Μετάβαση σε περιεχόμενο

προσπαθω να μεινω εγκυος 7 μηνες.....


Recommended Posts

γεια σας....ειμαι καινουρια εδω και εχω μια απο απορια.τους τελευταιους 3 μηνες μετραω καθημερινα τη θερμοκρασια μου και ειναι ολα φυσιολογικα.εχω κυκλο 28-29 ημερων και ωορρηξια 14-15 μερα.και μετα την 15η μερα η θερμοκρασια αρχιζει και ανεβαινει μεχρι να αδιαθετησω. αυτο το μηνα αδιαθετησα στις 18/10 δηλαδη σημερα ειμαι στην 19η μερα του κυκλου. απο την τριτη μερα του κυκλου η θερμοκρασια μου εχει ανεβει στο 37.1 και δεν εχει πεσει καθολου.εχω πονακια και το στηθος μου ειναι πολυ πρησμενο και ποναει. πριν μου ερθει περιοδος και για την ακριβεια στις 14 και 16/10 υπηρξε επαφη με τον αντρα μου.υπαρχει περιπτωση να εμεινα εγκυος τοτε???και αν οχι γιατι δεν πεφτει η θερμοκρασια μου???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Κατερινάκι! Χαίρομαι που ήρθες στο παρεάκι μας!Εδώ θα σου λυθούν πολλές απορίες. Λοιπόν η ανεβασμένη θερμοκρασία είναι ένα δείγμα και τα άλλα που έχεις, αλλά η περίοδος δεν είναι. Αδιαθέτησες κανονικά? Μήπως τα δέκατα οφείλοντε σε κρυολόγημα η σε κούραση?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου teri. καλως σας βρηκα. δεν ειμαι ουτε κρυωμενη ουτε κουρασμενη. και η περιοδος απ οτι ξερω μπορει να ερθει κανονικα αν η συλληψη γινει εκεινες τις μερες γιατι το ωοθηλακιο εχει ηδη κατεβει και πρεπει να το αποβαλει ο οργανισμος με την περιοδο.δεν ξερω...παντως το στηθος μου αρχισε να πρηζεται απο το τελος της περιοδου και καθε μερα ολο και περισσοτερο....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινα κανε κανα τεστακι γιατι τωρα τελευταια εχω παραδειγμα γνωστης μου που καταλαβε οτι ηταν εγκυος τον 3ο μηνα και αδιαθετουσε κανονικα μεχρι τοτε.ειναι βεβαια σπανιο αλλα ποτε δε ξερεις!οσο γαι τους 7 μηνες δεν ειναι πολλοι βρε κοριτσακι λενε οτι το πρωτο παιδι παντα πιανεται λιγο πιο δυσκολα.κι εγω προσωπικα το πιστευω γιατι εχω πολλες περιπτωσεις!θα γινει το θαυματακι σου!ευχομαι ηδη να εχει γινει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λεω να περιμενω μερικες μερες ακομα και μετα να κανω το τεστ. τη δευτερα θα παω στο φαρμακειο να παρω αλλα δεν ξερω ποτε θα το κανω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινακι καλως ηρθες, περιμένουμε νέα σου τη Δευτέρα και να ξέρεις οτι η γονιμη μέρα (απ΄ότι λέει η γυναικολόγος μου) είναι 14 μέρες ΠΡΙΝ την επόμενη περίοδο δηλαδη αν ο κυκλος σου ειναι οπως λες 28 με 29 μέρες και πχ αδιαθέτησες 1η του μήνα τοτε η γονιμη θα είναι 14,15 του μήνος, εσύ βέβαια δοκιμασε και 16 ολο αυτο 3ήμερο για να είσαι μέσα, πανω απ όλα μη το σκέφτεσε συνεχεια αν και είναι δυσκολο το καταλαβαίνω γιατι προσπαθεις 7 μηνες αλλα οταν χαλαρώσεις ολα θα γίνουν. Σου έυχομαι να έχεις ενα σπορακι στην κοιλίτσα και ένα υγειέστατο καλοκαιρινο μωράκι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλωσηρθες.Γιατι δεν παιρνεις τεστ ωορηξιας απο το φαρμακειο για να εισαι σιγουρη ποτε ειναι η γονιμη μερα;Ευχομαι συντομα να φουσκωσει η κοιλιτσα σου. :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις σας....πηρα σημερα το τεστ αλλα δεν θα το κανω ακομα. σημερα ειμαι στην 21η μερα. θα σκασω αλλα θα περιμενω λιγες μερες ακομα....μου συνεβη ομως κατι το σαββατο που δεν εχω ξαναπαθει. μετα την επαφη με τον αντρα μου περιπου μιση ωρα αργοτερα ειχα εντονο πονο χαμηλα και οταν πηγα τουαλετα ειχα μια πολυ αχνη ροζ σταγονιτσα. ο πονος συνεχιστηκε και την Κυριακη που ειχα ακομα μια σταγονιτσα οταν ξυπνησα ιδια με την προηγουμενη. απο τοτε μονο πονακια αλλα οχι τοσο εντονα. τα συνηθισμενα που εχω πριν αδιαθετησω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντνε αυτο βρε Κατερινάκι κάνε αυτό το τεστάκι! Εχω πολύ αγωνία! Εχεις όλα τα συμπτώματα, το πολύ πολύ να μην είσαι αυτό το μήνα να εισαι τον επόμενο!!!!! Πάντος πέρα από την πλάκα αν δεν είσαι εγκυούλα, θα πρέπει να το ξεχάσεις για να σου έρθει, αν δεν έχετε κάτι παθολογικό. Η φίλη μου που είχε και κάποια μικρά θεματάκια μετά από 3 χρόνια και μόλις ξεκίνησε διαδικασίες για εξωσωματική έμεινε πάνω στον μήνα έγκυος! Μόλις το ξέχασε έμεινε με την πρώτη! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ teri μου εγω να δεις ποση αγωνια εχω αλλα δαγκωνομαι και περιμενω να περασει η βδομαδα. παντως για την εξωσωματικη που ανεφερες δεν θελω να μπω σ αυτη τη διαδικασια. αλλα οπως λενε ποτε μη λες ποτε. οσο για τα προβληματακια εχω πολυκυστικες αλλα δεν επηρεαζουν τον κυκλο μου. εχω κανει πολλες εξετασεις γιατι δουλευω σε μικροβιολογικο και ειναι ολα φυσιολογικα. αν μου ερθει κανονικα περιοδος θα παω μετα για το ετησιο check up (pap και τα σχετικα) και σιγουρα θα μου ζητησει να κανει εξετασεις ο αντρας μου. γιατι ακομα δεν τον εχω ψαξει....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινακι αν δε θες να κανεις τεστακι για να μην απογοητευτεις μπορεις να κανεις μια χοριακη.εκει ακομα κι αν εισαι στις πρωτες μερες κατι θα φανει θα ειναι ανεβασμενη,και θα καταλαβεις σιγουρα αν τρεχει κατι!

ευχομαι να εισαι εγκυουλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλέ αφού δουλεύεις σε μικροβιολογικό γιατί δεν κανεις χοριακή ;;;; μην δινεις τα λεφτακια σου σε τεστ εγκυμοσύνης ....

και οπως ειπε η beboulino ΑΝ δεν εισαι εγκυος αυτη τη φορά, δοκιμασε τεστ ωορρηξίας...ΘΕΪΚΑ !!!

και γω τοσους μηνες προσπαθουσα χαλαρά, και με το πρωτο τεστ ωορρηξίας επιασα ;)

οπως και να χει καλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια δυστυχως αδιαθετησα σημερα στις 30 μερες. παμε για τον επομενο μηνα....την αλλη βδομαδα θα παω στο γυναικολογο μου για τον ετησιο ελεγχο και σιγουρα θα ζητησει και απο τον αντρα μου να κανει εξετασεις. ελπιζω ολα να πανε καλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Έλα ρε!!! Θέλω και εγώ... Να έρθω μαζί σου;;; 🤣🤣🤣🤣 Έχω 10 μέρες ακόμα για υπέρηχο..😰  Ρε συ μαζί είμαστε;! Νόμιζα είσαι πιο μπροστά από μένα.. πότε έχεις Πητ;! Στην αυχενική εμένα μου έδωσαν για 2/1..  Όντως περνάνε πιο εύκολα οι μέρες.. είναι που έχει μειωθεί το άγχος και δεν το σκεφτόμαστε συνέχεια πιστεύω.. έχεις ακόμα ναυτίες/αναγουλες βρε παιδί μου.....;! Σου έχει δώσει τίποτα ο γιατρός ή θεωρεί ότι δεν χρειάζεται..; Είναι έντονες; Με το θέμα της ούρησης; Ξεπεράστηκε..; Δεν σε είχα ρωτήσει πως είσαι με αυτό.. Αααα!!! Που θα πάτε;! Με το καλό να περάσετε όμορφα!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️
    • Αχχχχχ τι ωραία και εσύ!!! Τυχερή!!!! 😍😍😍😍 Έτσι και εμένα μια φορά το μήνα πλέον και δεν παλεύεται... Από 16η ε;! Άντε μια βδομαδουλα και εγώ ακόμα υπομονή μήπως και...!! 🤞🤞🤞🤞🤞 Στη πρώτη εγκυμοσύνη στην 22η... Πωωω θα τα είχα "παίξει" από το φόβο μου ότι κάτι δεν πάει καλά...
    • Κορίτσια μου καλησπέρα🌸  ξανά εκανα τεστ σήμερα και ήταν αρνητικό όποτε ήταν ελαττωματικό εκείνο που είχα κανει προχθές.. 
    • Καλησπέρα!! Καλή βδομάδα με υγεία! Ωω κατάλαβα.. οπότε είστε στο πατρικό σε κάποιο χωριό και σας ήρθαν "βόλτα" το διήμερο..! Εντάξει τι να κάνεις; Μέσ' το πρόγραμμα είναι και αυτά..! Τουλάχιστον τα παιδιά το απολαμβάνουν!! 😍😍😍 Έλα ρε!!! Έφτασες τόσο;! Περνάει ο καιρός!!!! 😍😍😍😍 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!! Έλα μωρέ το μωράκι!!! Αχχχχχ τι ωραία!!! Πόσο χάρηκα!!!!! Από πότε περίπου άρχισες να το νοιώθεις;;; Να ξέρω και εγώ η τρελή που το ψάχνω και από τώρα και μόνο κάτι τραβήγματα και ποναλακια νοιωθω..!! 😂😂😂  Πως έχεις αντέξει ρε φίλε τόσο καιρό;;; Εγώ δεν την παλεύω με τίποτα...! Αύριο εντέλει θα έρθει το doppleraki και είμαι να σκάσω!!! 😫😫😫 Άσχετο.. η  vbac γιατί προϋποθέτει να γεννήσεις αργότερα; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος; Sorry δεν γνωρίζω καθόλου..
    • κι εμενα παντως μπανια με αφηνει κανονικα.. μου ζητησε απλα να προσπαθω να πηγαινω σε καθαρες θαλασσες και να αλλαζω κατευθειαν μαγιο. επισης μου ειπε οτι ειναι μια απο τις καλυτερες ασκησεις για τις εγκυους. απιστευτο ε; δεν το ηξερα.. το αντιθετο φοβομουν γτ πολλοι γυναικολογοι δεν επιτρεπουν τα μπανια.. για τα νυχια που τον ρωτησα, μου ειπε οπου κ να ψαξεις δεν θα βρεις επιστημονικη βιβλιογραφεια με αποδεδειγμενα θετικη είτε αρνητικη επίδραση.. το αφησε πανω μου... τα μαλλια μου ζητησε να μην βαψω μεχρι την 13η εβδομαδα.. για τα υπολοιπα δεν εχω ρωτησει, την Τεταρτη αν ολα ειναι καλα θα τον ρωτησω 2-3 πραγματα..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...