Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Πιστευω ειναι κ το φυλο π παιζει το ρολο του.. αν ειχαμε αγορακι θα παθιαζοταν αλλιως, θα ειχε παρει ηδη φορμακια ολυμπιακου κλπ κλπ.. οχι οτι θα ασχολιοταν παλι μ ρουχα, δωματιο κ τα σχετικα... αλλα μ τα κοριτσια μπλοκαρουν λιγο καποιοι αντρες... Τωρα γ τη σχεση μας, κι εγω φανταζομαι οτι αλλαζουν τελειως οι ισορροπιες.. θεωρητικα συζητωντας πανω σε θεματα ανατροφης παιδιων με παραδειγματα απ φιλους η τα αδερφια μας, συμφωνουμε.. στην πραξη τωρα θα φανει...😅 Εμεις τον απριλιο κλεινουμε 10 χρονια σχεσης κ πραγματικα νιωθω πολυ ερωτευμενη μαζι του!! Βεβαια οπως καθε ζευγαρι εχουμε τα πανω μας κ τα κατω μας.. κ φσκ μια σημαντικη προκληση εινσι κ το ν παλευεις μ την υπογονιμοτητα τοσα χρονια.. δοκιμαζεται πολυ η σχεση κ το ζευγαρι.. κ η σε απομακρυνει ή δυναμωνει τη σχεση!! Κ το βασικο ειναι οτι ξερουμε οτι κ τα παιδια π θα ερθουν στη ζωη μας, καποια στιγμη θ μεγαλωσουν μ το καλο κ θα παρουν το δρομο τους. παλι οι 2 μας θα καταληξουμε καποια στιγμη! 💞
    • Νωρίς είσαι ακόμα,  όλα αλλάζουν γρήγορα,  μη σε αγχώνει 🥰🥰🥰🥰  Είδατε κ βάρος κλπ? 
    • Ο γλυκακης!!!🫶🫶🫶 ανυπομονει γ την κορακλα του!!!💗🌷 Καλα εμεις μ καισαρικη θ παμε αλλα κ φυσιολογικα ν πηγαιναμε, παλι δν υπηρχε περιπτωση ν μπει νομιζω... ουτε εγω θα αντεχα να το παρακολουθω πιστευω.. ειναι αλλιως ν το ζεις..
    • Καλά κάνεις κορίτσι μου, καταλαβαίνω βέβαια πως είναι δύσκολο να μην το σκέφτεσαι συνέχεια όταν είναι κάτι που θες αλλά το να αποβάλλεις το άγχος και την εμμονή όπως λες, είναι το καλύτερο! Κι εύχομαι αυτός ο κύκλος να είναι και ο τυχερός σου!
    • Εμείς ξεκινήσαμε την 1η βδομάδα με λαχανικά, σταδιακά πατάτα καρότο κολοκύθι. Τη 2η βδομάδα σταδιακά φρούτα, μπανάνα μήλο αχλάδι κ την 3η βδομάδα απογευματινό κρέμα. Ωστόσο δε θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο σωστό πρόγραμμα εισαγωγών γενικά. Και μπορεί να μην τρώει καν πάνω από 2-3 κουταλιές τον πρώτο καιρό. Φυσιολογικό είναι. Το ζήτημα είναι κυρίως να αρχίσει να δοκιμάζει κ να εξοικειώνεται. Οπότε με γάλα θα χρειαστεί να συμπληρώνεις έτσι κι αλλιώς. Και όπως είπαν κ τα κορίτσια, έφτιαχνα κ εγώ πάντα για 2 μέρες ώστε να μην έχω κάθε μέρα μαγείρεμα. Το κρατάς στο ψυγείο κ την επόμενη μέρα όταν είναι να φάει, το λιώνεις (αν δώσεις αλεσμένα), το ζεσταίνεις, λίγο λάδι κι έτοιμο. Για καλύτερο άλεσμα ειδικά στην αρχή που είναι πολύ μικρή η ποσότητα, είναι πολύ βοηθητικό το ραβδομπλεντερ.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...