Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλησπερα αγαπες μου!!!!!!!!!!!!!!!! :-*:-*:x

ευχαριστω που ρωτατε πως ειμαι ..ειστε πολυ γλυκιες...όοολες...:-*

ημουν καλυτερα το πρωι αλλα τωρα επειδη ειχα παλι duck-sitting!!!!!!! :lol::lol::lol: μη το ενα μη το αλλο ..ολο και της μιλαγα της μικρης...εκλεισε πάαααααααλι ο λαιμος μου :(:(:(:( και βηχω ....αχχχχχχχχχχχχ ποτε θα περασει...ο γιατρος βασικα ειχε πει αφωνια δυο μερες...ε πως να το κανω ρε κοριτσια με ενα μικρο διαολακι στο σπιτι :D:D:D:D δεν παιζει..τωρα ελπίζω που θα ρθει το καμαρι μου απο τη δουλεια..να το κλεισω λιγακι και να ριξω τον πονο μου στ απιτογυρα με τζατζικι που μου φερνει... 8-}=p~=p~ που μολις ηρθεεεεεεεεεεεεεε..οποτε καταβροχθιζω η εγκυουλα και ξαναρχομαι ..

μιτσακι μου γλυκο...περαστικα της μωλε....

Δημοσίευση

καρολ μου τι να πω για το γιατρο.... :?:?:?:?:evil::evil::evil::evil::evil: φαε φαε εχεις περιθώρια!! Άργι και εδώ την ιδια πολιτική εχουν αυτα τα καταστηματα , λενακι πεθανα με τη λέξη κάσα!!!! θέλω Γερμανια επειγόντως ,κοριτσια αλήθεια πολύ μετάνιωσα,έδωσα 300 ευρω σε εισητήρια γ να ανεβω πάνω ,ξόδεψα και αλλα 500 στην ξεφτίλα ,δεν έκανα ενα ταξιδάκι με το στεφάνι μου καλύτερα?η νινα θα ηταν ευκαιρία να γνωριστέι με τους παππύδες της λιγο ,αλήθεια τωρα που ημουν επανω συνηδητοποιησα ποσο λίγο τους ξερει κ την ξέρουν!!! Σίσσυ θυμόμουν κατι αλλα εσύ είσαι πολιτισμενο ατομο...σωστα? ;) Χρυσα :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: αυτο γιατι με λύσσαξες με τους καφέδες σου!!!!!!!!!!!!Φιλάκια!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου γλυκές τι κάνετε??? :x:x:YMHUG::YMHUG:;;);;)

Χάθηκα αλλά είχα και έχω πολύ γεμάτο χρόνο.. Καταρχήν να σας πώ ότι είμαστε πολύ καλά, ο Κώστας μεγαλώνει και μας τρελαίνει καθημερινά και πραγματικά απολαμβάνω τον χρόνο που περνάμε μαζί στο σπίτι.. [smilie=laughing9.gif] Λίγο έχω αρχίσει και σκέφτομαι μηπως να τον πάω σε καμια δραστηριότητα αλλά δεν ξέρω που να τον πάω.. :-??

Φτιάξαμε γραφείο στο σπίτι και ειναι τέλειο! Εβαλα στον τοιχο έναν τεράστιο χάρτη του κόσμου σαν ταπετσαρία ειναι τόσο τεράστιος και κάθομαι και χαζεύω τον κόσμο χαχα.. Και λέω στον Βαγγ, διάλεξε που θέλεις να πάμε όταν φυγουμε απο εδώ? χαχα :-j:-j

Εχω κολλήσει και με ενα site το pinterest, το ξέρετε? Εστειλα πρόσκληση στην Γιώτα και την Βένι γιατι είχα τα emails τους αλλά δεν ξέρω αν τα πήρανε ή με πήγε στα spam.. Σε αυτο το site έχει ιδέες για ότι μπορείτε να φανταστείτε, διακόσμηση, κατασκευές και παιχνίδια με τα παιδιά, μαγειρική, ομορφιά, απίθανο σας λέω! Ενα θα σας πώ, έμαθα να ζωγραφίζω απο εκεί μέσα! \:D/ \:D/ επίσης εφτιαξα και διακόσμησα την κουζίνα μου και την έκανα κούκλα με ιδέες που είδα απο εκει μέσα χωρίς να χαλάσω φράγκο..! [smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif] Γενικά ότι εντυπωσιακό μπορεί να βλέπετε στα Ελληνικά blogs για παιδιά, κατασκευές και τα λοιπά, τα περισσότερα απο εκεί μέσα ειναι.. ;));))

Οποια θέλει μπορώ να της στείλω πρόσκληση.. Δειτε αν θέλετε τους πίνακες με τα δικά μου πράγματα που με ενδιαφέρουν εδώ http://pinterest.com/captain_cook/

Ε κατα τα άλλα πνίγομαι με τα δυο blogs, γιατι τελευταία έχει πλέον κίνηση και το Αγγλικό, οπότε πρέπει και εκεί να δίνω την ίδια σημασία όπως και στο Ελληνικό και αστα να πάνε.. ~x(~x( Αλλά τι να κάνω? Εχω βίτσιο! [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif]

Επίσης έχω λάβει μέρος σε ενα Χριστουγεννιάτικο Cookie Swap που γίνεται για τους bloggers της Αμερικής και του Καναδά και θα πρέπει να φτιάξω 3 12άδες κουλουράκια, να τα συσκευάσω κάπως ωραία και να τα στείλω σε 3 bloggers των οποίων η διέυθυνση θα μου έρθει την Δευτέρα. Παράλληλα εγώ θα λάβω 3 12άδες απο 3 διαφορετικούς Bloggers και όλοι μαζί θα γράψουμε στα blog μας για το event στις 12 Δεκέμβρίου, στα γεννέθλια του Κώστα... Θα φτιάξω κάτι παραδοσιακά κουλουράκια Σαντορίνης γεμιστά με μαλακό παστέλι.. =p~=p~

Τωρα για τα γεννέθλια του Κώστα έχω λίγο άγχος, δεν ξέρω τι να κάνω, το πιο πιθανό ειναι να βγούμε για φαγητό έξω οι τρεις μας γιατι ο φίλος του ο Αλεξ θα λείπει στην Κούβα εκείνες τις μέρες και άλλο παιδάκι δεν παίζει.. Τα άλλα 3 των φίλων μας ειναι στον Νιαγάρα και ειναι μακριά για να έρθουν.. Απο του χρόνου που θα πάει παιδικό θα έχουμε παιδάκια αλλά τώρα δεν έχουμε... :(:( Λέτε να στεναψωρηθεί το παιδάκι μου? Κεράκια θα σβήσουμε εννοείται ακισ το σπίτι αλλά και έξω που θα πάμε σε μαγαζί σχετικό με γεννέθλια παιδιών.. :roll::roll:

Θα σας διαβάσω σιγά σιγά, τα λίγα που διάβασα, Βίκυ να περάσεις σουπερ στο μεζεδοπωλείο, Συμπεθέρα τα παιχνιδια δωστα στον Ερυθρό, Μητσάκι περαστικά στο παιδι..

Απο οτι κατάλαβα περιμένει παιδάκι το Καρολινάκι ε? Με το καλό κοριτσάρα μου!

Αχ καλέ Γωγω, εγώ ηξερα ότι ο αντρας σου δουλευει στον ΑΝΤ1 αλλά δεν ήξερα ότι ειναι δημοσιογράφος On camera και τότε με τον χαμό του άφαντου πρωθυπουργού τον είδα στον Παπαδάκη και λέω.. ρε συ κάτι μου θυμίζει αυτος ο τύπος.. χαχαχα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Φιλάκια κορίτσια, εδώ θα είμαι!

Δημοσίευση

Γειααα...Τι κάνετε;;;;; :D:D:D Μου λείψατε...Σας έχω διαβάσει, αλλά δεν προλαβαίνω.... :(:(:( Πλέον γράφω και για το καθημερινό και με πάνε πίπα-κώλο... :oops::oops::oops::roll::roll::roll:

Και ναι!!!!!!!Το παραδέχομαι...Είμαι μεγάλη γαϊδούρα... :oops::oops::oops:

Βενάκιιι μου συγγνώμη που σε ξέχασα μωρό μου.... :oops::oops::oops: Είσαι τόσο καλήηηη.... :x:x:x Κι εγώ η βλαμμένη σε ξέχασα.... :oops::oops::oops: φυσικά και θέλω να σε γνωρίσω και να σε δω από κοντά.... :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Παναγιώτα μου και σε σενα δεν μιλάω... :oops::oops::oops: Ποια να πρωτοθυμηθώ κι εγώ η δόλια;;;; :roll::roll::oops::oops::oops: Κράτα τις μπομπονιέρες και όοοοοταν συνατηθούμε θα πετάξω τα μπισκότα και θα κρατήσω το αναμνηστικό... :D:D:D Και πρέπει να πάω να ξαναπάρω δωράκι στον Φωτάκη μας....Γιατί της βάφτισης αφού δε σε είδα στη βάφτιση του Μιτσακίου και επειδή θα πέρναγε η ημερομηνία αλλαγής, το άλλαξα και πήρα για την Ιω... :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και ναι λοιπόν!!!!!Σήμερα το πρωί πήγα στο Mall και ψωνίστηκα...Δεν πήρα φόρεμα...Δε μου άρεσε τίποτα... :roll::roll::roll: Πήρα μια τέεεεεεεελειιιιιαααα καρπουζί pencil φούστα μέχρι το γόνατο πολύ ιδιαίτερη, έχει πάνω ψηλά στη μέση δύο φύλλα-κουρτίνες (δεν ξέρω πως να το περιγράψω.. :oops::oops::lol::lol: ) και κρύβει την περιφέρεια και ένα μαύρο μπούστο στραπλες ντεκολτέεεεεεε...Σέξι σικ.... :D:D:D:D:D Στα H&M τα πήρα και μόνο 65 ευρώ... ;););) Και είμαι πάαααρα πολύ χαρούμενη γιατί ξαναέπεσα στο 40αρι.... :D:D:D:D:D:D Μέχρι τώρα φορούσα σπάνια 42 και συχνά 44... :oops::oops::oops: Βέβαια το μπούστο το πήρα 42 για να χωράνε τα βυζιά μου.... :lol::lol::lol::lol::lol: Πολύ χάρηκα... :D:D:D

Σίσσυ δε θα σχολιάσω τίποτα για τη δουλειά σου... :twisted::twisted::twisted: Με έχεις παρεξηγήσει...Δεν είναι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι τεμπέληδες.... :roll::roll: Οι περισσότεροι είναι... :lol::lol::lol::lol::x:x:x Και ναιιιι..θέλω ρακόμελα.... :D:D:D:D:D

Βίκυ έμεινα άφωνη με αυτό που περιέγραψες με την ανώμαλη μάνα.... :o:o:o:o:o:evil::evil::evil::evil::evil::evil: Αν είναι δυνατόν... :evil::evil:

Χρύσα μην πω τίποτα για το μαλάκα που σας κουβαλήθηκε εκεί... :evil::evil: Και πολύ καλά θα του κάνουν να τον περάσουν ΕΔΕ... :evil::evil: Τον ελεεινό... :evil::evil:

Καρ(ι)ολάκι μου :oops::oops::lol::lol::lol: τι μαλάκας γιατρός.... :evil::evil: Άντε περαστικά και αγυριστα.... :x:x:x

Αρτζι με' γεια τα ρουχαλάκια της ΡΕΑΣ... :x:x:x:x Καλοφόρετα... :x:x

Μιτσάκι εγώ σε πιστεύω για το κάθισμα και το μικρόβιο.... :?:? Και η μπέμπα μου έτσι ήταν στην αρχή....Τη Βόνιτσα την κάναμε 5 ώρες αντί για 3,5 το καλοκαίρι...Το Κλάμα...Αλλά πλέον συνήθισε και σπάνια να κλάψει λίγο μέχρι να την πάρει ο ύπνος... 8-)8-)8-)8-)8-)

Εράκι μου μας έλειψες.... :x:x:x:x:x:x Είδες το στεφάνι μου;;;; :lol::lol: Χάνει από την tv... :roll::roll:

Γιωτίνι άντε κανε 2ο να θηλάζεις και τα δυο.... :lol::lol::lol::lol:

Η Ιω μου ζητάει να θηλάσει, τη βάζω, αλλά δεν ξέρει.... :roll::roll::roll: Και της δίνω και πίνει τα γάλατα τα κατεψυγμένα που η μπέμπα απαξιεί να τα πιεί.... :roll::roll: Και δικαιολογημένα...Βρωμάει... :ymsick::ymsick::ymsick: Απορώ πως της αρέσει της Ιως... :roll::roll::lol::lol::lol:

Τι άλλα ήθελα να πω;;;Τι να σχολιάσω;;;; :oops::oops::oops:

Δημοσίευση

καλως την Ερη μας...τι κανεις βρε κοριτσακι μου? χαθηκες...μπραβο παντως κοριτσαρα για την θεληση σου να κανεις τοσα πραγματα... :D:D:D

ναι ειμαι εγκυος και την τριτη εχω αυχενικη διαφανεια,...δεν σου κρυβω εχω μια αγωνια.. :roll: να δω πρωτα πρωτα οτι ειναι καλα το μωρακι μου! και μετα θα θελα να μαθω την αποχρωση του... :lol::lol::lol: μπλε η ροζ ? αν ειδες και το θεμα παπενιος η παπενια? :D και την πεμπτη εγω γενεθλια...αχχχχχχχχχχχχχ κλεινω τα χρονια του Ιησου...αλλα δεν μου φαινεται ε? :lol::lol::lol:

σε φιλω και μην χανεσαι...ξυπνησε το παπακι μου...το οποιο παω να το παραλαβω απο το διαδρομο..μια ςκαι κατεβαινει απο το κρεβατι της και τσουπ την βλεπω μπροστα μου :lol::lol:

Δημοσίευση

Συμπεθέρα Καναδή :D:x χαίρομαι που σε ξανα"βλέπω", και είστε όλοι καλά.....αυτό με τους φελούς των μπουκαλιών τι ωραία ιδέα και ξέρεις πόσους είχαμε? τους πετάξαμε!!!....τους είχαμε όλους μέσα σε ένα βάζο και επειδή βαρεθήκαμε να τους βλέπουμε τους πετάξαμε!!! :?

ωραίο σάιτ ;)

περάστε μαζί και οι 3 τα γενέθλια του γαμπρού και του χρόνου θα έχει παιδάκια ας μην στεναχωρηθεί :);)

πάω να συνεχίσω την οπτική διαδρομή στο σάιτ που έβαλες :D

Συμπεθέρα εγκυμονούσα θέλω και εγώ μουσικομεζεδοπωλείο :D:D το καλύτερό μου, πού θα πάτε, σε ποιά περιοχή, ποιός τραγουδάει και τι μουσική? μήπως ρεμπέτικα? αχ πόσο μου αρέσουν τέτοια μαγαζιά :D:D

Δημοσίευση

ετοιμαζομαι!

τελικα θα φορεσω μαυρο παντελονι...χαχαχ εγγυμοσυνης!

μαυρη μπλουζα κλειστη στο λαιμο αλλα η μιση πλατη εξω ...

ημιπαλτο και για να σπασω τη μαυριλα θα παρω μια μπορντο πασμινα μαζι!

εχω απιστευτο πονοκεφαλο...ειχα ολα τα αηψια μου απο τις 4 εδω!

πανικος...

7 παιδια...τρελα!

οποτε οσες σκεφτεστε για 7 ....απλα ξανασκεφτειτε το!

φιλια σε ολες!

Δημοσίευση
Γειααα...Τι κάνετε;;;;; :D:D:D Μου λείψατε...Σας έχω διαβάσει, αλλά δεν προλαβαίνω.... :(:(:( Πλέον γράφω και για το καθημερινό και με πάνε πίπα-κώλο... :oops::oops::oops::roll::roll::roll:

Καρ(ι)ολάκι μου :oops::oops::lol::lol::lol: τι μαλάκας γιατρός.... :evil::evil: Άντε περαστικά και αγυριστα.... :x:x:x

:

εισαι ενα τερατάκι.... :evil::evil::evil: ακου καρ(ι)ολακι... :lol::lol::lol: πτου θου μαρη με δυο παιδια και μιλας ετσι... :oops::oops::oops: η μπεμπουλα σου καλα? με γεια το φορεμααααα..καλοφορετο και καλοβγαλτο :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

eri mou to pira to minima ma imoun idi grameni!!!!xaxaxxaxa ma pisteves oti tha mou ksefeuge ? :lol::lol::lol::lol: pig souper market moni ,kopsomesiastika,eftiaksa pitsa k ipiame k mia pilsner,tora perimeno na bgei i milopita!!!miam miam!!! me trellane i mikri ,mama ti einai afto?aleyri ....kasna mama ti einai afto?aleuri ....tin 65i fora mama ti einai afto? Giota : @#%^&*@ ...... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

eri xairomai pou eiste kala ,stolisane ekei?

neni79 upomoni...paradeigmatisou apo emena.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

kar(i)olaki (tha sou meinei telos!!Gogo eisai thea!!) ...ok kollisa k ksexasa ti ithela na sou po!!! :? i gogo ftaiei ,tin skeftika k ksexasa ta upoloipa!! :lol::lol::lol::lol:

Gogo mou filakia moro mou!!!!ti ora teleioneis apo ti douleia?ta idia oraria exeis?

Δημοσίευση

Γεια σας κοπελιές!

Τί κάνετε;;;;

Εμείς μια χαρά. Οι μορφονιές κοιμούνται από τις 9 και γω απολαμβάνω ησυχία.

Χθες είχα μια άσχημη συναισθηματικά μέρα η οποία έλυξε με τον πιο όμορφο τρόπο. :D:D:D

Γιώτα καλή η μηλόπιτά;;;; Φιλιά στη Νίνα!!!

Έρη μουυυυυυυ!!!! Που χάθηκες ρε κοριτσάκι! Θα μπω οπωσδήποτε. Κάνε μου και μένα πρόσκληση! Με τον διαγωνισμό εδώ τί έγινε τελικά;;;;

Βίκυ καλά να περάσετε!!!

Νένη όλα καλά;;; :D:D

Κάρολ ωραίος ο γιατρός!!!! :lol::lol::lol:

Γωγώ φουστίτσα τσίμπησες κοπελιά;;; Με γειά!!!

Αργι φιλάκια!

(Δεν έχω διαβάσει παρακάτω :oops::oops::oops: )

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσαρες!!

να σας πω τα νεα μας??

πηγαμε τον μικρο σε μια παιδοπνευμονολογο.. μετανιωσα τα λεφτα που εδωσα..

μας ειπε οτι δε γινεται διαγνωση ασθματος σε αυτη την ηλικια κ κοινως να κανουμε οτι μας λεει ο παιδιατρος!

πηγαμε κ σε πνευμονολογο για τον τολη, ειναι πανω απο 3 μηνες που βηχει σα παλιογερος..

τον εκανε εξετασεις κ μας ανακοινωσε οτι εχει κ αυτος ασθμα!!! :shock::shock::shock:

με γεια μας!! κ μαρεσει που αναρωτιομασταν απο που μπορει να τσιμπησε ο μικρος το ασθμα (ειναι σε μεγαλο ποσοστο κληρονομικο) με τον τολη να εχει ασθμα κ εμενα αλλεργικα εκζεματα :lol::lol:

με αυτα κ μαυτα μεχρι τις 27 που πληρωνομαι εχουμε μεινει με 35 ευρω :?

κ εχουμε να παρουμε κ τα χαπια του τολη.. να πληρωσουμε δεη, νερο, ιντερνετ

τεεεεεεεεεεεεεεεεελεια

κ ειμαι μπουκωμενη, αν δν ειμαι καλυτερα επιφυλασσομαι για τον κυριακατικο καφε

ερηηηη που εισαι ρε κοριτσαρα!!! πολυ ωραιο φαινεται το σαιτ!

συμπεθερααααα με γειαααααααα!!! ιμαι πολυ βλαμμενη θα σου στειλω τη διευθυνση σε λιγο :oops:

τι αλλο

θου νατασα βενι κ σε οοοοοοοοοοολες τις υπολοιπες τα φιλια μουυυυυυ

Δημοσίευση

ΚΑΛΟ βραδυ κοριτσια .

Ερη πολυ καλο σατ ,και εγω αυτον τονκαιρο τετοια βλεπω και περιμενω πως και πως να παω σπιτι .

ο μικρος βρηκεμια λεξη για να ξεσπαει ετσι τον θυμο του ...μαμουνια :lol::lol::lol::lol::lol: το λεει "μουμουνια" :lol::lol::lol::lol::lol:

καλο ραδυ τσουπρες .

Δημοσίευση

Αφροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! :-*:x:x:x:x Μου λείπεις σας σκεφτόμαστε συνέχεια..

Σισσάκι σ'αγαπώ

Αμαν ρε Λενάκι πως δεν το ψιλιαστηκε νωρίτερα ο Τόλης! Αμαν βρε πουλάκι μου περαστικά σας!

Συμπεθέρα να μου δώσεις το mail σου να μπεις και εσυ στο pinterest. οποια θέλει να πει η σε μένα η στην Γιώτα να μπουμε όλες. Σέρνεται μερικές φορές λίγο γιατι έχει τρομερή ζήτηση αλλά πιστεύω ότι θα το λύσουν το θέμα. Καλά μωρή Γιώτα αφου ησουν μέσα γιατι δεν με βρήκες πιο πριν και εγώ λέω με πήγε στα spam ή δεν του έδωσε σημασία του mail επειδή ξέρω ότι εισαι και λίγο ψηλομύτα :lol::lol::lol::lol:=)):-p:-p:-p

Σε πειράζω Γιωτάκι ε? Ναι ναι άρχισαν τα στολίδια εδώ και αυριο έχει παρέλαση ο Santa αλλά δεν θα πάμε γιατι έχει ντέρμπυ τον Βάζελο με τον Γαύρο.. Θα ξαναέχει και θα πάμε άλλη φορά...

Νατασάκι τι έπαθες κοριτσάκι μου χθες, χαιρομαι πάντως που ειναι όλα οκ! Με τον διαγωνισμό, το ακυρωσα βρε συ γιατι δεν θα μπορούσα να έρθω στην Ελλάδα..

Γωγώ είσαι θεά και σήμερα βρήκα και μια φωτο που μόλις την είδα είπα να η Γωγώ μωρό.. :D κάτσε να την βρώ...

Νατη

264305071850867413_BZhmF3Tg_c.jpg[/attachment:2m7wa3bm]

Καρολινάκι όλα μια χαρά θα ειναι στην Β θα δεις!

Ελένη τι έπαθες βρε?

Αχ πάω να φτιάξω μαλί, σημερα θα πάω να αγοράσω κουτάκια και κορδέλες και τέτοια για τις συσκευασίες των μπισκότων...

post-4408-13873938114603_thumb.jpg

Δημοσίευση

χαχαχαχαχαχαχα ερη με πεθανες!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

μα που την ξεθαψες τη φωτο! ιδια η συμπεθερα μου!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ο τολης εχει αλλεργικη ρινιτιδα, μας ειπε οτι τα ατομα αυτα εχουν αυξημενες πιθανοτητες να εμφανισουν καποια στιγμη στη ζωη τους ασθμα.. ιδωμεν

σας ειπα οτι χτες εκανα ρυζογαλο, κεικ πορτοκαλι κ μιλφειγ?????

κ οτι εγιναν κ τα τρια τελειαααααααααααααααα????

Δημοσίευση

καλησπερα...

ερη κ γω θελω τη διευθυνσηηηηη

καλα με τη φωτο πεθανα στα γελια :lol::lol::lol::lol::lol: ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

λενα αλλο παλι κ τοτυτο :roll::roll::roll::roll::roll: τι να πω

σας φιλω..ειμαι κοματια..

κυριακη ακυρο..δε μορω τελικα :mrgreen:

Δημοσίευση

Καλησπεραααααααα!!! Τι κανετε?

Εμεις καλα!! Πηγαμε στη γιορτουλα του παιδικου το μεσημερακι. Φαγαμε γλυκακια, ειπιαμε καφεδακι, τραγουδησαμε και περασαμε ομορφα!

Ερακι μουυυυ επιτελους εμφανιστηκες εδω!!!! Τελειο το σαιτ αν και μου φανηκε λιγο μπερδεμενο. Δεν τα εχουν σε κατηγοριες π.χ φαγητα, παιδια, χειροτεχνιες κτλ? Στειλε και μενα μαιλ. θα στο δωσω σε πμ σε λιγο. Μηπως πρεπει να γραφτω μελος πρωτα? Γελαω με την φωτο που εβαλες για την Γωγω!! :lol::lol: Στανταρ ετσι θα ηταν μικρουλα! :D

Βικακι εξοδουλα τυχερη. Καλα να περασεις αν και τωρα εισαι ηδη εκει!

Μιτσακι μου ξαναανεβασε θερμοκρασια η Β. μετα απο εκει?

Γιωτακι μου γελας με το κασα ε? :D Δεν το λενε και ετσι? Η μονο η βορειοελλαδιτες το λενε? Δεν ξερω :roll: Στειλε κατα εδω μηλοπιτα η μαλλον καλυτερα φερτην εσυ! ;) Με τοσα λεφτα που εδωσες για να πας Σαλονικα ανετα ερχοσουν εδω.

Μιλησα με τον αδερφο μου σημερα και σκεφτεται να ανεβει για τις γιορτες. Η μανα μου μου εδωσε ιδεα, στον γυρισμο να παω και εγω μαζι του με τον μικρο. Το λεω στον Π. και μου λεει: Ποιο απο τα 2 παιδια θα παρεις μαζι σου? Τον μικρο λεω εγω. Ε τοτε να πας λεει! :shock: Πως να παω του λεω βρε και την Ε. ποιος θα την πηγαινει παιδικο? Εγω λεει, μπορω ολες τις μερες! Ειπε θα το ξανασυζητησουμε αν και δεν περιμενα να το παρει τοσο θετικα! Μακαρι να δεχθει :ympray:

Η Θου που ειναι? Και η Λαλα ξαναχαθηκε :(

Δημοσίευση

Έρη και γω σ'αγαπώωωωωω!!!!! :x:x:x:x:x:x

Είμαι κομμάτια, αλλά χαλάλι!

Μπήκα για να εκδηλώσω τα αισθήματά μου στην προαναφερθείσα κυρία! :lol::lol::lol::D

Καλο βραδυ! το βαμπιρ η κορη μου δρακουλιάζει! :mrgreen:

Γωγώ δε σε παρεξήγησα! Σε πειράζω! :D:x

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

ΣΥμπεθέρα Έρη πρέπει να με προσκαλέσεις? αφού μπορώ να μπω και έτσι :? θα σου στείλω το email μου όμως :D

Λένα :(:( κρίμα και για το άσθα και για τις αλλεργείες και για τα χρήματα :(:(

Γωγώ μεγειά την φούστα και το σέξυ σύνολο γενικά :D

Έρη :lol::lol::lol::lol: για την φωτό της Γωγώς!!! :lol::lol:

Νατάσα ήθελα να σε ρωτήσω καιρό και το ξεχνούσα, τι έγινε τελικά με το φυσιματάκι που είχες? τι σου είπε ο γιατρός? από ότι ξέρω το 90% των ανθρώπων έχει φυσιματάκι!!! :?

ετοιμάζω πρωινό ως συνήθως, διάβασα μόνο την 1η σελίδα

ρε γμτ χθες κοίταζα τα ματάκια των παιδιών και στεναχωρήθηκα, φαίνονται τόοοοσο κουρασμένα :(:( τι στο καλό κοιμούνται σχεδόν 11,5 ώρες το βράδυ, αλλά της Ρ. της λείπει και άλλο ύπνος διότι αν το απογευματάκι πάμε κάπου με το αυτοκ. θα κοιμηθεί αμέσως και μάλιστα βαθιά, θα ροχαλίσει!!! :?

ο δε Λ. προσθές που πήγαμε και για τα ψώνια, όταν γυρίσαμε στις 19.30 αμέσως ζήτησε γάλα και πήγε για ύπνο :o:o:o:o νωρίτερα και από το μπουμπούκι!!!! :shock::shock::shock::shock:

σας αφήνω....θα τα πούμε μετά :x

ρε συμπεθέρα Καναδή και ποιό είναι το δικό σου μαιλ για να σουστείλω το δικό μου? α άκυρο, θα στο στείλω στο φέεις!!! ;)

Μιτσάκη περαστική στην Β. και άλλη φορά καλύτερα μην κανονίζεις, καλύτερα τα αυθόρμητα π.χ σήκω και πήγαινε στην Σισσιώ χωρίς να της το πεις ;)

Δημοσίευση

Καλημερα!!

Δεν σας διαβασα εχω πολυ δουλεια θα επανελθω το απγοευμα!

Θελω τη γνωμη σας για το αρθρο

http://tvxs.gr/news/ygeia/ta-anthropina ... -etaireion

εκανα πολυ ερευνα αν κ εδω παρεθεσα τα πολυ βασικα λογω ελλιψης χωρου..

Δημοσίευση

καλημερες!τί κανετε;

εγω τρωω σπανακοτυροπιτα της μαμας μου,πινω καφε κ ετοιμαζομαι να κατεβω αγορα! :D:D:D

θα γυρισω σιγουρα με αδειο πορτοφολι κ ως τις 27 που ξαναπληρωνομαι κ εγω,οπως η Λενα ;):D ,μαλλον το πορτοφολι της λενιως θα ειναι πιο γεματα απο το δικο μου! :?:?:?:roll::roll::roll::roll:

ο γιωργος κοιμηθηκε εχθες στους δικους μου..ηρθε η μαμα μου κ ο αδερφος μου το μεσημερι κ οταν πηγαν να φυγουν εκλαιγε να παει μαζι τους κ φορουσε το μπουφαν του! :shock::shock:

σας μιλω ειλικρινα,δεν ηθελα να παει,γιατι σε λιγο θα κοιμοταν!δεν κοιμαται πια τα μεσημερια κ 8.30 πεφτει για υπνο!οποτε..πηγε στους γονεις μου..τον εκαναν μπανιο,του εδωσαν γαλα κ κοιμηθηκε..καλυτερα να τον επαιρναν τωρα το πρωι..τεσπα!

Λενα ασθμα κ ο τολης;; :(:(

κοιτα,κ ο γιωργος αλλεργικη ρινιτιδα ειπε ο παιδιατρος κ ο ωριλα,ο καλος,οτι εχει..με τη διαφορα οτι ο δευτερος μου ειπε ο τι ξεπερνιεται με την παροδο του χρονου,ενω ο παιδιατρος ηταν πιο...τρομακτικος! :roll::roll::roll:

παντως κοριτσια,θα τον ξεκινησω ομοιοπαθητικη τον μικρο..λενα σκεψου το κ εσυ για τον ανασταση..

οσο συζητω με κοσμο,ανακαλυπτω ολο κ περισσοτερες περιπτωσεις που βοηθηθηκαν απιστευτα!Δευτερα θα αρχισω να κλεινω ραντεβου..

θελω να κλεισω ραντεβου κ στον γυναικολογο μου για τεστ παπ.ολο το αναβαλλω.. :roll::roll::oops:

λενακι δεν πειραζει για τα χρηματα..τους λογαριασμους αστους για το αλλο 15ημερο,δεν κοβονται..ειναι κ υπερογκο το ποσο που θα παρουμε.. :evil::evil::evil::evil:

ειλικρινα κοριτσια..ειναι μισθος πεινας..

εγω αν ειχα δανεια κ δεν ηταν κ ο χ. που βγαζει αρκετα χρηματα..πλεον θα ειχα προβλημα..ενω ημουν τοσο ανετη πριν αυτη την περικοπη..οχι πλουσια..αλλα ανετα..

δε θα μπορουσα σε καμια περιπτωση μα πληρωσω κ ιδιωτικο παιδικο κ δοση αυτοκινητου κ λογαριασμους κ εξοδα κ να ειχα για κανενα ρουχο ή και διασκεδαση..αα!κ για βενζινη!κ για πετρελαιο! :roll::roll::roll:

τωρα πια καποια πραγματα τα εχω μεταθεσει στον χ...οπως ο παιδικος του μικρου κ καποιοι λογαριασμοι..τα ειχαμε μοιρασμενα..ε τωρα πια δεν μπορω :oops::oops::oops:

400ε μειωση.. :(:(:(:(

δοξα τον θεο να λεμε βεβαια..αλλα ειναι κριμα..

σας επρηξα..συγγνωμη..

αργυρω με γεια τα ρουχαλακια σας! :D:D θα παω κ εγω μια βολτα κ απο h & M σημερα!

αναστασακι μου! :-*:-*:-*:-*:-* για ποιον απο τους 2 λες για πλαστικη μυτης;ο πρωτος ,ο πανηβλακας,αποκλειεται ρε..

ο δευτερος μπορει..αλλα δεν ξερω :roll::roll: λες;παντως ειναι εξαιρετικος!κ ναι!ειναι και γοητευτικος! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

αφου καλε ολη την ωρα του ελεγα"μα ποσο σας συμπαθω γιατρε μου"! :shock::shock::o:o:o:o

πρεπει να το ειπα τουλ. 3 φορες κ στο τελος γυρναει ο χ. κ του λεει"μη την παρεξηγειται τη γυναικα μου γιατρε,εχει ταλαιπωρηθει αρκετα με αυτη την ιστορια με τον μικρο"! :shock::shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θες τον αλλο μηνα να ερθεις μαζι να τον γνωρισεις;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λενακι εκ γερμανιας μακαρι να ερθετε ελλαδα με τον μικρο!μα τί τελεια ! :D:D:D:D:D:D

ερη πεθανα με τη φωτο της γωγουλας! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: α ρε Γωγω θεα!η μαμα μου θα ηταν πολυ υπερηφανη αν σε ειχε κορη!ολο με μαλωνει κ με τσιγκλαει να προσεχω,να ντυνομαι,να βαφομαι,να φτιαχνω μαλλια..κ ολο με παρακαλαει να πηγαινουμε αγορα να μου αγοραζει ρουχακ επειδη εγω ως ψωροπερηφανη,που λεει κ ο χ., ολο αρνουμαι,θυμωνει!μα ποσο θα ταιριαζατε! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δημητρουλα περαστικα στη β.!την επομενη εβδομαδα θα τα καταφερετε να βρεθειτε! ;):)

νατασα μου χαιρομαι που ειχε ομορφη καταληξη η ημερα σου! ;):D:D:D:D:D:D

γιωτα φιλακια!

φιλια σε ολες!καλη σας ημερα!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...