Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου καλημερα εγω την δική μου ανακοινωση σας την έκανα πριν μερικές μέρες αλλα θα ήθελα να σας πω με μεγάλη μου χαρά οτι έμαθα πως είναι έγκυος και η αδερφούλα μου που είχε μια αποβολή στο 3ο μήνα, το Πασχα που μας πέρασε αλλά επισης και ή κουνιάδα μου που προσπαθεί 3 χρόνια περίπου και αποφάσισε για εξωσωματική και πέτυχε. ολα πανε καλα ευτυχως.

Φαινετε πως τους έφερα τύχη, μολις εμεινα εγώ μείνανε και οποιες προσπαθούσαν. ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ να ειναι ετσι και να φερω τύχη σε όλο το φορουμ. Φιλια πολλα , ολες η εγκυουλες να προσέχετε και οι υπολοιπες να μην το βαζετε κάτω..............

Δημοσίευση

Τουλάκι καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλες σας!!!!

Μαμά και πεθερά θα τρέχουν σαν παλαβές!!! δεν θα ξέρουν σε ποια να πρωτοπάνε!!!!! και τα μικρούλια σας θα έχουν τέλεια παρέα το ένα το άλλο!!!!!! μπράβο!!!!!! τί όμορφα είναι αυτά!!!!!!!!!!!!!! πάντα τέτοια να ακούμε!!!!!

όλα καλά να σας πάνε γλυκιά μου και σε παρακαλώ φύσα μας λιγάκι να μας κολλήσεις κι εμάς που προσπαθούμε αφού είσαι γουρλού!!!!

Δημοσίευση
Κοριτσάκια μου καλημερα εγω την δική μου ανακοινωση σας την έκανα πριν μερικές μέρες αλλα θα ήθελα να σας πω με μεγάλη μου χαρά οτι έμαθα πως είναι έγκυος και η αδερφούλα μου που είχε μια αποβολή στο 3ο μήνα, το Πασχα που μας πέρασε αλλά επισης και ή κουνιάδα μου που προσπαθεί 3 χρόνια περίπου και αποφάσισε για εξωσωματική και πέτυχε. ολα πανε καλα ευτυχως.

Φαινετε πως τους έφερα τύχη, μολις εμεινα εγώ μείνανε και οποιες προσπαθούσαν. ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ να ειναι ετσι και να φερω τύχη σε όλο το φορουμ. Φιλια πολλα , ολες η εγκυουλες να προσέχετε και οι υπολοιπες να μην το βαζετε κάτω..............

makariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Δημοσίευση
Τουλάκι καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλες σας!!!!

Μαμά και πεθερά θα τρέχουν σαν παλαβές!!! δεν θα ξέρουν σε ποια να πρωτοπάνε!!!!! και τα μικρούλια σας θα έχουν τέλεια παρέα το ένα το άλλο!!!!!! μπράβο!!!!!! τί όμορφα είναι αυτά!!!!!!!!!!!!!! πάντα τέτοια να ακούμε!!!!!

όλα καλά να σας πάνε γλυκιά μου και σε παρακαλώ φύσα μας λιγάκι να μας κολλήσεις κι εμάς που προσπαθούμε αφού είσαι γουρλού!!!!

foyyyyyyyyyyyyy fouuuuuuuuuuuu fouuuuuuuuuuuu kai pali fouuuuuuuuuuuu xaxaxaxa makari na sas kollhsw

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...