου εύχομαι να είσαι δυνατή και αισιόδοξη. Ότι καλύτερο καρδιά μου :P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νάσια λυπάμαι για την ταλαιπωρία των γονιών σου, αλλά χαίρομαι που μετά από τόσα χρόνια είναι καλά. Αυτό μου δίνει μεγάλη δύναμη!!! Εύχομαι να τους έχεις κοντά σου για ακόμα πολλά-πολλά χρόνια.

Καλή μου Ρόουζ , δεν θα μείνεις για πολύ στην αναμονή. Είμαι σίγουρη γι'αυτό. Παίξε τα χαρτιά σου σωστά, κάνε έξυπνες επιλογές και θα γίνεις μανούλα. Στο λέω εγώ, το Μαρικάκι, που περνάει δια πυρός και σιδήρου!!! Δεν μασάμε εμείς [smilie=naka.gif][smilie=naka.gif][smilie=naka.gif][smilie=naka.gif][smilie=naka.gif] , we are tough cookies, όπως λένε και τα Αμερικανά :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ράνια28 σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά. Όταν με το καλό νικήσω τον καρκίνο, τότε βλέπουμε τι μπορεί να γίνει με πιθανή υιοθεσία. Εξάλλου πάντα υπάρχει και η περίπτωση του ανάδοχου γονέα σε μεγαλύτερα παιδάκια... Αρκεί να είμαι ξανά υγιής!

Σε ευχαριστώ πολύ kon21, με συγκινείς βαθιά, όπως και όλα τα κορίτσια. Βαδίσαμε σε ανάλογα μονοπάτια... Να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, όπως και όλες οι κοπελιές που κάνουν θεραπείες υπογονιμότητας.

Θα σας έχω όλες στις σκέψεις μου και θα παρακολουθώ νέα σας, όταν μπορώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρικάκι μου λυπάμαι πολύ, δεν ξέρω τι να σου πω, μου ήρθε πολύ απότομα.

Ξέρω πως είσαι πολύ δυνατή γυναίκα και αυτό θα φανεί τώρα,

συγκλονίστηκα... δεν ξέρω....

πραγματικά.

Η Παναγιά μαζί σου και να προσέχεις,

η καλή ψυχολογική κατάσταση βοηθάει αφάνταστα !!!!

να σκέφτεσαι μόνο θετικά.

Δεν θέλω να χαθείς, θέλω να σε βλέπω

να μας λες τα νέα σου, όποτε μπορείς εσύ !!

Σ αγαπώ πολύ πολύ, μια τεράστια αγκαλιά :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το ξέρω merentoula μου και εγώ σας αγαπώ πολύ :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x και συγκινούμαι βαθιά :((:((:((:((:((:((:((:((:(( Το ξέρω ότι σου ήρθε απότομα!!! Έτσι ήρθε και σε μένα. Πριν από ένα μήνα περίπου έμαθα ότι κάτι είδαν στη μαστογραφία και ξεκίνησε το τρέξιμο. Δεν σας το έγραψα για να μην σας ψυχοπλακώσω. Την περασμένη εβδομάδα έμαθα ότι φαίνεται για καρκίνος και όταν μου έκαναν βιοψία την περασμένη Τετάρτη, βεβαιωθήκαμε.

Το υπόσχομαι να μην χαθώ. Θα σας παρακολουθώ σιωπηρά και θα σας γράφω. Απλά η αρχή θα είναι δύσκολη ...

Να προσέχεις τον εαυτό σου Μερέντα και εύχομαι η εξωσωματική του Ιανουαρίου να είναι η τελευταία σας προσπάθεια. Θα σε παρακολουθώ και μακάρι σύντομα να πανηγυρίσω μαζί σας την εγκυμοσύνη σου :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑρικάκι μου γλυκό, πολύ στεναχωρέθηκα...Σου εύχομαι τα καλύτερα....Να εχεις καλά αποτελέσματα και να εισαι δυνατή...Ειμαι σιγουρη ότι θα τα καταφέρεις...

Σε φιλώ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρικακι τι ειναι αυτα που λες τωρα!!!!!!επαθα σοκ!Δεν ξερω ειλικρινά τι να σου πω,ευχομαι μοναχα να πανε ολα καλα και να το ξεπερασεις.Ξερω πολλες γυναικες που το περασαν και δοξα το θεο ειναι μια χαρα!Ξέρω οτι εισαι δυνατη και υπεροχος ανθρωπος και εχεις πολλα να δωσεις γυρω σου!ολα θα πανε καλα!!!!μια τεραστια αγκαλια κι απο μενα!Μη φοβασαι τιποτα,σου στελνουμε ολες απεριοριστη θετικη ενεργεια και να ξερεις οτι θα μας λειψεις υπερβολικα..οποτε να ερχεσαι που και που να μας λες τι κανεις!πολλη δυναμη και αγαπη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το μονο που μπορω να γραψω Μαρικακι μου ειναι οτι σ`αγαπω και σε εκτιμω αφανταστα...η σκεψη μου μαζι σου οσα χιλιομετρα μακρυα και να εισαι!!!Δεν ξερω τι αλλο....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου αν και δεν εχουμε ξαναμιλησει πραγματικα σε συγχαιρω που μας κρουεις το κοδωνα του κινδυνου και μας μας προστατευεις απο ολα αυτα κι ας περνας τωρα το δικο σου πονο...ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα.αυτου του ειδους τα καρκινωματα οπως λες δε σκοτωνουν..θα βγεις κερδισμενη απο αυτη την ιστορια γιατι θα γινεις πιο δυνατη.οσο για το ταξιδι στη μητροτητα που τελιωσε μη το ξαναπεις αυτο....

εκατομυρια παιδακια εκει εξω περιμενουν να βρουν μια μανουλα και λαχταρανε μια ζεστη αγκαλια.γινε λοιπον γρηγορα καλα γιατι σε περιμενει το δικο σου παιδακι,και αυτα που λες οτι φοβασαι μη ξαναρρωστησεις..αν ηταν ετσι βρε κοριτσακι δε θα εκανε καμια μας μωρακι ουτε θα υοθετουσε βεβαια..μιας και ολες μας χτυπα ξυλο καποια στιγμη μπορει να αρρωστησουμε.κανεις δεν ειναι απο σιδερο!

σου ευχομαι σου ευχομαι να ειναι ολα ΓΡΗΓΟΡΑ περαστικα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρικάκι μου μόνο αυτά τα νέα δεν περίμενα να διαβάσω απο σένα!!!

Αρχικά σοκαρίστηκα αλλά σε δευτερόλεπτα σκέφτηκα όλα αυτά που έχεις περάσει μέχρι τώρα και το πόσο γενναία και αποφασιστική είσαι και είπα μέσα μου "Τρέμε καρκίνε!!! Το Μαρικάκι θα σου αλλάξει τα φώτα" Δεν σε φοβάμαι εγώ εσένα!!! Μια χαρά θα τον νικήσεις τον καρκίνο!!! Μακάρι να μην χρειαζόταν να το περάσεις όλο αυτό (γιαυτό στεναχωριέμαι μόνο) αλλά δεν λένε ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται!!??

Οι 2 αδερφές (απο τις 5) του μπαμπά μου , διαγνώστηκαν με καρκίνο του μαστού όταν η μία ήταν 33 και η άλλη 35 ετών και τώρα η μία είναι 43 και η άλλη 47 και είναι και οι δύο ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!! Το ίδιο καλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις και εσύ!!!

Σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να πάνε όλα καλά, οι ευχές και οι προσευχές μου μαζί σου!!!

Μην χάνεσαι όμως.... να μπαίνεις να μας λές τα νέα σου!!!

Σε φιλώ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marikaki27 ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.....

ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΣΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ετυχε να μιλησουμε ποτε και εχω συγκλονιστει αφανταστα με την ιστορια σου,ευχομαι να πανε ολα καλα και να βγεις αλωβητη απο ολη αυτη την περιπετεια,η Παναγια και ο Θεος να σου δινει δυναμη και κουραγιο κοριτσι μου,ευχομαι να το ξεπερασεις και να μπεις να μας γραψεις τα καλα σου νεα θα σε περιμενω και θα προσευχομαι για σενα και πιστευω οτι το ιδιο θα κανουν κι ολα τα κοριτσια του μαμυ τι στο καλο τοσες προσευχες δεν θα εισακουστουν;; :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε. Δεν πρόλαβα να  μπω το σαββατοκύριακο με όλες τις προετοιμασίες του γάμου.  Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, η αλήθεια είναι πως είμαι ανακουφισμένη από το ραντεβού της Παρασκευής. Ο γιατρός μου έβγαλε το μωρό 2 μέρες μπροστά σε ανάπτυξη και γενικά μου είπε πως όλα εξελίσσονται πολύ καλά. Δεν θα με ξανά δει μέχρι την αυχενική, δεν υπάρχει λόγος. Και εγώ δεν θέλω γιατί τα ραντεβού με αγχώνουν. Θα κάνω υπομονή μέχρι αρχές Αυγούστου και με την βοήθεια του θεού θα δούμε ένα ολοκληρωμένο ανθρωπάκι. Εντωμεταξύ απ' ότι έχω καταλάβει πλέον οι υπέρηχοι θα γίνονται από την κοιλιά @Antonia2 ναι χόρεψα κανονικότατα😁
    • Κορίτσι μου γλυκό πραγματικά μπορεί εν μέρη να πέρασα και εγω μια παλινδρόμηση  αλλά η αλήθεια είναι πως όταν διαβάζω αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ποσο δύσκολα το πέρασες και το περνάς εσυ και λυπάμαι πολύ για αυτό που έπρεπε να περασεις όλο αυτο ίσως αν δεν σε αφηνε μόνη σου ο γιατρός να ήταν καλύτερα τα πράγματα  σωματικά σίγουρα αλλα ίσως και ψυχολογικά  Από κατάθλιψη δεν γνωριζω καθόλου αλλά θα μπορούσες να πας σε καποια δημόσια δομή που δεν θα χρειαζόταν να πληρώσεις κάτι, για να μπορείς λίγο να σταθείς και πάλι στα πόδια σου, τώρα προτεραιότητα έχει η ψυχική σου υγεία για να μπορέσεις να είσαι εσύ πρώτα καλα και μετά για να σταθείς δίπλα στο παιδάκι σου.. δεν είχες το χρόνο ελλη μου που χρειαζόταν δεν σε άφησαν οι καταστάσεις.. αλλά με τον καιρό θα μαλακώσει αυτό μέσα σου.. ο σύζυγος κάνει και αυτός ότι μπορεί θα στεναχωριέται που σε βλέπει έτσι και δεν μπορεί να βοηθήσει όποτε λογικό να υπάρχουν και λίγα νεύρα ..  Είπε Μαμαααα έλα ρε η γλυκουλα μου είδες ποσο γρήγορα μεγαλωνουν ; Είναι φοβερό !!! αχ και κάθε μήνας που παίρνεις θα κάνει όλο και περισσότερο πράγματα 🥰 οσο για τον γιατρό κορίτσια εγω ποτε δεν έχω δεθεί ποτε με κανένα πάντα κρατάω πισινή με αυτούς όπως και τον δικό μου τον αλλαξα ελλη μου πρέπει να σου δώσει απαντήσεις ναι και αν δεν σε καλύψουν να φύγεις ευτυχώς από γιατρους έχουμε μπόλικου απλά θέλει λίγο ψάξιμο αλλά σίγουρα θα βρεις κάποιον άλλον.. σου έδινε Σαλοσπίρ ;; Δεν περίμενε την μεγάλη αιμορραγία ; αχ ελλη μου ξέρω περιττό τώρα που το λέω αλλά το γράφω να το δει και καποια άλλη κοπέλα..κορίτσια να παίρνετε πάντα δεύτερη γνωμη όταν δεν σας καλύπτουν οι απαντήσεις τον γιατρο σας !  Εμένα ο γιατρός μου μέρα την παλινδρόμηση τον ρώτησα μήπως παρω και λέει από την στιγμή που δεν εκανες εξετάσεις να ξέρουμε ότι το χρειάζεσαι δεν μπορω να σε δώσω γιατί μια αιμορραγία να έχεις το Σαλοσπίρ δεν την αυξήσει πολύ είσαι και μακριά από νοσοκομείο δεν το ρισκάρουμε..   
    • Κορίτσι μου εγω πάντως τρώω φουλ αλάτι να σου πω την αλήθεια γιατί έχω αρκετά χαμηλή πίεση δεν μου είχαν πει κάτι τέτοιο να προσέξω αλλά είπαμε κάθε περίπτωση είναι διαφορετική μπορεί σε άλλες κοπέλες να ενοχλεί 🤷‍♀️
    • Καλημέρα κορίτσια ετοιμάζομαι να πάω γιατρό σιγά σιγά όποτε θα σας διαβάσω μεσημέρι που θα έχω γυρίσει  εγω από το moromou την είχα παραγγείλει την φωλιά έμεινα ευχαριστημένη γιατί έβλεπα και κάτι τιμές πανάκριβες και αν δεν έβρισκα μια πιο οικονομική δεν θα αγόραζα  μπαίνει και πληντηριο μια χαρά 😊
    • Καλημέρα κορίτσια!!  Εγώ όπως σας είπα διακοπές... για όλους τους άλλους βέβαια εκτός από εμένα! 🤣 είχε έρθει η αδερφή μου με δύο μικρά κ μου βγήκε το λάδι κορίτσια... από εχθές το βράδυ έμεινα πάλι μόνη!  @_piripiri_εμείς είμαστε πολύ κοντά! Εγώ έχω ΠΗΤ 11/12 , επειδή πάω για vbac όμως,  με βλέπω κάπου στις 20 να μπαίνω!  @Kiddoμου , από 13 Ιουνίου δυστυχώς! Κ όμως ναι το νιώθω,  σαν ψαράκι 😍🥰 Σ αυτή τη βδομάδα που πέρασε ήταν πιο έντονα!  Είμαι 17+5 σήμερα ❤️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...