Μετάβαση σε περιεχόμενο

τεστ παπ

Recommended Posts

εχω προβλημα.ειχα πολυ φαγουρα κ τρελα υγρα κατω.πηγα γυναικολογο κ ειπε οτι δεν τον βλεπει καλα τοντραχηλο μου.καναμε τεστ παπ.βγηκε 1-2 αρνητικο για κακοηθεια με ηπια εως μετρια κολπιτιδα-τραχηλιτιδα λογω μυκητιασης.αλλα στα παω γραμματα εγραφε οτι πολλα απο τα κυτταρα εχουν αντιδραστικες αλλοιωσεις.ειπε πως στο 75 τοις εκατο των περιπτωσεων ειναι απο κολπιτιδα κ μετα την θεραπεια ολα καλα.αλλα λεει υπαρχει ενα 25 τοις εκατο που ειναι η αρχη του κακου,ξερετε εσεις.τι ηθελε κ μου το πε.μου δωσε χαπια μια 7 μερες.μετα θα μου ρθει περιοδος κ μετα οταν τελειωσει να παω να δει τον τραχηλο.σας εχει συμβει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα! Δε μου έχει τύχει αλλά μπορώ να φανταστώ την ανησυχία και το άγχος σου.Μην πανικοβάλλεσαι, το κυριότερο..θα μου πεις "εύκολο το 'χεις?". Να σκέφτεσαι θετικά και να δεις που δε θα είναι τίποτα σοβαρό.Πάρε την αγωγή που σου έδωσε και με όσο το λιγότερο άγχος να πας για την εξέταση.

Γιατί να είσαι στο 25% και όχι στην πλειοψηφία? Εύχομαι ό,τι καλύτερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...