Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΤΗΝ 24 ΜΕΡΑ!!!


bessy03

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!!!

Μόλις σήμερα ψάχνοντας απαντήσεις στα ερωτήματα μου γράφτηκα.

Η ερώτηση μου είναι η εξής:

Τελευταία περίοδο είχα στις 18/10, ελεύθερη επαφή την 26 28 29 30/10 και την Παρασκευή 11/11 πήγα για ΠΑΠ και εξέταση και ο γιατρός μου είπε ότι έχω ένα αυγουλάκι στην μια ωοθήκη αλλά είναι φυσιολογικό!(μετά απο τόσες μέρες????!!!)Μου έδωσε μια εξήγηση αλλά μου φάνηκαν κινέζικα!Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Εγώ πάντως κάθε φορά που σπάει το ωοθυλάκιο έχω ένα έντονο πόνο και το ίδιο ένιωσα και χθες,πράγμα που σημαίνει ότι έσπασε..???.Εμείς καλού-κακού ήρθαμε και χθες σε επαφή!

Πέρα από όλα αυτά έχω και πολύ πρήξιμο στο στήθος =,μέχρι και οι μασχάλες μου πονάνε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bessy03 ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΩΟΡΡΗΞΙΑ. ΜΕ ΒΛΕΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ 14η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ. Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 45 ΗΜΕΡΩΝ ΠΑΝΤΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΣΤΕΛΝΑΝ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.

ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΗ. ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΜΕΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ. ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΛΛΑΞΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΞΑΝΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ 14 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ. ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ 29η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. 14 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΔΙΑΦΕΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΩ. ΕΙΠΑ ΑΦΟΥ ΚΑΝΩ ΩΟΡΡΗΞΙΑ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙ.

ΠΗΡΑ ΤΟ CLEAR BLUE TEST ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ, ΘΑ ΠΗΓΕΝΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΤΗΝ 30η ΜΕΡΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ, ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΠΟΝΟΥΣΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΔΙΑΦΕΤΗΣΑ 16 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ, ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΗ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ..... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χ+Μ, σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Σου εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και έναν ακόμα πιο καλό τοκετο!!!!! :D .

Όταν εγώ έχω κύκλο 28 μέρες και την μέρα που πήγα στο γιατρό ήταν 22η μέρα?????!!!!!!Είναι δυνατόν να γίνει ωορρηξία 4 μέρες πριν την περίοδο????Άσε που και την 27/10 ένιωσα πάλι τον πόνο που νιώθω όταν σπάει το ωοθυλάκιο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου και απο μενα..η φυση ειναι περιεργο πραγμα ποτε δεν μπορουμε να εχουμε κατι στανταρ...εγω εκανα ωορηξια την 22 μερα...το καλο με σενα ειναι οτι καταλαβαινεις ποτε εχεις ωορηξια και αυτο ειναι πολυ καλο γιατι μπορεις να εχεις εκεινη τηνμερα επαφη..ειναι πολυ σημαντικο να ακουμε το σωμα μας και να μην απορουμε για τιποτα...ολα γινονται..

εγω σου ευχομαι ολα να εχουν παει καλα και να ακουσουμε τα ευχαριστα σε λιγες μερες... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και καλως ηρθες στην παρέα μας. Μακαρι να είσαι εγκυούλα και να έχουν πάει όλα καλά, εγω θά σου πώ κάτι που διάβασα σε εγκυκλοπαίδεια. Λοιπόν άκου, Η ωορηξία είναι 14 μέρες πρίν την επόμενη περίοδο (αναμενώμενη) αλλά αν το κολπικό υγρό είναι σε άριστη κατάσταση το ωάριο μπορεί να ζήσει μέχρι και 7 ημέρες το ίδιο ισχύει και για το σπερματοζωάριο, με λίγα λόγια εσυ μπορεί να ήρθες σε επαφή στις 10 του μήνα και σύλληψη να έγινε στης 15 π.χ, Οπως και να έχει η φύση είναι περίπλοκη για κάθε ζωντανό οργανισμό, μακάρι να έγινε το θαύμα και για σένα, και αν όχι μη το βάζεις κάτω, αφού ήρθες στην παρέα μας θα κάνεις και παιδάκι, ειμαστε γουρλούδες χαχαχχααχαχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!!!!!!!

Αλλά μάλλον η προσπάθεια θα συνεχιστεί γιατί εδώ και 2 ώρες ξεκίνησαν οι πόνοι περιόδου με ελάχιστο αιματάκι....αλλά προς το παρόν σφίγγω τα δόντια από τον πόνο και δεν έχω πάρει παυσίπονα!!! :o

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο γιός μου είναι η ζωντανή απόδειξη ότι γίνεται! Τον συνέλαβα 4 μέρες πριν αδιαθετήσω! Ποτέ δεν ξέρεις...

Σου εύχομαι ολόψυχα σύντομα να μάθεις πώς δεν είναι συμπτώματα περιόδου, αλλά.... :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...